Orijinalini görmek için tıklayınız : ~Tutkulu Siyah~
Escobar
22.Mayıs.2016, 14:09
Yeniden doğacağız biz...
Biliyorum rahat edemezsin kuş tüyü yastıklarda , hadi gel; sen yine başını omzuma yasla...
❤❤❤
Escobar
22.Mayıs.2016, 23:45
https://www.turkiyemerkezi.com/attachment.php?attachmentid=2489&stc=1
Escobar
08.Haziran.2016, 18:33
Yürekte bitiyor her şey. Ötesi hep gösteriş. Sevmediysen, bedenini istersin. Şayet sevdiysen, bir gülüşüyle bile yetinirsin..
Escobar
19.Haziran.2016, 02:36
Biz..
Aramizda ki en belirgin farkti sadakat...
Ben tek bir adamin kadını olabilecek kadar asil ve dik duran Kadin.
Sen ise her kadının Adami...
Escobar
19.Haziran.2016, 18:38
“Aşkı, yalnız aşkı anlat” diyorsun bana, anlatıyorum, dinlemiyorsun.
Aşka gözlerini kapayıp “Kalmadı böyle aşklar” diyorsun.
Sorma o zaman, inanmadığın şeylerin peşinden koşma, yazık.
Aşkımın ne kanıta ihtiyacı var ne kendini göstermeye.
Benim yaşadığım düpedüz aşk, ya senin?
Hangimiz daha cesuruz sevgilim?
Hangimiz göze alabiliyoruz aşkımız için her şeyi?
Sen orada, öylece bekliyorsun.
istiyorsun ki hep ben atayım adımları.
Hep ben koşayım sana. Ya sonra?
Ulaştığımda sana yeterli olacak mı?
Başka ne isteyeceksin?
Escobar
19.Temmuz.2016, 03:01
Kapat gözlerini... şimdi gecenin simsiyahında Parıl Parıl parlayan yıldızları hayal et.. yıldızlara uzat ellerini, yavas yavaş yaklaştığını hisset.. şimdi bir dilek tut ve ikimiz için bir yıldızı ellerinin arasına al bizim olsun.. adına sonsuzluk diyelim ve hiç tükenmeyelim
Escobar
19.Temmuz.2016, 03:11
Ve itiraf etmeliyim, seni çok seviyorum. Herhangi bir neden duymadan, bir şeye bağlı kalmadan. Sırf sensin diye ❤
Escobar
11.Ağustos.2016, 23:43
Duygularını gösteremeyen insanlardanım sanırım ben.. İçten içe seven onu kalbinin en derinliklerinde saklayan,sonra bir hazine gibi sakladığı günlüğünün satırlarına dökenlerdenim..
Ruhsuz olarak tanımlanmak içimdeki hislere haksızlık olurdu.. Sadece olan biten bir tek şey var soğukluğumu kendime bir kalkan gibi kullandığım.!
Yoksa hiç bir şey hissetmiyor değilim yani tek fark sevdiklerime merhamet edebilirken sevmediklerime bu konuda aynı merhameti gösterememem !
Escobar
24.Ağustos.2016, 02:15
İnsanları gözlemlemeyi seviyorum. Karakter yapılarını gözlem altına alarak kişiliklerinin ne kadar elverişli olduklarını anlayarak ona göre seçimlerde bulunuyorum. Çoğunlukla gözlemlediğim kişilerde incinmiş ego eksikliği ve narsistlik var.. birde komik bir şey var ki bu şahıslara Narsist denince iyi bir şey dediğimi düşünüp havaya girenlerde var sevgili İlber ortay hocanın'cahil insan var,yarı cahil var ama en korkuncu çeyrek cahil' dediği gibi bu şahıslarda aynen o şekil işte http://www.ircforumlari.net/images/smilies/smile.gif Ben yine de kısaca Narsist Hakkı'nda iki kelime edeyim cahil arkadaşlar aydınlansın! Narsist ' kişilik bozukluğu demektir. Herşeyin en iyisini kendilerinin bildiklerini idda eden her şeyin en mükemmelini isteyen ve bir şey uğruna herkesi harcayabilecek kapasitesiz hasta ruhlu' kişilere kullanılan bir tabirdir. Şimdi bazı arkadaşlar bu yazıyı okuyunca böyle insanları tanıyoruz diyip gülecekler ama ne yazık ki bu tarz insanlar virüs gibidir gittikçe yayılıyorlar .belediyenin böcekleri zehirlediği gibi bunları zehirleyemiyoruz sadece arkamıza bakmadan çok bilmiş ama hiç bir şey bilmeyenbu insanlarda hızla koşarak uzaklaşıyoruz http://www.ircforumlari.net/images/smilies/smile.gif Şahsen benim sağlığım bu tarz insanların hayal dünyalarında yaşamasından daha önemli. Velhasıl kelam hiç bir şey yapmayan,emek vermeyen,daha doğru düzgün iletişim dahi kuramayan bazı insanlar keşke şöyle olsa keşke böyle olsa diyerek sürekli serzenişlerde bulunuyorlar.. Bir kere karşında ki herkese rahat yalan söyleme kapasitesine sahip bu şahıslar ne için ayna karşısına geçip kendi özüyle yüzleşmiyor? Bu kadar mı korkunç bir yüze sahiptiler? Bırakın bu egoları Narsist tavırları burası dünya ve hiç kimse haklarına tecavüz ettirtmeyecek kadar bilinçli!! Kim Nasıl bir hayat yaşıyor Nasıl bir eziklik içinde bilinmez ama çoğu kişi kendini bilen belirli bir kültüre sahip kişiler çok sevdiğim bir söz vardır. 'HER KUŞUN ETİ YENMEZ BOĞAZINA OTURUR' http://www.ircforumlari.net/images/smilies/smile.gif
Escobar
30.Ağustos.2016, 23:39
Dünyanın bütün renkleri bir gün bir araya toplanmışlar ve hangi rengin en önemli en özel olduğunu tartışmaya başlamışlar:
Yeşil demiş ki: “Elbette en önemli renk benim..ben hayatin ve umudun
rengiyim.. çimenler, ağaçlar, yapraklar için seçilmişim.. Şöyle bir yeryüzüne bakin, her taraf benim rengimle kaplı...”
Mavi hemen atılmış: “Sen sadece yeryüzünün rengisin. Ya ben? Ben hem gökyüzünün hem denizin rengiyim. Gökyüzünün mavisi insanlara huzur verir ve huzur olmadan siz hiçbir ise yaramazsınız”
Sarı söz almış: “Siz dalga mı geçiyorsunuz ?Ben bu dünyaya sıcaklık veren rengim..güneşin rengiyim.. Ben olmazsam soğuktan donarsınız hepiniz”
Turuncu onun sözünü kesmiş: “Ya ben? Ben sağlık ve direncin rengiyim..insan yaşamı için gerekli vitaminler hep benim rengimde
bulunur.. portakalı,havucu düşünün.. Ben pek ortalarda görünen bir renk olmayabilirim ama güneş doğarken ve batarken gökyüzüne o güzel rengi veren de benim unutmayın”
Kırmızı daha fazla dayanamamış: “ Ben hepinizden üstünüm! Ben kan rengiyim! Kan olmadan hayat olur mu?! Ben tehlike ve cesaretin rengiyim! Savaşın ve ateşin rengiyim!! Aşkın ve tutkunun rengiyim!Bensiz bu dünya bomboş olurdu!!!”
Mor ayağa kalkmış: “Hepinizden üstün benim.. ben asalet ve gücün rengiyim.Bütün krallar,liderler beni seçmişlerdir..ben otorite ve bilgeliğin rengiyim, insanlar beni sorgulamaz..dinler ve itaat ederler”
Bütün renkler hep bir ağızdan kav***a tutuşmuşlar... Her biri diğerini itip kakıyor “en büyük benim” diyormuş... derken.. bir anda şimşekler çakmış, ve yağmur damlacıkları gökten düşmeye başlamış... bütün renkler neye uğradıklarını şaşırmış, korkuyla birbirlerine sarılmışlar..
Ve Yağmur’un sesi duyulmuş... “Sizi aptal renkler..bu kavganızın anlamı ne,bu üstünlük çabanız neden? Siz bilmiyor musunuz ki her biriniz farklı bir görev için yaratıldınız, birbirinizden farklısınız ve her biriniz kendinize özelsiniz... simdi el ele tutusun ve bana gelin” Renkler bunun üzerine kendilerinden çok utanmışlar.. el ele tutuşup birlikte gökyüzüne havalanmışlar ve bir yay seklini almışlar..
Yağmur onlara “bundan böyle demiş..” her yağmur yağdığında siz birleşip bir renk cümbüşü halinde gökyüzünden yeryüzüne uzanacaksınız, ve insanlar sizi gördükçe huzur duyacaklar, güç bulacaklar..insanlara yarınlar için umut olacaksınız.....gökyüzünü bir kuşak gibi saracaksınız ve size Gökkuşağı diyecekler.. Anlaştık mı?”
Bu yüzden ne zaman dünyamız yağmurla yıkansa, ardından gökyüzünde Gökkuşağı belirir...
Escobar
31.Ağustos.2016, 02:09
Günün birinde bir çiçekle Su karşılaşır ve arkadaş olurlar. İlk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder birliktelikleri, tabii zaman lazımdır birbirlerini tanımak için...
Gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki, mutluluktan içi içine Sığmaz artık ve anlar ki, suya Aşık olmuştur.
İlk kez Aşık olan çiçek, etrafa kokular saçar,
"sırf senin hatırın için ey Su" diye...
Öyle zaman gelir ki, artık su da içinde çiçeğe karşı bir şeyler hissetmeye Başlamıştır.
Zanneder ki,
Çiçeğe Aşıktır ama su da ilk defa Aşık oluyordur.
Günler ve aylar birbirini kovalarlar ve çiçek acaba
"su beni seviyor mu?" Diye düşünmeye başlar.
Çünkü Su, pek ilgilenmez çiçekle... Hâlbuki çiçek, alışkın değildir böyle Bir sevgiye ve dayanamaz.
Çiçek, suya
"seni seviyorum der. Su,
"ben de seni seviyorum" der.
Aradan Zaman geçer ve çiçek yine
"seni seviyorum" der. Su, yine
"ben de" der.
Çiçek, sabırlıdır. Bekler, bekler, bekler...
Artık öyle bir duruma gelir ki, çiçek koku saçamaz etrafa ve son kez suya
"seni seviyorum." der.
Su da ona
"söyledim ya ben de seni seviyorum." der ve Gün gelir çiçek Yataklara düşer. Hastalanmıştır çiçek artık. Rengi solmuş, çehresi Sararmıştır çiçeğin. Yataklardadır artık çiçek. Su da başında bekler Çiçeğin, yardımcı olmak için sevdiğine...
Bellidir ki artık çiçek ölecektir ve son kez zorlukla başını döndürerek
Çiçek, suya der ki;
- "Seni ben, gerçekten seviyorum."
Çok hüzünlenir su bu durum karşısında ve son çare olarak bir doktor çağırır nedir sorun diye... Doktor gelir ve muayene eder çiçeği. Sonra şöyle der Doktor :
- "Hastanın durumu ümitsiz artık elimizden bir şey gelmez."
Su, merak eder, sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık nedir diye ve sorar
Doktora. Doktor, şöyle bir bakar suya ve der ki :
- "çiçeğin bir hastalığı yok dostum... Bu çiçek sadece susuz kalmış, ölümü Onun için" der.
Ve anlamıştır artık su; sevgiliye sadece
"Seni Seviyorum" demek yetmemektedir..
Escobar
06.Eylül.2016, 20:29
Bu hayatta en nefret ettiğim şey;gurur yoksunu onursuz insanlar.. Artıkların peşinde hala bir umut dolananlar !
Escobar
07.Eylül.2016, 00:37
Bu kendini bilmezlik hadsizlikte neyin nesi? İnsanlar ne sanıyorlar kendini bu Sanal da ağa paşa falan mı :) Nasıl bir dünyanın içine kilitliyorlar kendilerini neyin kafasını yaşıyorlar? Öyle allı pullu laf ederler laf soktum ezdim sandım derken bir anda darbeyi indirir bütün o havanı alır buruşturup atarım. Bu hayatta ki en büyük aptallık kendini çok zeki sanıp küçük beyinlerinin Kocaman egolarının arasında sıkışılarak hareket etmiş olmak. Ben egosuyla değil beyni ile hareket eden biriyim oyüzden ne hakkımda fikrin olsun ne de ön yargın benden uzak Allah'a yakın ol.
Kimsenin beni sevmesine ihtiyacım yada sevmesi için çabaladığım bir durum yok ama sen öyle değilsin pisicik ve herzaman kaybetmeye mahkumsun.. İyi seyirler ;)
Escobar
07.Eylül.2016, 02:23
Herkesin duyduğu ama hiç anlaşılmayan bir dil gibiyim,
kah Mutlu,kah üzgün...
Sevmeler yarım,sevgiler sahte bu dünya da...
Alemlerin rabbine sığınırsın..
Sen gönlüme hayırlısını ver,hayırsızıyla tüketme kalbimi..
Güldüğüm,Mutlu olduğum günleri anımsarım,
yine yüzümde o anlamsız gülümseme belirir yeniden sonra,
Güldüğüm günlerin geride kalışını anımsarım
Neden?
Neden geride kaldı ne olduda o büyü bozuldu?
Sonra;anladım ki bir insan hep neden kaybedermiş,
Herkesi kendin gibi iyi niyetli sanmaktan..
Halbuki tek isteğidir insanın,sığınacak bir limanı olsun
yanaşsın yanına,koşulsuz güvensin,sadakatle beslesin sevgisini
Fakat bir kere kırıldı mı o güven
Olmuyor eskisi gibi...
Escobar
09.Eylül.2016, 21:04
Seviyorum gecenin o simsiyahını,gökyüzünü aydınlatan geceye anlam katan yıldızları...
Bir yandan sigaram kahveme eşlik eder,bir yandan gece yalnızlığıma dostluk eder...
içime çekerim o havayı,gözlerim kapalı dinlerim o sessizliği..
Hatıralar canlanır gözümde,odamın penceresinden başımı çıkarıp yıldızlarla konuştuğum günleri anımsarım..
hiç bir şey yok olsa da,herkes gitsede gökyüzündeki o yıldızlar her gece başını kaldırdığında orada seni bekler..
Gecenin siyahını,o siyaha aşk katan yıldızları çok seviyorum..
Escobar
11.Eylül.2016, 03:12
Sevdiği kız için birçok kızdan vazgeçen erkek gerizekalı değil, adamdır.
Escobar
13.Eylül.2016, 03:07
Sonra sevdi kadın;yeniden güvendi,yeniden aşık oldu... Aşkına tutkuyu katmıştı...
fazla kıskanç birazda hırçındı.. Ona ait olan hiç birşeyi paylaşmayı sevmezdi,
yine sevmedi paylaşmayı sadece varsa yoksa kadına özel olacaktı adam..
ondan başka hiç bir şey düşünmeyecek,yapacağı herşeye kadını da dahil edecekti..
Gel Zaman git Zaman,aynı dili konuşup farklı açılardan bakmaya başladılar buda yordu kadını..
Sürekli kendini ifade etmek zorunda kalmaktan,ne demek istemeye çalışmaktan,
Aşkı için mücadele etmekten yoruldu kadın...
Arkasına baktı Kadın...
yaşanılanlar çok tanıdıktı...
Ve kadın sustu... Sustukça fark etti ki sessizce Adamdan gidiyordu...
Escobar
02.Ekim.2016, 23:52
Hayatımızda bazı zamanlar kırılma noktaları olur, bu zamanlarda sevdiklerinizden yada sevgilinizden ilgisini bekler ve göremediğiniz bir takım noktaları bir başka gözün görebileceğini düşünerek anlatırsınız,dertleşir ve bir şeyler duymak istersiniz.
Fakat karşınızdaki kişilerden beklediğiniz cevabı alamadığınız ve sürekli kendini sizi ilgilendiren konulardan kendini soyutladığı vakit o kişi ve kişilerin hiç bir anlamı kalmıyor ne gönülde ne de gözde. İyi zamanınızda sizinle gülen ama kötü zamanınızda sizi anlamayan hatta yorum yapmaktan kaçınanlardan hızla uzaklaşın ya da verdiğiniz değeri geri çekip karşınızdaki insana bir ayna misali ne veriyorsa onu verin ve gerçek yüzlerini görün:) size yapılanın aynısı siz karşınızdakine yapınca emin olun sizden daha kötüsü olmayacaktır işte size bunu yapacağını düşündüğünüz kişilerde zaten iyi insanlar değilmiş analizini doğrulayabiliriz..
Escobar
19.Eylül.2017, 00:51
Bu gece...
Bir elimde kahvem ve kahveme eşlik eden sigaram ile beraber pencerenin önündeyim..
Derin derin içime çekiyorum bu mis gibi ılık rüzgarın bıraktığı esintiyi...
Bu havanın kokusu,gökyüzünün simsiyah karanlığını aydınlatan o parıl parıl yıldızlara bakıpta kaybolmamak mümkünmü? Gecenin anlamı bu muhteşem yıldızların gökyüzündeki ay ile uyumu değilmidir..?
Ne çok severim ben seni ahh bir bilsen, ne çok isterim sana dokunmayı...
gökyüzünde kaybolmayı...
Escobar
21.Eylül.2017, 00:40
İnsanlar nedense üzerine vazife olmayan konulara sürekli burunlarını sokarlar oysa ki aklı Yok ama fikri vardır Buda o insanı komik bir duruma düşürmekten öteye götürmez.
peki hakkında tek bir fikre sahip olmadığınız insanlar hakkında yorum yapmayı neden vazife edenirler?
çok mu boş beleş bir insan olduğu için? Yoksa aşağılık kompleksi beynini şişirip EGO'su ile arasında sıkışıp kalmasından ötürü beyne kan gitmeyerek bir beyin felci mi geçiriyor? Kalıcı hasarlarda bırakıyor mudur acaba ?
kendini çok önemseyen sokak faresinden öte olmayan bu kişiler için en temizi kusur arıyorlar ise aynaya bakmaları hazımsızlık yaşıyorlar ise hızla uzaklaşmaları kendi sağlıkları için yararlı olacaktır.
Boş teneke gibi ses çıkaran gürültü kirliliğine sebep bu tarz insanları kim sever ki ...
Bu analize çok şey yazılır aslında ama hastalıklı bir ruhu hangi söz iyileştirebilir, insan olmasına yarar ki..
Escobar
24.Eylül.2017, 04:25
Geceleri daha çok düşersin aklıma,gündüzlerimiz hep dolu dizgin geçtiğinden akıp giden zamanı anlamayız ikimizde..
Gece o saatler duruverir... Sonra yüzünün her bi karesi gözlerimin önünde belirir..
Hiç bir şeyinden şikayetim olmadı. Biliyor musun çirkinliklerin dahi okadar güzeldi ki
Milim milim sevdim.. yüzümdeki gülümsemeye sebeptin sen hep..
Adını her duyuşumda çarpan kalbimin sahibiydin..
Birlikte yapabildiğimiz herşey öyle güzel ki saçmalıklarımız dahi mutluluğumuza mutluluk katıyor..
Ve sen Adam artık asla olmaz dediğim an da 'olur'diyip damarlarımda akan kana karışırcasına
Tutkuyla,aşkla Ve Güvenle bağladın beni kendine...
Kavgalarımızı tatlı kılan da o sihirli söz değil mi?
'Ülker çikolatalı gofret versem yine birbirimize gülen gözlerle bakar mıyız'
Sen ben de ben sen de kaldığımız sürece
Birbirimizin kıblesinden ayrılmaz Gülen gözlerimiz Ruh bedenden çıkana dek sürer
Esmerim...
Escobar
18.Ekim.2017, 01:28
Çok sevdik biz..
En çokta birbirimize benziyor olmamızı sevdik..
aynı tarz müzikleri dinleyip
aynı renkleri
aynı mevsimleri
hatta kışın yağmurdan kaçan değil ıslanmak için inatla duruyor olmamızı bile..
Mantığa uygun her ne varsa konuşup anlaşabilen
Kuralları olan ve onlara dikkat eden
Sevgisini bir zaaf olarak kullanmayı red edendik.
Yanlışlarımız olduğunda dahi bahanelere sığdırmayan
Dimdik durup 'Evet yaptım ama otur şöyle bir konuşalım' diyebilmemiz
Aramızdaki saygıdan dolayı ilişkimizdeki o ince resmiyeti yakalayıp
sürdüyor olabilmek bizim için muazzam bir hisse dönüşüyor olması idi..
Biz herşeyi tüm çıplaklığı ile rahatça birbirimize konuşabilmeyi sevdik
Bizim ilişkimizde yalanın pembesi beyazı olmaz affıda olmazdı
İkimizde çok keskin sözler ile dile getirirdik anlatmak istediklerimizi
En önemlisi beraber güldüğüm bu adam ile
Gözlerimizin içine baktığımızda birbirimizi görüyor olabilmemiz
kuvvetlendiriyordu aramızdaki o koşulsuz sevgiyi sadakat bağını
Çünkü ben ona o bana baktığında kendini görüyordu
Sen ve Ben kavramı hiç bir cümlemizde barınamazdı
Kavgalarımızda dahi sen değil biz diyerek yargılardık sözleri ve eylemleri..
Birimize birşey olsa diğer yarımız hep eksik kalır bizim..
birbirimizi tamamlayan şey Zaten biziz..
XO...
Escobar
19.Ekim.2017, 19:54
https://i.hizliresim.com/JOqgRY.jpg
Escobar
20.Ekim.2017, 00:50
Tanıdığım gibi değillermiş dedirttiler..
Tanıdığım gibi kalan bir tek Adam kaldı
Belkide haksızlık ettim ona
Gidip desem ya ben sana dev haksızlık ettim diye
Oda söylese ya 'Daha çok şey yaşayıp göreceksin'diye
Şok üstüne şok yaşar mı insan..
yaşıyormuş işte...
Biz kendimiz olarak kalalımda değişenlerdende
Hızlı ve sessizce uzaklaşalım
Escobar
23.Ekim.2017, 00:21
https://i.hizliresim.com/WGQ2p8.jpg
aylecA
24.Ekim.2017, 23:57
Hayatım ve kurar'larım. = guzel baslıkmiş Erva mm
Escobar
25.Ekim.2017, 01:09
Hayatım ve kurar'larım. = guzel baslıkmiş @Erva (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=15688) mm
Teşekkür ederim aşkım ;*
Escobar
30.Ekim.2017, 00:51
https://i.hizliresim.com/ROn4La.jpg
Escobar
11.Kasım.2017, 02:11
Sen hiç gecenin içine düştün mü?
Yüreğin burkulur da sabaha koşmaya devam edersin..
Escobar
16.Kasım.2017, 03:01
Ne anlasın ağzı ile Rakı içemeyen adam, Şarap gibi Kadından... Şeref’e..
https://i.hizliresim.com/1GaRzj.jpg
Escobar
18.Kasım.2017, 00:19
Herkes işine geldiğini anlar..
Herkes işine geldiği için yüzüne güler..
Herkes işi kadar dostun olur
Herkes işi kadar sever seni..
Kim ne verdi sana bu zamana kadar
Senden daha da çalıp kendilerine katmadılar mı?
Senin her iyiye dair yaptığını senden alıp ben yaptım demediler mi?
Ve sende bunların farkında olupta ‘boşver’demedin mi ?
Hepsi sende bir mide bulantısı yaratmadı mı?
Bak şimdi etrafına şöyle
Hala yüzlerinde birer karış maske ile gezenler yok mu?
Ve sen yine kendi küçük beyinleri ile kurguladıkları bu oyunda
Bir figüran havasında takılıp ‘boşver mi’ diyeceksin
yoksa bu oyunu bozup bu filme son mu vereceksin?
peki ya sen ?
Sen olsan hangisini yaparsın ?
Escobar
18.Kasım.2017, 03:54
Haydi gel yalnızlığım..
Gecenin siyahına bulaşalım seninle..
Uykunun terk ettiği bu gecede
Sarıl yine bana sessizce...
Fısılda gecenin siyahında o sessiz uğultuyu yine..
~
Escobar
27.Kasım.2017, 02:54
Yolunu kaybetmişti adam bir bilinmezlik içindemiydi
Yoksa omzuna artık ağır gelen yüklerin altında yavaş yavaş eziliyor olmasımıydı..
Bu duruma farkında olarak alışıyor olması mıydı en acısı..
Yoksa elinden birşeyin gelmeyeceğine kendini inandırmasımıydı..
Sıcak ve samimi bir kalbin içinde olamayışıda hayattaki savaşını mağlubiyetemi sürüklüyordu
Kendi iç dünyasında deprem misali kan ağlıyordu aslında
Herşeyden vazgeçen bir Adam olmuştuda..
Ölümü bekleyen 1 günlük kelebeğin yaşamdan kopması gibi..
~
Escobar
07.Aralık.2017, 02:07
Karmakarışık bir durum içindeyim son zamanlarımda..
Ne konuşmak geliyor içimden
Ne de dinlemek..
Öyle bir şey ki bu uzaklaşsam herşeyden
Hatta herkesten
Bir dağ tepesinde yeşillikler içinde
Bir başıma kalsam
uzun uzun düşünsem,huzuru kucaklasam..
İyi gelir mi Bana sahiden
Yoksa;
Herzaman sımsıkı sarıldığım yalnızlığım
Acıtır mı içimi?
Neden yapayalnız bir hissizliği kucakladığım sorusu düşünce aklıma..
Bir huzursuz huzur birde uykusuzluğum var şimdilerde..
Escobar
07.Aralık.2017, 02:21
Benim Kahramanım Bay X..
Bay X diyorum çünkü gizemlerle dolu
Bir okadar da ilaç gibi gelen insana
Tutar bazen beni tam uçurum kenarından atlayaverecekken
”Hey Esmer,daha vazgeçmek için çok erken”der
Yüzünü huzur veren bir gülümseme kaplar birden
Şaşkın şaşkın bakakalırım
“Niye gülüyorsun sen yine” derim bir yükselişle
"Çözemiyorum seni çünkü seni "der..
Bazen o kadar olgun ve bir o kadar zeki iken
Bazen de çocuksu hallerin ile masumiyetin yüz bulmuş şeklisin
"Sen gerçekten kimsin" diyerek
çoğu zaman konuşturmaya çalışarak
Anlamaya,yorumlamaya ***ret gösteriyor
Farkındayım ama bir şeyi itiraf edemiyorum
“Bende çoğu zaman kendimi tanıyamıyorum”
Sevdim..
Çünkü bir tek ona sarılınca,
yuva gibi kokuyordu..
Escobar
08.Aralık.2017, 02:49
Gecenin mızmız kelimeleriyim ben.
Okudukça canını yakan, anladıkça aklını kanatan..
Escobar
09.Aralık.2017, 00:49
Herkes birbirinin hayatına dokunuyor.
Kimi toz alıp geçerken kimi kan revan içinde bırakıyor.
Ve sen keşkelerinle bir başına kalıyorsun...
Escobar
09.Aralık.2017, 16:09
senin afilli pişmanlıkların
Benim Kalender keşkelerim vardı
~
Escobar
12.Aralık.2017, 03:32
Bay X
Uzaklaş tüm siyahlarından,çık karanlığından
Karış hayatın renklerine
Gülümse Esmer
Neşe saç
Sana en çok attığın kahkahaların
Bakışlarındaki Anlam
Gülen gözlerin yakışıyor
Ruhunu Sımsıkı sıkıp
Aşkı kalbine kapatıp
Nereye kadar bu asabi hallerin devam edecek
Bir gün geç ayna karşısına izle kendini
Ne hale getirdin kendini
Neler yaptın kendine gör
Oysa yüreğinde yeşerecek
Büyüyecek ve birine adayacağın bir sevgiyi barındırıp
Mutluluğu paylaşabilirsin
Sen bunu düşün
Ha birde gözlerini artık saklama
Sen ne demek istediğimi anladın
dedi ve gitti..
içimde bir şeyler koptu
Karanlığıma bir damla beyaz akıttı
Siyahım bulanıyordu..
Ama yine de yolumu bulmakta zorlanıyordum
~XO~
Escobar
14.Aralık.2017, 01:31
Bay X
Bu Geceye bir şarkı seç dedi
Bende bunu seçtim
~
Neden bu dedi
Beni en güzel anlatabilen şarkıydı belkide bu dedim...
VJbBaYX3kgk
Escobar
24.Aralık.2017, 00:15
Haklılığınızın Ne önemi var ...
Boşuna kendinizi ifade etmek ile yormayın
Kendinizi..En temizi
Gül Geç keyfine bak
kimin ne düşündüğünün bir önemi var mı
Siz kendinizi bildikten sonra
:)
Escobar
29.Aralık.2017, 16:35
Hayat aslında güzel,Hayatı çirkinleştiren ise içinde ki insanlardır.
Az insan çok huzur derler ya hah işte tam da budur olay.. Çünkü hayatınızın kalitesini hayatınızdaki insanlar belirler. şahsım adına Tanıdığım kimsenin hayatını kalitesizleştirmedim bilakis hayatlarında ilerledikleri yollarda ışık saçan bir rehber oldum iyi bir sırdaş ve en iyi dert ortağı oldum adeta. kimsenin sırrını ifşa etmedim etmemde.. kimsenin ardından konuşmadım,konuşmamda sinsi insanların küçük çaplı planlarının işidir bu. Bir ah almayı görsün insan Yaradan en sevdığiyle sınar canını yakar. 'Sır' nedir bilen yok o yükü kaldırabilecek kalitede insan da yok! herkes menfaatleri doğrultusunda ilerliyor menfaati bitenin de dostluğu bitiyor çünkü hayat onlara yaşamları boyunca menfaati öğretmiş insanlığı değil..
Escobar
03.Ocak.2018, 00:22
Son zamanlarda bir hayli Yorgunum aslındaKendime dahi tahammül edemediğim zamanlarımdayım..
insanlara Olan güvensizliğim iliklerime kadar öyle bir işlemiş ki doğru insanlara bile yanlış davranışlar içindeyim.Ömrümün geri kalanlarında tek istediğim huzur.. eskiden hep full ekran HD kalitesinde hayallerim vardı, dolu dizgin aşk mutluluk havuzunda boğulmak herşeyin güzelliklerle dolu olduğu kar beyaz bir hayata hafif pembe damlatmış gibi..
Varsa yoksa aşk,mutluluk, dibine kadar sevmek ve sevilmekti oysa hiç huzuru koklamak aklıma dahi gelmemişti o zamanlarda. Okadar önemli bir şeymiş ki bu huzur aslında en zor bulunan sağlık gibi başta gelenlerdenmiş. Beynimin uğultusu iç sıkıntılarım mutluluğuma perde çeken, gözümün önündekileri görememe sebebimmiş. Oysa bir tutam huzur dahi olsa herşeye daha sağlıklı bakabileceğim hayatın basamaklarına çıkmam için yeterli olacak kim bilir! Velhasıl huzur istiyorum huzur.. tek başımada kalacağımı bilsem yine de bir parça huzurum olsun çok şey istemem
Escobar
04.Ocak.2018, 03:10
Bir Adam olmalı bir de onunla gelen huzur..Sonra sevmeli,özlemeli,her aradığında yüzündeki o anlamsız gülümsemenin sebebi olmalı..
Çok boğmamalı herşeyi tadında bırakmalı..
Beraber gülmeli,dertleri paylaşmalı ve en çokta konuşabilmeyi başarmalı..
Sevgiliden öte canın olmalı.. aklından bir saniye bile çıkmayıp iyi mi,keyfi nasıl, mutlu mu, canını sıkan birşey var mı vs ona ait olabilecek herşeyi düşünmeli.
Hiç konuşmasalar bile bakışları ile anlaşabilmeli..
Eve geldiğinde ona kocaman sarılan sevgiliye sımsıkı sarılmalı.. Her akşam yemeklerinde uzun uzun sohbetleri olmalı günün kritiğini kötü olan olaylar dahi yaşansa gülümsemesi ile unutturmalı..
Beraber yapabildikleri paylaşabildikleri ortak zevkleri olmalı.. Film izlerken birbirlerinin omzuna yaslanıp sarılıp huzuru duymalı. Öpüşürken o ilk hissettikleri heyecanı her zaman duymalı.. uyurken onu izleyebilmeli, dualarına katıp sıkı sıkı sarmalı.. Ben ve sen değil biz olmalı en önemlisi her yüzüne baktığında iyi ki varsın diyebilmeli..
Escobar
06.Ocak.2018, 02:34
Yine yalnızlık nöbetlerimin bastığı saatlere geldik...Hafif hafif içe hatta dibe çöktüğüm zamanlar
Ruhum çekiliyor,sonra herşeyden hevesim kaçıyor
Ne neşem yerinde ne de tadım..
Huysuzluğuma birde mutsuzluğum ekleniyor
Ve sonra Ne konuşmak geliyor içimden
Ne de yalandan gülüşleri yüzüme takmak
Yine mi gitme vakti eyy kalbim dediğimde
Bir ses 'evet yine gitme vaktidir' diyor..
Öyleyse vakit çok yakın bir zamanda...
AyhanKalav
06.Ocak.2018, 04:14
İnsanın ÖZÜ ne ise, GÖZÜ onu görür!!! Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil! Ne zaman bilmem! Yetere ki o kapıda durmayı bil!
şairinde dediği gibi ; Kadınsın, güzelsin vesselam
Escobar
12.Ocak.2018, 02:43
Eskidendi hemde çok eskiden... Her bir darbe, küllerimden doğmama sebep oldu, her bir kıvılcım yangınlara sebep oldu.. Herşeyin fazlası zararmış bunu anladım. sevmenin,değer vermenin,iyi niyetin,anlayışlı olmanın,fedakar,merhametli olmanın! Bu hayatta bol bol su tüketin sağlık için iyi derlerken fazla su içmenin bile vücuda zararı oluyorken durumu sen hesapla :) Ben kaybedeceksem iyi niyetimden kaybedeyim yeter ki demenin bedellerini ödedim hep iyi niyetten kaybettim bu yüzden üzüldüm hirpalandım ağladım.. ha dersen ki pişman mısın? Yok değilim sadece her şeyin fazlasını barindirmiyorum kendimde.. neye değiyor bu hayatta ? Limanlar yandı külleri bile yok kimsenin gemisinin mecburi istikameti değilim yalnızca kendi gemimin kaptanı ve limanıyım... istediğim istikamete uğradıĞım ama hiç bir limana sığınmayan özgür kaptanım... havayı içime çekiyorum ohh be diyorum hayat varmış gözlerimi kapayip kollarimi açıyorum ben artık hür'üm diye bağırıyorum. Canım ne isterse artık onu yapıyorum birine bağlı olmamanın ve birinin sorumluluğunu taşımamanın rahatlığıyla artık mutlu bir kelebek misali akıp gidiyorum hayatın içinde ...
Escobar
20.Ocak.2018, 19:49
ADAMlık meziyet işidir
Bir mavi kimlik kimseyi Adam sıfatına sokmaz
Adamlık taşıdığın kalıbın hakkını verebilmektir
Cahil cüheylen beyinle sağda solda karı gibi dedikodu yapmak değildir
Velhasılkelam
Adamlık en çokta doğuştan gelen bir şeydir
Sonradan kazanılan değil ;)
Escobar
24.Ocak.2018, 03:25
Bi sabır çizgim var, o çizgi aşıldığında bu zamana kadar alttan aldığım çabaladığım her şeyi içimde ne kadar istersem isteyeyim bir anda silerim ve o şey bir daha asla kafamda yer edinemez.
Christina
30.Ocak.2018, 03:06
Bazen hiçbir şey yapmana gerek kalmaz.
Görmen gereken her şey harika bir kurguyla gözlerinin önüne serilir.
Kimse kimseyi kandıramaz, elbet bir gün yalanlarından vurulur.
Escobar
31.Ocak.2018, 00:47
Bir şey yap.
İçimde büyümeyi unutan çocuk için balonlar uçur mesela gökyüzüne.
Dünyası gri olan kadın yanıma kırmızı rujlar al ya da.
Kadeh tokuştur yalnızlığa kucak açmış ruhumla.
Olmadı mı?
Kes bileklerini dikine ve öl.
Anlam bulsun sivri kelimelerimle budadığım çiçekler.
Escobar
31.Ocak.2018, 22:55
Senin kendini ne kadar akıllı hissedeceğin,
benim tahammül sınırlarımı zorlayıp aptallığını yüzüne vurmamama bağlı bence..
Christina
02.Şubat.2018, 16:38
Yorgunluk dinlenince geçer.
Yalnızlık öyle mi?
Bunun anısı var..
Bunun yarası var..
Gelmişine geçmişine diye başlayıp yuttuğun küfürlerin var.
Yetmezmiş gibi bir de tüm bunlara rağmen o lanet özlemesi var üstelik, kendinden nefret etmene sebep olan..
maCkruLz
02.Şubat.2018, 16:43
Avuç içi avuç oynadık.
Gözlerimizi kapatıp,
Ellerimizle tanıdık yüzümüzü.
Sensin o,
O sensin.
maCkruLz
02.Şubat.2018, 16:45
İki Kaldırım Yükseliği Kadardı Ahlaki Frenlerimiz ve Yükümüz Yangındı...
Ateş söndü, dumanı uçtu, is yaptı. İsten bir adam mürekkep yapıp tüm manzarayı yazdı kadın parmak uçlarını yalarken...
Escobar
02.Şubat.2018, 16:53
Caddelerini ezberlediğim bir şehrin münzevi yolcusuyum.
Selam verdiğim ezbersiz şarkılara adını işlemek gibi bir huyum var.
Ya da sevdiğim sokak kedisini sen diye okşamak..
Oynamak geceyle..
Özlemek sabahla..
Beklemek umutla..
Söyle neyin olurum şimdi ben?..
Escobar
02.Şubat.2018, 17:11
Sonra geçti canımın yanması.
Üfleyerek tükettiğim sevdaları örttüm yalnızlığımın üstüne.
Üşümüyor yüreğimin açıkta kalan yanları.
Kabullendim.
Zorlamanın alemi yok.
Belki de yarım doğmuştuk ve kapılmıştı erken davrananlar tarafından tamamlanan parçalarımız..
https://i.hizliresim.com/p6zl7n.jpg
Escobar
02.Şubat.2018, 23:44
Dağıldım!
Evrenin her köşesine bir parçamı savurmuş gibiyim.
Ruhumu bağladığım liman yıkık, aklımı adadığım mihrap dökük..
Şimdi gelsen ne fayda..
Tamamlanacak mı kara delikte kaybolmuş eksik, kırmızı, hüzünlü parçam?..
Christina
03.Şubat.2018, 13:34
Dağıttığın her bir parçanı şimdi toplama zamanı..
yeniden bir var oluşa başlama zamanı
Ruhunu hiç bir limana bağlamadan
Siyahına damlat inadına mutlu kırmızılarını
...
Escobar
04.Şubat.2018, 23:22
Senin gökyüzün siyah, benim bulutlarım kırmızı.
Uyumsuz bir evrenin mağdurlarıyız..
Escobar
06.Şubat.2018, 02:04
Salgın bir hastalıkla savaşır gibiyim.
Elim, kolum, dilim, ruhum hepsi tutukluk yapıyor yaşam telaşında.
Yoksun ve ben istikrarlı mutsuzluğumla sevişiyorum..
Şimdi biri halime üzülerek yanıma gelse..
Bana ilacın ne diye sorsa..
Yine de seni söyleyip iyileştiremem dünyamı..
Escobar
07.Şubat.2018, 01:50
CTv3t2SRlJI
Escobar
09.Şubat.2018, 00:33
https://www.youtube.com/watch?v=bDuZ02lD8go
Escobar
10.Şubat.2018, 01:18
Ah kaçırdığım zaman..
Bu çağa ayak uyduramıyor içimdeki çığlıklar.
Modern aryaları almıyor ruhum, süslemiyor fantastik betimlemeler parçası kayıp acılarımı.
Dedim ya..
Kaçırmışım ben, eski dönemlerin bilinmeze giden, sevimli tren yolculuklarını..
Bir hayIi kırgınım. Beni anIamadığın keIimeIerin, asIında her şeyi anIatıyor oIuşIarına kırgınım.
Escobar
24.Şubat.2018, 01:27
'Bay X'
Nezaman modum düşse hissediyor sanki,Aylarca konuşmayız fakat sanki hissediyor kötü olduğumu..
O sihirli soruyla başlar hemen 'iyimiyiz buzlar kraliçesi' der.. 'iyi değiliz Bay Mantık'derim.
çünkü ilginçtir ki hiç iyi bir anımda benimle sohbet ettiği olmamıştır.Ve gerçek dosttur...
'Ne oldu anlatmak ister misin'dedi 'Anlatmaya mecalim yok'dedim...
"O halde topla tüm gücünü Ve her zaman ki gibi bir solukta dök içini,konuş hiç susma akıt içini kurtul yüklerinden"
Hiç bir şey senin gözlerine çektiğin gölgeye değmez gözleri gülen kadın dedi.
O an gözlerimden yaşlar aktı gitti dudak kıvrımlarından aşağı doğru.. Dudaklarım bir çocuk gibi sarktı..
"Meğer ben bir limanmışım,meğer ben sadece bir ağlama duvarıymışım"dedim...
Hemen kavradı durumu iki cümle de..
"Çünkü sen güçlü bir kadınsın,eğilmiyorsun,devrilmiyorsun,bıçak yarası sözlerin var çok keskin
Ve bir o kadar net bir duruşun var.. herşeyden önce yüzünde maske yok olduğun gibisin Neslisin sen
Nesli gibi davranıyor,Nesli gibi konuşuyor Ve en kötüsü kaybetmekten de korkmuyorsun..
Bu yüzden çok sivri dillisin.. Ama en güzeli ne biliyor musun nesli sahte yapmacık bir insan değilsin..
Seninle konuşurken sözlerinin sertliğini gözlemliyorum çok ileride gidebiliyorsun kaybetmekten korkmuyorsun çünkü
Evet üzülüyorsun,üzüledebilirsin sonuçta bir kalp taşıyorsun taş değil fakat şu durum sana yakışmıyor"dedi
"Yoruldum çok yoruldum kafamdaki sorulara cevap bulamamaktan,dost sandığım riyakar insanlardan
Güvediğim insanların güvenimi kırmasından,değer veriyorum diyenlerin değerlerinin değersizliğinden
Yoruldum anlıyor musun"diye haykırdım... ve ekledi;
"Anlıyorum.. peki senin bu dik duruşun insanların hırs yaparak egosunu tatmin etmeye çalıştığını sen anlıyor musun
Görüyor musun? Hırs kurbanı olduğun hiç aklına geliyor mu"dedi..
işte o an iki kat üzüldüm çünkü insan hayatı basit bencil bir duygunun kolayca hiçleştirebileceği kadar değersiz olamazdı.. içim çekildi bir an buz kestim ve öfkelendim..
"Gerçekten sana sen olduğun için değer veren biri seni kaybetmektense kazanmak için çabalardı,toplardı kaçmazdı
şimdi kalk,kendine gel ve kendini suçlama asla.. seni gerçekten tanımış olsaydı Limana sığınmaz sarılırdı dedi.
"Allah bilsin"diyebildim ...
Escobar
25.Şubat.2018, 03:10
Bay X
Siz artık yabancı değilsiniz ona alıştınız diğer Adı da "bay Mantık"
insanlara hakettiği değeri vermeyi seven bir adam eşsiz bir dost..
"Bugün 25 şubat, deli gibi yağmur yağıyor kış güzeli iyi ki doğdun"dedi
"Sende iyi ki varsın"dedim.. ve ekledi..
"Hayatımda tanıdığım en güçlü kadınlardan birisin ve iyi ki tanımışım dediğimsin"dedi
Bugün sen çok mutlu ol hep gül,gül ki gözlerin ışıl ışıl parlasın
çünkü sana en çok gözlerinin içindeki o ışık yakışıyor dedi..
Sustum.. Sonra bilmem kendime hiç başka bir kişinin baktığı gibi bakamadım ki dedim..
"Otur o zaman dinle" dedi..
Sen acılara tutunmuş, hiç bir zorluk karşısında pes etmemişsin savaşçı bir ruhun var
Hırsların var,Azmin var,hırçınlığın var,sert ve keskin sözlerin var..
çünkü her zaman Ne istediğini bildin sen... kendinden de hep emindin..
Senin dik duruşun korkutucu görünsede Nesli aslında bir erkeğin hayatında sen
paha biçilemeyecek kadar değerli birisin...
şimdi kucakla hayati bugün önce kendine sarıl önce kendini sev
Etrafına dön bir bak kimler seninle kimler seninle değil..
ve bugün bir çok şeyi arkanda bırak...
Yeni yaşını güzelliklerle karşıla Ve geri kalan herşeyi Allah’a havale et..
Allah çok daha iyisini bilir ve kim neyi hak ediyorsa yaşatır
Rabbine sığın Ve kalbini arındır dedi...
Minnettarım sana Dost... sen Allah’ın en güzel hediyesi olan dostlardansın...
Escobar
25.Şubat.2018, 20:21
Aşka en yakın olduğun zaman, kalbini birine koşulsuzca açtığın zamandır. Karşılık vermese bile, bir gün onun da sana aşık olabileceğini umarak sabırla beklediğin zamandır. Birlikte olabilme ihtimalin yoktur. Aşka kural işlemez ama bazen elin kolun bağlı kalır, sen çabalarsın o durur. Dursa bile, senin için hiçbir şey yapmasa bile bıkmadan, usanmadan çabalamaya devam ettiğin zamandır.
Aşk, sen ona yeterince yakınlık gösterirsen seni içine alır, sarmalar. Sen ve aşk, tek vücut olursun, bir olursun, tepeden tırnağa aşk olursun. Bu bazen istenecek bir şey de değildir aslında. Beraberinde acı vardır, hüzün vardır, geçmeyen vakitler, bitmeyen karanlık geceler vardır. Ama olsun, aşk seninleyken, senden daha güçlü kimse yoktur. Bu yüzden bütün o acılar, hüzünler ancak aşkla dayanılır olur.
Sevme eylemi farklıdır aşktan, tanımadığına aşık olursun, tanıdıkça ya seversin, ya sevmezsin. Bir arada kavga etmeden duramayan çiftler görürsün bazen. Aralarında aşk vardır kuşkusuz, ama sevememişlerdir birbirlerini. Şarkıda söyleneni başaramamışlardır. 'Hayatta en zor olan bir insanı tanımak, kabul etmek huylarını değişmeden bir olmak' diyememişlerdir. Sürünüp giden bir aşktır o. Sevgiyle beslenmediği için bir süre sonra bitecektir.
Ben inanıyorum...
Güzel şeyler düşünen insanlar güzel günler yaşayacak.
Belki zaman alacak, belki biraz güç olacak, belki bazı zamanlar da yoracak ama sonunda her şey güzel olacak...
Ne diyor Süreya: ‘’Her ölüm, erken ölümdür.’’
Buna gitmeler de dâhil.
Ölenler toprağa, gidenler yüreğe gömülür. Nereye gömülürse gömülsün geri dönüşü mümkün değildir hiçbir ölünün.
Yani ölen de bir giden de..
Gidenlerin aklında bulunması dileğiyle..
Christina
05.Mart.2018, 15:23
Seni önemsemeyen, değerli hissettirmeyen,
kendi ihtiyacı olduğunda yanında olan birini sevme!
Huzurla uyumak,
Mutlu uyanmak istiyorsan yap bunu.
Birilerinin gönlü olsun diye kendini paralamak zorunda değilsin.
Bırak biraz da onlar seni hak etsin.
-Buarada özlendin- :*
Escobar
09.Mart.2018, 12:50
O, bende güzel başlayan ama asla güzel kalamayan bir anı şimdi. Onun için üzüldüğüm zamanlar geride kaldı.
Öyle soğumuşum ki... Yüreğim buz...
Dilerim bir daha kesişmez yollarımız.
Çünkü artık ona üzülmem, sadece acırım...
Escobar
12.Mart.2018, 03:18
Tutkulu bir Siyahtı bizimkisi...
siyahın tonlarına bulaştığımız
bazen ise bıçak kesiği sözlerle birbirimizi kanattığımız
Ama yine de vazgeçemeyip birbirimize dönüp
En sıcak sözlerle birbirimize sarıldığımız
O günler artık geri de kaldı...
Kimdin sen?
Ne istiyordun benden?
Kendinin bile bilmediği bu sorularda kaybolmuş
Ordan oraya savrulan sen bir zaman sonra uçuşan küllerinde kalmayacak
sor bir kendine Ben kimim?
ve yüzleş kendinle...
Hey sen aynada sor kendine.
Hayretler içinde izliyorum seni çoğu zaman nasıl mücadele ediyorsun öyle
Nasıl veriyorsun en çetin savaşları dış mihraplara karşı
Yorulmuyor musun hiç ?
Sana bakıp sen nasıl muhteşem bir kadınsın diyorum
Yaşananları anlattığında
üst üste gelen beklenmeyen misafirlerinle
yaralı kalbinle
düşüncelerin alabora olduğu beyninle
Nasıl böyle dimdiksin söyle?
Sen kendin haricinde hep mi başkalarını düşünürsün?
Bırak bir kere de biz seni düşünelim..
Bırak dağınık kalsın deme
kapat gözlerini sadece dinle..
Escobar
25.Mart.2018, 02:43
Biliyorum izliyorsun beni..Ve yine iyi biliyorum ki sevmezsin Nemli gözlerimi..
Bugün günlüklerimi karıştırdım seni anlattığım...
Tam 11 sene olmuş ha sen gideli..
Tam 11 yıldır bende yaşayan bir ölüden farksızım biliyor musun?
Bazen sevmeye niyet ediyorum,sevdiğim zamanlarda oluyor
Ama böyle dedim diye Kızma sakın ha bana,beni unuttu deme..
Bazen rüyalarımda sesini duyuyorum
Yaşa,sev,mutlu ol Ve hayatına devam et diye fısıldadığın zamanları.
Öyle bir uyanıyorum ki uykumdan sanki herşey gerçekti
Sen burdaymışsın gibi hala ..
Sonra hayata öfkeleniyorum tutamıyorum kendimi
Kaderin ayrılığı daha ağırmış..
Liseden arkadaşları görmeye tahammülüm Yok biliyor musun?
Kalamıyorum artık buralarda..
Ne zaman denk gelsek sanki yüzümde seni arıyorlar
sanki sorguluyorlar..
Yarın geleceğim benim sarılamadığım sana sarılan toprağa
sımsıkı sarılmaya..
Sen yaşarken bu hayatta hep sevgiliden çok daha fazlası oldun bana
Ve ben neden hep kalan olduğumu şimdi çok daha iyi anlıyorum
Escobar
25.Mart.2018, 03:11
Senden sonra herkes anlatamıyorsan yaz içini dök.
yazmak insanı rahatlatıyor dedikleri
Günden sonra böyle yazıp çizer oldum
çünkü içim taşıyor sığmıyorum kabıma
Hani böyle ağlayacak olduğumda dudaklarımı yamultup
Gözlerimi kaçırırdım ya şuan da da öyleyim
Senden sonra kimse sevmedi beni.
Belki sevdi ama ben hissetmedim..
Ruhum can çekişiyor,içim yarılıyor..
Eskiden
Ne çok hayallerimiz vardı bizim
Anımsıyorum..
Sonra Ne oldu sen gittin kalan ben oldum
Dikiş tutmuyorum.. tutmamda ..
çünkü ben kendimi affedemiyorum hala.
Keşke ben bu kadar asi dik başlı olmasaydım
Keşke o gece seninle kavga edip canını sıkmasaydım
keşke o gece ne yaparsan yap demeseydim
keşke ben içmeye gideceğim çocuklarla dediğin de
hayır gitme kal deseydim
keşke seni o gece yollamasaydım
keşke...
keşke sana seni seviyorum diyebilseydim
hep ben değil mi hep duymak istediklerini hiç demeyip
seni üzüp bizi mahveden bendim..
Buda bana müstehaktır değil mi ?
Escobar
25.Mart.2018, 03:29
Yağmur her yağdığında odamın penceresinin altına gelip
Mahalle ayaklanmasın diye 'seni seviyorum'diye fısıldarken
sırılsıklam oluşun geliyor aklıma..
Bir nebze tebessüm edebiliyorum.
kavga ettiğimiz de cebinden çıkardığın
'Ülker çikolatalı gofret'i artık sevmiyorum yemiyorum
Sonra
Bu şehri sevmiyorum hep bir kaçma isteğim var
Sana mezar olan bu şehir benim cehennemim
Geldiğim günden beri hiç çıkmadım dışarı
Hastane ve acil bir durum olayı olmadıkça
Gitmek istiyorum yine ama annem zorla tutuyor
sanki yüzleşmem gereken şeyler var hala
Bilmiyorum İnan ki bende sebebini..
her gideceğim dediğimde sürekli binbir bahane
Ama o bahaneler hiç icraatta yok
Canım burnumda biliyor musun
Ne tahammülüm var Ne de sabrım
Herşeye öfkeli bir kadınım..
Neyse sana güzel haberler vereyim az da
tüm arkadaşlarımız evlendi
çocukları oldu
hepsi evli mutlu çocuklu..
ve en güzeli ise hepsi yapmayı planladıkları hayallerini
gerçekleştirdiler
hoş sen görüyorsundur
Zaten yarın uzun uzun anlatırım ben sana
sesimi duymadın kaçıp gittiğimden beri
Belki hem sana hem bana iyi gelir bu ziyaret
...
Escobar
20.Nisan.2018, 21:47
Öfkemi kontrol edemiyorum
Kendi kontrolümü de kaybetmek üzereyim
öyle gergin öyle sinirliyim ki kalp kırmaktan korkuyorum
Pimi çekilmiş bombadan farksızım.
bir dokunulsam feci patlarım...
Escobar
02.Mayıs.2018, 01:12
selam canım günlüğüm ...
Son günlerde çok ayrılık içtik seninle
şöyle oturup iki lafın belini de kıramadık içimizi dökemedik.
Beni merak ettiysen şayet "ah bu Erva nerelerde"diye
Kendimde bilmiyorum o derece ben BEnden habersizce yaşıyorum.
Sadece bazen yeni adımlar atmak için deniyorum
En azından çabalıyorum
Ama öyle hevesim kaçmış ki herşeye sonra derinden bir
"Boşver ya" diyerek uzaklaşıyorum herşeyden...
Şimdilik Benden haberler böyle yine görüşürüz muhakkak
❤
Escobar
18.Mayıs.2018, 04:01
Zaman işliyor tıkır tıkır "tik tak tik tak"
Sayılı ömürden sadece bir yaş bir yıl gittiği düşünülür çoğu zaman
Giden çok şey vardır oysa...
Mesela zaman içinde benden
"kalbim,ruhum,neşem ve bana dair bir çok şey"gitmiş
Güven desen yıllar var uğramaz aklımın sağanaklarına..
yıllar içinde sımsıkı sarıldığım yalnızlığa
sırılsıklam aşığım ben...
Hem de aşkın En tutkulu
Kırmızısıyla...
https://i.hizliresim.com/WD2Qn4.jpg
Bizi çizmişler sanki :rose:
Escobar
02.Haziran.2018, 02:37
yıllar yıllar önceydi.. Güzel bir aşk'tı...
hani böyle harbi harbi diyebileceğimiz ve hatta
seni senden daha çok kendi Canından bile fazla seven bir adamla
yaşanan,yarım kalan sonrasında yüzleşip tüm hesapların
incitmeden kapatıldığı bir aşk'tı..
insanlar bazen çok sevilmek ister fakat anladım ki
çok sevilmeninde insanı korkutup bedeller ödediği
bir durummuş.. Mesela çok severken kalbine taş basıp gitmek gibi
Kendini ve hayatındakini yarım bırakmak gibi..
Çok badireler atlattık biz beraberce..
En büyük imtihanımız ise çok sevilmenin korkutmasıydı.
şimdi öyle çok uzun uzun anlatmayacağım bu hikayeyi
Sadece bugün ruhum ilk kez huzur buldu..
yıllar önce çekip hayatından gittiğim ve 4 sene boyunca
Beni sevmekten hiç vazgeçmeyip her arayışta ağlayıp
"Neden" diye sürekli sorular soran
Beni topla böyle dağınık bırakma kurtar beni
bu "Sen"çıkmazından diyip sitem ve isyanlar eden..
Sonrasında zor da olsa toplayıp hayatına devam edebilmesi için
Elimden gelenin fazlasını borçlu olduğum ve yaptığım o Adam..
Yıllar sonra birini yeniden sevebildi..
Sevdiği kadına evlenme teklifi edip evlilik yolunda ilk adımı attı..
Sen bana hangi ah'ın mirasıydın dediğinde
ve hayatımda ters giden her olumsuzlukta
seven bir kalbi kırdığım için ve o her olumsuzluğu yaşadığımda
aklıma hep o gelen olduğu için
Helallik alsamda yine onun mutluluğunu görmeden
içimi kemiren o şüphe o acaba mı sorusu
artık bedenimi terk etti.
şimdi o mutlu ya ben onun mutluluğu ile bin kat daha
mutluyum,sevinçliyim ve tüm kalbimle iyi olmasını diliyorum
Artık biliyorum ki gerçekten çok seviyor ve seviliyor...
Allah mutluluğunu her daim huzur sağlık içinde
daim etsin şükürler olsun sana Allah'ım
Ruhum ve bedenim yıllar sonra huzura kavuştu...
~
Escobar
12.Haziran.2018, 02:58
Şimdi ki zamanda geçen zamandan farksız sayılmaz..
şöyle bir dönüp baktım arkama
Geri de kimleri bıraktım,Neleri bıraktım.
Ne kadar kalabalığım
Ne kadar yalnızım
Kendimde kendim ne kadar varım..
~
Escobar
12.Haziran.2018, 03:18
Günaha girelim hadi gel
Sen benim canımı acıt
Ben senin kalbini söküp alayım...
Hadi gel korkak olma
Bir kere cesaretli ol
Kendimizle yüzleşip
yanalım
~
Escobar
20.Haziran.2018, 04:43
Merhaba Tutkulu Siyahım ...
Öyle yoğundum ki bu tempo içinde
hem çok yoruldum
hemde çok mutlu zamanlar yaşadım..
Attım kendimi dışarıya Deniz kenarına kaçtım.
Sakinlik,dinginlik,kahkaha dolu bir gün geçirdim..
Çok tuhaf ilk defa kelimeler boğazımda düğümlendi
birde şuan yüzümde aptal bir gülümseme var(:
kelimelere dökemediğim o mutluluğun
verdiği bir his işte..
Sanırım tutkulu Siyahıma bir damla
Kırmızı aktı..
Ne dersin bu kez bir aşk olur mu ki...
Escobar
22.Haziran.2018, 03:03
Uzun zaman oldu içim böyle kıpır kıpır olmamıştı
Kendi içimde çok savaşlar verdim oysaki
hep kapattım kendimi kendi içime
Ama o bakışı o gülüşü yok mu
her defasında beni benden alıp ona götürdü..
Sanırım bu sefer
Tutkulu Siyahıma
Aşkın kırmızı bulaştı
Sesinde aşk var bir ben duyuyorum;$
Escobar
22.Haziran.2018, 03:34
Haydi şimdi indir o gardı müsait bir yerde.
Her şey tamam artık. Ben yolu tarif ettim, sıra sende.
Hoyratlığı olur aşkın, savurur seni yürekten yüreğe.
Sen yeter ki iste, ben hazırım senden gelen tüm deliliklere.
Korkma… Durma… At kendini yüreğime.
Soran olursa aşk itti dersin
Bizi korumayacaksa, bir şeyler düzelmeyecekse, hatta daha da kötü gidecekse neden içimize atıyoruz ki?
Bazen söylenmesi gerekenler söylenmeli, kaybedilmesi gerekenler kaybedilmeli, bitmesi gerekenler bitmeli.
Ama asla kimse tek başına savaşıp kendi içini yiyip bitirmemeli
Escobar
04.Ekim.2018, 02:47
Aslında iyiydik biraz göze nazara geldik
Hayırlısı budur diyip yürüyüp geçtik
Tamamen koptuk mu?
Tamamen kopamazdık ki biz
Birbirimizin ruh ikiziyiz.
Aynı şeyi düşünür
Aynı şeyi söyleriz.
Sadece fazla gurur yaptık...
Düzelir miyiz.?
Hemde eskisinden daha güçlü bir şekilde
Ve daha sımsıkı sarılarak düzeliriz.
Rahibe
04.Ekim.2018, 02:49
Aslında iyiydik biraz göze nazara geldik
Hayırlısı budur diyip yürüyüp geçtik
Tamamen koptuk mu?
Tamamen kopamazdık ki biz
Birbirimizin ruh ikiziyiz.
Aynı şeyi düşünür
Aynı şeyi söyleriz.
Sadece fazla gurur yaptık...
Düzelir miyiz.?
Hemde eskisinden daha güçlü bir şekilde
Ve daha sımsıkı sarılarak düzeliriz.
Ayhhh ben biliyomm bunu kime yazdigini ayhh rusvet isterim kimseye dememem icin :-)))
Escobar
15.Ekim.2018, 00:15
Merhaba benim Sevgili Günlüğüm
Ne ihmal ettik öyle değil mi birbirimizi..
Ne çok ayrılık içtik seninle öyle
Ama ben yine de çok farklı değilim
"Ehh be işte yuvarlanıp gidiyoruz" modundayım.
Aslında son bir kaç aydır düştüm,düşecek gibiyim
Ama düşmeyeceğim Asla diyerek
Tam çökecekken hemen doğruluyor
yoLuma devam ediyorum.
Şimdilik arkama attığım herşey ile zamanı geldiğinde
YÜZLEŞECEĞİZ.
Şimdikinden daha da güçlü olmak zorundayım o güne kadar
Bu hayatta verdiğim hiç bir savaşı kaybetmedim
kaybetmemde.
Kaybetmekten de korkmam
Tek korkum kendime yenilmek
Kendime yenilirsem verdiğim bu mücadelede
Biliyorum Toparlanamam.
En son birinin bir sözü hiç aklımdan çıkmıyor
Beynimi kemiriyor... Uğulduyor.
Söylediğini kabul etmedim bu doğru değil dedim
Ama ya doğruysa?
İşte ... sadece bir işteeee.
Escobar
17.Ekim.2018, 02:30
https://www.youtube.com/watch?v=wRVekDWb47I
Ardından yıkılmam unuturum !!
Escobar
17.Ekim.2018, 03:09
~Biz ...
Ne yalan söyleyim gerçek bir ruh ikiziyiz
Kavgalarımızın bile verdiği bir keyif vardır
Sinir krizine girercesine kavga eder
Çaktırmadan birbirimize güler
Ama asla belli etmeyiz
Ciddiyetin bozulmaması adına..
Kavgalarımızda biri sinirden deliye dönerken
diğerinin gülüşleri ve sonrasında
"Ben gülüyor muyum hayırdır" dedikten
2 sn sonra karşılıklı kahkahalar
Bunlar hep sevgiden birbirimizi iyi bildiğimizden
Ne kadar kavga Etsekte kızamamaktan...
Aramazsan aramam dedikten 5 dk sonra
Aynı anda özledim diye gelen mesajlar
hadi kaçıp gidelim adaya diye didişmeler
Olmaz gitmeyelim derken
Arabayı kafasına göre adaya sürmeler falanlar
Güzel günler... Güzel Anılar yaz'a dair
Şimdi ise aşkın yağmur hali
Kış,yağmur ve ellerin birbirini ısıttığı
Buz gibi havanın kalpleri aşkın sıcaklığı ile
Isıttığı o günlere doğru...
Escobar
18.Ekim.2018, 03:16
Tesadüf seni önüme çıkarmasaydı, gene aynı şekilde, fakat her şeyden habersiz, yaşayıp gidecektim. Sen bana dünyada başka bir hayatın da mevcut olduğunu, benim bir de ruhum bulunduğunu öğrettin.
Escobar
24.Ekim.2018, 02:46
Merhaba Sevgili Günlüğüm...
Yine sadece kendimle ve herkesten uzak kalmak
istediğim saatlerdeyim.
Beynen fazla Yorgun’um şu sıralar..
içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor..
Kendimi şöyle dipsiz bir boşluğa bırakmak istiyorum..
Mesela yazma isteği ile geldiğim bu sayfadan
Yazma isteğimin kırılması ile gidiyorum
işte böyle Saçma sapan bir durum...
Escobar
25.Ekim.2018, 02:20
https://i.hizliresim.com/oVbvW2.jpg
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.