PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adrienne Hakkında Görüşleriniz?

Mete
31.Ağustos.2016, 17:24
Trsohbet'in başarılı Vip Departman Sorumlusu + Sales Görevlisi + Radyo Yayıncısı Adrienne hakkında görüşleriniz neler?

Dogubeyi
31.Ağustos.2016, 17:51
Merhabalar ilk yorumu ben yapayim
Adrienne sanal ortamda tanıdığım ve değer verdiğim nadir insanlardan birisi her daim şakacı şaka yapmasını ve seviyesini koruyan bi insan insanlarla olan diyalogu ve sevimli tavirlari en önemlisi yardimcı olabilmesi güzel bir davraniş umarim arkadaşligımız uzun sure devam eder...
SaygiLarimla

CariSsma
31.Ağustos.2016, 18:46
Şöyle bişey yaklasık bir aydır onu tanımaya basladım ve bir aydır benim founderim cok mütevazi ve aynı zamanda
Nazik bir insan geldiği günden bu yana kanala hareketlilik geldi insanların dertleri ile kendi derdi gibi ilgilendi suana kadar sorduğum hiç bir soruyu cevapsız bırakmadı iyiki tanımışım seni adrienne iyiki varsın güzel insan sayın founderim Adrienne :-D :-D patron

Renas
31.Ağustos.2016, 23:27
Adrienne benim için öncelikle bir arkadaş ve Dost ve yeri dolduramıyacak bir yönetici daha fazla yorum yapmama gerek yok sanırım :)

ocb
01.Eylül.2016, 23:51
Hic sevmem kendisini hahaha :)
Kardeşim benim, candır o can

Faydee
02.Eylül.2016, 01:59
tanıdığım en iyi insanlardan biri Adriennedir ben sinir ettiğim zamanlarda sabırlı olması var arada böyle uyuzluk yapıyorum ama onun yumuşak kalbı paha biçilemez şunuda eklemek istiyorum Adrienne mutluluk pesini bırakmasın inşallah hep mutlu ol patronliçe :D

SphinXx
03.Eylül.2016, 19:06
Her sekilde.ADrienne tek gercek basarili founderimizdir

Hysteria
03.Eylül.2016, 19:11
tanımıyorum ama cok sevilen bırı oldugunu görebiliyorum umarım daha başarılı olur.