PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gelecekte ki sevgiliye not;

Sayfa : [1] 2

Eyşan
05.Aralık.2016, 15:32
Gelecekte ki sevgiliye not;

Yarı yolda bırakacaksan hiç gelme wink

Misal
06.Aralık.2016, 11:41
Gözlerinden öperim.
drag

Hysteria
06.Aralık.2016, 20:16
tam senlik bir konu tebrikler :)

Hysteria
09.Aralık.2016, 00:17
Nerdesin seni bekliyordum :d

SiyahKAN
14.Aralık.2016, 16:12
Umarım kahveyi sade içiyosundur evde krema bulundurmuyorum.. :)

KaPLaN
20.Aralık.2016, 11:00
geleceksen gel artık!

aLya
20.Aralık.2016, 11:40
Ben buldum siz düşünün muhaha

Eyşan
20.Aralık.2016, 13:34
Ben buldum siz düşünün muhaha

İnsan arkadaşını da düşünür dover

SiyahKAN
20.Aralık.2016, 13:52
Bekliyorum yukardan biyerden :)))

aLya
20.Aralık.2016, 17:39
İnsan arkadaşını da düşünür dover

Ya sen iste canım var sırada seni bekleyen. 12

SeN
20.Aralık.2016, 19:46
Eyyy Gelecekteki Sevgili Sen Bana Dert Ol Ben Sana Derman...

Eyşan
20.Aralık.2016, 23:42
Ya sen iste canım var sırada seni bekleyen. 12

Üç vakte kadar kısmetin çıkacak diyorsuninlovegirlhahaw

aLya
20.Aralık.2016, 23:48
Evet canım coolbi

Eyşan
20.Aralık.2016, 23:50
Miciks aLya ' m =)

Samet
21.Aralık.2016, 00:05
İnşallah rakı icmeyi seviyordursun:)

SeN
21.Aralık.2016, 00:21
Gelecekteki Sevgiliye Bir Gülücük :D

heLen
29.Aralık.2016, 20:34
Aklın varsa gelmezsin..

Cem
29.Aralık.2016, 21:02
Sigara içiyosan çabuk bırak :)

GuL
30.Aralık.2016, 00:19
GeLecekteki Sevgiliye Not Evet BasLiyorum (:

3 5 günlük degil mümkünse bir ömür olalim ey gelecekteki sevgili (:
Yalan yok kivirmak yok
Alkol kullanmicaksin
Küfür baz agzi bozuk olmicaksin cok kizgin olsan bile
dedikodu yapmicaksin basklarin hakkindan
Saygili olucaksin
Her ortama ayak uydurabileceksin
sir tutabilceksin
misal olmadi ayrildk arkamdan konsmicaksin
cimri olmicaksin
civik olmicaksin
anlayisli olcaksin
beni önemsiyceksin
bakimli olucaksin
beni güldürebileceksin
beni iyi taniyacaksin
beni cok seviceksin

Gelecekteki Sevgili bi gün beni bulursan bu notu okuturcam Sana ;D ;D

Nar
31.Aralık.2016, 03:04
cam kiriklari gibiyim keserim..... akLin varsa gelme....

Ja
31.Aralık.2016, 15:45
İyi ki geldin . :)

Abey
09.Ocak.2017, 20:54
Nerdeydin Bu zamana Kadar...

Eyşan
09.Ocak.2017, 23:39
Aldatacaksan gelme orda kal..

Nar
10.Ocak.2017, 14:46
​insanLara karsi güvenin yokSa dur orda gelme.

Hysteria
16.Ocak.2017, 01:13
Sen sen olarak gel.

Eyşan
21.Ocak.2017, 14:40
Trafiğe takılı kaldı sanırım ;d

FaceOff
21.Ocak.2017, 14:56
Yerdeki gökyüzüm, hoşgeldin ;p

BOZKURT21
21.Ocak.2017, 15:18
Acele etme sevgilim. Zamanı değilse, biraz daha bekle.Bana doğru zamanda, doğru şekilde ve olduğun gibi gel.Ve hiç gitme.

ircpolice
21.Ocak.2017, 15:35
Her şey gelecekte ki çocuklarımız için unutma :)

Ada
21.Ocak.2017, 18:29
Seni bu kadar beklediğime değsen bari :D

Cem
21.Ocak.2017, 20:35
Geç kalma gelirken eli boş gelme :)

BOZKURT21
21.Ocak.2017, 20:45
Herkes olmak istemiyorsan,gel..

Eyşan
21.Ocak.2017, 20:49
Delikanlıysan, kendine güveniyorsan gel ;d

BOZKURT21
23.Ocak.2017, 16:40
Angut Kuşu Kadar Sadık Mısınız?

http://i4.ofpof.com/content/351hb0dye4/gallery/_780x439-swgsds3rqh.jpg

Keşke herkes "angut" gibi olsa, ama nerdee?

Eyşan
23.Ocak.2017, 17:48
Gelecekteki sevglim ne zaman gelicen ?

SiyahKAN
24.Ocak.2017, 15:13
İlk adım kadınlardan gelmeli cesaret özgüven şart bekliyorum nerelerdesin :d

BOZKURT21
25.Ocak.2017, 21:43
Yanıma geleceksen, gelme. Yarınlarıma ''geleceksen'' gel. Yarını bekleme..

Mavi
12.Şubat.2017, 23:07
- "niçin kalbimi kırıyorsun ?"
-"dokunmuyorum bile ona!"
- "işte ondan kırılıyor..."

.

MuratReis
13.Şubat.2017, 13:24
akşama yemek yapma, dışarıda yiyeceğiz (=

BOZKURT21
17.Şubat.2017, 10:40
Süt içtim dilim yandı..

FaceOff
17.Şubat.2017, 14:55
Gülüşünden kalbime düşeceksen GEL..

MiRa
17.Şubat.2017, 15:01
Sakın geç kalma hayatım..

Ada
18.Şubat.2017, 04:45
üzgünüm geç kaldın, sen gelinceye Kadar
seni çok kez aldattım.
:hhhz:

Eyşan
18.Şubat.2017, 11:01
Led Tv'miz olmasın.
Tüplü bir tv'miz olsun.
Kumandası olmasın.
İkimizde kalkıp kanal değiştirmeye üşenelim ;d

BOZKURT21
18.Şubat.2017, 11:54
Led Tv'miz olmasın.
Tüplü bir tv'miz olsun.
Kumandası olmasın.
İkimizde kalkıp kanal değiştirmeye üşenelim ;d
Çok tembelmisin :)

BOZKURT21
20.Şubat.2017, 07:52
Gelecekteki sevgilim şuan ne yapıyordur düşüncesiyle tavanı izlemek🤔

MuratReis
20.Şubat.2017, 10:53
Geldim hayatım gecikmedim umarım..

FaceOff
20.Şubat.2017, 13:39
İki biradan sonra herkes herkesi sever, sen beni kahvaltıda sev! :yrrm:

FaceOff
20.Şubat.2017, 14:46
Ah benim o gözünün içine bakarken, kendimi kaybettiğim sevgilim..

MuratReis
20.Şubat.2017, 14:48
FaceOff yine içmişsin ..hiç belli etmiyorsun (=

FaceOff
20.Şubat.2017, 14:52
Wilson Bıraktım alkol işini, artık çaydan çorbadan başka bişey içmiyorum :)

MuratReis
20.Şubat.2017, 16:13
FaceOff ne mutlu sana daim olsun (=

Eyşan
21.Şubat.2017, 11:29
Senin hikâyen olacaksam gel ;}

BOZKURT21
21.Şubat.2017, 12:03
Gelecekteki sevgilime şimdiden sabırlar diliyorum , kolay bir insan değilimdir.

BOZKURT21
23.Şubat.2017, 11:55
Gelecekteki sevgilim için bazen üzülüyorum ya. Kız ne hayallerle gelip benimle sevgili olucak:))

FaceOff
23.Şubat.2017, 12:07
Gelecekteki Sevgilime..
Canım, yoldaşım, gönüldaşım, herşeyim..
Bende bunları sana Güneydoğu denilen bu garip coğrafyanin taa bağrından üç tarafı duvarlarla kaplı pencereleri caddeye paralel uzanan kasvetli bi G.antep akşamından yazıyorum..
Aramızdaki uzaklık enlem ve boylam farkından ortaya çıkan teknik bir problem :) Bir şekilde halledilebilir.. Yeter ki gönüllerden hayallerden kaynaklanan metafizik bir uzaklık olmasın..
Beni senin gibi anlayan bir tek kişinin olması mutluluk sebebim.. Beni anladığına sevindim, cansın can! HOŞGELDİN..

MuratReis
24.Şubat.2017, 11:37
FaceOff geldikten 6 ay sonrada aynı sözleri kullanacağından eminsin değil mi axjlklmjx ;d

Eyşan
24.Şubat.2017, 13:36
Gelecekteki sevgiliye not; Biliyorum oralarda bir yerlerdesin ve biliyorum ki seni sevmem için tek bir tren biletine ihtiyacım var...

BOZKURT21
24.Şubat.2017, 14:19
Bana gözlerini açma öyle... bana kalbini aç, gelecekteki sevgili adayı...https://abs-0.twimg.com/emoji/v2/svg/1f607.svg

FaceOff
24.Şubat.2017, 14:34
Wilson eminiiim, neler yazdırıyo baksana ;d

Eyşan
24.Şubat.2017, 14:38
Gelecekteki sevgiliye not; Umarım biz tanışana, birbirimizi bulana kadar başkaları çok üzmemiştir seni.

ircpolice
24.Şubat.2017, 14:39
Din adamları bizi inkar edebilir sevgilim, söylesene hangi aşk şeriat-a uygun ki ?

Eyşan
24.Şubat.2017, 15:14
Gelecekteki sevgiliye not :Seni kim israf ediyor? Ben her zerrene muhtaçken...

MuratReis
24.Şubat.2017, 15:16
FaceOff o zaman daha baya bir yazacak gibi görünüyorsun (=

FaceOff
24.Şubat.2017, 15:18
Wilson hı hım, öyle olacak gibi :)

Eyşan
24.Şubat.2017, 19:10
Yalın ayak yere basma emi !

Annende söylemiştir belki ama
Birde benden duy istedim.

Kayınvalidem haklılar. ;p

FaceOff
25.Şubat.2017, 14:31
Daha oncelerden tanimak ister ya insan bazen. Keske der sonra nasip der geçer.. Ben senin dogdugun günü hatırlamak isterdim. Hatta doğdugunda kıskanmak isterdim seni. Yan komşun olmak isterdim. Sen dünyaya geldiğinde seni görmeye götürmeliyd annem beni. Aglayisini, bebek bebek bakisini, guldugunu gormek isterdim. Ilk yasina bastiginda yurumeye calistigini, yururken koltugun kenarina tutundugunu gormek isterdim. Birkac adimdan sonra yere dusup, kah aglamani kah boncuk boncuk gulmeni gormek isterdim. Ilk konusmaya basladiginda soyleyecegin bir kac kelimenin icinde adimin da gecmesini isterdim. Duymak isterdim o bebek dilinle adimi. Seni kiskanip oyuncaklarini saklamak isterdim. Aglayinca kiyamayip geri getirmek ve senin o bakisini gormek isterdim. Akan goz yaslarinla, mutlulugunu bebek halinde gormek isterdim. Okula basladigin gunu gormek isterdim. Beraber siniflarimiza girip Teneffusler de yanina gelmek isterdim Simitimi, ayranimi bolusmek isterdim. Ders aralarinda izin alip lavobaya gidiyorum diye seni gormek isterdim. Okul bittiginde seni bekleyip beraber eve donmek isterdim. Bazen okuldan kacip, sahile inmek ve eve donerken camurlu sokaklardan gecip ustumuzu basimizi kirletmeyi isterdim. Eve gittigimiz de annelerimizin bize kizmasini isterdim. Ah bu cocuklar deseydi mesela onlar, annelerimiz ? Ders calismak icin bir araya gelmek isterdim. Odevlerimizi beraber yapmayi isterdim bir de... Aksamlari sizin bize misafirlige gelmenizi ister ve geldiginizde “bak bak nasil sevindi” demesini isterdim annemin. Ertesi aksam gidelim onlara gidelim diye aglamaya baslamak isterdim dedigim olana kadar... Herkes salonda konusurken biz seninle bir kosede resim cizmek isterdim. Annelerimizin bize bak ne guzel anlasiyorlar lafini duymak isterdim.Hafta sonlari bizi lunaparka beraber goturmelerini, goturmediklerin de beraber aglamak isterdim. Kiyameti koparmak isterdim seninle. Salincakta beraber sallanmak, kumda kaleler yapmak isterdim. Buyudugunu gormek isterdim senin ergenligini, hali hazirda bulunan duzene karsi cikmak isterdim. Isyanci olurduk belki, belki de masum buyurduk sessiz.. Beraber tatil planlari kurardik. Belki yalan soylerdik, bir yerlere gidebilmek icin... Sonra cocukluk askim diyebilmek isterdim sana.. Buyudukten sonra degismeyen, birbirimizin her seyini bildigi bir bakisimizin ne anlama geldigi ve bir derdimiz varsa gozlerimizden neye uzuldugumuzu biilmemizi isterdim... Ikimizin de hayatimiza birbirimizden baska kimseyi sokmadigimizi, kimseye seni seviyorum kelimesi kullanmamizi isterdim. Sen benim cocukluk askim olmaliydin. Simdi ki sevdigim, yandigim, esim olmaliydin.. Cocuklarimin guzel anasi, evimin gul suyu,evimin bahari olmaliydin. Senin dogdugun gunu hatirlayip olene kadar yanimda olmani isterdim.Seni cocuklugundan sevip, olene kadar sevmek isterdim. Simdi bunlari seninle yasayamadim diye uzulurken, Allahima dua ediyorum senin gibi birini karsima cikardigi icin.Ve simdi insallah sen benim cocuklugum da seninle yapmak istediklerimi, Geri kalan omrumuzde telafisini ederiz diye dua ediyorum Allahima.Gec geldin hayatima, hic gitme..

FaceOff
28.Şubat.2017, 15:14
Bak sana diyorum! Bu sokaklar bizim için var. Seninle el ele yürümek için. Seni sinir edip yalandan elimi bırakmaya çalışasın diye. Bütün bitkiler biz nefes alabilelim diye var. Ve “öpüşmek için telefon kulübeleri…” İkimiz sarılırsak “bir” oluruz; buna inan… Bırak biz yaramaz çocuklar olalım seninle. Nasılsa bitecek aldığımız nefes. Ama seninle bitsin her şey; seninle başladığı gibi… Yorulursak uyuruz çimden halılarda. Bir tek ayrılığa gelemem. Sen hep benimle kal. Gündüz güneşim gece mehtabım ol. Benden ol, bizden ol, herşeyim ol.. !

Eyşan
28.Şubat.2017, 16:13
yanımda olabilmen için,birbirimizi hak edebilmek için daha kaç kişinin elini tutmamız gerekiyor? daha kaç kişinin benliğimize kendinden bir şey katması gerekiyor?
bekliyorum beklerken en çok korktuğum şey ise belkide yolda yürürken yanımdan geçip gitmiş olman ve birbirimizi hiç fark edememiş olmamız.birbirimizi sevmemiz için bir kaç yılımız,bir kaç insana daha ihtiyacımız olmamalı ama mecbur.
ben sen diye sarıldığım adamları nasıl unutucam? sen ben diye peşinden koştuğun kadınlarla denk geldiğinde siz yanlış insanmışsınızı nasıl söyleyeceksin gözlerine bakarak?
bırak gidiyorsa sevdiğin gitme peşinden seni bana getirmek için gidiyor,yollarımızı kesiştirmek için gidiyor.sen gel ben hiç gitmem söz olsun ki ama ilk önce gel,geldiğini bana göster hak edecek kişinin sen olduğunu hissettir.

FaceOff
02.Mart.2017, 13:52
Ne biliyor musun. Bazı şeyleri çok merak ediyorum. Ama favori merakım sensin. En çok seni merak ediyorum. Mesela hasta mısın şu an? Başın ağrıyor mu? Üşüyor musun? Sıkıca sarılabilirim çünkü. Korkuyor musun? Elini tutup bir daha asla bırakmam. Ağlıyor musun? Ömrümün sonuna kadar gözyaşlarını silebilirim. Ağlama. Gülüyor musun? Ben hep gülüşünü izlerim. Yaşamak istiyorum ama ben seni. Güldüğün şeylere beraber gülmek istiyorum. Ağladığın zaman bende ağlamak, korktuğun zaman bende korkmak istiyorum. Heyecanlı olduğun zaman kalbinin atışlarını dinlemek istiyorum. Saatlerce gözlerinin içine bakmak, istediğim zaman öpmek istiyorum. İzin ver. İzin ver seni seveyim. Saçlarınla oynayayım. Kusurlarınla dalga geçeyim ama en çok da ben seveyim onları. Biraz sen öp, biraz ben. Biraz sen sarıl biraz ben. Kapıyı açtığımda kocaman bir ayıcıkla karşıma çıkan sen ol. Başkası değil. Düştüğümde gülüp, sonradan yardım eden de sen ol. Sesim güzel olmadığı halde şarkı söylememi iste, söyleyince de gül ama yine de sen sev. Başkası değil. Çikolatalarımı gizli gizli yiyen de sen ol. Sürekli sana uzun mesajlar atıyorum. Yazı yazmayı seven insanım ben. Çok konuşuyorum kızıyor musun bana? Korksam sarılır mısın, öper misin defalarca boynumdan? Ağlasam siler misin sende benim gibi göz yaşlarımı, ''ben hep buradayım'' der misin?

Eyşan
02.Mart.2017, 16:15
Gelecekteki sevgiliye notlar: Meyve tabağını sen hazırlarsın.

FaceOff
04.Mart.2017, 13:20
Öyle utangaç tebessümle durma karşımda. Ellerini de görebileceğim yere koy. Yanlış anlama bu bir tutuklama değil. Gözlerime mühürlüyorum seni sadece o kadar… Dediğim gibi çok da gülme. Çünkü öpesim geliyor gülüşünden. Ne yumuşaktır kim bilir tenin ve ellerin… Ellerinde bin bir renk var biliyorum. Ellerini öpüşüm bundan.. Hani bir bebeğin avuç içlerini öper gibi. Kokusunu içine çekerek öpmek gibisi yok. Böyle şeylerin verdiği huzur anlatılamaz. Sımsıkı da sarılamam sana, kırılırsın, incinirsin. (http://nickcenter.blogcu.com/sevgiliye-uzun-yazilar-mesajlar-sozler/19875683). Ve sana her bakışım ürkektir. Sen konuşurken bana bakma, öyle daha rahat incelerim yüzündeki gül bahçesini. Ellerini diyorum ellerini! Görebileceğim bir yere koy. Dokunmak şart değil, görsem yeter. Böyle dediğime de bakma. Sen ne anlatsan aklım ellerini öpmekte olur. Ben böyleyim işte. Aldım mı huzurun tadını aklım fikrim sende olur. Senin ellerinde…

Eyşan
04.Mart.2017, 13:34
Öyle bi gel ki "sonum" ol. Sadece geçmiştekileri değil adımı unuttur ~

Eyşan
14.Mart.2017, 19:12
Bu saatten sonra gelmesin.:bye4:

RyaN
14.Mart.2017, 20:14
Allah belanı versin ​ Diyorum ben.

BOZKURT21
16.Mart.2017, 18:13
http://www.youtube.com/watch?v=guGbUxJv08w

Eyşan
16.Mart.2017, 19:47
sen çay suyu koy, ben birazdan evdeyim. ;d

FaceOff
17.Mart.2017, 12:18
Bendeki yerin hazır, aşkını başına toplaaa geel :)

Eyşan
17.Mart.2017, 17:12
hayvanları sev, çocukları sev, kitapları ve denizi sev. hayallerimi küçümseme, hayallerimiz birbirini büyütsün. yapamayacağın şeyler vadetme bana. ama yapabileceklerini de esirgeme.

BOZKURT21
18.Mart.2017, 23:14
Bana doğru zamanda, doğru şekilde olduğun gibi gel ve hiç gitme.

FaceOff
26.Mart.2017, 19:30
Öyle işte..

Eyşan
27.Mart.2017, 10:44
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRzJLQPhdb66uN0iZWl1oU8IdXAD92SY DHkrZGuq3OhogFyq9KusWfZH0I

BOZKURT21
27.Mart.2017, 14:33
Beni çok sevmediğin halde çok seviyorum diye yalan söyleme.

Eyşan
27.Mart.2017, 16:01
Ben sana; “Gel beraber mükemmel bir çift olalım, hiç ayrılmayalım, herkes bizi kıskansın.” demiyorum ki.
Gel diyorum beraber insanları boş vererek şarkı söyleyelim. Dört dörtlük söyleyelim de demiyorum ki. Bilmediğimiz yerleri sallarız Allah ne verdiyse. Ben sana gel beraber yemek yapalım, mükemmel kekler pişirelim demiyorum ki. Mahvedelim edelim; yemeği de mutfağı da. Ama yiyelim yine de biz yaptık diye. Sonra gel harika bir hayatımız olsun demiyorum ki. Kavga edelim, ayrılalım. Aşkı kuvvetlendiren ayrılıklar değil midir zaten? İşte, olsun. Sıkıcı bir beraberlik olmasın. Kavga da olsun arada. Beraber kitap okuyalım, kültürlü iki çift olalım demiyorum ki ben sana. Gel diyorum, beğendiğimiz kitapları alalım kültürlü olmak mı? Boş ver. Zevkimize uygun okuyalım. Sadece beraber okuyalım diyorum. Sonra ben sana numaradan korku filmi izleyelim böylece bana sarıl, romantik olur demiyorum ki. Gel diyorum, ya komik bir film izleyelim kahkahalarla eğlenelim. Ya da hüzünlü bir filmle göz yaşlarına boğulalım. İçimizden nasıl geliyorsa yani. Sonra ben sana romantik akşam yemekleri yiyelim, sana çiçekler alırım, öp beni demiyorum ki. Gel diyorum, söyleyelim bir çiğ köfte, yiyelim beraber. Sonra ben sana gel sinemaya gidelim, güzel filmler izleyelim, gezelim beraber demiyorum ki. Gel diyorum, alalım formaları maça gidelim, bağıralım avazımız çıktığı kadar. Sonra ben sana karda güzel fotoğraflar çektirelim, kıskandıralım insanları demiyorum ki. Gel diyorum al şu kar topunu fırlatalım beraber milletin kafasına. Sonra diyorum gezelim kaykayla, basketbol maçı yapalım beraber. Ben demiyorum ki sana; Mükemmel bir çift olalım, kusursuz, harika anlaşalım. Benim istediğim gibi mükemmel adam ol. Ben diyorum ki sana; gel benimle hayatını yaşa. Kimsen o ol, değiştirme kendini, doğal olalım. Ne istiyorsak onu yapalım. Gel diyorum bak, söylüyorum.
Gel; boşverelim insanları, keyfimize bakalım, MUTLU OLALIM..

LaDe
29.Mart.2017, 01:22
Gelive gari .d

Finding Neverland
29.Mart.2017, 01:27
Gözyaşlarımı sileceksen gel.Gözyaşımlarıma yenisini ekleyeceksen gelme!

FaceOff
29.Mart.2017, 16:46
SEN ; En güzel şiirlerin bile kuramadığı kafiyesin..

Eyşan
29.Mart.2017, 21:27
Aklında değilsem, aklıma girme. kalbini açmayacaksan, kalbime girmeye çalışma.
bir de benden hiç bir şey bekleme. zira, ben de senden bu iki şey dışında hiç bir şey beklemem.

Eyşan
30.Mart.2017, 19:15
Beklemedeyim..

BOZKURT21
30.Mart.2017, 19:34
:))) Çok beklersin.

LaDe
31.Mart.2017, 00:55
GELME boş ver .d

Eyşan
04.Nisan.2017, 17:33
Bütün iyi niyetimi tüketme istersen, sonra lazım olacak.

Zlusya
04.Nisan.2017, 18:36
:haha:

BOZKURT21
04.Nisan.2017, 22:42
Gelecekteki sevgiliye not: Hoşgeldin..

LaDe
05.Nisan.2017, 06:09
Şey yap mesela benden uzak dur...!

Eyşan
05.Nisan.2017, 12:55
Sıradan bir ask hikayesinin oznesi olamam ben cocuk.
bunu bil, oyle gel....

LaDe
06.Nisan.2017, 06:31
Who are you?

kLara
07.Nisan.2017, 11:28
Beni üzmeden kırmadan yormadan gel ..

LaDe
07.Nisan.2017, 12:26
istersen ben geleyim?

BOZKURT21
07.Nisan.2017, 12:46
Gelecekteki sevgiliye not: gelme gözünü seveyim gelme ✋

Eyşan
07.Nisan.2017, 19:26
Geldiğin günü bayram ilan edip sosyal hesaplarımı fotoğraflarmızla donatmana izin vericem. gel be ADAM: ;D

aylecA
07.Nisan.2017, 19:30
Gelmezsen Gelme :)

BOZKURT21
10.Nisan.2017, 21:50
Hani şöyle demiş ya üstad;'' Gitmek için değil,sevmek için benimle ol''

LaDe
12.Nisan.2017, 02:25
şuan yanımda olsan,
sana neler söylerdim.

Mavi
12.Nisan.2017, 23:52
İstemiyorum gelme

Eyşan
01.Mayıs.2017, 17:21
Sevgili;
merak ediyorum da birbirimizi bulmamız için hangi tarih düzenlendi? kader seni bana, beni sana getirirken okları nerede ve nasıl fırlatmayı uygun gördü?
o zamana kadar sen kimleri ben, ben kimleri sen sanıp hayatıma soktum ve de senin özelliklerinden birini bulup orada kayboldum? peki bu insanlardan herhangi biri beni senden, seni benden saklayacak güçte olabildi mi ve bizi birbirimize hayal bile ettiremeyecek kadar yara bırakmış, çirkef birine izin verdik mi? yoksa sadece hayat hala ikimize mi hazırlıyor bizi?
ya bu hazırlık uzun sürer de birimiz dünyadan es kaza göç edersek?
söylesene ben neyleyim sensizliği, senin olmayan gözleri, senden gelemeyen hoş sözleri ve ötesini...
o yüzden kendine çok dikkat et ve inancını yitirmeden devam et.

BOZKURT21
01.Mayıs.2017, 20:53
gelecekteki sevgiliye notlar…. (http://hayaltaciri.tumblr.com/post/66217662950/gelecekteki-sevgiliye-notlar)

Ve gelmeyen sevgili,
O kadar yorgunum ki artık bilemezsin
Ve o kadar tükenmiş bir haldeyim ki sana verecek bir güzelliğim kalmadı
Yaralarımın tedavisi var mı bilmiyorum , iz bırakmadan düzelmeyecekleri kesin onu biliyorum da, gerisi şüpheli işte
Ama yinede senin sıcağında uyumak istiyorum
Yine de gel
Yine de sev beni,
Ne zaman bu kadar görünmez oldum bilinmez
Ama sen gör beni
Çok yorgunum , tükendim
Çok daha derbeder göründüğüm pek çok zaman olmuş olsa da biliyorum ki ben artık en dipteyim , yüzümde anlamsız bir gülümseyiş varsa sebebi şaşkınlığım , gözyaşlarım nasıl da tükendi, nasıl da ağlayacak gücüm kalmadı diye
Ama sen yine de gel
Belki elini omzuma koysan ağrılarım azalır
Belki omzunu yastık yapsam derin ve huzurlu olur uykularım
Belki dinlesen beni şikayetlerim tükenir
Belki gülüşün off çekmeme engel olur
Belki sevgili…..
Yine de gel
Yine de sev
İçimde bir yerde kalmış olan masumiyet kırıntılarını bul sevgili
Ve affet beni
Bunca zahmet düştüğü için payına
Affet beni….

Harika
04.Mayıs.2017, 21:28
hep hoŞ gel sen bana . . .

Harika
05.Mayıs.2017, 22:44
acaba O sen'miSın :hide:
geri gelmem için bukdar caba gösterdin ..

aklımda deli sorular . . .:x2:

LaDe
06.Mayıs.2017, 09:43
Bakın hanımefendi, ben biraz ters adamım.. Siyah atımla geldim, uyar mı?

LaDe
18.Mayıs.2017, 15:34
sen ne kadar şirinsen ben o kadar gargamelim yinede gelicenmi .d

TribaL
18.Mayıs.2017, 22:05
kimsin? ne zaman nerede tanışacağız acaba? ilk sen mi benden etkileneceksin yoksa ben mi senden? peki neyinden etkileneceğim ki ben senin, neyimle etkileyeceğim seni?

Eyşan
21.Mayıs.2017, 19:28
:islik:

Harika
21.Mayıs.2017, 20:45
beni ikna edemeSin boşşa kurerk cekiyorsun :))

xalper
21.Mayıs.2017, 21:26
Beni üzecekse hiç gelmesin .

LaDe
22.Mayıs.2017, 22:56
bilmemki gelirmi? .d

Eyşan
23.Mayıs.2017, 09:30
Gelir, gelir beklemede kalın :1560:

MuratReis
23.Mayıs.2017, 11:12
Birazda bahçe getir gelirken, koşup koşup sana düşmek istiyorum ..

wuuuuu ;d azxşklvbmdfidfhxd

LaDe
24.Mayıs.2017, 23:19
nirdesinnnnn .d

LaDe
27.Mayıs.2017, 23:34
gelme

LaDe
29.Mayıs.2017, 11:09
öl .d

Misal
29.Mayıs.2017, 13:32
Neler biriktirdim bilemezsin.

LaDe
30.Mayıs.2017, 12:17
https://lh3.googleusercontent.com/-QHdiC1pHmVA/WSyPUX6ndrI/AAAAAAAAhbI/G5_0nkatdfsG300rVfTMIy3boGFkoGAgwCL0B/w310-h320-p-rw/30.05.2017%2B-%2B1

LaDe
04.Haziran.2017, 18:54
gel.

Eyşan
04.Haziran.2017, 19:30
Artık gelsen de bir gelmesen de ;|

BOZKURT21
05.Haziran.2017, 00:03
Merhaba gelecekte ki sevgilim İlgilen, Önemse ve şımart ,mutlu olmam için elinden ne geliyorsa yap belki sende öyle mutlu olabilirsin.

LaDe
05.Haziran.2017, 23:53
Kafana göre .d

KaMoreNa
07.Haziran.2017, 02:05
https://www.youtube.com/watch?v=_MTOdkF4p80

aşk kovalamaktan çok kaçmaya görmekten çok özlemeyidokunmaktan çok düşlemeyi severöyle haindir ki bu aşk

LaDe
09.Haziran.2017, 01:08
Ne bekliyorsun koş koş .ddd

Mavi
13.Haziran.2017, 02:43
Dönersen ıslık çal.

Hysteria
14.Haziran.2017, 00:53
Hiç sevgilim olmadi😀

LaDe
14.Haziran.2017, 06:27
Olabilme ihtimalin kaç?

Eyşan
14.Haziran.2017, 09:52
beni üzersen topuklarına sıkarım..!

LaDe
19.Haziran.2017, 00:21
Olasılık dahilinde olabilme olasılığın varmı .d (Çok abarrtım sanırım ) .dddd

KaMoreNa
19.Haziran.2017, 01:43
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19275096_1574289702605844_5025382420484279046_n.jp g?oh=4ec9bbf32304d523c31e2c003bd67411&oe=59CAE922

Hysteria
19.Haziran.2017, 03:04
https://i.hizliresim.com/5Q22ol.jpg (https://hizliresim.com/5Q22ol)

Naze
19.Haziran.2017, 12:18
Bir gün birakip gideceksen hic sevme beni

Misal
19.Haziran.2017, 15:40
Senin ağzını yerim ben, bu zamana kadar nerelerdeydin sen.
-modeon-
:islik:

LaDe
19.Haziran.2017, 23:35
Gel duvarlarımı yık.

KaMoreNa
21.Haziran.2017, 02:07
http://31.media.tumblr.com/ec0a37edf77428f3542f46478f723185/tumblr_myzpefPOvu1t2588ho1_500.jpg

LaDe
21.Haziran.2017, 23:23
Tut ki yeni gezegenler keşfettin, benim dünyamdan çıkınca nefes alabilir misin.

Hysteria
03.Temmuz.2017, 04:49
dimdik durabilceksen gel.

Eyşan
05.Temmuz.2017, 14:19
Neden bu kadar geç kaldı ?

Trafiğe takıLmıştır canım az bekLe ;>

FaceOff
05.Temmuz.2017, 15:34
Geeel, seni kalbinden öpecem.

BOZKURT21
07.Temmuz.2017, 20:03
Gelecekte ki sevgiliye not; Bir ömüre sığamayacak sevgiye sahip ol gel

Hysteria
08.Temmuz.2017, 06:04
Ben senin canının istediğinde merhaba, işine gelmeyince elveda diyebilceğin biri değilim.

Eyşan
10.Temmuz.2017, 11:25
Canın cehenneme sevgili'm ;>

BOZKURT21
10.Temmuz.2017, 16:40
Gelecekte ki sevgiliye not;Herşeyi seninle yaşamak istiyorum. İlkim değilsin ama ilk mutlu edenim ol

Hysteria
10.Temmuz.2017, 18:30
Canın cehenneme sevgili'm ;>

Bence:)

Eyşan
10.Temmuz.2017, 21:34
Bence:)

Sence ne?

Hysteria
10.Temmuz.2017, 22:12
Sence ne?
Bencede yazicagima bence yazmışım micik ci:)

aylecA
10.Temmuz.2017, 22:59
yolunu mu kaybettin ..? :)))

Hancı
12.Temmuz.2017, 13:07
Gelecekdeki sevgili burda yazdıklarınızı okuyacak mı ki buraya yazıyonuz :D:D

Eyşan
12.Temmuz.2017, 16:03
Gelecekdeki sevgili burda yazdıklarınızı okuyacak mı ki buraya yazıyonuz :D:D

Düşün yani bu kadar düştük.

Hancı
12.Temmuz.2017, 16:47
Eyşan o güzellikle bu kadar düşmüşsen biz intihar edelim müsadenle :)

Eyşan
12.Temmuz.2017, 19:19
Eyşan o güzellikle bu kadar düşmüşsen biz intihar edelim müsadenle :)

Kaderimiz güzel diil beh zgxggzvzxdz:D

Hancı
12.Temmuz.2017, 19:47
Kaderimiz güzel diil beh zgxggzvzxdz:D
Kanka kaderini kendin yazmadın ondandır şükret :)

Hancı
13.Temmuz.2017, 09:49
Birini cok seversen Dünya'da değil ahirette cennette senin helalin olur ebedi sonsuz sevgidir O.

Hancı
13.Temmuz.2017, 13:08
Gelme

Hancı
13.Temmuz.2017, 17:39
Eyşan gelecekteki sevgilim sen olur musun ki ? :)

Mavi
14.Temmuz.2017, 01:42
geçti artık istemem gelmeni

Hancı
14.Temmuz.2017, 21:45
Gelecekteki sevgili için yanlış durak herhalde burası hala gelmedi :S

Hancı
16.Temmuz.2017, 16:27
Bana et yemeği yap ot yedirme geldiğinde

susqun54
17.Temmuz.2017, 13:30
bunca yıl nerdeydın cok gecıkdın sevgılım

Hancı
20.Temmuz.2017, 19:15
geri dönüş bileti almadan gel kalmaktır mesele

Hancı
24.Temmuz.2017, 21:29
Hani gelecektin, canım diyecektin öpüp sevecektin tey tey nerdesin ibo baba :)

Eyşan
28.Temmuz.2017, 21:05
Trafiğemi takıldın?

Hancı
29.Temmuz.2017, 00:43
anlaşıldı gelecekteki sevgili ölünce kabrimize gelecek saçlara aklar düştü

Hancı
29.Temmuz.2017, 09:57
Trafiğemi takıldın?
Eyşan hayır uçakla geliyorum

Hancı
06.Ağustos.2017, 23:11
geldiğinde telefon zombisi gibi karşımda poz verme o telefonu kafanda kırarım :) kadın milleti

Hancı
13.Ağustos.2017, 21:06
sevgiden anlamayan insanlarda sevgili istiyor herhalde ondan öğrenmek içindir yurdum insanları

Hancı
16.Ağustos.2017, 21:00
Gelecekteki sevgiliden bahsetip çekip giden insanlar var

Misal
17.Ağustos.2017, 16:27
Sevişmek hüner değil, seninle ölmek istiyorum.

Eyşan
22.Ağustos.2017, 18:59
Bir umut bekliyorum.

heLen
22.Ağustos.2017, 22:49
Mümkünse seneye gel.

Eyşan
23.Ağustos.2017, 00:19
Hoş gelebilir?

Escob@R
05.Eylül.2017, 14:42
Kurban olduğum gelsene şarkı da bitti gel

Escob@R
05.Eylül.2017, 19:28
Eyşan, 1 yıl önce yazmışsın sen, bir tüyo ver bakalım yazınca geldi mi

Escob@R
05.Eylül.2017, 22:53
https://www.youtube.com/watch?v=S5SRNTHHvgE

Escob@R
16.Eylül.2017, 01:11
Dönüş bileti almadan gel.

Eyşan
20.Eylül.2017, 16:30
Gelirken ekmeklen kola al.Hee bide mısır al, gözleri pörtletir korku filmi izleriz ;D

Hancı
20.Eylül.2017, 17:04
İnşallah bulursun Eyşan.

KaMoreNa
20.Eylül.2017, 23:36
Gelsen ya
Güzel buralar...
Hem sana bütün olmayı öğretirim..

Cemal Süreyya

Nartaneside
21.Eylül.2017, 13:55
Eğer beni deli gibi seveceksen aşkımın değerini bileceksen her gece gözünde tüteceksem hayatıma hoş gel diyorum : =)

aylecA
22.Eylül.2017, 23:49
Her kalp atışım senin için yazılmış bir şiir... ( biraz çok romantik oldu gibi 🙃)

tommy
22.Eylül.2017, 23:56
Hükümdar Kelebek.

Trinity
23.Eylül.2017, 00:55
Eğer bir sivrisinek vızıltısından farksız isen hiÇ gelme ! :bye4:

Denden
23.Eylül.2017, 09:46
Sakın Gelme !

Eyşan
23.Eylül.2017, 10:48
Artık gelenlerin hepsi gidici.

Elmas
23.Eylül.2017, 10:52
Aynalı körük olmazsa ben gelin gitmeemmmm
Tut kemani çalmazsa aynalı körüğede binmemmm :P

Escob@R
27.Eylül.2017, 00:22
Düşünsene sevgilim, seni BeşiktAşk kadar sevdiğimi.

Eyşan
05.Ekim.2017, 18:29
necip fazıl kısakürek hepimiz adına seslenmiştir geçmişten zaten... hem de çok zaman önce...

"ne hasta bekler sabahı,
ne taze ölüyü mezar.
ne de şeytan, bir günahı,
seni beklediğim kadar.

geçti istemem gelmeni,
yokluğunda buldum seni;
bırak vehmimde gölgeni,
gelme, artık neye yarar? "

Yazarım
05.Ekim.2017, 18:36
O gelecek bize gelmez ;d

Soner
05.Ekim.2017, 19:04
Gelme, burasi çok karışık

Escob@R
05.Ekim.2017, 19:29
Bilinç altına gelmemek yerleşmiş gibi, yanlışlıkla gel bari :D

OkyanuS
05.Ekim.2017, 19:31
Bendeki yerin hazır , aşkını başına topla gel sevgilim...Ss,

Wizard
06.Ekim.2017, 01:31
Beni çok sev :p

Escob@R
07.Ekim.2017, 08:01
Yanlızlığını kendine aşık ettirme, gel buraya ne güne duruyoruz.

Ada
07.Ekim.2017, 20:38
Kim olduğunu bilmiyorum ama,
geldiğin gün herkesi aklımdan çıkaracağım.

aylecA
08.Ekim.2017, 11:06
Bana mevsimlik AŞK için gelip .. Sezon sonu gideceksen eğer .. üzerine defolu yazarım hiçbir vitrinde BOY GöSTEREMEZSİN ..

Escob@R
12.Ekim.2017, 01:19
Herkes farklı şekilde intihar eder...!
Kimi bileklerini keser…
Kimi umutlarını.!

Escobar
12.Ekim.2017, 01:58
Seni kırmadan dökmeden incitmeden seveceğim..

Cedric
12.Ekim.2017, 02:02
Huzuru getirmeyeceksen gelme.

The
12.Ekim.2017, 02:22
neredesin sen?

NF
12.Ekim.2017, 21:27
sen, sen ol gelme.

Lukasz
12.Ekim.2017, 21:36
gelecek mi kaldı, sevgilim ?

Lukasz
12.Ekim.2017, 21:44
dur len sevgili :D

2oaIDC4MXWE

OkyanuS
12.Ekim.2017, 21:45
:d kitap okumayı seviyorsan açtım kollarımı koşa koşa gel

Harika
17.Ekim.2017, 23:26
sar bedeni bedene yansın kavrulsun dunya cehenme selam ola:hhhz:

Denden
19.Ekim.2017, 15:55
ÇAbuk gEL

Nartaneside
19.Ekim.2017, 16:20
Allah korkun varsa insan gibi insansan öyle çık karşıma...

Ada
29.Ekim.2017, 05:15
Beni germe
beni sinir etme
beni aldatma
bana yalan söyleme
huzur ver
mutluluk ver
hediye al
süpriz yap
adam ol :biggrin:

:1560:

AhuM
29.Ekim.2017, 13:18
Sende gideceksen hiç gelme...

hahahah
29.Ekim.2017, 13:29
Özel alanıma girme,saygılı ol !

Lalin
29.Ekim.2017, 13:58
Öyle bir zamanda gel ki vazgeçmek mümkün olmasın.
Ellerimde koparmaya çaıştığım zincirlerden kalma yara izleri
Yeni yeni iyileşmeye yüz tutmuş olsun.
Gözlerimde öyle bir karanlık olsun ki, gören kör oldum sansın.
Yanaklarım kurumuş olsun göz yaşlarımdan, dudaklarımsa çatlak çatlak.

Belki bin tane aşktan geçmiş olayım ve hiçbiri olmasın gözümde.
Hiçbiri tamamlayamamış olsun cümlelerimi,
Hiç biri bağlayamamış olsun geceyi sabaha.
Hiçbirinin gülüşünün her anı senin kadar aklıma işlenmemiş olsun.
Hiçbirinin hayali en güzel haliyle barınamamış olsun beynimde.
Hiçbirinin izi kalmamış olsun bedenimde.

Sessizce ağladığım anları kimse çığlık çığlığa hıçkırıklara dönüştürememiş olsun.
Ellerim kimsenin üzerinde eriyip gitmemiş olsun, gezinse bile.
Dudaklarım senin adını söylerkenki gibi kıvrılmamış olsun hiç bi ad'a yeterince.
Yerine koymaya çalıştığım her beden yok olup gitmiş olsun kumlar aktıkça tane tane.
Unuttuğumu sandığım, vazgeçtiğimi sandığım,
Sevmediğimi sandığım öyle bir zamanda gel ki
Yerçekimine karşı koysun damarlarımda beni yaşatan her zerre.
Öyle bir zamanda gel ki vazgeçmek mümkün olmasın...

Zei
03.Kasım.2017, 18:28
zaman

AhuM
03.Kasım.2017, 18:38
Eyy sevgili gitmek acizlerin,kaçmak korkaklarin işinidir;)

Zlusya
03.Kasım.2017, 18:47
çok sevmezsen gebertirim seni :clalp:

Zei
09.Kasım.2017, 16:33
vay güzel parça

hahahah
09.Kasım.2017, 17:53
Gerçekten mutlu olmak istiyorsan gelme.

The
10.Kasım.2017, 01:08
Zor olduğunu bilerek gel .

Escobar
10.Kasım.2017, 01:12
İnsan ol gel ;d

kLara
10.Kasım.2017, 12:57
huzur ve bol mutluluklA gel .:x2:

Yar`a
10.Kasım.2017, 12:59
Gelme Bence Buralar Boyle Iyi.

FaceOff
10.Kasım.2017, 14:08
Gelme! Kendine iyi bak demiyorum, ALLAH'a emanet ol..

AhuM
10.Kasım.2017, 14:26
Rakınla gel.

AşKo
10.Kasım.2017, 14:46
AhuM Rakısız asla diosun yani :DD

AhuM
10.Kasım.2017, 14:47
AşKo sen evet dermisin? :D

AşKo
10.Kasım.2017, 14:49
AhuM Rakı var içersen Ben var Seversen derim.. :)

AhuM
10.Kasım.2017, 14:51
AşKo afferim yavrum olcan sen:DD

Night Blue
10.Kasım.2017, 14:53
Canı cehenneme ,ne qelecek oLsun, nede sagım soLum ve önum arkam sobe oLsun~~

Zei
15.Kasım.2017, 15:16
https://www.youtube.com/watch?v=GZpNjw2LLjo

NucleuS
17.Kasım.2017, 15:26
Gelme ;d

AhuM
17.Kasım.2017, 15:28
Daha önce de sakallarınızdan bahsetmiştim,
Yeni doğmuş bebeğin annesinin göğsüne duyduğu arsızlık gibi.
Koklamasam öleceğim.
Ah bayım.
Şimdi öleceğim.
Ya da hayır şimdi değil.
Şimdi sadece, kasıklarınızdan öpeceğim.

Zei
17.Kasım.2017, 15:32
Ahahah ciddi olamazsın huylanırım ben

Harika
17.Kasım.2017, 15:41
Ahahah ciddi olamazsın huylanırım ben

kopardın gene benişyaaaaaaaaa :tatice:

Harika
17.Kasım.2017, 15:41
baŞın belada adamım benle :biggrin:

Zei
17.Kasım.2017, 15:44
Acaba gelecekteki sevgilim nasıl bir yaratık olacak

AhuM
19.Kasım.2017, 22:27
Eli ayağı düzgün olsun kâfi.

Harika
19.Kasım.2017, 22:43
bu aqsam vedlar ictim uğruna ...

https://www.youtube.com/watch?v=09iwk3dNJD4

aSi
19.Kasım.2017, 23:36
Gelme

kLara
20.Kasım.2017, 12:52
Beni asla yorma.

BirÖlürBinDiriliriz
20.Kasım.2017, 20:29
Eğer üzeceksen hiç uğraştırma beni bitir yolun başındayken yok sonsuz düşünüyorum düşünüyorsan kapım acık ... Şayet beni üzersen canımı yakarsan bende seninkini yakarım karşılıklı !!! ...

Cappy
20.Kasım.2017, 20:30
Of amaaan ister geeellll ister gelmeee... Sen bilirsin yani bebişim :*

aylecA
20.Kasım.2017, 21:30
babam gibi sevmesini bilirsen ..annemi utandırmasını da bilirim ..:))

aSi
20.Kasım.2017, 23:15
Sana hiç bi zaman güvenmicem

AhuM
21.Kasım.2017, 00:00
Tanrın utançtan yüzüne bakmıyor

Ne olursan ol gelme
Kötüysen dur gelme

Wizard
24.Kasım.2017, 19:39
Gelecekteki sevgiliye not : gülüşünden kalbime düşeceksen gel

aSi