PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Halep'deki İnsanLik Dramı Buna Sessiz Kalmasin Kimse

Efendi
14.Aralık.2016, 16:20
Herkesin Bu Kan'Li SadiriLara Kimse Sessiz KaLmasin Herkesin TepKisini Buraya Yazmasini Bekliyoruz.
Kahrolsun Avrupa Kahrolsun Yapilan İnsan Katliyamina Göz Yuman inSanLiga.. Yapılan zulumu Şitdetle Kınıyorum.

aLya
14.Aralık.2016, 16:25
Rabbim bu zulmü görüyor. KIMSENIN ahı kimsede kalmaz.. Bir an önce eski düzenlerine ve mutlu günlerine dönmelerini umut ediyorum..cray

Efendi
14.Aralık.2016, 16:31
Ey Avrupa Bir yerde Bir Hayvan'a Verdin Deyeri Neden Müslüman Olan İnsanLara vermiyorsun İşte Avrupanin Gercek Yüzü Bunu Herkes Gördün Kahrolsun Avrupa Kahrolsun

Eyşan
14.Aralık.2016, 16:41
Halep'te ve Dünyanın dört bir yanında zulme uğrayan müslüman kardeşlerimizi sen koru. Zalimleri, hainleri Kahhâr sıfatınla kâhreyle...Amin

SiyahKAN
14.Aralık.2016, 16:48
Halep'te ve Dünyanın dört bir yanında zulme uğrayan müslüman kardeşlerimizi sen koru. Zalimleri, hainleri Kahhâr sıfatınla kâhreyle...Amin

Amin..

Yüzü Gökyüzünün güzelliğini görmeye hasret binlerce insan için dualarım özgürlük için..

Efendi
14.Aralık.2016, 17:31
Biz,kısık sesleriz...minareleri,
Sen,ezansız bırakma Allahım!
Ya çağır şurda bal yapanlarını,
Ya kovansız bırakma Allahım!
Mahyasızdır minareler...göğü de,
Kehkeşansız bırakma Allahım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allahım!
Bize güç ver...cihad meydanını,
Pehlivansız bırakma Allahım!
Kahraman bekleyen yığınlarını,
Kahramansız bırakma Allah'ım!
Bilelim hasma karşı koymasını,
Bizi cansız bırakma Allah'ım!
Yarının yollarında yılları da,
Ramazansız bırakma Allah'ım!
Ya dağıt kimsesiz kalan sürünü,
Ya çobansız bırakma Allah'ım!
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!

KaPLaN
14.Aralık.2016, 18:09
Ey Avrupa Bir yerde Bir Hayvan'a Verdin Deyeri Neden Müslüman Olan ÝnsanLara vermiyorsun Ýþte Avrupanin Gercek Yüzü Bunu Herkes Gördün Kahrolsun Avrupa Kahrolsun

Halep'i bombalayanların Avrupa ülkeleri değil esad güçleri ve rus ordusu olduğunu sanıyordum.

Cem
14.Aralık.2016, 19:49
Rabbim sen Yardım et :( Dua'larımız HaLep'le

MiRa
14.Aralık.2016, 19:55
Allah onların yanında biz de dualarımızla onların yanındayız..
Rabbim O vicdansız insafsız katillere Kahhar ismiyle muamele etsin...

RyaN
14.Aralık.2016, 20:04
Allah Belasını versin, o bebe'lere kıyan ellerin. Yahu Hayvanlar bile bir canlı'ya bu kadar acımasız değiller. Bu dünya'nın öbür dünya'sıda var.