PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Londra'da Yangın Faciası

KaMoreNa
14.Haziran.2017, 15:15
Geçtiğimiz günlerde terör saldırısıyla sarsılan İngiltere bu kez bir yangın faciasıyla karşı karşıya... Başkent Londra'nın batısında bulunan Latimer Road'da 24 katlı bir bina alevler içinde kaldı. Günün ilk saatlerinde başlayan yangını söndürmek için 200 itfaiyeci ve 40 itfaiye aracı görev yapıyor. Yangının çıkış nedenine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sosyal konut olduğu belirtilen binada 120 daire olduğu, yüzlerce kişinin yaşadığı ve bazı bina sakinlerinden haber alınamadığı belirtiliyor. Binadan çıkmayı başarabilen görgü tanıklarına göre yangın merdivenleri de alev aldığı için kullanılamıyor. Basına ve sosyal medyaya yansıyan görüntülere göre binada sıkışanlar var. Londra İtfaiye Müdürlüğü yangında hayatını kaybedenler olduğunu açıkladı. Polisin doğruladığı bilgiye göre 6 kişi hayatını kaybetti ve bu sayı artabilir. Belediyenin binanın güvenliği için bütçe ayırmadığı ve gerekli önlemlerini almadığı öne sürülüyor...

Yetkililer 50 yaralının hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

https://img-s2.onedio.com/id-5940d015fe45a677384d67d3/rev-1/w-635/o-68x50/f-jpg-webp/s-4ae85f45e3fd69ca30f69d046cce251b8eee319b.webp

Londra İtfaiye Müdürlüğü yangında hayatını kaybedenler olduğunu açıkladı. İlerleyen saatlerde Londra polisi bu bilgiyi doğruladı ve sayının artmasından endişe edildiğini açıkladı.
Londra İtfaiye Genel Sekreteri Dany Cotton yaptığı açıklamada, "29 yıllık meslek hayatımda böylesine bir yangın görmedim. Bina ikinci katından yukarıya doğru yanıyor. Şu an yangına 40 itfaiye aracı ve 200'ün üzerinde itfaiyeciyle müdahale ediliyor. Üzülerek belirtmeliyim ki yangında hayatını kaybedenler var. Binanın büyüklüğü ve yapısı nedeniyle can kaybı sayısı henüz kesin değil. Yangının sebebi ise halen belli değil." dedi.

BOZKURT21
14.Haziran.2017, 15:46
Ustam konular acılırken önceden acılan aynı konuyu acmamaya dikat edelim..Tessekkür ederim.. Ben açtiğim konuyu çöpe taşıyorum ..