PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkekler gerçekten odun mudur?

Escobar
16.Eylül.2017, 20:57
Şahsen fikrim odun olduklarıdır :) yiğitliğe laf ettirmemek için isteyecekleri bir takım şeyleri BAZEN kaba bir tabir ile ifade edip karşısındakinin bir bayan olduğunu unuttukları toplumca görmüş yorumlamışızdır :)))

BOZKURT21
16.Eylül.2017, 21:37
Şahsen fikrim odun olduklarıdır :) yiğitliğe laf ettirmemek için isteyecekleri bir takım şeyleri BAZEN kaba bir tabir ile ifade edip karşısındakinin bir bayan olduğunu unuttukları toplumca görmüş yorumlamışızdır :)))
Degildirler bence ..Ama israrla odundurlar diyorsan size odunu denk gelmiş demek..

Escob@R
16.Eylül.2017, 21:45
Estagfirullah, değildir.

Escobar
16.Eylül.2017, 22:34
Degildirler bence ..Ama israrla odundurlar diyorsan size odunu denk gelmiş demek..

Israrla odun demek hoş olmaz zaten genelleme çerçevesine alıyoruz her erkek odun olacak değil ama evet şöyle bi düşündümde çoğu erkek arkadaşlarım (sevgili mahiyetinde değil arkadaş ) hepsi ciddi odun :)

Erdem
16.Eylül.2017, 22:47
Erkekler odun mudur? ; bu söyleşi ile defalarca kez karşılaşmışızdır, madur kadınlarımız hep erkeklerin odun olduklarını söylerler.. Şöyle bir bakacak olursak eğer ; kadınlar bir partner, sevgili, eş seçmeden önce onları güldüren, değer veren, el üstünde tutan erkekler ile hep arkadaş, dost, kanka kalmışlardır, daha sonra iş birlikteliğe geldiğinde bir odunu almışlardır.. Kronikleşmiş bir yara gibidir kadınlar ve odun birliktelikleri..

Çünkü kadınlar zoru severler, ellerinde ki basit görünür gözlerine, daha zor bir odun bulup tek kışlık ısınmayı seçerler..

Saygılarımla

< Erdem >

Escobar
16.Eylül.2017, 23:18
Erkekler odun mudur? ; bu söyleşi ile defalarca kez karşılaşmışızdır, madur kadınlarımız hep erkeklerin odun olduklarını söylerler.. Şöyle bir bakacak olursak eğer ; kadınlar bir partner, sevgili, eş seçmeden önce onları güldüren, değer veren, el üstünde tutan erkekler ile hep arkadaş, dost, kanka kalmışlardır, daha sonra iş birlikteliğe geldiğinde bir odunu almışlardır.. Kronikleşmiş bir yara gibidir kadınlar ve odun birliktelikleri..

Çünkü kadınlar zoru severler, ellerinde ki basit görünür gözlerine, daha zor bir odun bulup tek kışlık ısınmayı seçerler..

Saygılarımla

< Erdem >

Kadınlar Ne söyler erkekler ne anlar mevzusuna dönmüş bu sevgili @Erdem :)
Kadınlar partner seçiminde oldukça dikkatlidir şahsım adına şunu diyebilirim ki bir kadın olarak keza beni tanıyanlar bunu çok iyi bilirler ki ben bir erkekte zeka bilgi kültür arayan biriyimdir. Konuştuğumu anlayabilecek ve buna mantıklı yorumlar yapabilecek ve sohbet akışı sürekliliğini sağlayabilecek kişiler hep benim için önemli olmuştur. Pohpohlamak demişsin hiç bir kadının pohpohlanmaya ihtiyacı yoktur keza kadın zaten muhteşem bir varlıktır. Siz erkeklerin odunluğu kıskançlığı ve sahiplenme duygusunu orantısız şekilde kullanmasında ortaya çıkan bir durum ve o halde sende şuan odun olduğunu iddia etmiyor isen bir gün aşık olduğunda yine oturup konuşmak gerekecektir. Bir sözünde demişsin ki hep el üstünde tutan onları güldüren erkekler ile dost arkadaş kalmışlardır peki başlangıçtan beri dost olarak baktığın birine sonradan nasıl sevgili gözü ile bakabilir bir kadın ? Ve neden o güzel dostluğu yakalamış iken sonrasında bir kıvılcım için hiç etsin peki böyle düşündün mü hiç ? Nasıl ki ben bazı erkekler için odunluğu baz aldı isem sende kadınların hepsinin bu şekilde olmayacağını tenzih ederek dile getirebildin keza yine şahsım adına beni güldüren bir adamdan ziyade duygusal anlamda mutlu edebilen ve zekası ile beni kendine hayran bırakabilen adamı tercih ederim. Ne beni pohpohlasın Ne de ben onu aramızda yine aşılmaması gereken bi samimiyet duvarı ve resmiyet isterim her daim
saygılar bizden efendim sevgiler :))

~Erva~

Erdem
16.Eylül.2017, 23:26
Şahsım adına konuşayım tekrar ;

Benim tanıdığım bir insansın, sen de beni iyi tanıyorsun ve biliyorsun ki yersiz söz söylemem. Bu sözlerim sana ithafen değildi fakat oklarını hunharca bana döndürüp görüyorum ki cengiz han askerleri gibi beni oklamaya başlamışsın, alındığın satır neresi ise söyle de düzeltelim. :clalp: Kadınlar ne ister; mevzusu Dünya'da farklı Türkiye'de farklıdır. Günümüz Türkiye'sinde erkeklerimiz kadınlara olan düskünlügünden dolayıdır ki oldukca onları şımartmış ve hepsini bir Angelina jolie yerine koymuştur, bu sebepledir ki kadınlar zihin kirliligi yasamaktalar ve gün gectikce de kötüye gitmektedir.

Sevgili dostum maria, ah pardon Erva ; başımın tacısın, çin ordusu kadar kalabalık gelsen oklarınla sana yine de siper ederdim göğsümü, acıma hadi indir o okları böğrüme.. ;p

Escobar
16.Eylül.2017, 23:48
Şahsım adına konuşayım tekrar ;

Benim tanıdığım bir insansın, sen de beni iyi tanıyorsun ve biliyorsun ki yersiz söz söylemem. Bu sözlerim sana ithafen değildi fakat oklarını hunharca bana döndürüp görüyorum ki cengiz han askerleri gibi beni oklamaya başlamışsın, alındığın satır neresi ise söyle de düzeltelim. :clalp: Kadınlar ne ister; mevzusu Dünya'da farklı Türkiye'de farklıdır. Günümüz Türkiye'sinde erkeklerimiz kadınlara olan düskünlügünden dolayıdır ki oldukca onları şımartmış ve hepsini bir Angelina jolie yerine koymuştur, bu sebepledir ki kadınlar zihin kirliligi yasamaktalar ve gün gectikce de kötüye gitmektedir.

Sevgili dostum maria, ah pardon @Erva (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=15688) ; başımın tacısın, çin ordusu kadar kalabalık gelsen oklarınla sana yine de siper ederdim göğsümü, acıma hadi indir o okları böğrüme.. ;p

Şimdi bakış açımızı genişletelim o halde ben bir basit soru yönelttim sen ise soruma algıda seçiçi davrandın ben ise senin algıda ki seçiçiliğine eleştirel yönelerek devam ettim çünkü sen söylemlerinde her kadını tanırmışcasına okları atmışsın bu konuda netiz:) şimdi son sözlerini toparlayacak olursak benim alındığım bir nokta Yok sadece her kadın aynıdır tarzı ile yaklaşmana şahsım ve diğer kadınlar adına açıklık getirdim :)
kadınların zihin kirliliği demeyelim de erkeklerin zihin kirliliği desek daha doğru olacaktır peki erkekler neden kadınları o halde bir angelina olmadıkları halde o kalıba sokmaya çalışır hani diyorsun ya bu sebepten kadınlar zihin kirliliği yaşıyor diye yaşadıklarını sanmam ama velevki yaşamışlar ise bile bu kirliliğe neden sebep olan erkek bunu açıklayabilir misin ? Konu amacından sapar ben açıklarsam kaldı ki şu söz Türkiye'de ki erkeklerin kadınlara olan düşkünlüğünden dolayı onları şımartmış ve angelina yerine koymuş ve zihin kirliliği yaşamışlar cümlesi kabalıktır ve kabalık=odunluktur sevgili @Erdem az önce kendini savunurken odun olmadığını kronikleşen bir durum olduğunu iddia ederken şuan kendinin bir odun olduğunu bize ispatladığın için teşekkür ederim :)))

Erdem
17.Eylül.2017, 00:15
Şimdi bakış açımızı genişletelim o halde ben bir basit soru yönelttim sen ise soruma algıda seçiçi davrandın ben ise senin algıda ki seçiçiliğine eleştirel yönelerek devam ettim çünkü sen söylemlerinde her kadını tanırmışcasına okları atmışsın bu konuda netiz:) şimdi son sözlerini toparlayacak olursak benim alındığım bir nokta Yok sadece her kadın aynıdır tarzı ile yaklaşmana şahsım ve diğer kadınlar adına açıklık getirdim :)
kadınların zihin kirliliği demeyelim de erkeklerin zihin kirliliği desek daha doğru olacaktır peki erkekler neden kadınları o halde bir angelina olmadıkları halde o kalıba sokmaya çalışır hani diyorsun ya bu sebepten kadınlar zihin kirliliği yaşıyor diye yaşadıklarını sanmam ama velevki yaşamışlar ise bile bu kirliliğe neden sebep olan erkek bunu açıklayabilir misin ? Konu amacından sapar ben açıklarsam kaldı ki şu söz Türkiye'de ki erkeklerin kadınlara olan düşkünlüğünden dolayı onları şımartmış ve angelina yerine koymuş ve zihin kirliliği yaşamışlar cümlesi kabalıktır ve kabalık=odunluktur sevgili @Erdem az önce kendini savunurken odun olmadığını kronikleşen bir durum olduğunu iddia ederken şuan kendinin bir odun olduğunu bize ispatladığın için teşekkür ederim :)))

Tabii ki hemen cevap vereyim;

Maalesef ki üzülerek söylüyorum, çok açık ara fazlamız cinsel yönden tatminkar acgözlü ve cahil kaldıkları ve bu tür konuları cok gec yaslarda gördükleri icin ''abaza'' diye nitelendirdiğimiz bir sınıfın içindeler ve yine üzülerek söylüyorum ki kadınlar bunu kendi taraflarınca iyi kullanmayı bircogu cok iyi biliyor. Hızla gelisen teknoloji ile zihin gelismesi yönünden toplum olarak geriden geliyoruz. Ilk ınsandan bu yana gelen hatalar zincirini devam ettiriyoruz. Gerek yetistirilme tarzı, gerek toplum, gerek aile ve arkadas ortamları bu durumları ortaya maalesef ki getiriyor. Bu inkar edilemez bir gerçektir ki toplumumuzun ilgi alanı cogunluk olarak bir konuya odaklı. Örnek olarak google'nin arama listesine baktıgımızda Türkiye'de 2 harf ile en fazla arananlar listesini işgal etmiş durumdayız. :yrrm:

Seviliyorsun sevgili Erva 'cım.

Escobar
17.Eylül.2017, 00:20
Tabii ki hemen cevap vereyim;

Maalesef ki üzülerek söylüyorum, çok açık ara fazlamız cinsel yönden tatminkar acgözlü ve cahil kaldıkları ve bu tür konuları cok gec yaslarda gördükleri icin ''abaza'' diye nitelendirdiğimiz bir sınıfın içindeler ve yine üzülerek söylüyorum ki kadınlar bunu kendi taraflarınca iyi kullanmayı bircogu cok iyi biliyor. Hızla gelisen teknoloji ile zihin gelismesi yönünden toplum olarak geriden geliyoruz. Ilk ınsandan bu yana gelen hatalar zincirini devam ettiriyoruz. Gerek yetistirilme tarzı, gerek toplum, gerek aile ve arkadas ortamları bu durumları ortaya maalesef ki getiriyor. Bu inkar edilemez bir gerçektir ki toplumumuzun ilgi alanı cogunluk olarak bir konuya odaklı. Örnek olarak google'nin arama listesine baktıgımızda Türkiye'de 2 harf ile en fazla arananlar listesini işgal etmiş durumdayız. :yrrm:

Seviliyorsun sevgili @Erva (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=15688) 'cım.

Bu objektif yorumun için teşekkür ediyorum :)

OkyanuS
11.Ekim.2017, 17:33
Bir erkek odun olabilir önemli olan kime yanmak istediği , benim odunum bana yandığı sürece sorun yok bende kalası olurum geçinip gideriz.

Altay
11.Ekim.2017, 17:35
Vallahi odun çok ..ben hariç..

OkyanuS
27.Ekim.2017, 18:10
Odun erkek candır gerisi heyecan.

Altay
27.Ekim.2017, 18:11
Odun erkek candır gerisi heyecan.
o nasıl oluyor ki..:)

aylecA
27.Ekim.2017, 19:13
Odun erkek olmak cıvık cıvık erkek olmaktan iyidir:))

Lalin
29.Ekim.2017, 08:11
Erkek odundur ! Ama yontmasini bilene sorun yoktur ;)

OkyanuS
18.Kasım.2017, 01:11
Deniz erkek dediğin zaten odun olmalı :d cıvık olmamalı o yüzden.

Coolumsu
22.Kasım.2017, 01:30
Kızlar ne kibar ya erkekler de ne odun öyle mi? :)

Kızların erkekler için kullandığı kelimeler: Odun, öküz, hayvan, eşek, pislik, böceğim
Erkeklerin kızlar için kullandığı kelimeler: Prensesim, bitanem, aşkım, hayatım, çiçeğim..

Belli belli.. Ee ne demişler herkes karşısındakini kendi gibi bilir.. :D
Erkeklere bakınca aynadaki yansımanızı görüyorsunuz kızlarrrr asdf

AyŞıL
22.Kasım.2017, 07:38
çok ilgi iyi değildir , ilgisizlikde iyi değildir :) sürekli duygularını belirtmekde iyi değildir :) dengeyi bulmak gerek:)

The
22.Kasım.2017, 10:51
Yanma ısısı ve nemine göre 1674-3349 cal/g arasında değişen, kağıt yapımında, yapılarda, mobilyada, damıtmada, özütlemede, metanolde, kontrplak, rayon, selefon imalinde ve yakıt olarak kullanılan, %67-80 hemiselüloz ve %17-30 lignin ile az miktarda reçine, şeker, su ve potasyum bileşiklerinden oluşan karışım. Yakılmak için kesilmiş, bölünmüş ağaç parçaları diyede açıklanabilir.Odun , ağaçların gövdelerini ve dallarını meydana getiren sert bir maddedir. İnşaat malzemesi, kâğıt ve yakıt yapımında hammadde olarak kullanılmaktadır.

Bu kadar özelliği olduktan sonra odun olmaktan korkmayın beyler :)

Night Blue
22.Kasım.2017, 11:47
Ne kadar bayan tanıdı ısem bı cogu odun demıstır bana :DDDDD

bu gercek bır ıtıraftır :))))

OkyanuS
12.Aralık.2017, 00:54
;d kalas hatta kütük.

aSi
12.Aralık.2017, 01:03
İstisnalar kaideyi bozmaz

Cedric
12.Aralık.2017, 01:36
Sevdiği dışındakilere evet.

Escob@R
12.Aralık.2017, 01:47
Sert manasında söylenmişse evet :D

aylecA
12.Aralık.2017, 01:47
Odun'luk iyidir :)

HamaL
12.Aralık.2017, 09:28
Değildir.

BeLLa
12.Aralık.2017, 10:06
Erkek bazı şeylere müsade vermesin.Kendini hiç bir şekilde kullandırtmasın.Akıllı oynasın.Gözünü açsın.
Kadın ise kendi ayaklarının üzerinde durup , bir erkeğe yük olmasın.Her güzel söze kanmasın.
Her iki tarafta her zaman için ciddiyeti arasın ;
Bak görürsün o zaman ne odunluk kalıyor ne de tutunacak bir dal..!

BOZKURT21
12.Aralık.2017, 10:11
Saçma tartışması..:( Nereden bulurlar ki böyle tartışmaları valla anlamışta değilim..

mOre
12.Aralık.2017, 10:32
Geneli bilemem ama benim odun oldugum dogrudur :tsk:

Misal
12.Aralık.2017, 10:38
https://productimages.hepsiburada.net/s/1/500/9511741358130.jpg

Yumuşacıktır.
Koy başına uyu mışıl mışıl.p

Denden
12.Aralık.2017, 11:04
Bu bir genellemeyse babanızda odundur , kardeşinizde odundur. Sırf sizin duygusal ihtiyaclarınızı karşılamayan bir sevgiliniz için bu genellemeler cok ayıp ! Bizimde geçmişimizde kadınlarla ilgili yanılgılar oldu illaki , bizde onları koydugumuz yere bütün kadınları koyarsak , evde ne annemizin yüzüne bakarız , ne bacımızın. Saygılar