Orijinalini görmek için tıklayınız : Yazarım :)
Escobar
24.Eylül.2017, 01:44
Aslına bakarsanız hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim.
Lakin gözlerimlerim doğrultusunda yorumlayacak olursam
En dikkat çeken yanı insancıl olması,sıcakkanlı ve forum içersinde katılımcı
pozitif bakış açısına sahip birazda Munzur bir arkadaşımız.
Geldiği günden itibaren yaklaşımları kişilere olan tutumu ile bence forum genelince sevilen biri:)
Birde dünyanın en iyi helper'i onu es geçersem bu konuya haksızlık olacaktır.
Samimiyetine inanıyorum şahsım adına ve İyi ki Foruma gelmiş
Ve iyi ki bizimle birlikte bu çatı altında paylaşım içinde.
Gülen yüzün ve kalbinin temizliği hiç eksik olmasın
iyi ki geldin Hoşgeldin yeniden Yazarım
Sevgiler...
Yazarım
24.Eylül.2017, 01:48
Teşekkürler Erva , çok genel yazmışın ya canın sagolsun :D
Escobar
24.Eylül.2017, 01:52
Teşekkürler @Erva (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=15688) , çok genel yazmışın ya canın sagolsun :D
Hakkında fazla bilgi sahibi olmadığım için ayyy acaba bide memnuniyetsiz mi yazsaydım :d
Yazarım
24.Eylül.2017, 01:54
Hakkında fazla bilgi sahibi olmadığım için ayyy acaba bide memnuniyetsiz mi yazsaydım :d
tamam şimdi oldu işte ;d
Nartaneside
25.Eylül.2017, 14:37
Çok cici çok tatliş sevilen bir kardeşim burda olmasına çok sevindim . iyi ki tanımışım dediğim canlardan birisi de Yazarım
forumun en tatliş üyesi : =)) :crigon: Yazarım
Mavi
07.Haziran.2018, 15:15
Hayatı dolu dolu yaşayan sevgi dolu birisi.Hayatı dolu dolu yaşayamayan birinin onu anlayabileceğini sanmıyorum.
Tüm güzellikler seninle olsun yazarım yazarsın yazar...
Sen hep yaz ..
zAMBakk
07.Haziran.2018, 15:19
Yazarım bu forumda iyi ki varsın dediklerimdensin ,iyi niyetli , düşünceleriyle düşündüren,mantıklı,efendi,aklı başında,sevilen birisin.İyi ki varsın.:rose:Hayat sana en güzel güzelliklerini sunması dileğimle...Sevgiler....
Zlusya
07.Haziran.2018, 15:25
yüreği hissedilen bir arkadaşımız.hiç gitmesin gözümüzün önünden )
Amazonia
07.Haziran.2018, 15:38
Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Benim Bitanemmmmmmmmmmmmm :) Yaaaa Cok Nadir insanLarda vardir... Yada bende öyLe biLmiyOrum.. Yapis sariL Sev Sev.. :) BöyLe birsey bende... cok seviyOrum Süper Bir kisiLigi Var... Kendisinde nasiL bir eLektrik var biLmiyOrum ama Kendisini SevdiriyOr... Tebessum EttiriyOr nickini görsem... Yazincada SesLi GüLüyOrum... Harbide deLikanLisin... Cok seviLiyOrsun... Iyiki Varsin güzeL Kardesim... :)
NOT: Adamsin :vegif:
AhuM
07.Haziran.2018, 15:56
Mübarek bir kardeşimiz allah yolunu bahtını açık etsin.
Rosmarin
07.Haziran.2018, 16:34
agzi burnu kirilasi uyuzun teki :))
bir okadarda icten samimi espirili ;)
farkindaligini hissettiren birisi gözlemledigim kadari ile
haa birde beni sevmez sanirim ksksksksks
Yazarım
07.Haziran.2018, 18:04
Yorumlarınız için teşekkür ederim :jaison::inlove:
Hysteria
25.Haziran.2018, 12:45
sevilen birisi ve gerçekçi saygılı daha ne dıyımkı
Yazarım
25.Haziran.2018, 16:06
sevilen birisi ve gerçekçi saygılı daha ne dıyımkı
Hahaha başka bişey deme reis teşekkürler :kiskis:
AyseNur
26.Haziran.2018, 13:25
Forumda en sevdiğim üye olur kendisi .)))
Yazarım
26.Haziran.2018, 15:11
Forumda en sevdiğim üye olur kendisi .)))
:smile88::x2:
AşKo
26.Haziran.2018, 15:39
Hiç sohbetimiz olmasa da seni burada görmek güzel yorumların çok sempatik ve samimi .d Mutluluk hep seninle olsun emi .d
Yazarım
26.Haziran.2018, 15:43
Hiç sohbetimiz olmasa da seni burada görmek güzel yorumların çok sempatik ve samimi .d Mutluluk hep seninle olsun emi .d
:smile88::x2:
Huma
26.Haziran.2018, 15:43
Yazarım :) iste yüzümü böyle gördüğümde gulumsetensin iyi ki varsin hep de ol ben de arkadaşım hep ol
Yazarım
26.Haziran.2018, 15:47
@Yazarım (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=18465) :) iste yüzümü böyle gördüğümde gulumsetensin iyi ki varsin hep de ol ben de arkadaşım hep ol
Tamam hep arkadaşın olucam anlaştık :(8):
BeLLa
26.Haziran.2018, 15:54
artık doğru tespit yapan:biggrin:,şakacı sempatik kısa sürede forumda kendini sevdiren kendine has tavırlarıyla ayrıcalık kazanan bir üyemiz:)) varlığınla forumda güzel bir enerji sağlıyorsun hep aramızda olman dileğimle ...
Yazarım
26.Haziran.2018, 16:02
artık doğru tespit yapan:biggrin:,şakacı sempatik kısa sürede forumda kendini sevdiren kendine has tavırlarıyla ayrıcalık kazanan bir üyemiz:)) varlığınla forumda güzel bir enerji sağlıyorsun hep aramızda olman dileğimle ...
Teşekkürler. :x2:
Tespitlerimi dogruladıgına sevindim :happydance:
DiLara
19.Eylül.2018, 02:20
Başak başağı sevmesin de ne yapsın.:bravobebegim:
Uzuuun uzuuun muhabbetlerimiz olmasa da, forumda tanıdığım ve tanımaktan da çok mutlu olduğum, içten ve samimi insan.
Tarzını ve tavrını seviyorum. Paylaşımları ve sohbeti yerli yerinde. Espri anlayışı olması ise cabası.
Seviliyorsun @Yazarım :gulkalp::gulkalp:
Rahibe
19.Eylül.2018, 05:03
Kalbinin güzelligi yüzune vurmuş :-))
Yazarım
19.Eylül.2018, 21:22
Başak başağı sevmesin de ne yapsın.:bravobebegim:
Uzuuun uzuuun muhabbetlerimiz olmasa da, forumda tanıdığım ve tanımaktan da çok mutlu olduğum, içten ve samimi insan.
Tarzını ve tavrını seviyorum. Paylaşımları ve sohbeti yerli yerinde. Espri anlayışı olması ise cabası.
Seviliyorsun @Yazarım :gulkalp::gulkalp:
Düşüncelerin için teşekkür ederim, cansın :x2:
Yazarım
19.Eylül.2018, 21:23
Kalbinin güzelligi yüzune vurmuş :-))
Rahibe senden güzel bi söz duyunca göz yaşlarıma hakim olamıyorum, teşekkürler :uzgunkiz:
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.