Orijinalini görmek için tıklayınız : EfteLya
Yazarım
26.Eylül.2017, 14:08
@EfteLya
KÖTÜ;
Çok geç cevap veriyor, bide nasihat verdigi dönem oluyor o an bilgisayarı kapatıyorum
İYİ;
Foruma ciddi anlamda emek verenlerden biri, çok tatliş biri daha yeni tanıdım ama her konuda bana yardım ediyo teknik sorunlardan tutun yaşam koçluguna kadar sagolsun, iyiler her zaman kazanır ya işte eftelya her zaman kazanıcak, teşekkürler ;d
üzmeyin onu :@
Nartaneside
26.Eylül.2017, 14:33
@Yazarım (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=18465) yüreğine gönlüne sağlık sende çok iyi bir insansın.Forumun tatliş üyesi @Yazarım (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=18465) : =) sadece senin yazılarını değil genelde herkese geri dönüşüm geç oluyor. sebebi de ya kapı çalıyor ya telefon yada o an başka sayfalar açık oluyor web forum sosyal medya pc de onlara bakıyor muşumdur ondan yani bazen yazdığını geç görüyorum : =)
Ayrıca hani derler ya her zaman ilk izlenim önemlidir.İyilikten kimse bir şey kaybetmez herzaman buralarda olduğum sürece yardım ederim ,düşüncelerine çookk teşekkür ederim.yüreği güzel insan forumun tatlişi..
Erdem
26.Eylül.2017, 16:09
:) EfteLya eskiden tanıdığım fakat bu zamana kadar burada olduğundan haberim olmayan bi arkadaşım, iyi bir insandır. Allah gönlüne göre versin..
Nartaneside
26.Eylül.2017, 18:03
Erdem Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ,can arkadaşım seninle burada karşılaşmak güzel : =) banada süpriz oldu .Allah hepimizin yüreğine iyilikler güzellikler versin.
Sinemmmm2
26.Eylül.2017, 18:46
Ben EfteLya 'yı geçen sene geveze fm de yayındayken dinlemiştim ve bir daha bırakamadım. fakat bir ara kayboldu çok üzüldüm. hatta aradım bulamadım. Ben çalıştığım için fazla foruma katılamıyorum. o kadar yüreği güzel bir insan ki, yayınları çok hoş ve doğal. tekrar burada onu görmek çok güzel. Diğer forum ekibi gibi kendisi de foruma kattığı emeklerden dolayı çok teşekkürler ederiz. Aramıza hoşgeldin güzel yürekli insan :)
Nartaneside
26.Eylül.2017, 18:58
Sinemmmm2 hg niz aramıza sizde . Çok teşekkür ederim.evet bir zaman yayında söylemiştim foruma çağırmıştım dinleyenleri: =)) gelen gelmeyen herkes sağolsun..keyifli forumlar
Escobar
26.Eylül.2017, 19:38
Pek tanımıyorum fakat izlenimlerim doğrultusunda yorumlamak isterim, EfteLya'yı bir kaç forumdan gıyaben (nick olarak) biliyorum.
iyi bir forumcudur ve forum aşığı diyebilirim. Sanıyorum forum hobilerinden biri..
özveri ile emek veren ve bu konuda da başarılı birisi..
Egolarının pek olmadığını düşünüyorum,hanım hanımcık saygıdeğer bir kişi.
Bir çok kişi tarafından da sevildiği aşikar..
şahsım adına burada olmasından dolayı mutluyum çünkü karakter sahibi biri ile paylaşım içinde olmak onur verici birşey.
Tekrardan hoşgeldin iyi ki geldin
Nartaneside
26.Eylül.2017, 19:58
Sevgili Erva hoşbuldum.Düşünce ve paylaşımlarına çok teşekkür ederim .Sizlerle birlikte burda olmak mutluluk verici. Sanala forumlarda başladığım için forumun yeri bir başka bende.hani forum kimine göre eğlence ya bana göre aşk .Birde forumlarda bilgiler falan paylaşıyoruz ya burada bilmediklerimide öğrenmiş oluyorum Elimden geldiği kadar en iyisini etmeye çalışıyorum bir katkım oluyorsa ne mutlu bana..tekrardan yüreğine gönlüne sağlık ..
Sinemmmm2
13.Kasım.2017, 18:28
Sevgili EfteLya yüreği gönlü güzel pırlanta kalpli arkadaşım. Tam bir Atatürk kızıdır, hak, hukuk ve adalet ilkesidir. Herşey gönlünce olsun. Seni seviyoruz mcx :)
Nartaneside
13.Kasım.2017, 18:53
@Sinemmmm2 çok teşekkür ederim canım. beni şımartanlardan biride sensin sanırım : =) şaka bir yana güzel düşüncelerin için çok sağol canım. uzun zamandır ta geveze radyodan beri takipçim oldun. nereye gitsem yanımdasın .yüreği gönlü güzelim. senin kalbin nasılsa karşındakini de öyle görürsün unutma .keyifli forumlar hayatında başarılar kuzum..
Sinemmmm2
13.Kasım.2017, 21:26
Sen benim canımsın canım seni asla yalnız bırakmam bitanesin yüreği güzel insan mcxxx
Sinemmmm2
04.Aralık.2017, 11:41
Kötü :
İnatçıdır :)
İYİ :
Merhametlidir. Kendisini uzun zamandır tanırım, kendi halinde takılır, gerçekten çalıştığı yerlere çok emekleri vardır. Kimseye bulaşmaz, ama bulaşan olursa canını yakmadan bırakmaz. Hatta bir keresinde ben canlı canlı şahit oldum :) Fazla cıvıklık, aşırı samimiyeti sevmez.Sanal alemde işini düzgün yapan, bilgili, kültürlü ve seviyeli ender insanlardan biridir. Sürekli öğrenme ve araştırma yaparak kendini hep geliştirmiştir. Boşa vakit geçirmeyi sevmez, İnterneti düzgün kullanan nadir insanlardan biridir. EfteLya nın güzel ve anlamlı sözüyle olaya noktayı koyuyorum. Beni Eleştirme Kendini Geliştir.. ben çok severim bu sözü çok anlamlı.. :coolbi:
Nartaneside
04.Aralık.2017, 11:48
Kötü :
İnatçıdır :)
İYİ :
Merhametlidir. Kendisini uzun zamandır tanırım, kendi halinde takılır, gerçekten çalıştığı yerlere çok emekleri vardır. Kimseye bulaşmaz, ama bulaşan olursa canını yakmadan bırakmaz. Hatta bir keresinde ben canlı canlı şahit oldum :) Fazla cıvıklık, aşırı samimiyeti sevmez.Sanal alemde işini düzgün yapan, bilgili, kültürlü ve seviyeli ender insanlardan biridir. Sürekli öğrenme ve araştırma yaparak kendini hep geliştirmiştir. Boşa vakit geçirmeyi sevmez, İnterneti düzgün kullanan nadir insanlardan biridir. EfteLya nın güzel ve anlamlı sözüyle olaya noktayı koyuyorum. Beni Eleştirme Kendini Geliştir.. ben çok severim bu sözü çok anlamlı.. :coolbi:
Sinemmmm2 çok tesekür ederim canım. beni kısa özet geçmişin :))Nasıl bakarsan öyle görürsün demişler. güzel baktığın için teşekkürler. . beğendiğin o sözü yıllar önce ortak
tanıdığımızdan almıştım sloganım oldu adeta :=))
AhuM
04.Aralık.2017, 11:49
T.Forumalrı d açok emeğine olan bir arkadaşımız hep burda olur inşallh (:
Nartaneside
04.Aralık.2017, 11:57
T.Forumalrı d açok emeğine olan bir arkadaşımız hep burda olur inşallh (:
@AhuM çok teşekkür ederim .Hep beraber inşh T.Forumları Ailesi olarak burada oluruz (: forum adına hayatta acı tatlı ne varsa paylaşırız.Keyifli forumlar
Quaresma
17.Aralık.2017, 21:15
@EfteLya (https://www.turkiyemerkezi.com/uyeler/16922-EfteLya.html)
Bu forumun degerlisi bana göre cokca emekleri var forum üzerinde ayrica iyi biri dj (:
önceden bot oldugunu düşünüyordum habiire konu ha bire konu :D
Kendi halinde kimseye bi zararı olmayan iyi niyetli birisi.
Hersey Gönlünce oLsun hep buralarda olman Dileklerimle.
Nartaneside
17.Aralık.2017, 21:26
@Quaresma düşüncelerine çok teşekkür ederim cansın. İnş. Forum ailesi olarak hep beraber ,hep birlikte hep burda oluruz.
BOZKURT21
17.Aralık.2017, 21:37
EfteLya'ı anlatmaya cümleler yetmez. Benim için çok değerli bir insan.Duruşunu beğendiğim, görüşleriyle kendimde uyumluluk bulduğum arkadaşımız..
BeLLa
17.Aralık.2017, 21:43
EfteLya normalde tanımıyorum sadece burdan biliyorum.Hakkında detaylı bir yorum yapamıyorum ama emektar olduğu aklı başında paylaşımları yerinde cici bir arkadaşımız.Yüzüde huyuda suyuda karakteride paylaşımları gibi guzeldir eminim..
Nartaneside
17.Aralık.2017, 22:28
Çok teşekür ederim. Konularını yorumlarını örnek aldığım BUDULGAN BOZKURT ve sevgili BeLLa konularımı paylaşımlarımı beğendiysen ne mutlu bana canım .Kaliteli insanlarla birlikte aynı yolda yürümek mutluluk ve başarı getirirmiş. İyi ki varsınız hep birlikte forum ailesi olarak hep burda oluruz inşh.Güzel Düşünceleriniz için yüreğinize gönlünüze sağlık cansınız.
BeLLa
17.Aralık.2017, 23:15
Çok teşekür ederim. Konularını yorumlarını örnek aldığım @BUDULGAN BOZKURT (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16073) ve sevgili @BeLLa (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=9056) konularımı paylaşımlarımı beğendiysen ne mutlu bana canım .Kaliteli insanlarla birlikte aynı yolda yürümek mutluluk ve başarı getirirmiş. İyi ki varsınız hep birlikte forum ailesi olarak hep burda oluruz inşh.Güzel Düşünceleriniz için yüreğinize gönlünüze sağlık cansınız.
Ne demek senin ve sizin gibi değerli arkadaşlarımızla bir arada olmak benim için ayrı bir şereftir.Seviliyorsun canım..iyi çalışmalar diliyorum:*
Nartaneside
31.Ocak.2018, 13:20
BeLLa m canım çok teşekürler ederim. tüm gönül dergahıma gelen canlar sağloun.
Sosyal medyadan takipçilerimden bir Burcu arkadaşın bana attığını buraya paylaşım bende. Seviliyorsunuz..
Melis Balkan a da teşşekürler derste öğrencileriyle böyle güzel çalışma hazırladı ve anlamlı mesajlar verdiği için..
https://www.youtube.com/watch?v=pyC4EMbBVAw
Birkaçgündür forumda aktif olarak takılıyorum ve aktif olarak hep seni görüyorum..
Konularını okumaktan keyif alıyorum iyi bir yönetici ..
tanışma fırsatımız olmadı fakat şunları söyliyebilirim.
Emek veren saygılı dürüst hanımhanımcık birisi
Nartaneside
31.Ocak.2018, 13:29
Birkaçgündür forumda aktif olarak takılıyorum ve aktif olarak hep seni görüyorum..
Konularını okumaktan keyif alıyorum iyi bir yönetici ..
tanışma fırsatımız olmadı fakat şunları söyliyebilirim.
Emek veren saygılı dürüst hanımhanımcık birisi
Strong Adetten değil yürekten çok teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Yüreğinize gönlünüze sağlık .Tekrar hoşgeldiniz.
Kişisel bilgilerinden haberim yok ; forum için emekleri , gayreti ona saygı duymama yetiyor.Sunucu üzerinde de forum üzerinde de insanların ulaşabildiği forum admini kendisi.
Kalbine sağlık hanfendi.
OnuuR
18.Şubat.2018, 12:26
https://i.hizliresim.com/EPPpWv.png
https://i.hizliresim.com/A11gkv.png
EfteLya hanım, uzun zamandır görüşemiyoruz. Yayınlarınızı özlediğimi belirtmek isterim. Tekrar sizinle birlikte ortak çalışmayı isterim. Sizin kadar otoriter, çalışkan, dürüst, düzenli, disiplinli ve özveri ile çalışan birini bulamadım.
Tez zamanda eskisi gibi, o güzel ve kıpır kıpır yayınlarınıza dönmenizi istiyorum . Özlendiniz. Rabbim herşeyi o güzel pırlanta gibi kalbinize göre versin. Âmin..
Kendinize iyi bakın.
Ben her zaman yanınızdayım.
Sevgilerimle.
Nartaneside
18.Şubat.2018, 21:26
Kişisel bilgilerinden haberim yok ; forum için emekleri , gayreti ona saygı duymama yetiyor.Sunucu üzerinde de forum üzerinde de insanların ulaşabildiği forum admini kendisi.
Kalbine sağlık hanfendi.
iLda çok teşekkür ederim düşüncelerine .Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.yüreğine gönlüne sağlık..
OnuuR hg .niz . Çok teşekkürler. Bu sıra havalar sayesinde sağlık sorunlarım var. sorumlu olduğum yerlere bile hasta halimle bakmaya ilgilenmeye çalışıyorum. sağlık olsunda herşey olur.benimde size bir kac jıngle projem var .ilerki günlerde varsa yapabileceğim yardım ederim tabikide.yüreğinize sağlık..
OnuuR
18.Şubat.2018, 22:44
EfteLya hanım çok geçmiş olsun. Sağlığınıza duacıyım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
EfteLya başımın belası :)
Kelimelerimi kifayetsiz bırakan tek insandır.
Çok asildir, tam bir Atatürk kızıdır. Tanıdığım en harika, yüreği ve gönlü tertemiz, içi dışı bir karaktere sahiptir. Sosyal Medya, Reklam ve Tanıtım, Radyo Dj, Grafik Tasarım işleriyle uğraşır. Bazı sanatçılar tarafından beğenilir, takdir edilir, reklam ve organizatörlük işlerine yardım eder.
Yıllardır yakından tanıdığım için biliyorum, onu sadece burada tanıyamazsınız.O her alanda işini çok iyi yapan ve emek veren nadide bir insandır. Dört dörtlük insan yoktur mutlaka artı ve eksileri vardır,ama o bambaşkadır.
Onu tanımayanlar ön yargılı olarak arkasından çok konuşurlar, onlara takılı kalmaz, umursamaz ve sadece işine bakar. Çünkü yıllardır kendini kanıtlamış ve ispatlamıştır. Ama canını yakanın canını yakar.Bence onu tanımalısınız, yürekten, melek gibi, pırlanta gibi bir kalbi vardır. Hasta bile olsa işini asla yarım bırakmaz :)
İşinin ehli ve işini en üst seviyede, en dürüst şekilde hiç aksatmadan, duruşuyla, kalitesiyle kendinden asla taviz vermez.
Hani bazı insanların översiniz şımarır, kendini bir şey sanar EfteLya da o yok işte.Belki de bunun için çok seviliyordur. Onunla çalışanlar çok şanslıdır.Çünkü onun gibi insanları sanal alemde para verseniz yine bulamazsınız.
Forumda onun soğuk biri olduğunu söylüyorlar ben şaşırdım :) Halbuki çok içten, cana yakın, samimi, merhametli, yerine göre davranır. Ayrıca çok aşırı konuşur hatta bazen hiç susmaz saatlerce konuşur durur :) bilenler bilir :))
Son olarak ; kişiliğine, karakterine saygı duyduğum nadide bir insandır.
ve bu kadar güzelliğe ancak aşağıda ki şarkı armağan edilir :)
Sadece sana gelsin.. İyi ki Varsın
http://youtu.be/4T_Q9LQ4ypQ
EfteLya`mmm herseyimm canım dostum arkadaşım:)):connie: sevdiğim saydığım her yönüyle takdir ettiğim insanların içindesin:inlove: yureğini kalbini ve kaderini inş hakettiğin gibi yaşarsın birtanesi seviliyıorsun balımmmmmmmmmmmmmmmm:drag:
aylecA
14.Mart.2018, 13:35
Kendisini yakkindan tanimiorum ama burada gordugum kadariyla foruma cok emek harciyor insanlari yakkindan'da tanimaya gerek yok durusuyla yorumlariyla belli edio cok mesafeli olsada insanlara cok icten ve samimiyetine inandigim kisi birazcik'ta bana benzemio deil yani cogu kiside benzetmistir :) hep bole guzel yurekli kal mujaxx mujaxx
Nartaneside
14.Mart.2018, 13:40
OnuuR hg yeniden diyelim sana .) arada hava almak insanlara takılı kalmamak lazım mış demi:=))
bu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. ne güzel tanımlamışın beni yakın tanıdığın belli olmuş ..senle geçmiş yıllarda bir kez tartıştım ondada haklıydım demi:)) sende yüreği gönlü güzel insansın. yıllardır beraber çalıştık . başarılara imza attık . ben bıraksam da sen hala devam ediyorsun çalışmalarına birgün yine kapını çalarım:=)) . kalbinin kirlenmesine izin verme yeter.. cansın iyi ki varsın sende ...
Nartaneside
14.Mart.2018, 13:44
@EfteLya (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16922)`mmm herseyimm canım dostum arkadaşım:)):connie: sevdiğim saydığım her yönüyle takdir ettiğim insanların içindesin:inlove: yureğini kalbini ve kaderini inş hakettiğin gibi yaşarsın birtanesi seviliyıorsun balımmmmmmmmmmmmmmmm:drag:
BeLLa canım düşüncelerin için çok teşekkür ederim balımm sende seviliyorsun .duruşu güzelimm yüreği güzel insan iyiki tanımışım seni mucukssssssssssss
Nartaneside
14.Mart.2018, 13:52
Kendisini yakkindan tanimiorum ama burada gordugum kadariyla foruma cok emek harciyor insanlari yakkindan'da tanimaya gerek yok durusuyla yorumlariyla belli edio cok mesafeli olsada insanlara cok icten ve samimiyetine inandigim kisi birazcik'ta bana benzemio deil yani cogu kiside benzetmistir :) hep bole guzel yurekli kal mujaxx mujaxx
aSk canımm ilk geldimde ilk senle tanıştım konustum...o güzel ve kıymetli düşüncelerine çok teşekkür ederim cansın biriciğim . insanlar yazı şekliyle yaklaşımıyla zaten kendini belli eder.kalbi temiz gönlü güzel samimi insanlardan birisisin. nasıl bakarsan öyle görürsün ya hani beni güzel gördüğün için kalbine güzel izlenim bıraktığım için yüreğine teşekkür ederim balımmmm. bende kendimi bazen sana benzetiyorum. huyumuz suyumuz aynı gibi :))
seviliyorsun aSk mmmm mucuksss
@OnuuR (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=18703) hg yeniden diyelim sana .) arada hava almak insanlara takılı kalmamak lazım mış demi:=))
bu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. ne güzel tanımlamışın beni yakın tanıdığın belli olmuş ..senle geçmiş yıllarda bir kez tartıştım ondada haklıydım demi:)) sende yüreği gönlü güzel insansın. yıllardır beraber çalıştık . başarılara imza attık . ben bıraksam da sen hala devam ediyorsun çalışmalarına birgün yine kapını çalarım:=)) . kalbinin kirlenmesine izin verme yeter.. cansın iyi ki varsın sende ...
@EfteLya (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16922) çok teşekkür ederim sende cansın. bitanesin. Her zaman kapım açıktır sana.
Geçmişte beraber hazırlamış olduğumuz çalışmamızı sana armağan ediyorum :) saygılarr.
http://youtu.be/8638erElYo4
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.