Orijinalini görmek için tıklayınız : aSk
Cedric
24.Ekim.2017, 14:00
@aSk Samimi, içten ve çok kibar :)
Forum oyunlarında fazla aktif, güzelliğine zaten diyecek yok:p
Vefalı bir insan.Bir sohbetin bir kelam etmenin bile onda değeri oldukça yüksek.Çok fazla tanışamasak da sevecen ve samimi konuşmalarıyla beni büyüledi diyebilirim ;$ İleride iyi bir dost olabiliriz diye düşünüyorum.Sevgi kıymet bilene verilmeli ve ben o değere layık olduğunu düşünüyorum.Seni seviyorum aSk
aylecA
08.Kasım.2017, 21:14
Vefalı bir insan.Bir sohbetin bir kelam etmenin bile onda değeri oldukça yüksek.Çok fazla tanışamasak da sevecen ve samimi konuşmalarıyla beni büyüledi diyebilirim ;$ İleride iyi bir dost olabiliriz diye düşünüyorum.Sevgi kıymet bilene verilmeli ve ben o değere layık olduğunu düşünüyorum.Seni seviyorum @aSk (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16183)
Bu guzel dusuncelerin icin coook tsk ederim aSi'mm
NucleuS
29.Kasım.2017, 23:41
aSk o işte .) huzur veren bi hali var iyikide var ;*
Escobar
30.Kasım.2017, 19:21
Ben bu konuyu nasıl geç gördüm soru ile kendimi sorguluyorum:) aSk denince akla
Sevginin saflığı geliyor ilk aklıma
öyle temiz seviyor ki herkesi bunu karşısındakine de hissettiriyor
Böyle güzel bir kalbe sahip olan kişi işte ask..
koşulsuz,sorgusuz Ve tertemiz bir sevgisi var herkese karşı
Duygusal,Naif ve bir okadarda kibardır ask..
Olgun, karakter sahibi ve güzeller güzeli :*
Ben hep ona en güzel sarışınım derim
çünkü benim gözümde onun yeri asla değişmez
ilk zamanlar ask ile diyaloga girdiğimizde
kalbinin temizliği saflığı Ve duruluğundan
hala böyle insanlar varmıymış dedirtti bana
Gerçekten varmış
Güvenip sırrınızı bile emanet edip konuşabileceğiniz olgunlukta biri
İyi ki tanımışım dediğim nadir insanlardan
çok seviliyorsun kuzum ;*
aylecA
30.Kasım.2017, 19:41
Ben bu konuyu nasıl geç gördüm soru ile kendimi sorguluyorum:) @aSk (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16183) denince akla
Sevginin saflığı geliyor ilk aklıma
öyle temiz seviyor ki herkesi bunu karşısındakine de hissettiriyor
Böyle güzel bir kalbe sahip olan kişi işte ask..
koşulsuz,sorgusuz Ve tertemiz bir sevgisi var herkese karşı
Duygusal,Naif ve bir okadarda kibardır ask..
Olgun, karakter sahibi ve güzeller güzeli :*
Ben hep ona en güzel sarışınım derim
çünkü benim gözümde onun yeri asla değişmez
ilk zamanlar ask ile diyaloga girdiğimizde
kalbinin temizliği saflığı Ve duruluğundan
hala böyle insanlar varmıymış dedirtti bana
Gerçekten varmış
Güvenip sırrınızı bile emanet edip konuşabileceğiniz olgunlukta biri
İyi ki tanımışım dediğim nadir insanlardan
çok seviliyorsun kuzum ;*
Cok cok tsk ederim Erva mm bu kadar guzel seyler hissetmistirsem sana yazdiklarina duygulandim diye bilirim guzel dusuncelerin icin cok cok tsk ederim iyiki bende tanimisim sen gibi bi kiyisi sende benim turkan Soray'imsin :)
Bahar
11.Şubat.2018, 21:57
Sıcakkanlı,sevecen , sarısın hatunnn.. Bu kızın arasının bozuk olabileceği biri olamaz herhalde :)
Son mesajı benden iyi koruduğu kesin :p
aylecA
11.Şubat.2018, 22:00
Sıcakkanlı,sevecen , sarısın hatunnn.. Bu kızın arasının bozuk olabileceği biri olamaz herhalde :)
Son mesajı benden iyi koruduğu kesin :p
Bahar tsk ederim guzel dusuncelerini icin sen bana birak actigin son mesaj kimde konusunu gözüm gibi bakarim :) :)
Freya
11.Şubat.2018, 22:09
Yıllar önce görmüştüm onu bu forumda.. O'nun nicki de farklıydı o zaman, benim nickim de..
O zaman gördüğüm aSk'la şimdi ki arasında hiçbir fark yok. Özü-sözü bir kalbinin güzelliği yüzüne yansımış.
Sıcacık, içten, hanımfendiliği ve naifliği ile bayan olsun erkek olsun insanları kendine hayran bırakan biri.
Belki birebir hiç sohbetimiz olmadı ama insanlar tanımadan konuşmadan da birini sevebilir. Sen de benim için öylesin aSk :)
VaLSeR
11.Şubat.2018, 22:10
valla kendisi sürekli forumda görüyorum çok cici bi insan diyelim kısaca :)
Kim o diyenlere sanırım aSk o
Kan bağımız olmasada saç bağımız var nick bağımız var o benim sarı çiçeğim burada olmasından mutluyum iyi ki var mutluluk seninle olsun güzellik kocaman mucu mucu .d
aylecA
11.Şubat.2018, 22:16
Yıllar önce görmüştüm onu bu forumda.. O'nun nicki de farklıydı o zaman, benim nickim de..
O zaman gördüğüm aSk'la şimdi ki arasında hiçbir fark yok. Özü-sözü bir kalbinin güzelliği yüzüne yansımış.
Sıcacık, içten, hanımfendiliği ve naifliği ile bayan olsun erkek olsun insanları kendine hayran bırakan biri.
Belki birebir hiç sohbetimiz olmadı ama insanlar tanımadan konuşmadan da birini sevebilir. Sen de benim için öylesin @aSk (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16183) :)
Freya sana katiliorum hepimiz birbirimizi yakindan tanimasakta insanlari yorumlariyla paylasimlarla olsun biraz tanior oluoruz degerler hep karsiliklidir
bu guzel sozlerin icin cok cok tsk ederim ama eski nickini merak etmior deilim :)
aylecA
11.Şubat.2018, 22:18
valla kendisi sürekli forumda görüyorum çok cici bi insan diyelim kısaca :)
Saol VaLSeR sende cici'sin :))
baska yer varda bizmi gelmioz :) forumda geciriorum'bos vakitlerimi :)9
aylecA
11.Şubat.2018, 22:19
Kim o diyenlere sanırım @aSk (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16183) o
Kan bağımız olmasada saç bağımız var nick bağımız var o benim sarı çiçeğim burada olmasından mutluyum iyi ki var mutluluk seninle olsun güzellik kocaman mucu mucu .d
AşKo evet senle bagimiz cok :) ask bizden sorulur :)))) sende benim papatyamsin 😘😘😘😘❤
ScorpioN
11.Şubat.2018, 22:29
Sarısın +1 :) forum sevilen Üyelerinden tanıdığım kadarıyla :)
iSaBeL
11.Şubat.2018, 22:33
kisa zamanda sempatimi kazanmistir kendisi, ki ben pek kolay seven biri degilimdir , gerci beni cinlikle suclamaktadir ama varsin olsun cani sagolsun :*
KaMoreNa
11.Şubat.2018, 22:52
aSk için yazılan tüm yorumları okudum ve hepsine gönülden katılıyorum :)) Ayrıca güzel arkadaşımın çok eğlenceli olduğunu eklemek istiyorum. ( çok eğlendiğimiz zamanlar oldu :)))
aylecA
11.Şubat.2018, 22:54
@aSk (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16183) için yazılan tüm yorumları okudum ve hepsine gönülden katılıyorum :)) Ayrıca güzel arkadaşımın çok eğlenceli olduğunu eklemek istiyorum. ( çok eğlendiğimiz zamanlar oldu :)))
AycA_S sen bitanesin canSin 😘❤
Piril piril bir insan. Bu guzel insanini tanimak onun da beni azicikta olsa, tanimasi ihtimali bile benim icin buyuk bir onurdur. Iyi ki varsin cimbomlu iyi ki buradasin inatci ! aSk
aylecA
11.Şubat.2018, 23:15
kisa zamanda sempatimi kazanmistir kendisi, ki ben pek kolay seven biri degilimdir , gerci beni cinlikle suclamaktadir ama varsin olsun cani sagolsun :*
iSaBeL tahmin ettim kolay sevmiosun ama itiraf et bana bayilion kandirikci cin iSaBeL :) iyiki rastlamisim sana :)
aylecA
11.Şubat.2018, 23:17
Piril piril bir insan. Bu guzel insanini tanimak onun da beni azicikta olsa, tanimasi ihtimali bile benim icin buyuk bir onurdur. Iyi ki varsin cimbomlu iyi ki buradasin inatci ! @aSk (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16183)
TEO utanmaya gidiorum :))
guzel dusuncelerin icin tsk ederim sizin gibi agir basli bey efendi hakkimda bole guzel seyler dusunmesi onur verici
iSaBeL
11.Şubat.2018, 23:54
@iSaBeL (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=18630) tahmin ettim kolay sevmiosun ama itiraf et bana bayilion kandirikci cin @iSaBeL (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=18630) :) iyiki rastlamisim sana :)
kesinlikle dogru tahmin ((: :inlove:
Siyahinci
11.Mart.2018, 19:59
aSk nazli guzelim iyi kalplim=)
KaMoreNa
16.Mart.2018, 19:35
aSk ben bu sözlüğe nasıl bakmamışım. Nasıl görmemişim ( aşık mıyım neyim ) Seni anlatacak cümleleri bulmakta zorluk çekiyorum.) Sen benim iyi ki dünyadayım iyi ki yaşıyorum dememe sebep insanlardan birisin. İnsan nasıl bu kadar çıkarsız, egosuz, hem güzel hem de akılli olur. Allah'ın özene bözene herşeyini mükemmel yarattığı güzel arkadaşım. Hakkında söylenebilecek çok şey var ama ben sana olan sevgimi şöyle özetlemek istiyorum '' Kız kardeşim olsan anca bu kadar sevebilirdim'' :) Hayatta hep mutlu ol canım :)
aylecA
16.Mart.2018, 19:41
@aSk (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16183) ben bu sözlüğe nasıl bakmamışım. Nasıl görmemişim ( aşık mıyım neyim ) Seni anlatacak cümleleri bulmakta zorluk çekiyorum.) Sen benim iyi ki dünyadayım iyi ki yaşıyorum dememe sebep insanlardan birisin. İnsan nasıl bu kadar çıkarsız, egosuz, hem güzel hem de akılli olur. Allah'ın özene bözene herşeyini mükemmel yarattığı güzel arkadaşım. Hakkında söylenebilecek çok şey var ama ben sana olan sevgimi şöyle özetlemek istiyorum '' Kız kardeşim olsan anca bu kadar sevebilirdim'' :) Hayatta hep mutlu ol canım :)
AycA_S'mm zten senin sozluge yazarken sen buraya yaziomusun demek kizim niye aglation beni zten dana karsi duygularimi yazarekn bogazim dugumlenmisti simdide goz yaslari olustu seviliosun
BOZKURT21
16.Mart.2018, 19:44
Tanıyabildiğim kadarıyla doğru anlatmış seni anlatan arkadaşlar..Bir insanın bir başkasını anlaması ve anlatabilmesi kolay değildir ama bazen bir kaç kelime yeter en iyi biçimde tanımlamaya.Tabii doğru anlaşılmanda senin şeffat bir kalbe sahip olmanın da payı inkar edilemez sanırım..:) Selam ve sevgilerimle.. aSk ..:)
Ben ona sarı şeker diyorum :) Ask ile anlaşamayan birisi sorunu kendinde arasın. Beşiktaş için saymada çok yardımı dokunuyor.Bu da bencil olmadığını gösterir ;d Öpmesi çok tuhaaaff :D Tarafımca seviliyorrrr :*
Tupac
10.Mayıs.2018, 14:22
Buraya geldiğim günden bu yana gıcık etmeye çalıştığım ama sonunda hep gıcık olduğum kişi:) Ona takılmak güzel oluyor, aynı zamanda sohbet edilip,dertleşebileceğin de birisi. Sakin ve enerji dolu birisi. Biraz cimri ama olsun. Herkesin bir kusuru oluyor işte :) İyiki tanımışım dediğim biri :)
aylecA
10.Mayıs.2018, 14:26
Buraya geldiğim günden bu yana gıcık etmeye çalıştığım ama sonunda hep gıcık olduğum kişi:) Ona takılmak güzel oluyor, aynı zamanda sohbet edilip,dertleşebileceğin de birisi. Sakin ve enerji dolu birisi. Biraz cimri ama olsun. Herkesin bir kusuru oluyor işte :) İyiki tanımışım dediğim biri :)
NKeats cook tsk ederim dusuncelerin icin :) benim ozelligim o gicik etmeye calisirlar ama sonunda kendileri gicik olurlar :) ama cimri konusunda elline su dokemem efendim o sizin cimriliginiz :)
BeLLa
10.Mayıs.2018, 14:30
aSkım forumun sarı şekeri o:inlove: renkli olgun ve sıcak yaklaşımları olan yokluğu hemen farkedılen içten samimi hatun :drag: burdan olman çok guzel iyikiler arasındasın :inlove:
aylecA
10.Mayıs.2018, 14:35
@aSk (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16183)ım forumun sarı şekeri o:inlove: renkli olgun ve sıcak yaklaşımları olan yokluğu hemen farkedılen içten samimi hatun :drag: burdan olman çok guzel iyikiler arasındasın :inlove:
BeLLa'mm sende iyik'ler icindesin cnm foruma takildigim gunden bu yana hic cizgini bizmadin hep bole guzel yurekli kal ❤❤❤
Forumda samimiyetini hemen hissettiğim ilk kişiydi Erva'dan sonra.
içten ve sıcakkanlı tavırlarıyla karşısındaki insanda ön yargı oluşturmayan ağır başlı ve kalite sahibi kişi.
Forumda yokluğu hemen hissedilen ve herkes tarafından sevilen ve beğenilen
diğer arkadaşlarında dediği gibi forumun biricik sarı şekeri :rose:
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.