PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Selamlar Ben Berat Mert

BirÖlürBinDiriliriz
30.Ekim.2017, 19:44
Herkese Selamlar .. Benim hikayem biraz kötüdür yinede kısaca kendimden bahsedeyim. Adım Berat Mert yaşım 27 Sakarya da yaşıyorum. Bu yaşıma kadar bu hayatın acımasızlıklarını gordum ne kadar pislik olduğunu da ... Malesef hayat bize yüzümüzü güldürecek bir şeyler vermiyor bize verse dahi nadir mutlu olabiliyoruz anca ... O nadir mutlulugunun bile kıymetini bilin dostlar en azından o kucuk mutlulugunuza siz sahip cıkın ... Ne askere gidebildim nede sevgiyi adam gibi yaşayabildim. İnşallah sizin hayat hikayeniz güzeldir. Benden çok iyi olun iyiler bu dünyada mutlu olsun o bana yeter ben olamadım önceleri şimdi de olmasa da olur. Sizi tanımıyorum ama seviliyorsunuz ... Allaha emanet olun ... :victory:

Cedric
30.Ekim.2017, 20:46
Hoş geldin aramıza Berat Mert, hayırlısı olur umarım hakkında :)

Escobar
31.Ekim.2017, 01:22
Hoşgeldin Berat mert aramıza umarım burada bir nebzede olsa dostluğu tadabilirsin... hayat ne yazık ki herkese adil davranmıyor ama bizi yaratan yüce Allah’ın şüphesiz bir bildiği vardır kim bilir belki bir gün bir mucize olurda bunca hüzün acı son bulur mutluluk dünyan olur.. umarım hayatındaki herşey bir düzene kavuşur ve mutluluk yakın günlerde seninle olur ..

BirÖlürBinDiriliriz
31.Ekim.2017, 02:28
Hoş geldin aramıza Berat Mert, hayırlısı olur umarım hakkında :)
Hosbuldum Amin eyvallah Cedric ...

Hoşgeldin Berat mert aramıza umarım burada bir nebzede olsa dostluğu tadabilirsin... hayat ne yazık ki herkese adil davranmıyor ama bizi yaratan yüce Allah’ın şüphesiz bir bildiği vardır kim bilir belki bir gün bir mucize olurda bunca hüzün acı son bulur mutluluk dünyan olur.. umarım hayatındaki herşey bir düzene kavuşur ve mutluluk yakın günlerde seninle olur ..

Güzel duan için teşekkür ederim. Ben böyle güzel dua almışım her işim rast gider .. Sağolasın Erva iyiki varsın...