Orijinalini görmek için tıklayınız : İnsan Bedene mi Aşık Olur Karaktere mi?
Nartaneside
21.Kasım.2017, 11:16
İnsan Bedene mi Aşık Olur Karaktere mi?
Sizce bedene (Dısgörünüs) mü yoksa karaktere mi aşık olunur?
OkyanuS
21.Kasım.2017, 11:17
İnsan karaktere yani içinde süslediği O'na aşık olur.
Coolumsu
22.Kasım.2017, 01:28
Bedene tutku duyar, ama kalbe bağlanır.. :)
hayalet
22.Kasım.2017, 09:33
tabikide karaktere zaten bedene duyulan aşklar yaşamıyor etrafınızdada bir çok örneği vardır dikkatli bakarsanız
Ne demişler; Güzele 40 günde doyulur , iyi huyluya 40 yılda doyulmaz.
Bir bedene tutularak aşık olunuyorsa daha güzel bir beden bir öncekini çöpe yollar..
Med Cezir
23.Kasım.2017, 19:52
Ne bir bedene aşık olur! Ne de karaktere!
İnsan bir bütüne aşık olur. O bütünün içindeki her bir detayın bir araya gelmesiyle anlamsız ve kendiliğinden meydana gelen mükemmellik hissiyatına aşık olur. Bu mükemelliğin içerisinde ruh da vardır, beden de; düşünceler de vardır, bir çift göz de...
Touma
17.Ağustos.2018, 12:49
İnsan neyle ilgilenirse ona aşık olur. Uzun bir süre ilgini çeken onun hakkında devamlı düşündüğün zaman aşık olmaya başlarsın. İlgini dış görünüşü çekerse dış görünüşüne, karakteri çekerse karakterine aşık olursun. Aşkı sadece bir birey olarak ele almadığınızda bir bilim insanın bilime ne derece aşık olduğunu da görebilirsiniz. Çünkü ilgisi onadır ve sadece onu düşünür, bu da bilime aşık olmasına neden olur
Defne
24.Ağustos.2018, 13:42
İnsan neye aşık olur diye düşündüm düşündüm cevabını bulamadim.karaktere aşık olur desek herkes mükemmel karakterlere sahip değil. Çok kötü bir insana da aşık olabiliriz. Bu kötü insan sevdiğimizden değildir heralde. Beden desek neye göre? Farklı bir kimyası var somut birşey değil.
NucleuS
07.Ekim.2018, 23:39
Seçemezki bunu
Aşk hazırlıklı bişey değildir çünki
Çok çirkin bi insanada karakter/siz bi insanada aşık olabilirsiniz
Ne çıkarsa bahtınıza ;d
Cigilipuff
07.Ekim.2018, 23:44
Kesinlikle erkekler bedene başka türlü diyen yalan der.
kadınları beden etkiler evet ama onlar karakteri sever karaktere aşık olur.
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.