Orijinalini görmek için tıklayınız : Siyahinci
Quaresma
16.Aralık.2017, 12:51
help Founderimiz Adaletli iyi yürekli kendisini bolca cokca seviyorum
herşey gönlünce olsun bana ördügün kazakları bekliyorum. :D
AhuM
16.Aralık.2017, 12:54
Çok fazla tanımıyorum kendisini ama işini iyi ve disiplinli yapan birisi.Kendisinden yardım isteyen insanlara üşenmeden sıkılmadan yardımcı oluyor.Sunucuda işini ciddiye alan nadir insanlardan.
Cezayir
16.Aralık.2017, 13:06
khoroshiy chelovek
siyahinci hocam iki gundur sunucuya giremıyom g.linet atılıyor otomatık
[19:45] Closing Link: BeToN[213.254.154.80] (User has been banned from Geveze (G-Banned))
-
[19:45] Closing Link: BeToN [213.254.154.80] (User has been banned from Geveze (G-Banned)) DUYAN GOREN OLURSA SİYAHİNCİYE İLETSİN 2 GUNDUR SUNUCUYA GİREMIYORUM
-
Rahibe
15.Ocak.2018, 22:59
Beton gerek duyulmuyondur :-) :-) :-) :-) :-)
iyi komut bilgisi olan biriyım hiç sen #help (https://www.turkiyemerkezi.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=help) kanalında bulundunmu:)
ScorpioN
24.Ocak.2018, 14:03
Siyahinci Beraber calismaktan gurur duygudum bir insan. Kişilik bakimindan, insanlara yaklasmasi, arabulucu, kalp kirmayi sevmeyen, Adeletli bir insansin iyiki varsin.
Siyahinci
24.Ocak.2018, 14:22
Cezayir , Quaresma , Scorpion , Ahum konuyu yeni ogrendim gec cevab icin kusura bakmayin. Ben de sizi samimi kalpden cok seviyorum . Hic bir zaman sanaldir deyib gecmdim Siz de iyi ki varsiniz. Degerli sozleriniz icin cok tesekkur ederim. Bu fikir ve dusunceler mutluluk veriyor. Bana bunu yasatdiginiz icin Rabbim de sizi mutlu etsin insallah Degerlisiniz valla .cok ama cok tsk ederim=) Quaresma kazak hazir bi cicek orucem yakasina az kaldi =)) AhuM dusuncelerin sevindirdi .rabbim de seni sevindirsin. ScorpioN #helpin (https://www.turkiyemerkezi.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=helpin) cok degerli sopu sen de iyi ki varsin .emeklerinin hakkini nasil odeyecegim. Her sey gonlunce olsun Canim Arkadasim . Beton Allah seni guldursun=) demek insan birine ulasmak istese her yolu dener=))
Cezayir vernis soskuçilas=)
Siyahinci
24.Ocak.2018, 14:29
https://youtu.be/_RQPdfZJu4E
Gözlerimin her baktinda arayan siyahinci emeklerine yüreklerine sağlık iyiki varsın ....
Siyahinci
25.Ocak.2018, 00:20
Tesekkur ederim canim benim o guzel kalbin hic dert gormesim gulum=)
Görevini fazlası ile ciddiye alıp yerine getiren herkese eşit ve adaletli yaklaşan birisi
Esther
29.Ocak.2018, 10:50
Öğretmenin ne işi var irc da ya
Siyahinci
29.Ocak.2018, 11:16
Görevini fazlası ile ciddiye alıp yerine getiren herkese eşit ve adaletli yaklaşan birisi
Guzel dusuncelerin icin tesekkur ederim cok sag ol=)
Siyahinci
29.Ocak.2018, 11:17
Öğretmenin ne işi var irc da ya
Insanlar özgür. Kim nerde istiyorsa orda da bulunuyor. Ve bu durum kimseyi ilgilendirmez.
Helpi ve helperlerini çok seviyor.Bizde onu çok seviyoruz.
Siyahinci
01.Şubat.2018, 20:03
Tesekkur ederim iLda cim degerli insan sevilmegi hakediyorsun tabi ki
Titanik
04.Şubat.2018, 01:33
Ne sorduysam şu ana kadar hep açıklayacı cevap aldım.. Buda başta Siyahinci olmak üzere çok disiplinli yönetildiğini gösteriyor..
Siyahinci
04.Şubat.2018, 01:39
Guzel dusuncelerin icin tsk ederim Nescafe Allah razi olsun=)
Maskeli
04.Şubat.2018, 07:37
kesinlikle hoş sözler katılmamak içten bile degil .)
Siyahinci
04.Şubat.2018, 07:45
Tesekkur ederim Maskeli cok sag ol. ALLAH razi olsun=)
BenSu
05.Şubat.2018, 15:01
Siyahinci gercekten sanal deyip te gecilmicek bir kişilik hep bizim yanimizda olan aksama kadar ettigimiz sakalar icinde yer alan cok sıcak kanlı yani ne diyim ki kelimeler kefayetsiz kaliyor onun yaninda iyiki tanımışım diyorum iyimi varsın Siyahinci seni seviyoruz helperice mmmmmm :*
Siyahinci
05.Şubat.2018, 15:58
BenSub tsk ederim can sen de iyi ki varsin. Departmanimizin nese kaynagi=)
Cezayir
05.Şubat.2018, 16:20
BenSu burdadami bensu ;d
BenSu
05.Şubat.2018, 16:29
Cezayir aradığınız BenSu ya su an ulaşılamıyor :D
BrutaL
03.Mart.2018, 00:16
IRC platformunda gördüğüm; disiplinli, saygılı, çalışkan ve sevecen bireylerden birisi Siyahinci. (Allah seni başımızdan eksik etmesin Help liderim :))
Siyahinci
03.Mart.2018, 01:28
Estagfurullah BrutaL Allah bin kere razi olsun .rabbim gonlunuzce versin insallah
Bir ara çalıştık birlikte
Siyahinci
04.Mart.2018, 11:31
Cikaramadim X5 =))
ekibinde olmaktan çok mutluyum, iyi ki varsın Siyahinci
Siyahinci
11.Mart.2018, 04:33
Sen de iyi ki varsin FuLya m
qLobaL
11.Mart.2018, 09:02
Siyahinci help de de sunucuda da sesi solugu cıkmayan biri. varlığı ile yoklugu bir diyebilirim sunucuda .d
Siyahinci
11.Mart.2018, 11:11
qLobaL resmen dedi ki "ölmüş gömmegi unutmuslar "
BOZKURT21
11.Mart.2018, 11:31
Siyahinci..:)Onu çok da tanımıyorum ama izlenimim çok tatlı, kibar,doğal,en çokta samimi bir arkadaşımız..iyi ki varsin..:)
Dipnot:"Çok tatlı" cümlemi yanlış anlamamışsınız inşallah..
Siyahinci
11.Mart.2018, 15:57
BUDULGAN BOZKURT tesekkur ederim o sizin guzel bakisiniz
siz de iyi ki varsiniz =))
qLobaL
11.Mart.2018, 16:01
@qLobaL (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16201) resmen dedi ki "ölmüş gömmegi unutmuslar "
hiç de bile oyle demedim. sadece sesı solugu cıkmıyor bir tek helpers de konusuyor demek ıstedım. sajoin ettırsek bile agzndan bir kelıme laf alamıyoruz demek ıstedım.. .d.d:bye4:
Siyahinci
11.Mart.2018, 18:37
qLobaL ama bak ne guzel meraklandirmis sajoinletmisim sana=)
qLobaL
11.Mart.2018, 19:55
Ja ja evet cok sevıyorum senı SaJoin ettirmeyi ßundan sonra her kanala alacagım senı Siyahinci
Siyahinci
13.Mart.2018, 07:41
qLobaL /part komutunu biliyorum =)))
Siyahinci
13.Mart.2018, 15:26
Tesekkur ederim @X5
qLobaL
13.Mart.2018, 21:04
@qLobaL (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16201) /part komutunu biliyorum =)))
part komutunu biliyoırsun da .d coklu kanala aldıgımda mesela soyle 500-1000 kanala aldıgımda /quit komutunu da yapar mısın ueheuyhe .d
Siyahinci Allah razıolsun ne zaman gitsem yardımcı olmuştur işi gücü her zaman rast gitsin sağolsun.
Siyahinci
14.Mart.2018, 02:02
part komutunu biliyoırsun da .d coklu kanala aldıgımda mesela soyle 500-1000 kanala aldıgımda /quit komutunu da yapar mısın ueheuyhe .d
Cok zorlarsan sikayet de ederim =))
Siyahinci
14.Mart.2018, 02:03
Siyahinci Allah razıolsun ne zaman gitsem yardımcı olmuştur işi gücü her zaman rast gitsin sağolsun.
Allah senden de razi olsun Rabbim yar ve yardimcin olsun her zaman buyur gucum yeten kadar yardima hazirim.
Boreas
14.Mart.2018, 02:18
Bu aralar kaçak durumdayım ama idare ediyorsundur umarım help de Siyahinci :)
Siyahinci
14.Mart.2018, 13:10
Boreas bunu ircden yazsaydin keske =)
aylecA
14.Mart.2018, 13:18
Kendisini fazla tanimiorum ama forumda hizli cikis ve herkesle arasi cok iyi ön yarginiz olgun samimi bi o karda eglenceli birisi yorumlarini paylasimlarini keyifle okudugum kisilerin arasinda iyiki foruma gelmis ve guzellik katmis :)
Siyahinci
14.Mart.2018, 14:03
Tesekkur ederim aSk guzel bakan gozlerin dert gormesin forumda degerli insansin .
NucleuS
16.Mart.2018, 18:52
Sunucu durumunu pek bilmiyorum ben burda tanıdım
Aslında pek tanımıyorum;d
Sadece aramızda pozitif bi enerji var
Bundan kaynaklı birbirimize karşı ıyiyiz
Iyiki varsın;d
Siyahinci
20.Mart.2018, 15:38
Tsk ederim canim Pretty cim guzel kalplim bazi sebeblerden durgunum ama girislerimde gozlerim mesajlarinizda seviliyorsun
zAMBakk
21.Mart.2018, 17:13
Siyahinci'yi ne kadar övsem az gelir. Herkese olan yaklaşımı,tutumu,samimiyeti,disiplinli çalışması,saygısı,sevgisi,hoşgörüsü,yardımseverliğ i,adilane olmasıyla nadir kişilerden biridir. İyi ki ; varsınız.
Siyahinci
21.Mart.2018, 22:26
Sabit tsk ederim Allah razi olsun . Siz de iyi ki varsiniz
Rahibe hanım sizide #help (https://www.turkiyemerkezi.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=help) departmanına beklerız geveze.ORG
Belinda
11.Ekim.2018, 02:15
Siyahinci benim için apayrıdır, onun sayesinde buradayım diyebilirim ;d
kahrımı çok çekti, benim yüzümden belirlenen kuralları kısmen çiğnedi, çiğnettirdi ;d helpe ilk zamanlar öylesine selam vermeye gidiyorken artık sadece Siyahinci ve FuLya yı öpmeye gidiyorum ;d samimiyeti ve yüreği gerçekten çok güzel.. seviliyorsun canım benim ;*
Siyahinci
11.Ekim.2018, 06:54
Rahibe hanım sizide #help (https://www.turkiyemerkezi.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=help) departmanına beklerız geveze.ORG
Beton cum Rahibe kavgacidir tartisma olsa seni veririb öne ayir diye hic ugrasamam =))
Siyahinci
11.Ekim.2018, 06:57
Siyahinci benim için apayrıdır, onun sayesinde buradayım diyebilirim ;d
kahrımı çok çekti, benim yüzümden belirlenen kuralları kısmen çiğnedi, çiğnettirdi ;d helpe ilk zamanlar öylesine selam vermeye gidiyorken artık sadece Siyahinci ve FuLya yı öpmeye gidiyorum ;d samimiyeti ve yüreği gerçekten çok güzel.. seviliyorsun canım benim ;*
Tskler Belinda =))
evet cok guzel soyledin kural cignedik senin icin oysa sakiz cigneye bilirdik =)))))
#help (https://www.turkiyemerkezi.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=help) de öpuşmegin kural disi oldugunu biliyorsun niye öpüyorsun Allah Allah =)))
iyi ki varsin =)
Rahibe
11.Ekim.2018, 15:37
Beton beycim cok merci tsk ederim ama beni yönetime istoyolar :-)
Belinda
31.Ekim.2018, 13:47
Siyahinci benim kahrımı çeken melek bir insan ;d iyi ki varsın kuzum ;*
Siyahinci
31.Ekim.2018, 16:28
Siyahinci benim kahrımı çeken melek bir insan ;d iyi ki varsın kuzum ;*Sen de iyi ki varsin =)
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.