PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eşinizin çocuk sahibi olamayacağını öğrenseniz..?

AhuM
18.Aralık.2017, 01:11
Tepkiniz Ne Olurdu?:coolbi:

KaMoreNa
18.Aralık.2017, 01:13
Onu vazo olarak kullanırdım..

Med Cezir
18.Aralık.2017, 01:19
Çok üzülür hatta büyük yıkım yaşardım. Fakat sorun olan taraf bende olabilirdim ve bu durumda bana nasıl davranılmasını isterdim. Sonuçta bu her iki insan için de yıkım ve o nun bunda hiç bir suçu yok.
Madem ki evlenirken iyi günde ve kötü günde dedik. Şu anda bana her zamankinden daha çok ihtiyacı var diye düşünürüm. Ben üzüntümü belli etmeyip onu teselli etmeye çalışırım.

Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi?

aylecA
18.Aralık.2017, 01:32
Herseyde bi hayir var der sensin benim bebegim deyip uzulmesini istemezdim ve karar verip evlatlik alirdik napalim :)

mOre
18.Aralık.2017, 01:33
Gelecek ile ilgili oldugundan ayrilirdik

AhuM
18.Aralık.2017, 12:11
Sevdiğim adamla çocuğum olsun diye evlenmiyorum eğer ilerdi bir evladım olursa babası o olsun diye evleniyorum.Herşeyde bir nasip kısmet var ayrıca evlilik hem iyi günde hemde kötü gündü beraber olabilmektir.Çocuk sahibi olamazsak da evlatlık alırız artık herşeyin bir çaresi var:)

Escobar
18.Aralık.2017, 15:19
sohbet postlarınız silinmiştir.. yapacağınız Sohbetler Genel Sohbet bölümündedir.. iyi forumlar

BegonviL
06.Ekim.2018, 21:09
Çok büyük bir yıkım yaşardım, Allah kimseye yaşatmasın. Annesiz babasız bebeklere anne baba oluruz :))

Yazarım
07.Ekim.2018, 01:49
Kıyamam, daha cok bagrima basardım uyş:bravobebegim:

Blessed
07.Ekim.2018, 01:53
hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz tabiki terketmem