PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : “Cem Yılmaz’ın Filmleri Tarkan’ın Albümleri Gibidir”

Nartaneside
06.Şubat.2018, 03:18
“Cem Yılmaz’ın Filmleri Tarkan’ın Albümleri Gibidir”

Arif V 216 filminin yönetmeni Kıvanç Baruönü CRI Türk’te yayınlanan Pano’ya konuk oldu. Filmle ilgili eleştirilere yanıt veren Baruönü, sektöre dair de özel açıklamalarda bulundu.

“CEM’İN FİLMLERİNİ TARKAN’IN ALBÜMLERİNE BENZETİYORUM”

Arif V216 öncesinde birçok reklam filminde Cem Yılmaz ile beraber çalıştığını anlatan başarılı yönetmen Kıvanç Baruönü, sinemada Cem Yılmaz ile ilk kez bir araya geldiklerini ve Yılmaz ile çalışmanın çok keyifli olduğunu dile getirdi. Cem Yılmaz’ın işini titizlikle yaptığını vurgulayan Baruönü seyirciye çok fazla kıymet verdiklerini bu yüzden de aslında sadece Arif V216’da değil birçok işlerinde çok büyük emekler sarf ettiklerini vurguladı. Arif V 216’ya gelen eleştiriler hakkında da konuşan Kıvanç Baruönü, “Ben Cem’in filmlerini Tarkan’ın albümlerine benzetiyorum. Albüm çıkmadan önce Tarkan’ın da hayranları beklentilerini çok yüksek tutuyor. Çıktığında ise önce bir eleştiriyorlar. Sonra bir bakıyorsunuz günden güne o şarkıları herkes dinliyor. Cem’in filmleri de öyle. Zaman içinde demleniyor ve anlamını buluyor” diye konuştu.

alıntı