PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : herkesle iyi geçinen insan

Nartaneside
10.Şubat.2018, 11:45
yanlış insan modelidir.kişinin herkesle iyi geçinebilmesi icin bazı yerlerde eğilip bükülmeyi göze alması gerekiyormuş gibime geliyor.genellikle her devrin adamları bu tanıma uyarlar.kendi adıma birisi hakkında herkes cok iyi adamdır veya sadece iyi adamdır-derse ben o kisiden huylanırım.yani nasıl olur da çevrede bu kadar gereksiz insan var ve sen hepsiyle iyi geçinebiliyorsun sorusu kafamda belirir.gercekten kendi doğrularını benimsemis ve o dogrultuda hareket eden birisi için söyle en gereksizinden en azindan bir iki kisi o mu bes para etmez hic anlasamayız demeli bence.

annem de benzer bir laf ederdi, "herkesle iyi olandan kork" diye. kimse herkesle iyi olamaz çünkü. ya acayip manipülasyona müsait omurgasız bir tiptir, ya da herkesi çok güzel manipüle edebilen biridir.

Günümüzde sanatcılar siyasiler vb. gibi bir çok örnekler dahil kimse herkesle iyi geçinen insan modelinde değildir.

Zeyrek
10.Şubat.2018, 11:47
İşin yalakalık ve sahtekarlık konusunu ayrı tutuyorum. Sinsi ve riyakar olurlar.
Ayrıca; (BAZISI) Yılmıştır. Artık sürtüşmeden, yanlış olanı düzeltmeye uğraşmaktan, yılmış ve bıkmıştır. akışına bırakmıştır, her ne oluyosa sessiz ve iyi kalıyordur. Benim gibi

Cezayir
10.Şubat.2018, 11:51
Değerlerinden Ödün vermeden Herkezle iyi geçinmek mümkündür.. bence
herkezi çok sevmesende herkezinde sende bir değeri vardir.

AşKo
10.Şubat.2018, 12:11
Özünde yalan yalaka ve yapmacık olmadan herkesle iyi geçinen insan anlayışlı ve çoğu zaman alttan alan insandır insana iyilik yaparken beklenti gütmez .d

aylecA
10.Şubat.2018, 12:12
Herkesle ii gecinen insan = bu demek deildir ki herkesi sevio sadece herkesi oldugu gibi kabul edio hosgoruo o insan huyumlu bi insandir ( oda ben oluorum :))))

NucleuS
10.Şubat.2018, 12:13
Ben değilim o ;d

Yapmacık geliyor bana.

Amadeus
26.Şubat.2018, 10:50
Yıkıcı olmak güzeldir.

NF
19.Nisan.2018, 13:11
Sinsidir o. Ezin başını. :)

Masal-Su
19.Nisan.2018, 13:22
Politikacidir nabza göre şerbet veren
Kişiliğini ortya koycak kadar özgüveni ve cesareti olmyan insandir . Bi insan herkesi sevemez mümkün değil böyle bisi olsa da tekerleği sen mi icat ettin mubarek... .dd