Orijinalini görmek için tıklayınız : hahahah'mm ❤
Escobar
10.Mart.2018, 22:49
Bu kızı satırlara sığdırmakta mutlaka zorluk çekerim
kaliteli sahibi bir insandır.
Tanıdığım günden beri kah kişilere yaklaşımı kah samimiyeti
paha biçilemeyecek kadar değerli ve kıymetli bir dost benim için
özü sözü birdir kimseden lafını esirgemez
birileri onu sevsin diye yapmacık davranmaz
Maskeler takmaz olduğu gibidir doğaldır..
Zeki olmasıyla bütünleşen asilliği ile dikkatleri üzerine çeker
Dobra oluşunu pek kaldıramayan insanlar olsa da bulunduğu çevrede
Bu yönünü seven çok insanda var aynı zamanda
Benim için çok değerli ve kıymetlidir
Sanal platformda başlayan bu dostluğu Real’de tamamlamak istediğim
ve hayatımda her daim olmasını istediğim karakteri sağlam insandır
sanalın bana kattığı güzel dost iyi ki varsın
Çok seviyorum seni hahahah'mmm :*
hahahah
10.Mart.2018, 23:15
Yaaaa Erva'mmmmm çok duygulandım böyle gözümden yaş akti okurken bir garip oldum nasıl tarif etsem bilemedim şuan ki duygularımı..ben seni çok ama çok seviyorum iyi ki tanıdım seni.. hep derim güzel insanlar biriktiriyorum o yönden çok şanslıyım diye sende o nadide guzel insanlardan birisin güzelliğim benimm çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için â¤â¤â¤ iyi ki varsın her daim guzel kadim dostum olmanı diliyorum.. Bu güzel dostluğumuzu real'e de taşıyıp taçlandırmak nasip olur inşallah ⤠kocaman seviyorum kiii seniii â¤â¤
aylecA
10.Mart.2018, 23:37
Bir insanin kalbi bu kadarmi temiz olur .. Herseyi bu kadarmi ince dusunur ..? Dusunurmus dusunebiliormus bunun en canli orgeni hahahah'mm ....bunu hepmize yasatiosun . Kalbin o kadar guzelki .. Sevdiklerine deger veren uysal tatli ve en cokta cokk neseli ..bir baska seviorum seni canim'sin iyiki sen gibi neseli sevecen birine rastlamisim iyi ki tanimisim dedigim ozel kisilerden birisin .. Iyiki varsin hep ol ve hep mutlu neseli ve guzel kalpli ol.. Seni seviorummm hahahah'mmmm .. mujaxxx Sappppsss Supp slaopsssss ummahhh
hahahah
10.Mart.2018, 23:44
Yaaa siz beni ağlatacak mısınız bugün.. aSk'mmm benim çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin, içtenligin ve o guzel samimiyetin için;*** bende iyi ki tanımışım seniii.. Sende hep böyle neşeli, pozitif, insanlara yaklaşımi olumlu,ön yargısız ve en önemlisi de hep böyle güzel tertemiz kalsın yüreğin canim benim çokça seviyorum seni â¤â¤
Balkız o :)
Samimiyeti sıcaklığıyla insanı kendine çeken, eğlenmesini ve eğlendirmesini bilen, olaylara iyi tarafından bakan, anı yaşayan tatlı dilli bir balkız o, aynı zamanda çok olgun gerçekten, hayata ve insanlara karşı net bir duruşu var, mesleğinin hakkını vereceğine eminim. Ciddi haline bayıldım karşına al otur saatlerce dertleş konuş dinler, anlatır, anlar :)
Arkadaşlığımızın daim olmasını diliyorum, seviliyorsun güzel gülüşlüm yüzün hep böyle gülsün :inlove:
Seni tanimak benim icin buyuk bir seref @hahahah (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=15623) hele ki senin beni taniman daha buyuk bir anlam. Seninle yasam bambaska ; hayata muzurca baktirabiliyorsun insana. Ne guzel. Hep burda ol @hahahah (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=15623)
Tertemiz, saf, çıkarsız, art niyetsiz bir kişilik..
Herkese karşı pozitif davranabilen her olaya karşı gülümseyerek bakabilen biri..
Ağlarken güldüren kötü gün dostu..
İlgili,sevgi dolu,güzel kalpli ruh eşim benim ;d
İyiki tanıdım seni tanıdıkça seviyorum sevdikçe bağımlın oluyorum ;*
hahahah
11.Mart.2018, 00:20
Oyyy teşekkür ederim güzelliğim benim.. çok güzel bir yüreğin var sıcacık böyle insanın içini ısıtıyor seninle muhabbet etmek çok keyifli her şeyden konuşabiliyor olmak guzel bunu her insanla yapamıyorsun.. çok naif ve hanim hanimcik guzel birisin hep boyle kalmani temenni ediyorum balim ;* iyi ki tanidim seni..bende arkadasligimizin daim olmasini diliyorum.. sende çokca seviliyorsun güzelliğim ⤠ayricaaaa her hâline bayılıyorum Vita 'mm çok hoş bir hatunsun;$
hahahah
11.Mart.2018, 00:42
Seni tanimak benim icin buyuk bir seref @hahahah (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=15623) hele ki senin beni taniman daha buyuk bir anlam. Seninle yasam bambaska ; hayata muzurca baktirabiliyorsun insana. Ne guzel. Hep burda ol @hahahah (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=15623)
Bu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim TEO Seni tanımakta çokça güzel, çok efendi bir insansın ve oldukça duyarlı dilerim her daim böyle güzel kalırsın :$ Hayata her daim güzel bakabilmek dileğimle :)))
hahahah
11.Mart.2018, 00:46
Tertemiz, saf, çıkarsız, art niyetsiz bir kişilik..
Herkese karşı pozitif davranabilen her olaya karşı gülümseyerek bakabilen biri..
Ağlarken güldüren kötü gün dostu..
İlgili,sevgi dolu,güzel kalpli ruh eşim benim ;d
İyiki tanıdım seni tanıdıkça seviyorum sevdikçe bağımlın oluyorum ;*
Sen benim asi ama bir o kadar da tatlı ruh eşim oldun çıktın :$ nerdeeeen nereye dimi aSi :p Bende iyi ki tanıdım seni çok tatlış bir insansın.. Çok güzel bir yüreğin var ancak senin içine girebilen çok daha iyi görebilir bunu.. Hayatta her zaman başarılı ve musmutlu olmanı diliyorum güzelliğim hep böyle ruh eşim olarak kal olur mu :$ Çokça seviyorum seni ;*
hahahah
11.Mart.2018, 00:46
Camini indirdigim
ahahah camını çerçevesini indirdiğim .çömnmöç.
NucleuS
14.Mart.2018, 13:28
Nese pinari sevgi kelebegi bölümümüz forumda :biggrin:
Hep neşelidir ama ben gördüm kavganinda hakkini verir.Nicki zaten forumca en sevdiğimiz nicklerden.senide seviyorum kız :biggrin:
hahahah
14.Mart.2018, 13:31
Nese pinari sevgi kelebegi bölümümüz forumda :biggrin:
Hep neşelidir ama ben gördüm kavganinda hakkini verir.Nicki zaten forumca en sevdiğimiz nicklerden.senide seviyorum kız :biggrin:
Bende seni seviyorum forumun en şirin hatunu sevgi pitircigim benim ;* ⤠Çok teşekkür ederim güzel dusuncen için ;d ;*
ScorpioN
16.Mart.2018, 17:58
Samimiyet, içtenlik, dost, nitelikleri taşıyan bir arkadasim, her sözü her yerde rahatca kimseden sakınmadan söyleyen biri, burda olduğuna sevindiğim, nadir insanlar arasinda. Her şey gönlünce olması dileğiyle.
Gülüşünü sevdiğim seni burada görmek güzel iyi ki varsın içtensin samimisin mutluluk herzman seninle olsun diliyorum birgün hahahah larımız bir araya gelsin dikkat et kendine kocaman bir MaşAllah sana .d
Sevgilerimle hoşçakal güzellik mucu mucu :)
Cedric
16.Mart.2018, 23:22
(bu yorumu tamamen hür irademle yapıyorum, hiç baskı altında değilim. ) hahahah tanıştığımız günden beri keyifsiz olsa da hep güler, güldürür. Pozitif enerji veriyor bana sürekli.
Bazen cok pis trip atasım geliyor, en çekilmez hallerimi bile çekebiliyor ;D
konuştukça konuşasım gelen nadir insanlardan biridir kendisi, saatlerce sıkılmadan(sıkıldıgını belli etmeden) dinler beni sağolsun :D
sever sayarım kendisini, kendine iyi bak canım her şey gönlünce olsun :)
hahahah
17.Mart.2018, 01:23
Samimiyet, içtenlik, dost, nitelikleri taşıyan bir arkadasim, her sözü her yerde rahatca kimseden sakınmadan söyleyen biri, burda olduğuna sevindiğim, nadir insanlar arasinda. Her şey gönlünce olması dileğiyle.
Çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için :$ Sende burada görmekten keyif aldığım ve mutlu olduğum güzide kişilerdensin ;d Dilerim senin de her şey gönlünce olur ve çok mutlu olursun :p AycA_S ile de çok tatlı bir çiftsiniz hep böyle keyifli olun inşallah ;d
Gülüşünü sevdiğim seni burada görmek güzel iyi ki varsın içtensin samimisin mutluluk herzman seninle olsun diliyorum birgün hahahah larımız bir araya gelsin dikkat et kendine kocaman bir MaşAllah sana .d
Sevgilerimle hoşçakal güzellik mucu mucu :)
Yaaa AşKo çok teşekkür ederim hatunların hası ;* Sende çok samimi içten bir insansın dilerim her daim böyle güzel kalırsın veee inşallah bir gün hahahah larımız bir araya gelir ;** Her daim musmutlu olmanı temenni ediyorum ;d
(bu yorumu tamamen hür irademle yapıyorum, hiç baskı altında değilim. ) @hahahah (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=15623) tanıştığımız günden beri keyifsiz olsa da hep güler, güldürür. Pozitif enerji veriyor bana sürekli.
Bazen cok pis trip atasım geliyor, en çekilmez hallerimi bile çekebiliyor ;D
konuştukça konuşasım gelen nadir insanlardan biridir kendisi, saatlerce sıkılmadan(sıkıldıgını belli etmeden) dinler beni sağolsun :D
sever sayarım kendisini, kendine iyi bak canım her şey gönlünce olsun :)
Kendi hür iraden ve hiçbir baskı altında kalmadan bu güzel yorumu yaptığın için müteşekkirim :p Dilerim senin de her şey gönlünce olur çok mutlu ol emi ;d
BOZKURT21
03.Temmuz.2018, 07:45
deli dolu halleri çok hoşuma gidiyor..
:)
Belinda
31.Ekim.2018, 13:51
hahahah kalite abidesi hatunum.. nadir insanlardandır, samimiyeti ile duruşu ile kendisini sevdiren biri.. Hiçbir şey umrunda olmaz, o mutluluğun formülünü bulan biri ;d İçtenliğinle yüreğinin duruluğunu ve saflığını ortaya koyuyorsun.. iyi ki varsın kuzum ;*
Bal gibi hatun sanarsın annesi arı skzjnsjxjs;$
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.