PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İsabel

aSi
11.Mart.2018, 20:16
iSaBeL tam bir tatlı cadı :) Yeşilçaycı ve son mesajcı ;d Kısa zamanda sevdiğim biri foruma renk katıyor neşeli esprili kafa dengi iyiki burdasın canım ;*

Bahar
11.Mart.2018, 20:21
Hymcy..Espritüel,sicakkanli,tatli mi tatli ve oldukca zekii :*
Son mesaj da üstüne tanimam ;ddd
Seviliyorsun canimm ;dd

aylecA
11.Mart.2018, 20:35
iSaBeL 'mmi nasil anlatsam simdi size en kisa zmnda deger verdigim birisi cok eglenceli birbirimize en kisa zmnda isinmamiza sebeb olan son mesaj konusuna tsk ederiz :) az kandirmadi beni son mesaj ondan kalmasi icin arada negatif'mm dedi gidip yatiom dedi .. cin gibi bi kac dk sonra karsima cikti :))) Adi cin'ciye cikti :p
:p ama sevimli cok tatli ve dostluklara deger veren birisi seviliosun mavi'limm :)

iSaBeL
11.Mart.2018, 22:57
aSi Bahar ve aSk tesekkur ederim kizlar , bu yer neden acildi bilmiyorum ama cok tesekkur ederim bu guzel sozler icin ((; ve evet hersey karsilikli cansiniz :*

aSi
11.Mart.2018, 22:59
iSaBeL ben açtım bir eksiklik hissettim herkesin var da cadımın niye yok dedim çzöxçÖx ;d

iSaBeL
11.Mart.2018, 23:03
@iSaBeL (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=18630) ben açtım bir eksiklik hissettim herkesin var da cadımın niye yok dedim çzöxçÖx ;d

ay kuzum cok tesekkur ederim ahlkdajshdajs ben hic bu sozluk olayina girmemistim ama sen actiysan basim gozum . ustune aSi ve guzel insan ((:

Cedric
11.Mart.2018, 23:05
Sohbet etmedim hiç, uzaktan tanıdığım kadarıyla; fazla ön yargılı, dik kafalı, haksızlığa gelemeyen, forum genelinde fazlaca sevilen biri.
her şey gönlünce olsun. :)

Huma
11.Mart.2018, 23:09
iSaBeL ben de böyle kigirlhahaw:inlove: aynen gülümseten ve neşesini yokluğunu da hissettiren bir arkadaşım iyi ki varsin :x2:

iSaBeL
11.Mart.2018, 23:12
Sohbet etmedim hiç, uzaktan tanıdığım kadarıyla; fazla ön yargılı, dik kafalı, haksızlığa gelemeyen, forum genelinde fazlaca sevilen biri.
her şey gönlünce olsun. :)
o on yargi degil de koruma kalkani olmasin sakin ((: ayrica tesekkurler , kalbi temiz olan insnlarin karsilarina guzellikler ciksin hep (:

iSaBeL
11.Mart.2018, 23:14
@iSaBeL (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=18630) ben de böyle kigirlhahaw:inlove: aynen gülümseten ve neşesini yokluğunu da hissettiren bir arkadaşım iyi ki varsin :x2:

cok az insanla muhattabim aslinda ama bu durum tamamen biraz sanli olmamla alakali sanirim... guzel insanlar cikti karsima forumda , sanala karsi bu kadar onyargima ragmen ben de mutluyum sizlerin arasinda :x2: hic ummazdim o ayri ((: ayrica evet senin nickini gorunce ben de seviniyorum((: sen de iyi ki varsin ve iyi ki bi sekilde burda yolumuz kesismis (:

Boreas
11.Mart.2018, 23:19
Uzun süre sonra mirce ve foruma girip de iyi ki tanımışım dediğim, keşke daha önce tanımış olsaydım dediğim ender kişilerden iSaBeL bu platform da.
Arada ani çıkışları da olmasa daha bi sevimli olabilir aslında :)

iSaBeL
11.Mart.2018, 23:23
Uzun süre sonra mirce ve foruma girip de iyi ki tanımışım dediğim, keşke daha önce tanımış olsaydım dediğim ender kişilerden @iSaBeL (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=18630) bu platform da.
Arada ani çıkışları da olmasa daha bi sevimli olabilir aslında :)

bak bak nasilsa caktirmadan sikayet ediyor dljkssldjks belki de ani cikislarimdir beni ben yapan!! ((: cikista gorursuruz kanka :movegif:

Boreas
11.Mart.2018, 23:27
bak bak nasilsa caktirmadan sikayet ediyor dljkssldjks belki de ani cikislarimdir beni ben yapan!! ((: cikista gorursuruz kanka :movegif:

Görüşürüz :)

VitaA
01.Mayıs.2018, 23:14
Özlendin isabelito :)

Bahar
05.Mayıs.2018, 19:45
Son mesaj sensiz öksüz.