PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : eXtreme

Bahar
11.Mart.2018, 20:41
Aa.. Konusu nasil acilmaz :/
Yillar yillaar yillaaar öncesinden tanirim "meğğ" yi. Bazi kisilerin sandigi gibi degil bizim aramizdaki iliski :) Ben ona hic kirilmam,kizmam.Çok iyi sirdastirr, çok iyi dostturr.Merhametlidir sırık.O da olmasa kime takilacam ben :vegif: Gözleri biraz şaşi ama birazcik :ppp
eXtreme iyi ki varsin.

TEP
11.Mart.2018, 22:11
Saglam bir Besiktasli canayakin esprileri yerinde elini yere vurarak gulmeyi seven diyologlari saygili centilmen bir arkadas. iyi ki bu forumda denilecek, kalbi saglam bir kavga olsa insani yari yolda birakmayacak karakterde degerli bir insan.

eXtreme
11.Mart.2018, 22:48
Aa.. Konusu nasil acilmaz :/
Yillar yillaar yillaaar öncesinden tanirim "meğğ" yi. Bazi kisilerin sandigi gibi degil bizim aramizdaki iliski :) Ben ona hic kirilmam,kizmam.Çok iyi sirdastirr, çok iyi dostturr.Merhametlidir sırık.O da olmasa kime takilacam ben :vegif: Gözleri biraz şaşi ama birazcik :ppp
@eXtreme (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16322) iyi ki varsin.

Tamamiyle herşeye katılıyorum demek isterdim ama son kısmı görene kadar herşey güzel ilerliyordu :p Atışmalarımız daim olsun , sen de iyi ki varsın Baar teşekkür ederim düşüncelerin için :)

Saglam bir Besiktasli canayakin esprileri yerinde elini yere vurarak gulmeyi seven diyologlari saygili centilmen bir arkadas. iyi ki bu forumda denilecek, kalbi saglam bir kavga olsa insani yari yolda birakmayacak karakterde degerli bir insan.

Teşekkürler TEO bilmukabele , değerli arkadaşlarımızdansın sende her zaman.

ScorpioN
11.Mart.2018, 22:55
İyi Beşiktaşlılardan, bizede destek verir arada;p Görüldüğü gibide sevilen iyi yürekli arkadaşımız.

X7
12.Mart.2018, 00:47
kardeştir candın eskidir dosttur.eskileri dedikodulayacağım insandır :) seviyorum kardeşimi

eXtreme
13.Mart.2018, 00:09
İyi Beşiktaşlılardan, bizede destek verir arada;p Görüldüğü gibide sevilen iyi yürekli arkadaşımız.

Hep destek tam destek Scorp :) Teşekkürler.

kardeştir candın eskidir dosttur.eskileri dedikodulayacağım insandır :) seviyorum kardeşimi

Adamımsın! Her zaman cansın ve seviliyorsun kardeşim. Eskiler korkun bizden! :hhhz:

hahahah
13.Mart.2018, 01:28
Yaa nasıl anlatsam ki bilemedim :D Daha yeni yeni tanıma şansım oldu ama sanki yıllardır arkadaşım öyle bir samimiyeti ve inanılmaz bir enerjisi var. Çok iyi niyetli ve merhametli bir insan..Tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum. Yalnız cidden kelimelere sığdıramadım yahu ;s Daha çok şey söylemek istiyorum ama ifade etmede güçlük çekiyorum öyle işte ;d

eXtreme
16.Mart.2018, 00:16
Yaa nasıl anlatsam ki bilemedim :D Daha yeni yeni tanıma şansım oldu ama sanki yıllardır arkadaşım öyle bir samimiyeti ve inanılmaz bir enerjisi var. Çok iyi niyetli ve merhametli bir insan..Tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum. Yalnız cidden kelimelere sığdıramadım yahu ;s Daha çok şey söylemek istiyorum ama ifade etmede güçlük çekiyorum öyle işte ;d

Aaa ben bunu daha yeni gördüm. :o
Teşekkür ederim hahahah aldığımız enerji ile yansıyoruz :) Senden ötürü :p

Mavi
07.Haziran.2018, 15:32
Arka mahallenin yaramaz çocuğudur kendisi.Bir cama taş atıp kaçmadığı kalmıştır , belki de onu da yapmıştır.
Bilmem kaç küsür sene oldu.Hesap yapacak hâlim yok neticede sayısalcı değilim.Ben bir özet geçeyim zatıâliniz pek bir şikayetçi, vefasız deyip durursunuz hakkımda.Sanırsın kendi bizleri vefa yağmuruna tuttu.Her ne haltsa işte sitem etmeyrum.Yoo ne münasebet...
Sadece sana seni çok sevdiğimizi söyleyip gideceğim ben.
Gelir de girersen girer de okursan görürsün.