Orijinalini görmek için tıklayınız : AycA_S ❤
ScorpioN
16.Mart.2018, 18:38
Güzel, akıllı, araştırmacı sevimli,
Forum genelinde de sevilen, kibar hanım hanım,
Gözümü kırpmadan her şeyi önüne koyabildiğim,
Herkesi silebilirim, kendimden geçebildiğim,
Dünüm ve bu günüm,
Konuştuğunda her şeyi unutturan sadece kendisine odaklandıran,
Kalbinin saflığı ve temizliği her şeyine yansımış birisin.
Minnoş ve ponçik:))
iyi varsın iyi ki tanımışım seviliyorsun..
NucleuS
16.Mart.2018, 18:51
Espiri anlayişi en iyilerden biri forumda,seçtiği şarkılar ayrıca şahane.
Gözleri ömre bedel .)
Seviyorum ilk buraya geldiğimden beri
Mutluluğun daim olsun canım
Öpüyorum :biggrin:
Öncelikle çocumu bukadar mutlu ettiğin için sana teşekkür ederim güzel kızım(gelinim) .dd
Seni tanımak ve burada olman güzel iyi ki varsın diliyorum hersey gönlünce olsun ömür boyu mutluluklar seviliyorsun güzellik mucu mucu .d
KaMoreNa
16.Mart.2018, 19:01
Ağlatacaksınız beni :))) teşekkürler çok tatlısınız güzel yürekli insanlar seviyorum sizleri :)) ( ScorpioN sen anlatacak kelime bulamıyorum zaten;) bir insan bu kadar iyi nasıl olur bunu sende öğrendim, bir tanem göz bebeğimsin. İyi ki varsın :)
aylecA
16.Mart.2018, 19:36
Himm Ayca_S en zor seni anlatacagim bu uye sozlugun'de sanirim ... Bana bu forumun kazandirdigi en ozel insanlarin basinda geliosun ... Ben zor guvenirim insanlara ama ben sana sorunsuz sorgusuz sualsiz guveniorum bunu kolay kolay kimseye soylemem ama sen bana guvenini her zmn hissetirdin .. Ayca_S'mm dost kelimesinin canli ornegisin ..cook seviorum senii yani oyle bole deil cook derin'den ( ScorpioN kiskanmasin ama :))
Insanlar kendine en yakin kendine benzegen onu en cook yansitan arkadas olarak seceler .. Once sadece arkadas olarak kalsalarda .. Hakkinda fazla bisey bilmeselerde o arkadasa duyulan sevgi gunden gune buyur ..ben sana karsi boyle bi sevgi besliorum ..ve birgun olurda gorusuruz insALLAH.. Bu kisim sana karsi duyduklarim simdi birazda oveyim seni ... :)
Sen kimseye kotulu dokunmayan eglenceli deli dolu yapmacik deilsin ... Ve ben iste bu ozelligine hastaim en cookta ..
Seni tanidigim icin coOoOOk mutluyumm .. Bana guven verdigin icin ve deger verdigin icin coooookkk mutluyum ...
Iyiki VARSIN ..! Yuregi guzel ve kocaman arkadasim AycA_S'mmm mujaxxxx sapp Slappsss ummah
Seviliosun ...
KaMoreNa
16.Mart.2018, 19:43
aSk kkkkkkkkkkk ağlattın beni bee :))
Nicki,avatarları sarı olmasına rağmen esmer güzeliymiş kendisi :d Scorpion ile ilişkileri cok tatlııııı,çook doğaall.Değerini bilsin, çok şanslıı ;d
AycA_S deli dolu bir kız çocuğu gibi bir yandan da sağlam fikirleri olan değerlere önem veren sağlam kişilikli güçlü bir kadın.Forumda duruşunu en beğendiğim kişilerden bir tanesi.Samimiyeti duygusallığı neşesi herşeyi gerçek ve doğal.Ne hissediyorsa onu yansıtan doğal biri.Açtığı konular da kendi kadar enteresan :) Esprileri yerinde yorumlarıyla beni kahkahaya boğan biri ayrıca arkadaşlığa önem veren ince ruhlu bir hatun mevlam bütün güzellikleri toplamış ayca_s ye vermiş gibi xd ScorpioN da nazar boncuğu çzöxçzöx Allah yüzünü hep güldürsün canım iyiki burdasın ;*
KaMoreNa
17.Mart.2018, 00:28
aSi cim kısa zaman oldu tanısalı ama o temiz guzel kalbini cok sevdim tesekkurler cnm :)
Wizard
17.Mart.2018, 00:28
Herkesi silebilirim olmamış bence. Herkesin yeri ayrıdır. Benim şahsi düşüncem bu yönde. İleride allah göstermesin kötü olursunuz o söz havada kalır sonra.
Ayca ya gelicek olursam bişeyler yazda bir yazar tarafını görelim mi ne dersin ? :)
hahahah
17.Mart.2018, 01:46
ahahah Wizard bir kere de sadece güzel yorum yap eleştirmeden ;d o öyle görmüş öyle hissetmiş ve yazmış bize yargılamak düşmez sanki hııııı ne dersin ;d
Evet gelelim Ayça'ya çok tatlı,minnoş bir hatun. Kısa bir zaman oldu tanıyalı (gerçi çokta tanışmadık ama muhabbetimiz oldu en azından ) ama oldukça eğlenceli, fikirleri net, nerede kiminle nasıl sohbet etmesi gerektiğini bilen biri. Hoş samimi, içten güzel bir insan ;d Seviliyorsun AycA_S 'mmm ;**
zAMBakk
08.Mayıs.2018, 09:32
AycA_S çok ılımlı,sıcakkanlı,insanlara güven veren,sadık,sempatik,hanımefendi biri yolun açık olsun.Her daim mutlu ol.Sağlıklı,huzurlu,güzel bir ömür dilerim sevdiklerinle....
Genelde bir çok kişiyi gözlemlerim sohbet etmesekte uzun uzun koyulan bir noktada niyeti kişiyi belli eder. Bende gözlemlerim doğrultusunda bir kaç şey ekleyeyim; AycA_S forum genelinde herkes tarafından sevilen,belli bir çizgisi olan,sıcakkanlı ve içten tavırları ile forum içerisinde aranan,pozitif tavırları ile enerjisini karşı tarafa geçirebilen güzel kalpli bir kız burada seninle olmaktan ve paylaşımda bulunmaktan mutluyum her zaman kalbinden geçen tüm güzelliklerin seninle olması dileğimle
Escobar
10.Mayıs.2018, 13:46
Bir an Xena'dan alıntı yapıp günceldir demek istedim ;d
Şaka bir yana bende kıssadan hisse bir kaç şey ekleyim AycA_S yüreği çok güzel,egolarından arınmış kendine güveni tam olan
Sıcakkanlı ve samimiyeti ile kalplerimizde ayrı bir yeri olan
Olgun karakter sahibi hanım hanımcık
ve aynı zamanda spor yapmayı seven
Eğlenceli ve neşeli tavırlarıyla forum içerisinde pozitif enerjisiyle
Göz dolduran herkesce sevilen biridir
iyi ki tanımışım seni fıstığım benim ;*
KaMoreNa
10.Mayıs.2018, 13:50
kızlarr ;***** evet bu benim (biraz ego yapim :DDDD) teşekkür ediyorum güzel düşüncelerinize seviyorum sizleri, iyi ki varsıniz ;***
Cappy
10.Mayıs.2018, 14:07
Çok tanımıyorum ama eleştirebileceğim birisi değil :) Gördüğüm kadarıyla zeki oluşundan, güzelliğinden,merhametinden,samimiyetinden ve iyiliğinden hiç bir şüphem yok. Allah yolunu, bahtını açık etsin güzellik...
Rosmarin
10.Mayıs.2018, 23:38
ayca_s scorpionun sevgilisi olarak bildim evvela :)
sonrasi pek tanimiyorum
sempatik iyi bir insan olarak hissediyorum ...
AhuM
21.Haziran.2018, 22:18
Ask`ın kankası ve bizimde yengemiz;))ayrıca kinci biri değil sevimli ve samimi:)
KaMoreNa
21.Haziran.2018, 22:22
AhuM sağol güzel kadın ;)
Hysteria
25.Haziran.2018, 12:42
yengemiz olur kendisi seviliyosun :ddd
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.