Orijinalini görmek için tıklayınız : Hysteria
Tupac
10.Mayıs.2018, 14:47
Hysteria bu kadar hayırsız olunca konu açmak bana düştü :p
Forumda en sevilen üyelerden birisi. Çok pozitif ve sıcakkanlı birisi.. En azından bana karşı kötü ve soğuk bir hareketini görmedim :)
BeLLa
10.Mayıs.2018, 15:17
Hysteria kalbi temiz kişiliği düzgün sıcakkanlı espirili yardımsever anlayışlı bir arkadaşımız hayatında başarılar diliyorum..
Gundi Seni tanımak güzel Allah herşeyi gönlüne göre versin sohbetlerimiz daim olsun saygılar .d
Hysteria
10.Mayıs.2018, 15:24
@Hysteria (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16216) kalbi temiz kişiliği düzgün sıcakkanlı espirili yardımsever anlayışlı bir arkadaşımız hayatında başarılar diliyorum..
eyw saolasın herkese başarılar
Hysteria
10.Mayıs.2018, 15:25
Gundi Seni tanımak güzel Allah herşeyi gönlüne göre versin sohbetlerimiz daim olsun saygılar .d
senide tanımak güzel :d
senide tanımak güzel :d
Aferin hep böle ol :D
Wizard
10.Mayıs.2018, 15:27
Yengemin memleketinden
Rosmarin
10.Mayıs.2018, 23:28
hysteria yi pek tanimiyorum ama gördügüm kadari ile iyimser espirili birisi...
Çarşı
10.Mayıs.2018, 23:29
güzel insan
Hysteria candır ,dosttur ,arkadaştır ,sırdaştır, yardımsever biridir ,esprilidir ,duygusaldır da. Bilen bilir özünde çok iyi bi adamdır. :)
Hysteria
10.Mayıs.2018, 23:33
hysteria yi pek tanimiyorum ama gördügüm kadari ile iyimser espirili birisi...
tşk ederim sızlerde olesınız.
Hysteria
10.Mayıs.2018, 23:33
güzel insan
sende oylesın kardesım saolasın
Hysteria
10.Mayıs.2018, 23:34
@Hysteria (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16216) candır ,dosttur ,arkadaştır ,sırdaştır, yardımsever biridir ,esprilidir ,duygusaldır da. Bilen bilir özünde çok iyi bi adamdır. :)
utandırdın beni valla :ddd
VitaA
10.Mayıs.2018, 23:56
Yardımsever, içten, olduğu gibi, biraz fevri çabuk parlayıp çabuk sönenlerden, art niyetsiz gördüğüm biri. Herşey gönlünce olsun Hysteria :)
Hysteria
11.Mayıs.2018, 00:02
Yardımsever, içten, olduğu gibi, biraz fevri çabuk parlayıp çabuk sönenlerden, art niyetsiz gördüğüm biri. Herşey gönlünce olsun Hysteria :)
tşk ederim ıyıkı varsınız :d
Escobar
11.Mayıs.2018, 12:11
Hysteria kimmidir? O bir baş belasıdır Nokta (.) fkdkfldlcş
Hysteria
11.Mayıs.2018, 12:14
@Hysteria (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16216) kimmidir? O bir baş belasıdır Nokta (.) fkdkfldlcş
hıh nokta :dczxczczxczx
Mavi
07.Haziran.2018, 18:08
Farklı bir platformda tanışmıştık iyi ki de tanışmışız diyorum.
Zlusya
07.Haziran.2018, 18:25
Hysteria üye olduğumdan bu yana ne zaman yardıma ihtiyacım olsa hiç ikiletmedi.Çok tşk ederim varlığın için
Hysteria
07.Haziran.2018, 21:06
Farklı bir platformda tanışmıştık iyi ki de tanışmışız diyorum.
evet @İLda iyiki tanışmışız umarım vermiş oldugun karar ömür boyu seni mutlu eder
Hysteria
07.Haziran.2018, 21:07
@Hysteria (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=16216) üye olduğumdan bu yana ne zaman yardıma ihtiyacım olsa hiç ikiletmedi.Çok tşk ederim varlığın için
bende teşekkür ederim düşüncelerin için sende iyiki varsın
hahahah
07.Haziran.2018, 21:41
Hysteria'yi yenilerde tanıma fırsatım oldu. Dürüst,ıçten,samimi,yardim sever ve guzel karakteri olan iyi yürekli temiz biridir. Kızdığı zaman çok kızar ama uzun süre kimseye kızgın kalamaz çok güzel bir yüreği olduğundan olsa gerek;d Sevdiklerinin her zaman yanındadır, hani derler ya iyi gün dostu,kötü gün dostu diye Hysteria iyi gün dostluğundan ziyade kötü gün dostudur diyebilirim. Her ne kadar bazen pisliklessede iyi ki tanıdım dediğim guzel yürekli insan olur kendileri;d Yüreğin hep böyle guzel kalsın.
zAMBakk
25.Haziran.2018, 12:57
Hysteria fikir adamı ...kısa ve nettir, ne ise o dur...İyi bir kardeşimizdir...
Huma
25.Haziran.2018, 13:12
Iyi dir severim kendisini
Hesna
04.Temmuz.2018, 11:02
Basta pek hoşlanmadığım biri idi açıkçası çok konuşması bana negatif düşünce kazandırdı diyebilirim. :dd Samimi gördüğümden ötürü böyle açık yazabiliyorum bu arada darılma kırılma alınma yada kizma ilk izlenim biraz kötü enerji verse de zamanla daha farklı biri olduğunu gördüm, onyargimi kirdirdin. :)
Gordugum kadari tanidigimi dusundugum kadariyla oldukça hisli biri, oyle duygularını çok uçlarda yaşayan biri değil.Sinirlendiginde, keyifli olduğunda, canı sıkıldığında hatta sustuğunda bile net bir şekilde anlaşılır hani dersiniz var hysteria da bugün birşey öyle doğal ve öyle gizlisiz saklısız açık bir insan.Akli ile kalbi diline yansimis, bir.Ayrica çokta çekingen yani bir insana rahatsızlık vermekten kirmaktan korkan bu tür durumlardan uzak kalmayı bile tercih edebilecek kadar da saygılı bir insan.Sicakkanli, iyi, ılımlı, hayat dolu arkadaşımız..
Yaşamın güzellikleri seni de bulsun arkadasim dilediğin herrsey gönlünce olsun seni tanımaktan ve burada gormekten memnunum ben.:sapkali:
Hysteria
04.Temmuz.2018, 12:14
Hesna teşekkür ederim düşüncelerin için :d
ama sanki ben vedalaşıyomuşum gibi konusmussun :dczxczxczxczxc
Hesna
04.Temmuz.2018, 12:24
Hesna teşekkür ederim düşüncelerin için :d
ama sanki ben vedalaşıyomuşum gibi konusmussun :dczxczxczxczxc
:biggrin::biggrin::biggrin:
Dogrudur o hissi vermis olabilirim :biggrin: Biraz benden yana soğukluk hissettigini dusundum hani benim tarafimdan sana karsi herhangi bir sorun yok bil istedim sevdim seni.:bye4: (bu da vedalaşma değil uzaktan selamlaşma diyelim :dd)
NucleuS
04.Temmuz.2018, 12:38
Ben aslında tanımıyorum tam olarak
Ama gördügüm ve diyaloglarımıza bakarak yazarsam
Kimseye zararı olmayacak efendi biri
Ama biraz dengesizlikleride oluyor gibi ;d
Bi bakıyorsun sıcakkanlı falan sonra bi buz
Bu nedenle doğal olduğunu düşünüyorum oldugu gibi yani
Herkes tarafından da sevilen bi arkadaş orası kesin
Ahmet Kaya sevgiside gözümde
Ee napalım yanağından bir makas alıp uğurluyalım :biggrin:jdkdjx
Hysteria
04.Temmuz.2018, 13:10
bende aldım yanagından bi makas :czczxczcx
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.