Orijinalini görmek için tıklayınız : JuLien Kimdir.?
BOZKURT21
10.Mayıs.2018, 17:39
Kalbi güzel, kendi güzel ..:) Sevdiğim, çok değer verdiğim ve duruşuyla, enerjisiyle, mutluluk veren arkadaşımız..:)
Hadi JuLieni bana anlatın..
zAMBakk
10.Mayıs.2018, 17:45
JuLien ince ruhlu,duygulu,karakterli,sevgi dolu,saygılı,değerli bir arkadaşımız.
BeLLa
10.Mayıs.2018, 17:57
JuLien o forumun Julişşii :inlove:sevecen katılımcı uyumlu ve espirili kızçesi.. hayatında bol şanslar fıstık...
JuLien kendine has bir tarza sahip eğlenceli hoş sevimli insana enerjisiyle enerji veren bir kişilik sevdiğim hatunlardan biri :x2:
aylecA
10.Mayıs.2018, 21:07
@JuLien (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=19061) yorumlariyla gulumseten kaliteli kisiliyle kendini sevdiren arkadasimiz
VitaA
10.Mayıs.2018, 21:26
Kendine has tavırlarıyla göze çarpan, gülmeyi güldürmeyi seven esprili, açık sözlü biri gördüğüm kadarıyla.
Hep buralarda ol JuLien seviliyorsun.
Julien
11.Mayıs.2018, 00:43
Ayy çok teşekkür ederim efenim utandırdınız :x2::hide: çokta mutlu ettiniz bende hepinizi çok seviyorum teker teker teşekur ederim guzel duşunceleriniz için sizde iyiki varsınız yaaa çook mutlu oldum şimdi BUDULGAN BOZKURT :$ :jaison1:
Escobar
11.Mayıs.2018, 02:09
@Julien Forumumuzun neşesi olmazsa olmazlarından. Sıcakkanlı ve samimi tavırları ile geldiği günden beri herkes tarafından sevilen biri en çok sevdiğim yönü ise bazen fazla açık sözlü oluyor yorumları ile yüzümdeki gülümsemeye sebep oluşturabiliyor ;$
Wizard
11.Mayıs.2018, 02:18
Eski tanıdıklarımdandır. Çok iyi niyetli ,zeki ve ailesine ziyadesiyle bağlı ve saygılı biridir. Yüzünde nur var dediklerimden :) .. Temiz yüzlü . Narindir. Güzeldir. Çok fazla övmeyim şımarmasın JuLien :))
Julien
11.Mayıs.2018, 04:51
Sevginize ve sözlerinize layik olcam insallah Allah utandırmasın (amin ;s
Tupac
11.Mayıs.2018, 08:11
JuLien çok neşeli ve enerjik birisi :) Esprili yorumları var. Özellikle gidip okuyorum keyfim yerine gelsin diye:)
JuLien mmm oy kurban olurm seni verene benim canimm canimm kardesimm canimin taaa içi çok şanslıyım kuzenim olduğun icn seni cok seviyorum kalbi kendi guzel melegim:inlove::inlove::inlove::connie::coolbi:
Persli`
11.Mayıs.2018, 08:33
Sevimli ve tatlı espriler yapan kırmamaya özen gösteren bir kardeşimiz:)
Julien
11.Mayıs.2018, 11:24
Teşekkur Ederim arkadaşlar hepiniz yeri ayrı benim için değerlimsiniz :x2::inlove:
Julien
11.Mayıs.2018, 11:27
JuLien mmm oy kurban olurm seni verene benim canimm canimm kardesimm canimin taaa içi çok şanslıyım kuzenim olduğun icn seni cok seviyorum kalbi kendi guzel melegim:inlove::inlove::inlove::connie::coolbi:
Ay ben seni verene kurban olurum dünyaya getiren teyzemin ellerinden senin oluşmana katkida bulunan enişteminin ellerinden öperim :coolbi::jaison::cigara::hide::tsk::rica: rabbim acini gostermesin hep mutlu ol kuziş :********************************* kocak dolusu selamlar
Forum içersinde kişilere yaklaşımına zaman zaman mizah katan ve bunu iyi bir şekilde sunabilen,
Sıcakkanlı ve samimi tavırları ile forumda herkes tarafından sevilen,
duyarlı ve eğlenceli bir yapıya sahip olan güzel yürekli bir arkadaşımız.
yüzünden gülümseme hayatından mutluluk hiç bir zaman eksik olmasın JuLien
Julien
11.Mayıs.2018, 23:21
Forum içersinde kişilere yaklaşımına zaman zaman mizah katan ve bunu iyi bir şekilde sunabilen,
Sıcakkanlı ve samimi tavırları ile forumda herkes tarafından sevilen,
duyarlı ve eğlenceli bir yapıya sahip olan güzel yürekli bir arkadaşımız.
yüzünden gülümseme hayatından mutluluk hiç bir zaman eksik olmasın JuLien
Çok teşekkür ederim canımsın rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın bende hepinizi çok seviyorum iyiki üye olmuşuz ve sizin gibi değerli , kaliteli insanlar.. tanıma fırsatım oldu Rabbime hamd olsun Hepinizi çok seviyorum canansınız :jaison1::connie::tsk:
ScorpioN
05.Haziran.2018, 00:11
JuLien, JuLien duygusallığın diz boyu olduğunu düşünüyorum, insanlara yaklaşımın sıcaklığın ve uyum sağlaman cabası. Espri kabiliyeti yüksek bir kardeşim. Allah gönlünü, nasibinden başkasıyla yormasın..
Julien
05.Haziran.2018, 00:22
Elimden geldiği kadar insanlara iyi davranmaya gayret göstersem de haketmediklerini düşünüyorum içimdeki olmayan benliğimi (zıvanadan) çıkartıyorlar. Bazen buraya girmeye lanet okuyorum... amac ne? niçin burdayim?
Üç beş kendini bilmez için bu kadar strese değermi?
Söyleyecek cok şey var..
Lee
05.Haziran.2018, 00:24
Zaman geçtikçe, onun için söylenenlerin doğru olduğuna kanaat getirdim tüm bu özelliklerin tamamen kendisi ile özdeşleştiğini düşünüyorum. Bu güzel özelliklere mukabil, her yönüyle ilham veren kişidir kendisi. Bu yüzden iyi ki tanıyorum seni Julien..
Zlusya
05.Haziran.2018, 00:27
Julien i okurken gülümsüyorum.Enerji dolu arkadaşımız
Rosmarin
05.Haziran.2018, 00:39
nesesi yeter ...denileceklerden tanidigim kadari ile :)
hep sen gönülle kalasan dilerim Julien :)
Julien
05.Haziran.2018, 00:43
Teşekkur ederim ScorpioN Lee BeSTemm Rosmarin moralim biraz bozuk tsk etmeyi bile beceremiyorum kusura bakmayin süslü cumleler bilmem aklıma ne gelirse onu yazarim sizlerde iyiki varsiniz
zAMBakk
05.Haziran.2018, 00:45
Julien imm seviliyorsun bir tanem. İyi ki varsın. Forumun neşesisin.Bu güzel çizginle hep varol. Rabbim gönlüne göre versin.
BOZKURT21
05.Haziran.2018, 00:48
Kim üzmüş seni söyle bakayım.. :) Derhal kellesinden ola..:)
Julien
05.Haziran.2018, 00:48
Julien imm seviliyorsun bir tanem. İyi ki varsın. Forumun neşesisin.Bu güzel çizginle hep varol. Rabbim gönlüne göre versin.
Saol kuzum sizlerde iyiki varsınız
Julien
05.Haziran.2018, 00:49
Kim üzmüş seni söyle bakayım.. :) Derhal kellesinden ola..:)
Geldiler yine birazdan toparlarım
hahahah
05.Haziran.2018, 01:03
Kendine özgü tavırları olan eğlenceli, sevimli, enerjisi ile insanları güldüren biri ..Birde açık sözlü yorumlarını keyifle okuyorum ;d
Julien
05.Haziran.2018, 01:09
Kendine özgü tavırları olan eğlenceli, sevimli, enerjisi ile insanları güldüren biri ..Birde açık sözlü yorumlarını keyifle okuyorum ;d
Bil mukabele
Hysteria
25.Haziran.2018, 12:47
kimseye karışmayan sessiz sessiz eğlencesini sürdüren bi arkadaşımız
Julien
25.Haziran.2018, 13:06
Kesinlikle kimseye karışmam ağar efendi kendi halimde takilip kendimle konusurum canim kendim mutevaziyim de :iyidusunbakim:
BOZKURT21
03.Temmuz.2018, 07:54
Forumun iyi niyet prensesi..
:)
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.