PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ~Secure~

Escobar
11.Mayıs.2018, 12:35
Aramıza katıldığı günden beri kendine hayranlık uyandırdı bende
Forum içerisinde ki katılımı ve yorumlarıyla
karşısındaki kişilere duyduğu saygısı ve yaklaşımıyla
En çok beğendiğim kişilerin en başında geliyor diyebilirim.
Hiç bir zaman duruşunu bozmadı her zaman aynı çizgide ilerledi.
Kendi içinde barındırdığı sevgi ve saygısını dışa aktarıp
Bir çok kişinin beğendiği ve sevdiği biri oldu kısa zaman içinde.
Naif ve ağırbaşlı oluşunun yanı sıra oldukça olgun ve Mantıklı biri
sağduyusu çok yüksek,ılımlı ve pozitif enerjisi ile
insana huzur veren bir yanı var..
Kalite ve asaleti hepsini bir arada harmanlayıp bunu gözler önüne serebilmesi
Ona ekstra bir değer katıyor.
Şahsım adına tanımaya çalışmış olmaktan
ve bu çatı altında beraber olmaktan çok mutluyum...
İyi ki varsın Secure ~

AşKo
11.Mayıs.2018, 12:38
Secure seni burada görmek güzel mutluluk hep seninle olsun tatlım iyi ki varsın nice sohbetlerimize mucu mucu .d

AhuM
11.Mayıs.2018, 12:40
Secure beni bu kadar şaşırttan tek insansınız:))

allah uzun,mutlu,sağlıklı ömür versin;)

BeLLa
11.Mayıs.2018, 12:41
Forumda yeni olmasına nazaran sakin kendini sevdiren ağırbaşlı hanım bir arkadaşımız sevgilerimi ıletiyorum:*

Hysteria
11.Mayıs.2018, 12:45
aramıza yenı katılmasına ragmen sevılen saygılı agır bır ınsan

zAMBakk
11.Mayıs.2018, 12:58
Aramıza katıldığı günden beri kendine hayranlık uyandırdı bende
Forum içerisinde ki katılımı ve yorumlarıyla
karşısındaki kişilere duyduğu saygısı ve yaklaşımıyla
En çok beğendiğim kişilerin en başında geliyor diyebilirim.
Hiç bir zaman duruşunu bozmadı her zaman aynı çizgide ilerledi.
Kendi içinde barındırdığı sevgi ve saygısını dışa aktarıp
Bir çok kişinin beğendiği ve sevdiği biri oldu kısa zaman içinde.
Naif ve ağırbaşlı oluşunun yanı sıra oldukça olgun ve Mantıklı biri
sağduyusu çok yüksek,ılımlı ve pozitif enerjisi ile
insana huzur veren bir yanı var..
Kalite ve asaleti hepsini bir arada harmanlayıp bunu gözler önüne serebilmesi
Ona ekstra bir değer katıyor.
Şahsım adına tanımaya çalışmış olmaktan
ve bu çatı altında beraber olmaktan çok mutluyum...
İyi ki varsın @Secure (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=19417) ~

Erva size çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız.Sizler sayenizde burdayım ve çok keyifli bir forum.Emeğinize sağlık. Allah'tan sağlık,huzur,mutluluklar dilerim.

zAMBakk
11.Mayıs.2018, 12:59
Forumda yeni olmasına nazaran sakin kendini sevdiren ağırbaşlı hanım bir arkadaşımız sevgilerimi ıletiyorum:*
BeLLa çok teşekkür ederim.Sevgiler benden.İyi ki varsınız.

zAMBakk
11.Mayıs.2018, 13:00
aramıza yenı katılmasına ragmen sevılen saygılı agır bır ınsan
Hysteria saygılar benden efendim.Çok teşekkür ederim.Keyifli günler.

Lady
Secure Cok olgun cok degerli konustugunda karsindakini dinletebilen bir kisilik hep burda olman dilegimle sevgiler.

zAMBakk
@Secure (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=19417) beni bu kadar şaşırttan tek insansınız:))

allah uzun,mutlu,sağlıklı ömür versin;)
AhuM Allah razı olsun.Çok teşekkür ederim.Bilmukabele.

zAMBakk
11.Mayıs.2018, 13:02
@Secure (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=19417) Cok olgun cok degerli konustugunda karsindakini dinletebilen bir kisilik hep burda olman dilegimle sevgiler.
Lady çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve düşünceleriniz için. Sağolun , varolun. İyi ki varsınız.

zAMBakk
11.Mayıs.2018, 13:03
@Secure (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=19417) seni burada görmek güzel mutluluk hep seninle olsun tatlım iyi ki varsın nice sohbetlerimize mucu mucu .d
AşKo mucu mucu =))) teşekkür ederim canım,çok kibarsınız.

Persli`
11.Mayıs.2018, 13:07
Kesinlikle çok ağır çok hanımefendibir insan henüz kendisiyle resmî bir tanışmamız yok ama onun gibi bir hanımefendiyle aynı platformda yazmak çok güzel
saygılar.

zAMBakk
11.Mayıs.2018, 13:19
Kesinlikle çok ağır çok hanımefendibir insan henüz kendisiyle resmî bir tanışmamız yok ama onun gibi bir hanımefendiyle aynı platformda yazmak çok güzel
saygılar.

Saygılar benden efendim.Teşekkür ederim.İyi çalışmalar.

Huma
11.Mayıs.2018, 13:27
Hanimligini mutavaziligini çok hissddiyor yorumlarını da keyifle takip ediyorum nice birlikte guzel forumlarimiza birlikte insallah :)

Freya
11.Mayıs.2018, 13:28
Birebir tanışma fırsatımız olmadı henüz.
Nerede nasıl konuşması gerektiğini bilen, hanım efendi, duru ve olduğu gibi görünen biri.
İnsanlara karşı yaklaşımını çok güzel ve samimi buluyorum.

Birde diğer nicki daha güzeldi sanki yada öyle alıştım görmeye :)
Her şey gönlünce olsun :rose:

zAMBakk
11.Mayıs.2018, 13:29
Hanimligini mutavaziligini çok hissddiyor yorumlarını da keyifle takip ediyorum nice birlikte guzel forumlarimiza birlikte insallah :)
Huma teşekkür ederim.Çok zarifsiniz.Keyifli forumlar hep birlikte inşallah.Seviliyorsun =)

zAMBakk
11.Mayıs.2018, 13:33
Birebir tanışma fırsatımız olmadı henüz.
Nerede nasıl konuşması gerektiğini bilen, hanım efendi, duru ve olduğu gibi görünen biri.
İnsanlara karşı yaklaşımını çok güzel ve samimi buluyorum.

Birde diğer nicki daha güzeldi sanki yada öyle alıştım görmeye :)

Her şey gönlünce olsun :rose:
Freya teşekkür ederim sağolun. İnşallah birgün birebir konuşur,sohbetimiz olur. Gönlümden geçen sizlerle daha uzun ömürlü güzel forumlar olması dileğimdir.Sevgilerimle...:rose:

Amazonia
11.Mayıs.2018, 13:35
Kendisini biLen Agir BasLi... Cok Mutevazi... Iyiki Varsin Iyiki BIzimLesin... :)

zAMBakk
11.Mayıs.2018, 13:38
Kendisini biLen Agir BasLi... Cok Mutevazi... Iyiki Varsin Iyiki BIzimLesin... :)
Eqe çok teşekkür ederim.Çok sevdim sizleri.Oldukça saygın bir yer inşallah hep birlikte burdayız. Sevgiler.. .Saygılar...

Bahar
11.Mayıs.2018, 13:41
Itiraf etmeliyim ki ilk zamanlar erkek zannediyordum.
Herkesle anlasabilen bir karaktere sahip.
Sakin,sessiz,uysal birisi gozlemledigim kadariylaa.
Sanirim birkac ortak ozelligimiz varr;d

zAMBakk
11.Mayıs.2018, 13:44
Itiraf etmeliyim ki ilk zamanlar erkek zannediyordum.
Herkesle anlasabilen bir karaktere sahip.
Sakin,sessiz,uysal birisi gozlemledigim kadariylaa.
Sanirim birkac ortak ozelligimiz varr;d
Bahar teşekkür ederim açıksözlülüğün için çok mutlu ettin beni.Ortak özelliklerimiz olacak tabii ikimiz de bayanız.Seviyorum seni =):rose:

BOZKURT21
11.Mayıs.2018, 14:05
Çok naif, sessiz,sakin kendi halinde bir arkadaşımız..Paylaşımlarını en çok beğendiğim kişilerden.. !! :)

zAMBakk
11.Mayıs.2018, 14:07
Çok naif, sessiz,sakin kendi halinde bir arkadaşımız..Paylaşımlarını en çok beğendiğim kişilerden.. !! :)
BUDULGAN BOZKURT çok düşüncelisiniz.Teşekkür ederim.Paylaşımlarınızı saygıyla,beğenerek ve merakla ben de takip ediyorum.Saygılar...

Xena
11.Mayıs.2018, 15:33
Secure; yorumlardan da anlaşılacağı üzere herkes tarafından sevilen,sayılan,saygı duyulan biri.
bununda temelinde yatan onun sağlam karakterli oluşu ve dik duruşundan kaynaklı.
herkese karşı mesafesini koruyan,olgunluk ile bir çok şeye objektif yaklaşabilen mantık insanı.
yorumlarını beğendiğim benimde forum içersinde hayranlık duyduğum ve takdir ettiğim birisi.
burada senin gibi bir insanı tanıyabilme imkanına sahip olduğum için mutluyum.
hayatında yüzünden gülümseme ve mutluluk hiç eksik olmasın.
dilerim hayatın boyunca hep kendin gibi güzel insanlarla karşılaşırsın Secure :rose:

Wizard
11.Mayıs.2018, 15:35
İyi enerjisi olan arkadaslardan . Kimseyle işi yok , bu yönden kendime benzetiyorum . Bu yolda devam etmen dileğimle . Sevgiyle kal.

zAMBakk
11.Mayıs.2018, 15:42
Secure; yorumlardan da anlaşılacağı üzere herkes tarafından sevilen,sayılan,saygı duyulan biri.
bununda temelinde yatan onun sağlam karakterli oluşu ve dik duruşundan kaynaklı.
herkese karşı mesafesini koruyan,olgunluk ile bir çok şeye objektif yaklaşabilen mantık insanı.
yorumlarını beğendiğim benimde forum içersinde hayranlık duyduğum ve takdir ettiğim birisi.
burada senin gibi bir insanı tanıyabilme imkanına sahip olduğum için mutluyum.

hayatında yüzünden gülümseme ve mutluluk hiç eksik olmasın.
dilerim hayatın boyunca hep kendin gibi güzel insanlarla karşılaşırsın @Secure (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=19417) :rose:

@Xena düşünceleriniz benim için çok değerli.Çok teşekkür ederim.Sizi seviyorum. Sağolun.=))

zAMBakk
11.Mayıs.2018, 15:43
İyi enerjisi olan arkadaslardan . Kimseyle işi yok , bu yönden kendime benzetiyorum . Bu yolda devam etmen dileğimle . Sevgiyle kal.
Wizard Çok teşekkür ederim.Saygılar..Sevgiler...

Denden
22.Mayıs.2018, 11:10
Hoşgeldin Secure :D

zAMBakk
22.Mayıs.2018, 11:13
Hoşgeldin @Secure (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=19417) :D
Cent hoşbuldum sen de hoşgeldin teşekkür ederim =)) sevindirdin beni

Denden
22.Mayıs.2018, 11:14
@Cent (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=17672) hoşbuldum sen de hoşgeldin teşekkür ederim =)) sevindirdin beni

hersey senin mutlu olman için Secure

Julien
22.Mayıs.2018, 11:19
Öncelikle bu konu açılala çok olmuş ve ben nasıl goremedim şuan kendime çok kızıyorum :özür:

Çok hanım ve çok sevilen sıcak kanlı kimseyi kırmamaya özen gösteren ve tarafımca çok sevilen birisin Iyiki burdasin ve bizimlesin gercekten çok sabırlısın her konuda moralim bozukken bile tebessüm ettirebiliyor bana tahammül gösteriyorsun ve en önemlisi huma kadar olamasada seni cok seviyorum :hide:

zAMBakk
22.Mayıs.2018, 11:34
Öncelikle bu konu açılala çok olmuş ve ben nasıl goremedim şuan kendime çok kızıyorum :özür:

Çok hanım ve çok sevilen sıcak kanlı kimseyi kırmamaya özen gösteren ve tarafımca çok sevilen birisin Iyiki burdasin ve bizimlesin gercekten çok sabırlısın her konuda moralim bozukken bile tebessüm ettirebiliyor bana tahammül gösteriyorsun ve en önemlisi huma kadar olamasada seni cok seviyorum :hide:
JuLien immm canım teşekkür ederim düşüncelerin için herkesin yeri ayrıdır tabii ki.Ben de seni çok seviyorum.öptüm.

ScorpioN
05.Haziran.2018, 00:15
Çok kısa zamanda forum veya sunucuda kendini sevdiren, anlaşamadığı bir insan olmadığı gibi geçinmediğin insanda yok. Duygusallığın ve alçak gönüllülüğün, yazdıklarınla düşündüren birisisin. Her şey gönlünce olması dileği ile.

zAMBakk
05.Haziran.2018, 00:27
Çok kısa zamanda forum veya sunucuda kendini sevdiren, anlaşamadığı bir insan olmadığı gibi geçinmediğin insanda yok. Duygusallığın ve alçak gönüllülüğün, yazdıklarınla düşündüren birisisin. Her şey gönlünce olması dileği ile.

Kalbin okadar temiz ki hayatın zorluklarını bilerek inadına yaşayan birisin sevgi dolusun. Rabbim seni sevdiklerine bağışlasın. Herşey gönlünce olsun. Sağol kardeşim.Güzel yorumların için teşekkür ederim. :rose:

Rosmarin
05.Haziran.2018, 00:35
bir evin bir kac diregi vardir direklerin saglamligi rengi vs..insana guven verir...yaslanirsin süpheye düsmeden hep..securede bana bu hissi veriyor forumda
olgunlugu ile tebessümleri ile paylasimlarindaki dolgunluklarla...dilerim ömrün tebessüm ve huzur icinde gecer forumdada seni hep görerek tabiki @Zoe (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=19417) :)

Zlusya
05.Haziran.2018, 00:38
geldiğimden bu yana yanımda olan bir meleksin sen
varlığın için çok tşk ler

zAMBakk
05.Haziran.2018, 00:40
bir evin bir kac diregi vardir direklerin saglamligi rengi vs..insana guven verir...yaslanirsin süpheye düsmeden hep..securede bana bu hissi veriyor forumda
olgunlugu ile tebessümleri ile paylasimlarindaki dolgunluklarla...dilerim ömrün tebessüm ve huzur icinde gecer forumdada seni hep görerek tabiki @Zoe (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=19417) :)
Yüreği güzel insanlardan birisin. Sevgili dolu, saygılı, ciddi ve akılcı sevilen bir arkadaşımızsın umarım senin de yüzünden tebessüm eksik olmaz Varlığın daim olsun sevgili arkadaşım...

zAMBakk
05.Haziran.2018, 00:43
geldiğimden bu yana yanımda olan bir meleksin sen
varlığın için çok tşk ler

Meleklerin en güzelisin kalbin o kadar güzel ki özellikle bugün yapmış olduğun jestinle hayranlık uyandırdın meleğim... Hayatın tüm güzellikleri seninle olsun.

Hysteria
25.Haziran.2018, 12:48
duruşuyla yaptığı yorumlarla iyi niyetli biri oldugunu sanıyorum