PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray-Yeni Malatyaspor maç sonucu: 2-0

AnLamsız
12.Mayıs.2018, 21:01
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u Belhanda ve Gomis'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Sarı-Kırmızılılar bu galibiyetle birlikte sahasında oynadığı 17. maçta 16. galibiyetini alırken, Aslan'ın 21. şampiyonluğa ulaşmak için yalnızca 1 puana ihtiyacı kaldı

http://www.imgim.com/dda7-dmwkaafnwc.jpg

Süper Lig'in 33. haftasında lider giren Galatasaray, dolu tribünler önünde Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Bu sezon sahasında oynadığı maçlarda yalnızca 1 kez puan kaybeden Cim Bom, Yeni Malatyaspor karşısında da kazanmayı bildi. Belhanda ve Gomis'in attığı gollerle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan ve 72 puana yükselen Galatasaray, gelecek hafta oynanacak Göztepe maçından 1 puanla ayrılması halinde hiçbir maçın sonucuna bakmazsızın 21. şampiyonluğunu ilan edecek.

MAÇTAN DAKİKALAR...

Karşılaşmada ilk düdük çaldı ve maç başladı.

Henüz 30. saniyede Galatasaray 1-0 öne geçti. Savunmanın hatasında Garry Rodrigues topla buluştu. Karşı karşıya pozisyonda topu Belhanda'ya çıkardı, Faslı yıldız boş kaleye topu gönderdi.

8. dakikada Diallo, Belhanda'ya yaptığı hareket sonrası maçtaki ilk sarı kartı gördü.

12. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Yine Garry Rodrigues'in taşıdığı top sonrası boş pozisyonda Gomis'e çıkardı. Fransız golcü penaltı noktası üzerinde boş kaleye topu filelere yuvarladı.

17. dakikada ceza sahası üzerinden Garry Rodrigues'in şutu üstten auta gitti.

27. dakikada Galatasaray 3. gole çok yaklaştı. Sinan Gümüş orta sahadan aldığı topu taşıdı, sol kanattaki Rodrigues'i gördü, yıldız futbolcunun plasesini kaleci Farnolle yumuşattı, savunma pozisyonu uzaklaştırdı.

44. dakikada Yeni Malatyaspor'da Boutaib, ceza sahası içi sol çaprazdan kaleyi yokladı ancak top uzak köşeden auta gitti.

İlk yarı sona erdi.

http://www.imgim.com/dda8fzax4auykdz.jpg

İkinci yarı başladı.

56. dakikada Sadık, Maicon'a yaptığı hareket sebebiyle sarı kart gördü.

58. dakikada Garry Rodrigues'in sol çaprazdan vurduğu plase, uzak köşeden auta gitti.

61. dakikada çıkan arbede sonrası hem Boutaib, hem de Garry Rodrigues sarı kart gördü.

68. dakikada Doria, Muslera yaptığı hareket sebebiyle sarı kartla cezalandırıldı. Aynı dakika içinde Sinan Gümüş, yerini Yasin Öztekin'e bıraktı.

76. dakikada iki Malatyasporlu futbolcu çarpıştı. Pozisyonun içindeki isimlerden Chebake, sakatlanarak sahadan ayrılmak zornda kaldı. Yeni Malatyaspor 3 oyuncu değişikliğini gerçekleştirdiği için kalan dakikalarda Malatyaspor karşılaşmayı 10 kişi sürdürmek zorunda kaldı.

Galatasaray'da 90. dakikada Donk yerini genç futbolcu Ozan'a bıraktı.

Karşılaşma 2-0'lık Galatasaray üstünlüğüyle sona erdi.

İLK 11'LER:

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Denayer, Nagatomo, Donk, Fernando, Sinan, Belhanda, Rodrigues, Gomis

Yeni Malatya: Farnolle, Chebake, Mina, Sadık, Cissokho, Eren Diallo, Azubuike, Aytaç, Adem, Boutaib

AnLamsız
12.Mayıs.2018, 21:06
http://www.imgim.com/dda-fxsx0aa_sxa.jpg

TEP
12.Mayıs.2018, 21:16
Cimbomum Malatya maciyla Sampiyonlugunu ilan etmistir. Tebrikler Galatasaray`im.

AnLamsız
12.Mayıs.2018, 21:52
http://www.imgim.com/dda-xawwsaeenqr.jpg

http://www.imgim.com/dda-xy4w0aata2k.jpg

http://www.imgim.com/dda-xzexkaivsnr.jpg

KaMoreNa
12.Mayıs.2018, 21:55
Şammmpiiiyonnnn CimmBommBommm:))))))

Wizard
12.Mayıs.2018, 22:00
Daha belli değil, Göztepe maçını en kötü berabere bitirmemiz gerekiyor , ilan etmedik yani daha. Oray'a belhandanın golünü dk2 yazmışlar gol 32. Saniyede geldi. Dakka 2 de maç yeniden başlamıştı :)

Zeyrek
12.Mayıs.2018, 22:11
Tiksinç ligin tiksinç şampiyonu.

Wizard
12.Mayıs.2018, 22:13
Vapurları öttürün dütt dütt :)

Zeyrek
12.Mayıs.2018, 22:47
Geçen sene renkli takımları öttürdük düt düüt diye

Wizard
12.Mayıs.2018, 22:53
Hayırdır ya siyah ve beyaz renkleri renk skalasında yer almıyor mu ? Tutturmuşsunuz Bi renkli takım ;D . Boşver geçen seneyi sen , geçmiş ile konuya dalarsak 4. Yıldız'ı dört bir tarafı kareografi yapıp "SELAM DUR" konulu maçta almıştık . Hani Yasin atmıştı ilk gölü .. Dütt dütt kırmızı tomafill dütttttttttt ;d

Zeyrek
12.Mayıs.2018, 23:03
Sen kimi kastettiğimi anlamışsın bak gerek yok renk skalasında hangi renklerin olup olmadığını tartışmaya.
Gasray bugün kazandıysa geçmiş konuşulmaz ZİNHAR!! Gasray kaybediyor, başarısızsa geçmiş konuşulmaya 2000 den başlanır

aSi
12.Mayıs.2018, 23:05
Tansiyon ölçeyim mi limon sarımsak ne istersiniz çzözxm

Wizard
12.Mayıs.2018, 23:10
2000 Türkiye için bir milat tır. Tarih yazılmıştır. Yazılan tarih geçmişte kalmaz. Her zaman yaşanır, yaşatılır. Sizin için hatırlamak istemediğiniz bir yıldır. İçinizde koca bir KARA DELİK olarak ebediyyen kalacaktır :) . Galatasaray Nasıl bir klüptür var mı eşi benzeri dünyada . Araştır bakalım teknik adam değiştirip yarı sezonda şampiyon olan takım var mı ? Hoş daha ilan etmedik ama öyle olacak inşallah. Bunun üstüne 1 tık daha koyalım Başkan'ı sezon içerisinde değişmiş , yönetim demektir bu . Bu şekilde şampiyonluğa yürüyen 1 tane takım göster bana :) . Siz feda sezonuna geri döneceksiniz o Zaman görüşelim :)

Zeyrek
12.Mayıs.2018, 23:21
Hani şu isimlerini anmaya utandığınız insanların yaşattığı milat mı? Ortada bi kara delik varsa fetö destekli gs dir kara delik.
Türkiye için milattır diyosun, ama hatırlamak istemediğinz diyosun, biz türk değil miyiz? Gs nin hakkıyla şampiyon olduğuna birazcık inansam tebrik etmekten hiç imtina etmem. Ya sen olaya taraftarlık ve fanatik gözle baktığımı düşünüyosun ama yanılıyorsun. Benim derdim başka, üzüntüm başka. Hepimizin ortak zevki futbolu rezil duruma soktular bunu niye görmek istemiyosunki? Bugün o güçler seni şampiyon yaptı, yarın da başakları yaparlar. Bu mu rekabet

Wizard
12.Mayıs.2018, 23:35
Ortada sen rekabet mi var zannediyorsun ? Rekabet kafa kafaya olur , siz bizim kaç gömlek altımızdasınız kupa ve başarı olarak ?
Arif Erdem adamdır . Hakan Şükür adamdır . Başka kim vardı unuttuğum ? İşi siyasete hiç dökmeyelim bence yoksa en tepedeki insanı sorgulamak zorunda kalırsın . Daha geçen gün " UEFA'nın verdiği kararı bekliyoruz, inşallah güzel haber verecek " diyen sen değilmiydin ? Şimdi ben Türk değil miyim diyorsun ? Türkiye için mücadele edecek takımın men olmasından haz alan bir insana ne dememi bekliyorsun ? Kardeş şu Fetö olayına var ya gülüyorum gülüyorum . UEFA ve Süper Kupayı onun sayesin demi aldık arkadaş . UEFA dediğin kurum müslüman mı ? UEFA yı Türk'ler mi yönetiyor. Neyin kafasındasınız . Şaka mısınız siz ya valla kamera nerde el sallayacam . 21 şampiyonluk var bunun hepsi mi fetö den :) . Hayır şeref sizin malınız mı ? Her yerde Beşiktaş şöyle böyle yok en şerefli takım . Bunu neye dayanarak söylüyorsun . Başarı olarak alttakaldınız bunun için mi ? Stadı feda sezonunda size vermedik bunun yarası mı var ? Türkiye kupasında sahaya çıkmıyorsunuz , şeref ve Onur'dan bahsediyorsunuz. Farzı misal Beşiktaş ilk maçında 3-0 kazansaydı yine mi o sahaya çıkmayacaktınız . ? Bırakın masal ı çıkmazdık diye. Kendi başarısızlığınızı Şenol'un kafasına mall ettiniz . :)

Zeyrek
13.Mayıs.2018, 01:32
Biz sizin gibi değişik karakterde olmadığımız için türlü türlü gömlekler giymiyoruz. Bizde sadece şeref gömleği var. Bu takımların yönetici olmanın ilk adımı bu şeref gömleğini çıkarmaktır. Arife hakana adamdır diyeni ilk kez görüyorum. Benim uefanın ceza vermesine sevinmem, Beşiktaşımızın maruz kaldığı davranıiların bir sonucudur, bunun türklükle ilgiisi yoktur! Devletin stadını biz vermesik diye konuşabilmen tuhaf. Uefa kupasını fetö sayesinde mı aldık onlr müsman mı demen bana göre demagoji cevap vermeyeceğim, başarı için her yolu mübah görenlerden başarca altta kalmaktan onur duyarım. Fenerle yaptığımız maçları da bi fenerliyle konuşmak isterim sana ne oluyor? Üvey kardeşiniz feneri savunmadan geçmek istemiyor musun?

Şu son cümlelerin senin futbol mutbol bilmediğini gösteriyor. Sıradan basit bi taraftarsın. Başarı odaklı, passolig yakıp sonra utanmadan trkrar maça gelen tipsin belli. Beşiktaş tr kupası ilk maçından üç gün önce feneri rezil rüsva etti kup maçında neler oldu gördük. O maça çıkmamak bi onur bi duruş meselesidir. Bunu anlayacak meziyet yok sizlerde. Başarı varsa varsınız, bizim camiamız o gün bizleri hiç kaybetmemek üzere kazanmıştır. Bu kazanım gs nin bundan sonra kazanacağı her başarıya bedeldir. Taraftarlık konusunda benimle aynı kalibrede değilsin. Bunların hepsini taraftarlık çerçevesinde söyledim, yani farklı anlamlr çıkmasın. Sporla ilgili en ufak bir cevap daha verip kendimi düşürmek istemiyorum, selametle

Wizard
13.Mayıs.2018, 11:00
Ben fener maçını misal gösteriyorum , banane Fener'den . Onur ve şerefi kendi malınız gibi gösteriyorsun ya hani. Bende sana diyorum ki ilk maçında kazansaydınız yine mi o maça çıkılmayacaktı? Paşa gibi çıkacaktınız. Evet paso lig yakıldı, ama bi siz gibi ye yenildiğimizde stada girmiyoruz :) . Hani Atatürk stadında bize hükmen 3-0 yenildiğiniz maçtan bahsediyorum. Geçmişi bakıyorum da 2 sene başarı gelince unumuşun. Bana mülayim taraftar rolünü oynamaktan vazgeç :). Devlet destekli bir stad olabilir, kullanım Hakkı bizimdir. Vermek zorunda mıyız ? Sizin maruz kalmanızın Galatasaray ile ne alakası var ? . Federasyon Başkan'ı Beşiktaşlı , maruz kaldığını düşünüyorsan bunu Galatasaray ile bağdaştırma , eski Başkan'ınızı sorgulayın . O sana göre demogoji bana göre GERÇEKLER. Bizim başarımızı gölgelemek için paranoyaklık yapıyorsunuz hepsi bu . Kendi uydurduğunuz hayallere inanıyorsunuz . Var mı elinde kanıt ? Neye göre suçluyorsun ? Tutturmuşsunuz bişey gidiyor işte . Ama bunları kendinizden başka duyan yok . Hakkı'mızla çatır çatır top oynadık bu sene , sizde izlediniz. İzlemede kalın ...