Orijinalini görmek için tıklayınız : Cumhurbaşkanlığı seçiminde kime oy vereceksiniz?
BOZKURT21
08.Haziran.2018, 12:08
a)Recep tayyip erdoğan
b)Muharrem ince
c)Meral akşener
d)Selahaddin demirtaş
e)Doğu perinçek
f)Temel karamollaoğlu
e)Kararsızım
Ben cevabımı e'den yana kullanıyorum.
mOre
08.Haziran.2018, 12:11
b)muharrem ince
Cezayir
08.Haziran.2018, 12:14
vlademir putin ;D
aaa aaaa
AhuM
08.Haziran.2018, 12:19
a)Recep tayyip erdoğan.
Persli`
08.Haziran.2018, 12:27
Muharrem İnce
Vekil seçimlerinde Halkların demokratik partisi.
Yazarım
08.Haziran.2018, 14:28
Bu soru tuzak soru :hhhz:
Fatih
09.Haziran.2018, 18:28
Muharrem İNCE
KaMoreNa
09.Haziran.2018, 18:37
Muharrem İnce
Hifa
09.Haziran.2018, 18:46
A) Recep Tayyip Erdoğan
Persli`
09.Haziran.2018, 19:27
A) Recep Tayyip Erdoğan
Neden?
Hifa
09.Haziran.2018, 19:35
Tecrübe 16 yıl içerisinde yapılan değişim gelişim halka saygı dünyaya olan Dik duruş terör ile mücadele (temizlik) sağlıkta gelişim bunlar bana göre olan bir kaç nedeni sadece hizmet görüyorum en önemli nedenlerden biri benim örtünme saygısı var sözde saygı değil icraat ile gösterilen saygı eksikler elbet vardır hatalar elbet vardır ama bana göre lider vasfını taşıyabilen bir siyasetçi
ScorpioN
09.Haziran.2018, 19:47
Recep Tayyip ERDOĞAN
AnLamsız
09.Haziran.2018, 20:30
Muharrem ince.
Persli`
10.Haziran.2018, 01:13
Tecrübe 16 yıl içerisinde yapılan değişim gelişim halka saygı dünyaya olan Dik duruş terör ile mücadele (temizlik) sağlıkta gelişim bunlar bana göre olan bir kaç nedeni sadece hizmet görüyorum en önemli nedenlerden biri benim örtünme saygısı var sözde saygı değil icraat ile gösterilen saygı eksikler elbet vardır hatalar elbet vardır ama bana göre lider vasfını taşıyabilen bir siyasetçi
Haklısın kısmen ilk iki dönem gerçekten yaptıkları muazzamdı...sonradan gözünü mevki ve güç bürüdü bence bu bir siyasetçiye yakışmıyor söylediğiniz şeyleri de ilk iki dönemde yaptı sonraki iki dönem hep şu konuşuldu Fetö, pkk ve diğer terör örgütleri...Bizim komşularımızla aramız kötü birleşik milllerle kötü ülkede satılmayan hiçbirşey kalmadı...ek olarak Kenan Sofuoğlu bana kimi savunacak mecliste hukukçu değil insan haklarında görev yapmamış ve bilgisi YÖK varsa yoksa motor’’’ bana motor nasıl kullanılırdı mı öğretecek? Ne alaka yani? Gitmiş güreşçiyi aday olarak göstermiş Ya ne alaka??? MUHARREM ince annesi de kapalı karısıda kapalı bi kadın o adam senin bu özgürlüğünü almaz elinden...alamazda...Ülkede yapılan teknolojik bir icat anlat bu dönemde? Ekonomik bir çıkarımızın olduğu ticaret anlatır mısın? Genç nüfus İçin hazırlanan bilim, spor, teknoloji altyapısı var mı? Ya düşünsene kendisine oy vermeyen herkesi vatan haini ilan etti bu ne kadar doğru? Yani gerçekten ileri gitmek istemiyorum ama araştırmadan oy veriyorsunuz bu bir futbol takımı değil bu ülkenin menfaati hangi siyasetçide iyiyse ben oyumu ona veririm.son olarak MUHARREM incenin konuşmalarına bakın ülkenin gerçeklerini zaten görürsünüz adaletsizlikleri kendiniz görürsünüz.
Zlusya
10.Haziran.2018, 01:14
A)
Hifa
10.Haziran.2018, 01:35
Haklısın kısmen ilk iki dönem gerçekten yaptıkları muazzamdı...sonradan gözünü mevki ve güç bürüdü bence bu bir siyasetçiye yakışmıyor söylediğiniz şeyleri de ilk iki dönemde yaptı sonraki iki dönem hep şu konuşuldu Fetö, pkk ve diğer terör örgütleri...Bizim komşularımızla aramız kötü birleşik milllerle kötü ülkede satılmayan hiçbirşey kalmadı...ek olarak Kenan Sofuoğlu bana kimi savunacak mecliste hukukçu değil insan haklarında görev yapmamış ve bilgisi YÖK varsa yoksa motor’’’ bana motor nasıl kullanılırdı mı öğretecek? Ne alaka yani? Gitmiş güreşçiyi aday olarak göstermiş Ya ne alaka??? MUHARREM ince annesi de kapalı karısıda kapalı bi kadın o adam senin bu özgürlüğünü almaz elinden...alamazda...Ülkede yapılan teknolojik bir icat anlat bu dönemde? Ekonomik bir çıkarımızın olduğu ticaret anlatır mısın? Genç nüfus İçin hazırlanan bilim, spor, teknoloji altyapısı var mı? Ya düşünsene kendisine oy vermeyen herkesi vatan haini ilan etti bu ne kadar doğru? Yani gerçekten ileri gitmek istemiyorum ama araştırmadan oy veriyorsunuz bu bir futbol takımı değil bu ülkenin menfaati hangi siyasetçide iyiyse ben oyumu ona veririm.son olarak MUHARREM incenin konuşmalarına bakın ülkenin gerçeklerini zaten görürsünüz adaletsizlikleri kendiniz görürsünüz.
Fikirlerinize saygım var fakat bence Türkiye için yeterli sebepler değil Henüz başa gelmeden güç bende diyen İnce değilmidir Başa gelemden bunu diyen bir siyasetçi geldiğinde ne verebilir.Kendisine oy vermeyen herkesi vatan haini ilan etse şuan türkiyede söz hakkınız olmaz idi. 16 yılda verilen emeği hiçe saymamak lazım ki millete hizmet ediliyor bugün hangi vatandaş hizmet görmüyor gittiği sosyal kurumda ekonomik çıkmazdan bahsediliyor ülkede yoksulluk had safha deniliyor Lakin en yoksulumuz bile cebinde iphone ile dolaşıyor Bakın yapılan sahillere sosyal aktivite düzeyine. Terör dediler terör temizlenmiyor mu Peki temizlenmesinmi ? İnce nin konuşurken terör ile alakalı hiç bir konuşmasına ben şahit olmadım acaba işbirliği içinde olduğu için olabilirmi ? Türbanımı yasaklayan bir zihniyeti desteklemem olanaksız eminim türbanı yasaklayanların nineleri teyzeleride türbanlıydı kaldıki bugün oy için benim türbanımı kullanan yarın gelip aynı şeyleri bana yaşatmıyacağı ne malum asıl adaletsizlik şu ki yapılanları inkar edip üzerine yapanı taşlamak bana göre lider vasfına sahip tek lider şuan Recep tayyip erdoğan dır teşekkür ederim :)
Lady
10.Haziran.2018, 01:41
SevgiLi Mustafa Kemal Ataturk iyiki yasamiyor bunlari gorse adam kahrindan oLurdu …
Hirsiz heryerde Hirsizdir… Oy kullanmiyacagim belki Tr de olmadigim icin ama tr icin en hayirlisi Ince olmasi dilegiyle.
Escobar
10.Haziran.2018, 01:43
Açılan konu artık siyasi propogandaya girme aşamasına gelmiş maşallah. Konu kilit İyi forumlar
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.