PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eczaonline.com Ücretsiz Çekiliş Fırsatları

AyhanKalav
11.Haziran.2018, 03:23
https://resmim.net/f/PXnWZp.jpg

Şirketimiz bünyesindeki düzenli olan çekilişleri bu bölümde paylaşacağım. Turkiye Forumları içerisindeki üyelerimizin de bu ücretsiz çekilişten faydalanmasını isterim. Şansınız bol olsun.

İnstagram hesabımız olan @eczaonlinecom (https://www.instagram.com/eczaonlinecom/) takip ederek çekiliş resmimizin altına 3 arkadaşınızı etiketleyerek ücretsiz ürün kazanma fırsatını yakala. Son katılım tarihi 17 Haziran 2018

Not: Çekilise katılan kişilerden herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Kargo dahil herşey ücretsiz. Yurt dışından katılan üyelerimiz kazanması durumunda Türkiye'de yaşayan arkadaşlarına kazanmış oldukları ürünü hediye edebilirler.

Misal HeavenLy AnLamsız iLda Bahar Available Cappy X5 Sys Türkiye Kaf_Dağı Pretty BeLLa Cezayir hahahah Erva Hector Xena Araz BUDULGAN BOZKURT GuL aSk Amadeus qLobaL Hysteria VLaD Harika eXtreme Lady FaceOff hayalet BeSTemm KaçaK AycA_S aSi KayhaN MatRaXs EfteLya ircpolice@ Hamra dragonslayer Christina Chakal MechuL Shu NF Cent HaSSaN FuLya NicoLas Sinemmmm2 RaMiReSs Ersin LeriSa Quaresma Night @Blue AyŞıL Son Clay FoReWeR CrasH TEO AhuM OsE Nutella Go|{HaN KaLpH Trinity MihrinaZz Siyahinci Escob@R RimeL Yazarım NataLia LaraLaureN Antony iSaBeL CaDı Rahibe Deniz Türk Milliyetçisi TrabzoN VaLSeR BrutaL LoRa Coolumsu OnuuR gülümse Mara need Zeyrek Vita Nescafe qumuS Nightmare X6 ScorpioN FeLiX BirÖlürBinDiriliriz OMG EmReHann Ema AşKo HipsterGirL Cankat Betty Med Cezir Lincoln Tan ABSINTHE mOre Julien@Pimpinella BenSu Kuzey Can Esther Sessiz ez`LaL bLuewhite HeLiaS Nyx Seyra Malefiz Huma Olric Eqe Maskeli Boreas KurthaN KediŞ sırdaş H_Emir @BeYaZıM Nate Sır Zoe Jasmin Samara SeLvi Karia Hifa DiLara Lethe SuRPeRi

Sır
11.Haziran.2018, 03:24
akıllı telefon çıkar mı zxcxcvcbvbnvbnbm ? yoksam yok .

AyhanKalav
11.Haziran.2018, 03:27
Sır 15 günde bir ücretsiz ürünlerimiz olacak. malesef elektronik firması değiliz. Dermokozmetik sektöründe olduğumuz için mevcut ürünlerimizden hediyeler veriyoruz. :)

Sır
11.Haziran.2018, 03:30
@Sır (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=17075) 15 günde bir ücretsiz ürünlerimiz olacak. malesef elektronik firması değiliz. Dermokozmetik sektöründe olduğumuz için mevcut ürünlerimizden hediyeler veriyoruz. :)

vxcbvcbvnbvmn (((: Furkan akıllı telefonum yok ele ele ..xcvcbcvbnvn

Sır
11.Haziran.2018, 03:32
ya Furkan vazgectım (((, yaslanıyorum malum ? ıhtıyacım olabılır tamam ...

DiLara
11.Haziran.2018, 03:36
Bilgilendirme için teşekkür ederiz Syst3m

AyhanKalav
11.Haziran.2018, 03:38
Sır DiLara rica ederim arkadaşlar. keyifli forumlar diliyorum.

Esther
11.Haziran.2018, 13:15
O kremler kaç para sizin haberiniz var mı diyecektim ki, deodorant ve jel miş .d
Ya ben böyle promosyondur, çekiliştir tantanalarına girmiyorum.
Para ben de ksljfdsj

AyhanKalav
11.Haziran.2018, 18:53
https://resmim.net/f/EtHM3p.jpg

Avene Emulsion Spf 50+ 50 ml - Güneşten Koruma Kremi
Ürün İsmi : Avene Emulsion Spf 50+
Özet Bilgi : Karma Ciltler İçin Çok Yüksek Dereceli Güneşten Koruma Kremi
Marka : Avene
Etki Alanı : Güneşten Koruma
Cilt Tipi : Karma Ciltler
Sonuç : Yüksek koruma faktörüyle cildi güneşe karşı koruyucu bakım sağlaması, cildi yatıştırması

Avene Emulsion Spf 50+ Ürün Özellikleri:
Karma Ciltler İçin Çok Yüksek Dereceli Güneşten Koruma Kremi
Normal, karma ve hassas ciltler için uygun yüksek korumalı güneş kremidir.
En hassas ciltlerde kullanabilir.
Matlaştırıcı özelliği ile yağlı ciltlere uygundur.
Cilt üzerinde satenimsi bir görünüm sağlaması için uygulanabilir.
Kolayca uygulanır ve yayılır.
Hafif bir yapıya sahiptir ve iz bırakmaz.
UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlayan özel içeriklere sahiptir.
Ferahlatmak ve rahatlatmak için kullanılabilir.

Avene Emulsion Spf 50+ Kullanım Şekli:
Ürünü güneşe çıkmadan önce cildinize uyguylayınız.
Yüzünüzede uygulayabilirsiniz.
Güneş ürününü kullanmış olsanız da güneş ışınlarına direk maruz kalmayın.
Yüzme, terleme, kurulanma gibi aktivitelerinizden sonra sık sık güneş koruyucunuzu yineleyin.
Göz temasında bol su ile yıkayın.
Bu ürünle birlikte Avene Termal Su kullanabilirsiniz.

HEDİYE ÜRÜNLER

İnstagram hesabımız olan @eczaonlinecom (https://www.instagram.com/eczaonlinecom/) takip ederek çekiliş resmimizin altına 3 arkadaşınızı etiketleyerek ücretsiz ürün kazanma fırsatını yakala. Son katılım tarihi 17 Haziran 2018

Not: Çekilise katılan kişilerden herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Kargo dahil herşey ücretsiz. Yurt dışından katılan üyelerimiz kazanması durumunda Türkiye'de yaşayan arkadaşlarına kazanmış oldukları ürünü hediye edebilirler.

Misal HeavenLy AnLamsız iLda Bahar Available Cappy X5 Sys Türkiye Kaf_Dağı Pretty BeLLa Cezayir hahahah Erva Hector Xena Araz BUDULGAN BOZKURT GuL aSk Amadeus qLobaL Hysteria VLaD Harika eXtreme Lady FaceOff hayalet BeSTemm KaçaK AycA_S aSi KayhaN MatRaXs EfteLya ircpolice@ Hamra dragonslayer Christina Chakal MechuL Shu NF Cent HaSSaN FuLya NicoLas Sinemmmm2 RaMiReSs Ersin LeriSa Quaresma Night @Blue AyŞıL Son Clay FoReWeR CrasH TEO AhuM OsE Nutella Go|{HaN KaLpH Trinity MihrinaZz Siyahinci Escob@R RimeL Yazarım NataLia LaraLaureN Antony iSaBeL CaDı Rahibe Deniz Türk Milliyetçisi TrabzoN VaLSeR BrutaL LoRa Coolumsu OnuuR gülümse Mara need Zeyrek Vita Nescafe qumuS Nightmare X6 ScorpioN FeLiX BirÖlürBinDiriliriz OMG EmReHann Ema AşKo HipsterGirL Cankat Betty Med Cezir Lincoln Tan ABSINTHE mOre Julien@Pimpinella BenSu Kuzey Can Esther Sessiz ez`LaL bLuewhite HeLiaS Nyx Seyra Malefiz Huma Olric Eqe Maskeli Boreas KurthaN KediŞ sırdaş H_Emir @BeYaZıM Nate Sır Zoe Jasmin Samara SeLvi Karia Hifa DiLara Lethe SuRPeRi

Amazonia
11.Haziran.2018, 18:55
Bende ben mi kazandim sandim... :)

aylecA
11.Haziran.2018, 19:15
Bende sans yoktur :) katilan arkadaslara bol sanslar :))