PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samara

zAMBakk
03.Temmuz.2018, 09:50
Senin için çoğu kelimeler sonsuz kalır seni tanıdığımdan bu yana insanlığınla örnek davranış gösteren nadir arkadaşlarımdan birisin.
Senin varlığın yadsınamaz.
Hayallerinle,hayata bakış açınla,sevgi dolu kalbinle imrendiğim güzel bir insansın.
Varlığın ruhumu aydınlatıyor.
Herşey gönlünce olsun değerli arkadaşım Samara Saygılarımı ve Sevgilerimi sunuyorum.

BOZKURT21
03.Temmuz.2018, 10:56
Uyuzmu uyuz gıcıkmı gıcık ne dahası var ne ötesi ..
:)

Zlusya
03.Temmuz.2018, 12:03
Sevgili Samara;
Forumda aile gibi olduk yada ben böyle hissediyorum
bu bireylerin içinde bazılar bana müthiş enerji yolluyor.
Verdiğin enerjiyi öpüp sana geri yolluyorum.Sevgiler :smile88:

Xena
03.Temmuz.2018, 13:23
Kalbi tertemiz kirlenmemiş biri Samara.
İçten cana yakın ve samimi.
Ayrıca oldukça girişken birisi
ve sesi güzel bir dj :smile88:

Rosmarin
03.Temmuz.2018, 21:18
Senin için çoğu kelimeler sonsuz kalır seni tanıdığımdan bu yana insanlığınla örnek davranış gösteren nadir arkadaşlarımdan birisin.
Senin varlığın yadsınamaz.
Hayallerinle,hayata bakış açınla,sevgi dolu kalbinle imrendiğim güzel bir insansın.
Varlığın ruhumu aydınlatıyor.
Herşey gönlünce olsun değerli arkadaşım @Samara (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=19494) Saygılarımı ve Sevgilerimi sunuyorum.

ooyyyyyyyy kiyamam ben sana :))
bütün güzel cümlelerin icin tesekkür ederim Zoe güzel bakan güzel görür diyorum senin güzel bakisin hislerindir bana bu güzel cümleleri kurturtar...forumda tanidigima memnuniyet duydugum kisilerin basindasin ;)

Rosmarin
03.Temmuz.2018, 21:24
Uyuzmu uyuz gıcıkmı gıcık ne dahası var ne ötesi ..
ayar cekmeyi iyi bilirim budulgan bey :))
karsimdaki uyuz qicik olunca uyuzluk ve qiciklik hücrelerim aktiflesiyor :)

Rosmarin
03.Temmuz.2018, 21:26
Sevgili @Samara (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=19494);
Forumda aile gibi olduk yada ben böyle hissediyorum
bu bireylerin içinde bazılar bana müthiş enerji yolluyor.
Verdiğin enerjiyi öpüp sana geri yolluyorum.Sevgiler :smile88:
enerjiye herdaim cok ihtiyacim var ask böcegim tesekkür ederim ;)
sende benim icin gördükce sevgi hücrelerimi aktiflestirenlerdensin:))

Rosmarin
03.Temmuz.2018, 21:28
Kalbi tertemiz kirlenmemiş biri Samara.
İçten cana yakın ve samimi.
Ayrıca oldukça girişken birisi
ve sesi güzel bir dj :smile88:

tesekkür ederim Xena dogrusu benim hakkimda böyle düsünce sahibi olacak kadar beni fark ettigini düsünmemistim
kendimden utandim azicik :)))
seninde sesini duymak isterim birgün bana konuk olursan :))
kalbi güzeller dollussun etrafinda dilerim;)

Rosmarin
03.Temmuz.2018, 22:39
kulaklari cinlasin TEO nun
bir aylik seyahatine denk geldi
ksksksks

BOZKURT21
04.Temmuz.2018, 09:55
ayar cekmeyi iyi bilirim budulgan bey :))
karsimdaki uyuz qicik olunca uyuzluk ve qiciklik hücrelerim aktiflesiyor :)
Hımmm... O öyle ise bu da doğru diyorsun yani..

Julien
04.Temmuz.2018, 10:05
Samimi ve mükemmel diyebileceğim nadir insanlardan biri çok
Tanima tanişma fırsatımız olmasa'da tf de Gorünce mutlu olduğum kişi iyiki burdasın canımsın.

Hesna
04.Temmuz.2018, 10:18
Birebir tanisikligimiz yok ama oldukca girişken sicak tavirlara sahip olduğu biri gibi gördüğüm bir arkadaş, zararsız kendi halinde eğlenip çıkıp giden.En begendigim yani sosyal projelere gönlünü adamis olmasi bu da ne kadar insancil biri oldugunu da gosteriyor zaten.
Iyilik ve güzellikler eksik olmasin hayatindan samara bol neşeli günlerine.:rose:

Rosmarin
04.Temmuz.2018, 23:36
Hımmm... O öyle ise bu da doğru diyorsun yani..

ay ne desem bilemedim birden :))

Rosmarin
04.Temmuz.2018, 23:37
Samimi ve mükemmel diyebileceğim nadir insanlardan biri çok
Tanima tanişma fırsatımız olmasa'da tf de Gorünce mutlu olduğum kişi iyiki burdasın canımsın.

tesekkür ederim Jasmin cim bana bu güzel cümlelerini zaten forum icindede hissettiriyorsun ;)
bunu nasil basardiysam aferin bana :) dilerim herdaim benden yana incinip kirilmaz sevgi tohumcuklarin daim eder :)

Rosmarin
04.Temmuz.2018, 23:39
Birebir tanisikligimiz yok ama oldukca girişken sicak tavirlara sahip olduğu biri gibi gördüğüm bir arkadaş, zararsız kendi halinde eğlenip çıkıp giden.En begendigim yani sosyal projelere gönlünü adamis olmasi bu da ne kadar insancil biri oldugunu da gosteriyor zaten.
Iyilik ve güzellikler eksik olmasin hayatindan samara bol neşeli günlerine.:rose:

tesekkür ederim Hesna bende seni tanimiyorum ama varligi ile huzur verenlerdensin benim icin
dilerim güzellikler iyilikler neseli günler hepimizin hayatinda hep olur en cokta kendimizi cok yorgun bitkin tükenmis hissettigimiz anlarda gelirler bize :)

TEP
01.Ağustos.2018, 03:37
kulaklari cinlasin @TEO (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=18222) nun
bir aylik seyahatine denk geldi
ksksksks

Senin de kulaklarin cinlasin degerli Dj`miz Samara. (tebessum)
Biraz gec oldu ama sayili gunler cabuk gecer ve buradayim simdi.
Evet cok icten ve cok neselisin, sesin gibi gercekten hayat dolusun da. Sevdigin RAdyo Dj`ligine azimli ve istekli olmani takdir ediyorum. Basarili olacagina da inaniyorum Kirmizi Sapkali Kiz (Tebessum)

Rosmarin
03.Ağustos.2018, 16:33
hosgeldin safa getirdin TEO
tsk ederim güzel bakislarin hislerin icin ama dj likte bir iddiam yok sadece yaptigim islerden keyif alarak yapmaya calisiyorum gerci pek tad vermiyolar ama bakalim :)))

yedigin ictigin senin olsun nasil gecti izin anlat bakalim gölge adamm :))

Yazarım
03.Ağustos.2018, 17:35
Güzel insansın, boyun küçük yüregin büyük kardeş :biggrin:

TEP
03.Ağustos.2018, 18:27
hosgeldin safa getirdin @TEO (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=18222)
tsk ederim güzel bakislarin hislerin icin ama dj likte bir iddiam yok sadece yaptigim islerden keyif alarak yapmaya calisiyorum gerci pek tad vermiyolar ama bakalim :)))

yedigin ictigin senin olsun nasil gecti izin anlat bakalim gölge adamm :))

Hosbuldum Samara. Sen de hosgeldin. Ben tesekkur ederim Keyif almak önemli olan, tad vermeyenler her alanda var, boyun egip kenara cekilmek yok. Unutma ki, dunya onlarla ilerlemiyor , zaten ilerleyemezdi de !!!. (tebessum)

Tabii ki her guzel sey gibi o da cabuk gecti. Sicaklar beni mahvetti ama topuklarima kadar isindim diyebilirim.(guldum)

Sayfan da hayirli olsun!

MonaRoza
03.Ağustos.2018, 18:59
Bir defa dinledim beni foruma davet eden kişidir samara sesi şen muhabbeti hoş bir yayıncı ve hassasiyeti olan bir insan .
Herdaim yüzün kalbin dilin hep böyle şen kalsın seni üzmelerine izin vermemelisin

Rosmarin
03.Ağustos.2018, 21:01
Güzel insansın, boyun küçük yüregin büyük kardeş :biggrin:
boyumu nerede gördün yazarim :)))
tesekkür ederim güzel düsüncen icin :)

Rosmarin
03.Ağustos.2018, 21:02
Bir defa dinledim beni foruma davet eden kişidir samara sesi şen muhabbeti hoş bir yayıncı ve hassasiyeti olan bir insan .
Herdaim yüzün kalbin dilin hep böyle şen kalsın seni üzmelerine izin vermemelisin

tesekkür ederim monarozacim seni burda görmek güzel ;)

Rosmarin
03.Ağustos.2018, 21:04
Hosbuldum @Samara (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=19494). Sen de hosgeldin. Ben tesekkur ederim Keyif almak önemli olan, tad vermeyenler her alanda var, boyun egip kenara cekilmek yok. Unutma ki, dunya onlarla ilerlemiyor , zaten ilerleyemezdi de !!!. (tebessum)

Tabii ki her guzel sey gibi o da cabuk gecti. Sicaklar beni mahvetti ama topuklarima kadar isindim diyebilirim.(guldum)

Sayfan da hayirli olsun!
sayfam vatana millete foruma hayirli olsun :))
topuklarda isindiysa bütün kis artik üsümezsin teo :))
evet dünyada iyiler ve kötüler var nekadar bazen bize iyiler baskasina kötü baskasina kötü bize iyi gelsede...
ama ben kacmayi yegliyorum görüp sinir olmamak icin bir an evvel zihnimde eriyip kül olmalari yok olmalari icin:)

Yazarım
03.Ağustos.2018, 21:09
boyumu nerede gördün yazarim :)))
tesekkür ederim güzel düsüncen icin :)

Ses tonundan anladım, miyavlıyodun :hhhz:

Rosmarin
03.Ağustos.2018, 21:11
Ses tonundan anladım, miyavlıyodun :hhhz:

miyaawliyormuydum :)))
nasipse bir yayinima seni alicam o vakit beraber miyavlariz :))

Yazarım
03.Ağustos.2018, 21:13
miyaawliyormuydum :)))
nasipse bir yayinima seni alicam o vakit beraber miyavlariz :))

Miyavlamak mı? Benim tercihim kükremekten yana :d

Ama inşallah yayınına gelirim :biggrin:

Rosmarin
03.Ağustos.2018, 21:14
Miyavlamak mı? Benim tercihim kükremekten yana :d

Ama inşallah yayınına gelirim :biggrin:
bir aslaaannnn miyaav dedi kücük fare kükredi :))
bu sarkiyida calariz
ksksksks

MonaRoza
04.Ağustos.2018, 17:50
Rica ederim Samara