Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayata Dair....
Ariana
30.Temmuz.2018, 02:50
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim yüzümdeki o iplemez gülüş senin gelmişini geçmişini tatmin eder.
Ariana
30.Temmuz.2018, 02:55
Hani ben kötüyüm ya senin gözünde! Hiç düşünüyor musun acaba; sen kaç kuruşluk adamsın benim gözümde..
Ariana
30.Temmuz.2018, 02:57
Bahardı tanıştığında hayatlarımız... biz biz olalı,hayat,laik,sebep,şikayet
Kışı da yaşadı...
Yazı da...
Yıllar umduğumuzdan hızlı aktı...
Beklenmedik sıkıntılarımız...
Beklenmedik sevinçlerimiz oldu.
Siyah beyaz ve rengârenk karelerle süslendi günlerimiz...
Hayat düşmeyi de öğretti.
Düştüğümüzde kalkmayı da...
Yaralanmayı da...
Yaraları sarmayı da...
Zamanla bütünleşmeyi de...
Tek değil çift düşünmeyi...
Üçlü koalisyondaki uyum politikasını da...
Cenneti kollarımıza bıraktığındaki tarifsizliği de...
Hayat; daralmış anlarımıza küçük nefesler hediye edecek...
Yeniliklerin arasına geçmişin kırıntılarını serpiştirecek...
Azcık hüzün, azcık mutluluk ila dünyamız mayhoş bir tad bırakacak damaklarımız da...
Hayat bizi sınıyor...
Sınayacakta...
Sınırları zorluyacak...
İsyan ettirecek...
Biliyorum.
Hayat denen engebeli yolculuk daha neleri laik görecek...
Bilmiyorum.
Bildiğim tek şey, hayatım hep çoğalarak yaşlanacak...
Zamansızlıktan şikâyet edeceğiz.
Ama şikâyetlerimiz bile yaşamamız için bir sebep olacak...
Yüzümüze yıllar çökecek...
Her ömür gibi bizi de tüketecek...
Biteceğiz.
Farkına bile varmadan.
Ariana
30.Temmuz.2018, 02:57
Ey gönül! Şimdi sorarım sana, hangi aşk daha büyüktür?Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi?
Ariana
30.Temmuz.2018, 03:58
:vegif: Kaleyi sattım, filler isyanda, vezir intihar etti. Bu arada atları da serbest bıraktım! Çevremdeki piyonlardan zaten medet ummadım. Şimdi şah olduğunu düşünen varsa buyursun hamle yapsın!
Ariana
30.Temmuz.2018, 03:59
Eğer sizi üzen kişilere hala selam verebiliyorsanız bu vicdanınızın SADAKASIDIR... :)
Ariana
30.Temmuz.2018, 11:06
Güçlüyüm çünki (zayıflıklarımı biliyorum) güzelim çünki (kusurlarımın farkındayım) bilgeyim çünki (hatalarımdan çok şey öğrendim) aşığım çünki (nefreti hissettim) gülebiliyorum çünki üzüntü nedir iyi biliyorum....
Ariana
01.Ağustos.2018, 13:03
Hiç bir zaman yüksekte görmedik kendimizi, sadece gereksiz insanlar için düşürmedik seviyemizi..
Ariana
26.Ağustos.2018, 15:00
Güçlüyüm çünki (zayıflıklarımı biliyorum) güzelim çünki (kusurlarımın farkındayım) bilgeyim çünki (hatalarımdan çok şey öğrendim) aşığım çünki (nefreti hissettim) gülebiliyorum çünki üzüntü nedir iyi biliyorum....
Ariana
Ben gidiyorum dediğimde, ‘gitme’ diyen birini değiI, ben de geIiyorum, yaInız gidemezsin! Diyen birini istiyorum..
Ariana
Unutma ki!! Nefret ve Kinin ertesi Pişmanlıktır... Ve her Canlıya ölüm vardır. İnsan Ölür ama Ölmeyen "INSANLIKTIR" ~ Mevlana ~
Ariana
26.Ağustos.2018, 15:01
Her gördüğün ata sakın deme binektir, sırrını verme dostuna bağzıları gevşektir. Altın semer vursan da eşşek yine eşşektir...
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.