BOZKURT21
13.Ağustos.2018, 20:10
Beyaz Etli Balıklar: Yağlarını karaciğerlerinde depolarlar. Genellikle yağsız olurlar. Sindirimleri kolaydır.Lezzetli de olurlar tabiki.
http://www.balikvadisi.com/files/bal%C4%B1klar.jpg
İşte balıklar
Alabalık, (http://www.balikvadisi.com/node/74)
Akya, (http://www.balikvadisi.com/node/393)
Bakalyaro, (http://www.balikvadisi.com/node/394)
Barbunya (http://www.balikvadisi.com/node/24)
Tekir (http://www.balikvadisi.com/node/22)
Berlam-Mirlan, (http://balikvadisi.com/node/397)
Çipura, (http://www.balikvadisi.com/node/4)
Dil, (http://www.balikvadisi.com/node/27)
Pisi, (http://www.balikvadisi.com/node/19)
Dülger, (http://balikvadisi.com/node/398)
Levrek, (http://www.balikvadisi.com/node/146)
Fener, (http://www.balikvadisi.com/node/399)
Gelincik, (http://www.balikvadisi.com/node/400)
Mezgit, (http://www.balikvadisi.com/node/16)
Kalkan, (http://www.balikvadisi.com/node/10)
Karagöz, (http://www.balikvadisi.com/node/11)
Kefal, (http://www.balikvadisi.com/node/12)
Kırlangıç, (http://www.balikvadisi.com/node/25)
Kupez, (http://www.balikvadisi.com/node/403)
Lagos, (http://www.balikvadisi.com/node/405)
Lüfer, (http://www.balikvadisi.com/node/157)
Mercan, (http://www.balikvadisi.com/node/406)
Mırmır, (http://www.balikvadisi.com/node/407)
Orfoz, (http://www.balikvadisi.com/node/409)
Sinarit-Trança, (http://www.balikvadisi.com/node/29)
Sudak, (http://www.balikvadisi.com/node/78)
Turna, (http://www.balikvadisi.com/node/410)
Yayın, (http://www.balikvadisi.com/node/77)
Beyaz Etli Deniz Canlıları
Çok sevilerek yenilen ve gözde olan fiyatıylada aralarında el yakan lezzetli deniz ürünleride bulunmaktadır
.Karides, (http://www.balikvadisi.com/node/435)
Sübye, (http://www.balikvadisi.com/node/451)
Ahtapot, (http://www.balikvadisi.com/node/453)
Kalamar, İstakoz, Pavurya beyaz etli balıklar ve deniz ürünleridir.
http://www.balikvadisi.com/files/bal%C4%B1klar.jpg
İşte balıklar
Alabalık, (http://www.balikvadisi.com/node/74)
Akya, (http://www.balikvadisi.com/node/393)
Bakalyaro, (http://www.balikvadisi.com/node/394)
Barbunya (http://www.balikvadisi.com/node/24)
Tekir (http://www.balikvadisi.com/node/22)
Berlam-Mirlan, (http://balikvadisi.com/node/397)
Çipura, (http://www.balikvadisi.com/node/4)
Dil, (http://www.balikvadisi.com/node/27)
Pisi, (http://www.balikvadisi.com/node/19)
Dülger, (http://balikvadisi.com/node/398)
Levrek, (http://www.balikvadisi.com/node/146)
Fener, (http://www.balikvadisi.com/node/399)
Gelincik, (http://www.balikvadisi.com/node/400)
Mezgit, (http://www.balikvadisi.com/node/16)
Kalkan, (http://www.balikvadisi.com/node/10)
Karagöz, (http://www.balikvadisi.com/node/11)
Kefal, (http://www.balikvadisi.com/node/12)
Kırlangıç, (http://www.balikvadisi.com/node/25)
Kupez, (http://www.balikvadisi.com/node/403)
Lagos, (http://www.balikvadisi.com/node/405)
Lüfer, (http://www.balikvadisi.com/node/157)
Mercan, (http://www.balikvadisi.com/node/406)
Mırmır, (http://www.balikvadisi.com/node/407)
Orfoz, (http://www.balikvadisi.com/node/409)
Sinarit-Trança, (http://www.balikvadisi.com/node/29)
Sudak, (http://www.balikvadisi.com/node/78)
Turna, (http://www.balikvadisi.com/node/410)
Yayın, (http://www.balikvadisi.com/node/77)
Beyaz Etli Deniz Canlıları
Çok sevilerek yenilen ve gözde olan fiyatıylada aralarında el yakan lezzetli deniz ürünleride bulunmaktadır
.Karides, (http://www.balikvadisi.com/node/435)
Sübye, (http://www.balikvadisi.com/node/451)
Ahtapot, (http://www.balikvadisi.com/node/453)
Kalamar, İstakoz, Pavurya beyaz etli balıklar ve deniz ürünleridir.