PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ~Rahibe

Escobar
04.Ekim.2018, 02:57
Forumda En sevdiklerimden bir tanesidir @Rahibe (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=18661)
Ama böyle içten yürekten seviyorum kendisini
Hissediyorum taaa en derinlerden
Yüreği pırıl pırıl öyle güzel ki
Çoğu zaman ona karşı korumacı tutumum
istemsizce devreye giriyor...
Yarım yamalak yazı şekli
Sürekli kendisini yarım türkçesi ile ifade etmeye çalışması
Muazzam keyifli,kahkahalara boğuluyorum resmen
Çok sağlam mizah anlayışı var aslında
Gün yüzüne çıkmamış sözleri işitiyorum ondan
Bazen gün boyu takip edip yine ne bomba patlatacakta
Bizi gülme krizine sokacak diye bekliyorum :))
Kendine has bir duruşa sahip
Ve onun bu duruşu ona farklı bir hava katıyor
Forumda eminim herkes tarafından çok seviliyor
şahsen böyle güzel bir insanı tanımış olmaktan çok mutluyum
Foruma bir renk bir eğlence bir neşe katıyor
İyi ki tanımışım seni canımın içi
iyi ki burada bizler ile berabersin
ve hayatın boyunca hep böyle güzel
bir o kadarda hayat dolu kalman dileğiyle
Seviyorum seni
Çılgın Rahibem <3 ;*

(Dipnot ; belki benim iyi dileklerimi yarım Türkçesi ile anlamayabilir dkdmdmd belki de duygulanıp ağlayabilir;D )

Rahibe
04.Ekim.2018, 03:06
Ayhh yeminle yastigi isiriyom ses cikmasin diye :-))))) kizzz ayh tsk ederim cok merci onere ettin bni muckssss
Heee nerden anladin azimm acik kaldi
Mavis gözlerimden yaş süzuldu ;-)))))))))))))

zAMBakk
04.Ekim.2018, 06:07
Forumdan tanımaya çalıştığım kadarıyla yüreği temiz bir bayandır. Asla kimseyi kırmak istemez ve çok olgun biri olarak düşünüyorum. Espri yeteneği gelişmiş olduğu yazılarından kendini gösteriyor. Hakikaten sevilen bir kardeşimiz. İyiki varsın, aramızdasın diyorum. :cicekistermisin:

Rahibe
04.Ekim.2018, 11:43
Ayh ben şok ben iptal
Boşuna dememisler olgunlar kadin kadinin düsmanidir diye :-))))))))) Ziynetcim yaşim 25 daha bebiskommm xxxx

Xena
04.Ekim.2018, 11:44
Forum içerisinde beğendiğim birisi. Renkli kişiliği ve eğlenceli tavırları ile forumda yokluğu hissedilen ve aranılan bir kişilik.
içten ve samimi bunu karşı tarafada hissettirebiliyor. Senin gibi kalbi güzel birini tanımış olmaktan dolayı bende çok mutluyum iyi ki burada bu platformda bizlerin arasındasın :prettygulumse:

Hadibe
04.Ekim.2018, 11:46
Açık sözlü, içten, samimi, espri yeteneği çok iyi, sıcak kanlı say say bitmez :)

AhuM
04.Ekim.2018, 11:59
En az 3 senemiz var bacımla.Sanırım kardeş olsak ancak bu kadar anlaşabiliriz kendisiyle:)

Şu 3 senede birkere ciddi gördün mü derseniz asla;D

Ortam içinde olunca sen yazma diyorum rahibe çünki o yazınca gülme krizine girip etrafa rezil oluyorum;DD

En mutsuz anınızda bile sizi güldürebilecek nadir insanlardan o:) AşKo ile bizim canımız Rahibe.

Yüreğinden geçeni direk yüzünüze vurabilicek kadarda harbi hatundur ama ne var ki sövsede birşey diyemiyorsunuz gülme haricinde biliyoruz ki zerre içinde kötülük yok:))

Ondan birşey isterseniz gözü kapalı yapabilir.Sevdiklerine biri laf etse ortalığı ayağa kaldırarak bak şimdi masteri arıyorum der hahahahha;D

En eğlenceli yönü ise olayları anlatırken 1 e 5 katıp anlatır ordamıydın diye sorsak hayır;D

Bu arada en çok kullandığı kelimede;Hiç yakışıklı yok bacım hepsi çok çikin;DD
Sunucuya girer girmezde hiç yakışıklı geldimi diye sorar;D

O, bu, şu değilde...
Umarım hep mutlu olursun canım bunu en çok sen hak ediyorsun tüm samimiyetliğimle söylüyorum.

En yakışıklılar en güzeller senin olsun kuzummm;**

iyiki varsın seviliyorsun kuzum:)

Cigilipuff
04.Ekim.2018, 12:28
Rahibe cim allah yokluğunu göstermesin canparem...

Escobar
04.Ekim.2018, 12:42
Ayhh yeminle yastigi isiriyom ses cikmasin diye :-))))) kizzz ayh tsk ederim cok merci onere ettin bni muckssss
Heee nerden anladin azimm acik kaldi
Mavis gözlerimden yaş süzuldu ;-)))))))))))))

yoruma gülerken ağladım ;DD yastığı nasıl ve neden ısırdığını bizimle paylaşır mısın bu arada seni admin alacakken AhuM oldu onla aranda çözersin bu işi artık ahahahahahaha

Ema
04.Ekim.2018, 13:27
Şöyle forumu inceledim uzun bir es verdikten sonra yeniden gelince gördüğüm kadarı ile gerçekten neşeli ve candan birisi ve forumda herkes tarafından seviliyor,yapmış olduğu ilginç yorumları yüzde tebessüm uyandırıyor iyi ki buradasın Rahibe :)

Hypnos
04.Ekim.2018, 13:41
İnsanların yüzüne vurmayı seviyor sanki böyle hatalarını. Efsane karakterdir böyle insanlar nadir bulunur. Yanlış tanımadıysam gördüğüm kadarı ile. :D

AhuM
04.Ekim.2018, 14:01
yoruma gülerken ağladım ;DD yastığı nasıl ve neden ısırdığını bizimle paylaşır mısın bu arada seni admin alacakken AhuM oldu onla aranda çözersin bu işi artık ahahahahahaha

Teşekür ederim erva:)

Sahi Rahibe kimdi ben öyle birini tanımıyorum ksjsjsj;D

Rahibe kime niyet kime kısmet bacım affett;dd

Lady
04.Ekim.2018, 14:06
Tas gibi hatunsun bacim ayhhh + haaaahaaaaayt gulusune hayranim <3

Christina
04.Ekim.2018, 15:21
Benim bir değişik versiyonum onun mizah kuvveti geniş benim ise pek değil :biggrin: dobra ve açık sözlü lafı dolaylı dolaysız yerine koyabiliyor rahibeyi rahibe yapan da sanırım ervanın dediği gibi yarım türkçesi:D seviyoruz seni rahibe (Not: sevdiğim insan azdır) :)

Belinda
11.Ekim.2018, 02:12
hakikaten neşelenmesini ve kendini mutlu etmeyi başaran bir hatun. Zordur böyleleri, kendini seveceksin ki karşındakini kişinin de değerini bileceksin derler ya işte Rahibe aynı o şekilde
değer, kıymet bilir ;d yüreği tertemiz ;* hahaaayyytttlarına bayılıyorum ;d seviliyorsun bacım ;*