Orijinalini görmek için tıklayınız : Melodram hoş geldiniz
zAMBakk
27.Ekim.2018, 09:07
Melodram hoş geldiniz.Keyifli forumlar dileriz.
Acaba tanıdıgım Melodram mı benim özledigim melooo ise hoşgeldi :)
O değilde boş mu geldi :)
Hoşgeldiniz Melodram
Ooo AhuM hoşgeldin gunaydin
Ooo AhuM hoşgeldin gunaydin
Hoşbuldum efendim sizede günaydın;d
aylecA
27.Ekim.2018, 09:43
Hgeldiniz Melodram
Hoşgeldiniz keyifli forumlar
Amazonia
27.Ekim.2018, 12:47
Melodram HosgeLdiniz keyifli ForumLar.. :)
Julien
27.Ekim.2018, 12:49
hqnz keyifli forumlar.
Hoşgeldiniz keyifli forumlar
Melodram
27.Ekim.2018, 15:46
Daha hiçbir şey yazamadan nasıl 10 bildirim gelebilir diye şok oldum. Burada hoş geldin konuları otomatik mi açılıyor nedir? Çok iyiymiş.
Tek tek teşekkür ettim hatta beğendim ve hoş buldum.
Sandy umarım tanıdığım meloyumdur, hayır başkası varsa ve özleniyorsa kırılırım. Bir de X5 elim boş tabii, siz beni neyle karşılayacaksınız önemli olan o. :p
Size alışırım da vbulletin 4'e biraz zor gibi. :(666):
AyseNur
27.Ekim.2018, 16:22
Hoşgeldiniz..
Cezayir
27.Ekim.2018, 16:42
Hoşgeldin Melodram
İyi düşündünmü? ALLAH KURTARSİN
Çok amin bir sürü amin
https://www.youtube.com/watch?v=IVE00F-2ZCw
Melodram
27.Ekim.2018, 17:46
Hoşgeldin Melodram
İyi düşündünmü? ALLAH KURTARSİN
Çok amin bir sürü amin
https://www.youtube.com/watch?v=IVE00F-2ZCw
Bilmiyorum bakacağız, yaylanmadan yürümeye özen gösteririm :D AyseNur ve Lady hoş buldum kızlar.
Bir de AhuM'cum burada da hanımefendiliğimi vurgularsan yer yer sevinirim, öptüm.
Rosmarin
27.Ekim.2018, 17:47
Hoş geldiniz...
Daha hiçbir şey yazamadan nasıl 10 bildirim gelebilir diye şok oldum. Burada hoş geldin konuları otomatik mi açılıyor nedir? Çok iyiymiş.
Tek tek teşekkür ettim hatta beğendim ve hoş buldum.
Sandy umarım tanıdığım meloyumdur, hayır başkası varsa ve özleniyorsa kırılırım. Bir de X5 elim boş tabii, siz beni neyle karşılayacaksınız önemli olan o. :p
Size alışırım da vbulletin 4'e biraz zor gibi. :(666):
olur gider bakalım alışırsın inşallah :D
Bilmiyorum bakacağız, yaylanmadan yürümeye özen gösteririm :D AyseNur ve Lady hoş buldum kızlar.
Bir de AhuM'cum burada da hanımefendiliğimi vurgularsan yer yer sevinirim, öptüm.
Öpen parmaklarınızı yesinler;d
Melodram hanımefendi çok iyi bir içicidir bu kısmı özellikle vurgulamak istiyorum;D
Hoşgeldin tekrardan canım;dd
Med Cezir
27.Ekim.2018, 23:05
Aaaa yoksa bu tanıdığım Melodram mı ??? demiyorum tabiki :) Şu ufacık sanal alemde kaç tane Melodram olabilirki :)
Pek hoş gelmişsin güzel sürpriz oldu. Biz de çayıra çimene uzanmış çekirdek çitliyorduk :)
Melodram
27.Ekim.2018, 23:21
Aaaa yoksa bu tanıdığım Melodram mı ??? demiyorum tabiki :) Şu ufacık sanal alemde kaç tane Melodram olabilirki :)
Pek hoş gelmişsin güzel sürpriz oldu. Biz de çayıra çimene uzanmış çekirdek çitliyorduk :)
Dimi kaç tane olabilir, zaten olup da nickimle beni rezil etmesinler diye böyle sürprizler yapıyorum işte :p
Çok hoş buldum, çimene yayılmaya bayılırım da çekirdeğe kaptırınca sonu gelmiyor ama eşlik ederim aramızda bir sivilcenin lafı olmaz:D
ScorpioN
27.Ekim.2018, 23:25
Güç olsa da, hoş geldiniz keyifli forumlar. ;d
Melodram
27.Ekim.2018, 23:30
Çok teşekkürler Bahar ve ScorpioN hoş buldum.
Scorpion ahaha nickimin bazı yerleri sıkıntı yaratmış, öyle kötü düşünmesin sistem söyleyin :p
ScorpioN
27.Ekim.2018, 23:34
Çok teşekkürler @Bahar (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=115) ve @ScorpioN (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=18817) hoş buldum.
Scorpion ahaha nickimin bazı yerleri sıkıntı yaratmış, öyle kötü düşünmesin sistem söyleyin :p
Sistem otomatik reddetti sizi, geliş zor, gidiş ani olmaz insallah ksdlfkdf ;d
Melodram
27.Ekim.2018, 23:40
Sistem otomatik reddetti sizi, geliş zor, gidiş ani olmaz insallah ksdlfkdf ;d
Bir an acaba banlandım mı diye bile düşünmüştüm, burada sistemle alakalı bir söz var onu söylemek isterdim de o zaman banlanabilirim ahaha. Sisteme rağmen burdayım! Gidiş konusuna bakacağız :D
NucleuS
29.Ekim.2018, 14:16
Hoşgeldin ;d
Melodram
29.Ekim.2018, 14:19
Hoş buldum efenim, çok sağolun. Kalben dezenfekte olanların forumu :p
NucleuS
29.Ekim.2018, 14:26
İlk başlayınca bende öyle diyodum djksjx
Melodram
29.Ekim.2018, 14:36
İlk başlayınca bende öyle diyodum djksjxÖnce bi içeri sızayım da tatlı tatlı sonra şey demeye başlarım "bayım oysa siz bir sebze bile olamazsınız çünkü enginarın bile bir kalbi var" ahah:D
NucleuS
29.Ekim.2018, 15:06
Onu desen yine iyi :D
Abv demede dksknx
Hoşgeldin demişmiydim canım;dd
Melodram
29.Ekim.2018, 15:18
Bakalım Pretty sürprizler bizi bekler :D@Ahum demiştin ama ben o kadar hoş geliyorum ki bence her gün denebilir ahaha :p
hahahah
29.Ekim.2018, 15:33
Melommm tekrardan hoş geldinnn hep böyle hoş gel ;*
Quaresma
29.Ekim.2018, 15:34
hosgeldin keyifli forumlar.
Melodram
29.Ekim.2018, 15:49
Melommm tekrardan hoş geldinnn hep böyle hoş gel ;*Ahaha sen dersin de gelmem mi? Hoş buldum bebek :*
hosgeldin keyifli forumlar.Hoş buldum, teşekkürler.
Daha hiçbir şey yazamadan nasıl 10 bildirim gelebilir diye şok oldum. Burada hoş geldin konuları otomatik mi açılıyor nedir? Çok iyiymiş.Tek tek teşekkür ettim hatta beğendim ve hoş buldum. Sandy umarım tanıdığım meloyumdur, hayır başkası varsa ve özleniyorsa kırılırım. Bir de X5 elim boş tabii, siz beni neyle karşılayacaksınız önemli olan o. :pSize alışırım da vbulletin 4'e biraz zor gibi. :(666):Evet o Melodram sın :) Kadınların haklarını ben kadar savunan aynı fikir ve düşünceleri paylaştığım kişi :* juju yuda görünce kesin kanaat getirdim hoş geldiniz tekrardan canımmmmmm
Melodram
30.Ekim.2018, 11:26
Evet o Melodram sın :) Kadınların haklarını ben kadar savunan aynı fikir ve düşünceleri paylaştığım kişi :* juju yuda görünce kesin kanaat getirdim hoş geldiniz tekrardan canımmmmmmYaaa pembelim *-* Hoş buldum canım
Kuzucum ben sana tam söylücektim sen ben demeden gelmişsin kalp kalbe karşı özlediğim hatun :* Burda olmana cok cok cok sevindimmmmmm Melodram mm Melomm :*
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.