Orijinalini görmek için tıklayınız : iLda
Bahar
05.Şubat.2014, 20:37
Yeri geldi kavga ettik yeri geldi güldük ama hiçbir zaman birbirimize kırılmadık :) İyiki benim kardeşim dediğim biri :o
Yeri geldi kavga ettik yeri geldi güldük ama hiçbir zaman birbirimize kırılmadık :) İyiki benim kardeşim dediğim biri :o
Forumda olmasa duygulanamayacağım ln ;d
Goaxinqi
06.Şubat.2014, 01:58
Bak ben de cok duyqulandım Sincik :D
Bak ben de cok duyqulandım Sincik :D
bak sen :)
@iLda komutanımm severim lafı gediğine koymasını iyi bilir mjka cnm :)
FabreqaS
13.Şubat.2014, 03:23
Üye sözlüğü bölümünde bunlarin işi ne ya bende Anlamı neymiş diye girdim ama çok farkli bi paylaşimla karşilaştim :) hayırlsı olsun diyelim :D
@İLda 'yla aslında hep karşılaşıyormuşuz ama bir konuşmuşluğumuz yoktu , burda karşılaştık ve gerçekten , Samimi , içten , sıcak kanlı , yardım sever, dobra ,fazla tanımıyorum gözlemlediğim kadarıyla bu, seni tanıdığıma çok memnun oldum bitanem , bi ayrıntıyı geçemiycem , ben sizi bahar la öz kardeş biliyordum yanılıyormuyum acaba :D:D:DD: :* prensesime
@İLda 'yla aslında hep karşılaşıyormuşuz ama bir konuşmuşluğumuz yoktu , burda karşılaştık ve gerçekten , Samimi , içten , sıcak kanlı , yardım sever, dobra ,fazla tanımıyorum gözlemlediğim kadarıyla bu, seni tanıdığıma çok memnun oldum bitanem , bi ayrıntıyı geçemiycem , ben sizi bahar la öz kardeş biliyordum yanılıyormuyum acaba :D:D:DD: :* prensesime
doğrudur cnm :*
Yazilari okurken gozlerim yasardi vay be bizim ilda'yi mi anlatiyorlar dedim. Pek severiz kendilerini diyip kisa keselim.
Bahar'a bu guzel konu icin tesekkur ediyoruz. Boyle bir kardesi oldugu icin cok sansli ( Emin degilim ama )
Bahar
29.Ağustos.2016, 12:40
Canını yakmazsalar kimseye zarar vermez. Dalını kesenin ağacını söker o kadarr :D
Çıkarlarımız ortak olunca çok iyi anlasiyoz:)
Quaresma
18.Ocak.2018, 20:47
iLda maviskom diye tanıyorum ben onu;p
sevdigim birinin cok sevdiği arkadaşı;p
yakında evlenecek dügününe gidip oynamadan
gelmeyi düşünüyorum dkdjs
hep sınav hep okul tanıdığım günden
beri herşey gönlünce olsun
iLda hanımcım gkdjdkaj
Uzun uzun cümleleri ve iltifatları hakeden nadide insan. Hayatımda öyle büyük bir yerin var ki boşluğunun doldurulması imkansız. :) Hergün sesini duymadan yapamadığım, akıl vermelerini dinlemeden edemediğim Canözüm o. Kalbi o kadar güzel ki herkese yer verecek kadar , bardağın hep dolu tarafına bakan insan. Sen öyle güzel bir öğretmen olacaksın ki öğrencilerine öyle bir meşale olacaksın ki şüphesiz pırlanta gibi gençler yetiştireceksin. İyi ki gelmişsin hayatıma iyi ki tanımışım seni kardeşim, yavru ceylanım hep kal hayatımda olur mu? Seni Sözde değil gerçekten ÇOK Seviyorum ÇOK Değerlisin. Yüzünün güzelliği kalbine vurmuş Gönül özüm:ops::inlove:
iLda Hanımcım
Trinity
18.Ocak.2018, 21:02
Aşkımın aşkı.
iLdam güzel yüreklim benim sanalda gördüğüm en doğal en içten hatun;$
HeavenLy
26.Ocak.2018, 15:29
Yıllardır tanıyorum, kendisini de ablasını da. Hiç değişmediler hep aynıydılar ilk tanıdığım gibi, burada tanışıp da hala tanıştığıma memnun kaldığım ender insanlardansın seviliyorsun kuzucan ^^
ScorpioN
07.Şubat.2018, 10:20
O bir öğrenci;d sohbeti ve kişiliğinle hoş insansın, sevgide saygıda bizden..
Siyahinci
11.Mart.2018, 20:00
iLda her zaman gozlerimin aradiama bulamadigim kayip helperim =)) seviliyorsun
Bu aralar cok ters dusuyoruz :/ Eski biz yok sankiii
Cedric
11.Mart.2018, 23:12
Burda tanıdığım en eski kişidir belki. Halden anlar, art niyetsizdir, açık sözlüdür sevmediği her şeyi dümdüz söyler ama kırmaz :) Daha bir çok şey var ama yazacak takatim yok, tekrar uğrarım buraya. Hayırlısı olsun hakkında :)
Bu aralar cok ters dusuyoruz :/ Eski biz yok sankiii
Tabiiiğğğğ sen beni çağırma zaten :/ şuraya kocaman bir trip atayım :(
aylecA
24.Mart.2018, 13:49
Kendisini tanimiorum oda eskilerden sadece yavru ceylan oldugunu biliorum olese kesin ii biridir :)
Kendisini tanimiorum oda eskilerden sadece yavru ceylan oldugunu biliorum olese kesin ii biridir :)
Hanfendi öperim çokça ;*
Tupac
10.Mayıs.2018, 14:18
iLda buradan önce tanıyorum onu. Hiç bir zaman duruşu ve tavrı değişmeyen,sohbet edilebilen ve dertleşilebilen birisi. Sever ve sayarım kendisini. İyi bir yüreği olduğunu bilirim. Hayat güzellikler nasip eder inşallah sana bolca. :)
BOZKURT21
10.Mayıs.2018, 16:06
@İLda ..kendisini çok tanımıyorum fakat buraya geldiğim ilk günden beri takip ediyorum ve aşııırı sempatik buluyorum.. bunu söylemek istedim..:)
Mavi
03.Haziran.2018, 23:57
iLda buradan önce tanıyorum onu. Hiç bir zaman duruşu ve tavrı değişmeyen,sohbet edilebilen ve dertleşilebilen birisi. Sever ve sayarım kendisini. İyi bir yüreği olduğunu bilirim. Hayat güzellikler nasip eder inşallah sana bolca. :)
İyi dileklerin için teşekkürler :)
Lakin nickin Tupac olmalı bence
@İLda ..kendisini çok tanımıyorum fakat buraya geldiğim ilk günden beri takip ediyorum ve aşııırı sempatik buluyorum.. bunu söylemek istedim..:)
Objektif olarak gördüğüm kişilerdensin
Hiç tanımamana rağmen güzel düşüncelerin için teşekkür ederim
BOZKURT21
03.Haziran.2018, 23:59
Ne güzel..
Yazarım
04.Haziran.2018, 01:28
En sevdiyim :x2::halaymendil:
Mavi
27.Ağustos.2018, 00:41
En sevdiyim :x2::halaymendil:
kalp kalp kalp
Mavi lerin en güzeliii en özeliii ponçik yeni geliniiii :drag::inlove:
O biiirr maviiii :dd
o birr bahar eelllliiiiğğğğbeeeeşşşş
Mavi lerin en güzeliii en özeliii ponçik yeni geliniiii :drag::inlove:
o benim ;$
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.