PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adım adım 11'e

Türk
26.Mart.2014, 03:01
26 Mart 2014, Çarşamba
Adım adım 11'e

Önce başkan, sonra hoca konuştu. Ardından az da olsa süre almaya başladı. Son olarak önceki gün Antep karşısında 40 dakika oynayan Salih'e artık 11 yolu gözüktü. Emre'nin de oynamayacağı Bursa karşısında genç yıldız formaya en yakın isim...

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2014/03/25/fft104mm2848593.jpg

Bu sezon Ersun Yanal tarafından fazla şans verilmemesi eleştiri konusu olan Salih Uçan her geçen gün formaya yaklaşıyor... Hazır olmadığı gerekçesiyle teknik heyetin kadroda düşünmediği genç oyuncuyla aybaşında önce başkan Aziz Yıldırım kısa süren özel bir görüşme gerçekleştirmişti. Daha sonra da teknik direktör Ersun Yanal, öğrencisiyle toplantı yaptı. Ardından az sürelerle olsa da şans bulan Salih, önceki gün Gaziantepspor karşısında 40 dakika sahada kaldı. Oyunda bulunduğu süre içinde futboluyla teknik heyetin gözüne giren 20 yaşındaki futbolcu, gelecek hafta oynanacak Bursaspor maçı öncesi de formanın en büyük adayı oldu.

Şimde gözler onda!

Emre’nin sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği maçta 11’de oynaması beklenen Salih, bugünden itibaren Yanal’ın en çok üzerinde duracağı isim olacak. Meireles’in yine oynaması durumunda Alper’in kulübeye çekilmesi beklenirken, Salih’in hücum özelliklerinin daha yüksek olması 11 şansını artırıyor.