PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mancini'den F.Bahçe cevabı!..

SiyahkaLem
11.Mayıs.2014, 23:25
Mancini'den F.Bahçe cevabı!..
Teknik Direktörümüz Roberto Mancini, Trabzonspor mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

http://mdcdn.webaslan.com/img/5/2014/mancini-467-1399835419.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Trabzonspor karşısında alınan 4-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor karşısında 3 puan almanın kolayolmadığını ifade eden Mancini, "Güzel bir galibiyet aldık, Trabzonspor çok iyi bir takım ve buradan 3 puanalmak kolay değil. İlk yarıda biraz yorgunduk, bunu gördük ancak ikinci yarıda çok daha agresif bir performans sergiledik. Şimdi sırada Erciyes maçı var ve bu maç da hiç kolay olmayacak, 1 hafta içerisinde çokçalışmamız gerekecek. Sneijder ve Selçuk'un frikik golleri gerçekten enfesti. Wesley'in performansında çok memnunum,kendisi şu anda Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncularından biri durumunda. Manchester City'i de buradan tebrik etmek istiyorum, onlar da şampiyon oldu kutlarım" dedi.
Kendisine sorulan Fenerbahçe sorusunu da cevaplayan Mancini, "Fenerbahçe'nin maçını izlemedim, herkese saygı duyuyorum ve benim için hiç önemli değil. Benim için önemli olan Trabzon'da kazanmaktı ve kazandık" ifadelerini kullandı.

Kadrodaki istikrar konusunda da konuşan Mancini," Tüm rakiplerden çok daha fazla maç oynayan bir Galatasaray var ve biz de rakiplerimiz gibi sürekli aynı kadrolar ile mücadele edemeyiz. Kadroyu herzaman diri tutmak ve tüm oyuncularımızı kullanmak durumundayız" şeklinde konuştu.