Orijinalini görmek için tıklayınız : En önemli eksik giderildi...
yabanci
20.Mayıs.2014, 12:59
Ve ben de geldim...
Onca telkinlere, tavsiyelere, teşvik edici primlere, cezb edici hediyelere dayanamayıp foruma kayıt olmaya karar verdim...
Bilmenizi isterim ki beklenti çıtam yüksektir. az ile yetinmeyip çoğunluğa şükretmiyorum...
Ve herşeye rağman selam'ı hasan sabbah'ın öğretilerinden, yarattığı sahte cennetten, egemenlere saldığı katillerden öğrendim...
Ben bir haşhaşi torunu olarak sizleri saygıyla selamlıyorum...
( dip not : can sıkıntısından yazdım deli değilim )
( daha dipteki not : bu mesajı okuyan varsa yanıt versin )
Snake
20.Mayıs.2014, 13:13
yabanci hoş geldin, keyifli forumlar. :)
yabanci
20.Mayıs.2014, 13:17
:) hoş bulmaya hevesliyim, sağol varol usta..
hŞq yabanci keyifli Forumlar
yabanci
20.Mayıs.2014, 13:21
çok eski zamanlarda kendime ait forum sitem vardı. çok zaman gecti girmeyei buralara, tanımaya , anlamaya ve hatırlamaya çalışıyorum.
Biraz gezinip bakındım güzel paylaşımlar mevcut.
tebrik ederim emeği geçenleri.
umarım bizlerin de az da olsa katkısı olabilir buralar.
Tekrardan sevgiler....
yabanci hg aramıza , ilginç bi giriş olmuş , keyifli forumlar kalıcı olman dileğiyle :)
ArtemiS
20.Mayıs.2014, 13:26
Hoşgeldin yabanci :)
yabanci
20.Mayıs.2014, 13:27
:) klişe kelimeler, sıradan cümleler, anlamsız karşılamaları beraberinde getiriyor..
ki, ben dediğim gibi, can sıkıntısının rehavetine kaptırdığım parmaklarımın özgürce klavye üzerinde ki tuşlara gezinmesine musade ediyorum..
yazdıklarımın/söylediklerimi düşünmeden, sanki parmaklarımın kendi belleği varmışçasına yazılıyor/söyleniyor..
Umarım can sıkıntım kimseyi rahatsız etmez :D ben ara ara böyle saçmalarim mazur görünüz .
:)
yabanci
20.Mayıs.2014, 13:29
ArtemiS (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=13) hoş bulduk dostum, sana da selamlar, sevgiler, saygılar, hürmetler..
BanderaS
20.Mayıs.2014, 13:31
Hoşgeldin, keyifli forumlar.
yabanci
20.Mayıs.2014, 13:36
BanderaS (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=118)
Hoş bulduk teşekkürler size de..
Ne güzel online kullanıcılar var burada hem de bu saatlerde.
katherinapetrov
20.Mayıs.2014, 13:38
Hashasi torunu' kismi gercekten ilgiyi üzerine toplamaya yetti de artti saniyorum,
ayrica felsefe hakkinda yaptigin yoruma bilemicem yani Dehlize mi gidip sikayetcilik yapsam :p
Buralarada ayak basmis yabanciii hos geldin sefalar getirdin :)
yabanci
20.Mayıs.2014, 17:40
Aslında ilgi çekmekten hiç haz etmem. daha cok yabancı kalmayı yeğliyorum yaşamaya calıştığım yerlerden.
ki burası da bir yaşam alanı, ve sizlerin dikkatini çekerek kendim olamamaktan endişe ediyorum.. :)
sizler sevdinizde gelişimi, bana da bunun keyfini çıkarmak kalır ;)
Gelirsek felsefe odasi hakkında yazdığıma...
Orada ki belirtilen yönetim(!) anlayışına dahil olmamayı hazmedemedim. !
o kanal'a geçen emeğim, özenle seçtiğim cümlelerim, ayrıntılarla süslediğim sözlerimi yok saymışlar !!!
ben isyan etmeyeym de kim etsin hadi söyle bakalım ?
katherinapetrov
20.Mayıs.2014, 17:54
Bu yasadigin üzüntüyü, seni derbeder hale sokan 'felsefe yönetim kadrosunda' adinin gecmemesi kasavetinin,
ekibe dahil oldugum icin ve nelerden mahrum kaldiginin farkinda oldugum icin cani gönülden ''anlayabiliyorum''
Ehe öhe..
Gercekten bir ayricaliktir felsefe, ekstradan maas ve sigorta,
öglen yemegi ve leasing-araba servisi bu elit, aristokrat tabakaya ait olusumuzun altini cizerken, bizi rehavete alistiriyor.
Lakin ne mutlu ki, forumlari 'düzenleme' butonu var.
Talep oldugunda Halfop'undan tutup Founder'ine kadar ortografik düzenlemeler yapilabiliniyor.
Hadi yine yirttin ecnebi :p
yabanci
20.Mayıs.2014, 18:04
Ah azizem...
Ne zordur anlaşılabilmek bilirsiniz..
dilsiz olan ben bir rüya gürdüm , amma bütün alem sağır, ben sölemekten aciz, insanlar ise duymaktan...
Biliyorum bu alemin ahalisinden değilim, yabancıyım bu insanlarla kaynaşamıyorum.
Burada hiç kimseyi tanımıyorum.
Mahrum kaldığım kudretli, şaaşalı, elitist ortamın özlemiyle dağlıyorum her gece yürekciğimi..
Fark edilememenin bende yarattığı dehşeti her zerremde hissediyorum...
Ben uzaktan hayali bir gölge gibi gözüken , belirsiz bir yolu bulunan , gözlerini ufuka diken , yorgun ve yaralı yürüyen , bu yalancı çölde bir seraba muhtacım...
Böylesine ümitlere ihtiyacım var...
Bu sessiz feryadıma kulak verecek nadide varlıklardan biri olduğun hissine kapıldım...
Kurtar beni bu hezeyanlardan...
(neyse yaa... :D )
felsefe odasinda ki yöneticilere gıcık oldum.. bunu iletirsen onlara sevindirik edersin bu ecnebiyi..
katherinapetrov
20.Mayıs.2014, 18:08
Son cümleni #efop'a kopyalamam adina,
seytan israrla sagimdan yaklasiyor.
Yüz vermeyince solumdanda yaklasiyor gerci.
=P
yabanci
20.Mayıs.2014, 18:17
Şeytanın güdülerini kontrol etmesine izin verme..
Sözlerime kulak ver.
Her ne kadar sadece son sözlerim dikkatini çekmiş olsada, çok daha keskindir cümlelerim..
İnsana her kelimesi dert , zehir dolu testi olabilir.. Ve cümlelerim hançer gibi bağrına saplanıp her satırımda cinnet geçirirsin..
Kinayelerim , kınamalarım, virgül ile nokta arasında ki patlamaya hazır sözlerimle tanışmak ister misin ??
:))
katherinapetrov
20.Mayıs.2014, 18:32
Kirik Testi'lere aliskin bu yürek, hangi toksinlerle zehir testilere degisir ki rotasi'ni.
Sen yazadur ecnebi,
okuruz evvela hep beraber :)
yabanci
20.Mayıs.2014, 18:54
Kırılganlıklarını onarma sakın..
Onlar sen yaşadıkca Süslerin,nişnın olacaktır...
Bilirsin, güzel konuşan güzel düşünür, bir duyguyu /hissiyatı veya düşünceti ifade etmek için en iyi tabiri seçenler o düşünceyi veya duyguyu en iyi şekilde düşünenlerdir..
Güzel insanların hayatları malum, yolları belli, kaderleri kesin, işleri düzenli, gelecekleri aydın, gözlerinde her şey doğru, aşikar, dertleri açık, hastalıkları belli, hüzünleri ve sevinçleri ortadadır...
Basit, sade ve belli bir dünyada yaşıyorlar.
Hayatlarında hiçbir belirsizlik yoktur.
Dertleri diş ağrısı, karın ağrısıdır. Mutlulukları dişleri için bir lokma ekmek ve su bulmaktır.
Bazen yüzlerinde gizemli bir kararsızlık görülmekte, perişan gözleriyle ufkun en görünmez noktasına bakmakta kalpleri boğulasıya gizemli bir gücün pençesinde sıkılmakta, ruhları kararsız, alevli ve dar bir kale içinde boğulmak üzere…
Herkes kendi hayatından sorumludur. Herkes kendi mutluluğundan sorumludur. Herkes kendi saadeti, huzuru ve maslahatı için çalışmalıdır. Başkalarının fedekarlığına göz diken ruhlar ne kadar aşağılıktır. Bu en kötü dilenciliktir. Sokakta , pazarda, yalvarmaktan, el- avuç açmaktan daha kötüdür diyerek sana derslerinde başarılar diliyorum...
( bu arada , çekirdeğim bitti çok şükür.. :) )
BeLLa
20.Mayıs.2014, 18:56
yabanci hq'niz.Keyifli forumlar dilerim.
yabanci
20.Mayıs.2014, 19:02
hb tsk bella
katherinapetrov
20.Mayıs.2014, 20:30
Kırılganlıklarını onarma sakın..
Onlar sen yaşadıkca Süslerin,nişnın olacaktır...
Bilirsin, güzel konuşan güzel düşünür, bir duyguyu /hissiyatı veya düşünceti ifade etmek için en iyi tabiri seçenler o düşünceyi veya duyguyu en iyi şekilde düşünenlerdir..
Güzel insanların hayatları malum, yolları belli, kaderleri kesin, işleri düzenli, gelecekleri aydın, gözlerinde her şey doğru, aşikar, dertleri açık, hastalıkları belli, hüzünleri ve sevinçleri ortadadır...
Basit, sade ve belli bir dünyada yaşıyorlar.
Hayatlarında hiçbir belirsizlik yoktur.
Dertleri diş ağrısı, karın ağrısıdır. Mutlulukları dişleri için bir lokma ekmek ve su bulmaktır.
Bazen yüzlerinde gizemli bir kararsızlık görülmekte, perişan gözleriyle ufkun en görünmez noktasına bakmakta kalpleri boğulasıya gizemli bir gücün pençesinde sıkılmakta, ruhları kararsız, alevli ve dar bir kale içinde boğulmak üzere…
Herkes kendi hayatından sorumludur. Herkes kendi mutluluğundan sorumludur. Herkes kendi saadeti, huzuru ve maslahatı için çalışmalıdır. Başkalarının fedekarlığına göz diken ruhlar ne kadar aşağılıktır. Bu en kötü dilenciliktir. Sokakta , pazarda, yalvarmaktan, el- avuç açmaktan daha kötüdür diyerek sana derslerinde başarılar diliyorum...
( bu arada , çekirdeğim bitti çok şükür.. :) )
Dünyada bazen güzelliklerin yaninda cirkinlikler, iyilikler arasinda kötülükler, isigin arkasinda karanliklar ve yararlilarla beraber
zararlilar da bulunabilir; ama güzel görüp güzel düsünenler icin
bunlarin iclere insirah veren ve göz kamastiran kismi her zaman daha güclü ve kalici, daha cazip ve imrendiricidir.
(Su gipta olayi misali =) )
Buna mukabil, sevimsiz görünen ve icimizi bulandiran seyler ise,
hem sonuclari hem de daha baska yanlari itibariyla güzel ve hayir edalidirlar..
Üzerinde varligimizi duyup yasadigimiz bu dünya, hem kainatlara nispeten hem de emellerimiz acisindan gayet kücük,
fakat bütün semavat agirliginda muhtevali bir cirimdir diyerekten metnin adina tesekkür ederim.
Ders sonrasi okuduysam bile motive etkisi yüksek oldu.
(bu arada derste nedense birden öyle canim cekirdek cekti ki,
su anda da ben yiyorum :p )
Misal
20.Mayıs.2014, 22:07
Forumcunun her zaman klavyesi kuvvetli olur.
Kopy past yerine yazmakdır.
Hoşgeldin @yabancı.
Üşenmedim okudum her bir postu.
Sağlam yazar takip etmek isterim..
yabanci
20.Mayıs.2014, 22:52
Hmm...
Ders arası kücük bir mola..
Peki çekirdeğe başlamak eziyetine katlanma neden ?
Bu illete bulaştığım zaman kendimi harap etmeden, iyice tahrip olmadan vazgeçemiyorum..
( bknz dudaklarım pırtık pırtık :s )
Yaşadığımız dünyaya duyarlı oluşun, cevremizde gelişen olaylara karşı duruşun, bakışın, algıların, tepkilerin sıradanlığın dışında olduğu gün gibi aşikar...
Muhtemelen yalnızlığın verdiği hezeyanlarla sık sık içsel yolculuklara çıkıp aynalar koridorunda geziniyorsundur..
Neyse işte amaaaan....
boşver...
farkındalık laneti bulaşmış hücrelerimize...
yabanci
20.Mayıs.2014, 23:46
Forumcunun her zaman klavyesi kuvvetli olur.
Kopy past yerine yazmakdır.
Hoşgeldin @yabancı.
Üşenmedim okudum her bir postu.
Sağlam yazar takip etmek isterim..
..................
Merhabalar size de .
Fark edilmenin heyecanı sardı bir anda her yanımı.
Hayal bile etmediğim bir şekilde hemde..
Aslında ben forumcu değilimdir.. Ama klavyem keskindir.
Kopy past alışkanlığından ziyade, hissettiklerim daha cok aktarılıyor klavyeye.
Umarım üşenmeyip okuduğunuz yazılarım huzursuz etmez burada kimseyi.
Ben öylesine geçerken uğramıştım ısrar edildiğinden beri . :)
Tekrardan selamlar olsun hepinize ;)
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.