PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fransız futbolculara oruç serbest

katherinapetrov
28.Haziran.2014, 18:54
28 Haziran 2014, Cumartesi

2014 Dünya Kupası'nda grubunu lider tamamlayarak ikinci tura çıkan Fransa'da futbolcular, turnuva boyunca oruç tutabilecekler. Teknik Direktör Didier Deschamps, bu konuda oyuncularına herhangi bir dayatmada bulunmayacağını açıkladı.

http://cdncms.zaman.com.tr/2014/06/28/deschamps.jpg

katherinapetrov
28.Haziran.2014, 18:55
2014 Dünya Kupası'nda başarılı bir turnuva geçiren Fransa Milli Takımı'nda futbolcular, isterlerse turnuvayla aynı döneme denk gelen Ramazan ayında oruçlarını tutabilecek.
Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, oruç tutmak isteyen oyuncularının bu konuda serbest olduğunu ifade etti. Herhangi bir dayatma yapmayacağını söyleyen Deschamps, konuyu futbolcuların inisiyatifine bıraktı.
Basının sorularını yanıtlayan Deschamps, "Bu çok hassas bir konu. Ben, bu konuda oyuncularıma herhangi bir şeyi dikte etmeyeceğim." dedi. Herkesin inancına saygılı duyduğunu söyleyen başarılı çalıştırıcı, "Bu durumla ilk defa karşılaşmıyoruz. Herkes bu duruma uyum sağlayabilir, inançlarına saygı duyuyorum." ifadelerini kullandı.
Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil de konu ile ilgili sorulan soruya cevap verdi. "Çalışıyorum ve buna devam edeceğim" diyen Özil, bu yıl için oruç tutmasının mümkün olmadığını belirtti.