Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahar
Nina ∞
04.Şubat.2014, 00:05
Candır o. Roman yazmaya gerek yok, perfect aşkom benim :p
@Bahar mm çok tatlıdır.İyi bir öğreticidir bana çok şey kattı.Tşkler hojam :D
Seni sevioreee
Bahar kendilerini uzun zamandır tanırım.
Bazen çok iyi biri ..Bazen içinden başka biri çıkabiliyor.
Quaresma
18.Ocak.2018, 20:36
Baarrr en en eski tanıdığım kişilerden
hoş sohbetli sıcakkanlı kendisini cokca
bolca severim sırdaş ya sırdaş ;d
Baarrr en en eski tanıdığım kişilerden
hoş sohbetli sıcakkanlı kendisini cokca
bolca severim sırdaş ya sırdaş ;d
sırdaş ya sırdaşşş :/ Görecen sırdaşı :D:D
Bahar hanım hanımcık sevgili saygılı bir kız sevdim ben :)
Kardeşlerim, bu kategoriye abaağğmmda giriyor tabi.
DÜNYADA en çok onları seviyorum.Onlar varken her şeyim tamammış gibi.Uzatmayacağım sen varsan her şey tastamam.
İyi ki varsınız.Canımdan ötesiniz.Çok seviyom be.
Bahar hanım hanımcık sevgili saygılı bir kız sevdim ben :)
Duygular karsilikli hemsooommmm ;**
Tupac
10.Mayıs.2018, 14:28
Bahar beni pek sevmez ama yine de kötü yazmayım :p ( olsa yazarım :p ) Başka 1 2 platformda görmüş ama tanışmamıştık. Sıcakkanlı,sevecen ve iyi birisi. Tabi biraz alıngan ve çıt kırıldımda diyebiliriz. Kolay gıcık edilebiliyor üzgün kız :/
aylecA
10.Mayıs.2018, 14:32
Bahar sert gorunuo olsada hak edene hakkini verio :)
hirsli dedigim gibi sert gorunuo ama kisiligin altinda yufka yurekli biri oldugu hissedirio
iyiki bizimle seviliosun .. 💋💋😘
BeLLa
10.Mayıs.2018, 14:36
Baharımm forumun son mesajcısı : )) espirilii melankolik forumun ponçiğiii:inlove::inlove:elektriği cok yuksek pozitif bir arkadaş seviliyorsun fıstık..:wink::bye4:
Wizard
10.Mayıs.2018, 14:42
Bahar kaba görünümlü nazik bir insan . :) Karadenizliler sıcak kanlı olur kendimden biliyorum ;p
Hysteria
10.Mayıs.2018, 15:17
forumda pisliklerden biridir .dd
ama çok iyi niyetli sevilen birisi
Güzellik seni burada görmek güzel iyi ki varsın Allah kurtarsın .d Seni seviyoruz nice mutlu sohbetlerimiz olsun mucu mucu .d
zAMBakk
10.Mayıs.2018, 15:21
Bahar çok nazik ,düşünceli,sevgi dolu,sakin bir yapısı olan,kendi halinde,güzel olan herşeyi seven, hanımefendi biri.
BOZKURT21
10.Mayıs.2018, 15:34
@Bahar forumda tanıdığım en kültürlü kadınlardan biri..çok hoşsohbeti ve kendi doğrularından şaşmayan insan..İyi ki varsın..:)
Bahar
10.Mayıs.2018, 18:41
Bu güzel düşünceleriniz beni onure etti :x2:
Mavi
07.Haziran.2018, 15:12
Bir insan ne kadar sevilebilinirse o kadar çok seviyorum onu.Herkesin hayatta her şeyi öğrendiği idolü vardır etrafında, benim de idolüm o oldu.
Ne çok şey bizim hayatımızda belki de kendi bile bilmiyordur.
Ama öyle çok şeysin.Her şey değilsin belki ama çok şeysin.(Ne çok şey dedin demeyin bana bazen birçok kelime bir araya gelir hiçbir anlam ifade etmez.Bir kelime söylersin tüm manaları o kelimeyle içselleştirirsin.)
Öyle işte.Abaağğğmmmm derim can derim candan öte derim.Siz baar deyin emi.
Bahar
07.Haziran.2018, 15:16
Bir insan ne kadar sevilebilinirse o kadar çok seviyorum onu.Herkesin hayatta her şeyi öğrendiği idolü vardır etrafında, benim de idolüm o oldu.
Ne çok şey bizim hayatımızda belki de kendi bile bilmiyordur.
Ama öyle çok şeysin.Her şey değilsin belki ama çok şeysin.(Ne çok şey dedin demeyin bana bazen birçok kelime bir araya gelir hiçbir anlam ifade etmez.Bir kelime söylersin tüm manaları o kelimeyle içselleştirirsin.)
Öyle işte.Abaağğğmmmm derim can derim candan öte derim.Siz baar deyin emi.
Duygulandım pislik :/
Mavi
07.Haziran.2018, 15:18
Duygulandım pislik :/
Tamam o zaman hesap no'mu biliyorsun asjsvhashss
Bahar
07.Haziran.2018, 15:19
Tamam o zaman hesap no'mu biliyorsun asjsvhashss
İstanbul ucak biletlerini hatırlatırım :d Daha ek ders yatmadı züğürtleri takılıyorum.Ben yollayayım hesap numaramı da sen bana yolla ;d
Mavi
07.Haziran.2018, 15:20
İstanbul ucak biletlerini hatırlatırım :d Daha ek ders yatmadı züğürtleri takılıyorum.Ben yollayayım hesap numaramı da sen bana yolla ;d
Tamam o zaman jülide olsun :dd
AhuM
07.Haziran.2018, 16:07
Adaşım;) pek tanımıyorum ama kendi halinde hanım hanım;d
BOZKURT21
03.Temmuz.2018, 08:31
Nasıl anlatsam ne yazsam bilemedim ama iyiki diyorum iyiki tanıdım sizi iyi ki forumda varsınız ..
Bahar
09.Temmuz.2018, 23:19
Nasıl anlatsam ne yazsam bilemedim ama iyiki diyorum iyiki tanıdım sizi iyi ki forumda varsınız ..
Iyi ki forumda variz da sen niye yoksun ?
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.