Orijinalini görmek için tıklayınız : Sessiz
ELiF
05.Temmuz.2014, 02:07
Sessiz,sakin,gizemli :D
Sessiz
05.Temmuz.2014, 04:30
Güzel anlatmışsın, ELiF her konunda yorum var ama, bende yok gizemli çok uyumlu :)
BeLLa
05.Temmuz.2014, 08:15
Time o qercekten qizemLidir:) sert soğuk görünümLü asLında o kabuğunun aLtında acayıp hasas bır adam var:) aynı zamanda aynı büyükLükte acıLarı tatmışız biz:) umarım tüm hayatı diLediği gbi gecer.tanığım için cok şansLıyım :)
Elysium
05.Temmuz.2014, 09:59
@ Time sessiz adam ama yüreği bir o kadar da iyi insan mutluluk kapını çalmasa da sen o kapıyı hep açık tut emi sevgiyle kal: )
Anarchy
05.Temmuz.2014, 10:11
Candır. Muhabbeti baya heyecanlıdır. Bir şeye kafasını taktı mı yapar, uğraşır ve uykusuz kalır. Sessizliğinin altında kocaman bir kalabalık yatar. Ayrıca 10 yıldır aynı bilgisayarı kullanır. :)
Sessiz
05.Temmuz.2014, 14:39
Time o qercekten qizemLidir:) sert soğuk görünümLü asLında o kabuğunun aLtında acayıp hasas bır adam var:) aynı zamanda aynı büyükLükte acıLarı tatmışız biz:) umarım tüm hayatı diLediği gbi gecer.tanığım için cok şansLıyım :)
@ Time sessiz adam ama yüreği bir o kadar da iyi. insan mutluluk kapını çalmasa da sen o kapıyı hep. açık tut emi sevgiyle kal: )
Candır. Muhabbeti baya heyecanlıdır. Bir şeye kafasını taktı mı yapar, uğraşır ve uykusuz kalır. Sessizliğinin altında kocaman bir kalabalık yatar. Ayrıca 10 yıldır aynı bilgisayarı kullanır. :)
Kendimi ozel hissettim yorumlarınız, dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim
Anarchy , BeLLa , Elysium - Teşekkürler :)
Sessiz likte Sınır Tanımayan Olgun ve Sakin birisi .
Bi önceki imzasına baktıkça Gülümseten birisi :))
Bol Konu açan Ve Ciddiyetinide Bozmayan Birisi
Herşeyi Yerinde Yapan Bir Namzet
Mutlu Ol Hayatın Boyunca.
Sessiz
17.Kasım.2014, 23:53
@Sessiz (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=15458) likte Sınır Tanımayan Olgun ve Sakin birisi .
Bi önceki imzasına baktıkça Gülümseten birisi :))
Bol Konu açan Ve Ciddiyetinide Bozmayan Birisi
Herşeyi Yerinde Yapan Bir Namzet
Mutlu Ol Hayatın Boyunca.
Şimdi de daha Olgun bir harekette bulunup tamamen Siyah ve Sessizliğe boğulan birisi.
Beni anlata anlata bitiremiyorsun güzel yorumların için tekrar teşekkür ederim Sea :rose:
QuaNTuM
17.Kasım.2014, 23:55
Yayınını severek dinlediğim bir radyo programcısı. Sesi insanı dinlendiriyor.. Saygılı, edepli kısacası adam gibi adam.
Rica ederim Thanks Rose için : D
Sessiz Hani Sen dj degildin Kandırdınmı beni :X
Sessiz
18.Kasım.2014, 00:01
@Sessiz (https://www.turkiyemerkezi.com/member.php?u=15458) Hani Sen dj degildin Kandırdınmı beni :X
Kandırmadım Gevezedeki Sessiz değilim, Adım Ekrem Gevezedeki Sessiz'in ismi Ekrem mi? :)
Kandırmadım Gevezedeki Sessiz değilim, Adım Ekrem Gevezedeki Sessiz'in ismi Ekrem mi? :)
Kelime Oyunu Yapıyor ama O Dj sensin degilmi ? : D
Sessiz
18.Kasım.2014, 00:04
Kelime Oyunu Yapıyor ama O Dj sensin degilmi ? : D
Hayır o Sessiz ben değilim :)
Benim Sessizliğim hiç bir Sessiz de bulunmaz ben ayrı bir Sessiz olurum :)
Hayır o Sessiz ben değilim :)
Benim Sessizliğim hiç bir Sessiz de bulunmaz ben ayrı bir Sessiz olurum :)
Tamam tamam inandım :)))
Sessiz
18.Kasım.2014, 00:07
Tamam tamam inandım :)))
Bir gün geleceğim hayatımı düzene sokayım Dicey olarak başlayacağım irc denilen nalete tekrardan o vakit buradan bildirim atarım işte bu Sessiz benim diye :)
Bir gün geleceğim hayatımı düzene sokayım Dicey olarak başlayacağım irc denilen nalete tekrardan o vakit buradan bildirim atarım işte bu Sessiz benim diye :)
Tamam üstad bekliyoruz :))
Sessiz
18.Kasım.2014, 00:17
Tamam üstad bekliyoruz :))
Eyvallah hacı
Sessiz
26.Kasım.2014, 23:33
Öküzün önde gideni..
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.