PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yılmaz Erdoğan Sözleri

Shake
10.Ağustos.2014, 12:41
*Söylemek isteyip de söyleyemediğim çok şey var.. kiminin yüzüne kiminin gelmişine, geçmişine.

*Doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var: Her gördüğümü insan zannediyorum.

*Eskiden αşk'ındαn yαtαklαrα düşenler vαrdı, Şimdide αşk diye yαtαğα düşenler vαr.

*Pek umursamıyorum kimseyi, sadece gülüyorum içimden. Çevremdeki insanlardan değil, İnsan gibi görünen varlıklar yüzünden .

*Boşversene ! Aşk mı kaldı artık..Herkes gördüğünü sever olmuş. Ne olduğuna değil, ne verdiğine bakar olmuş .

*Çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren, her yeni ilişkide temiz sayfa açtım diyenlere sesleniyorum: Sizin defter kaç ortalı?

*Seveni mahçup etmedik ama sevdiğimize, kendimizi sevdiremedik. Çünkü; ya sevmesini bilmedik, yada haddinden fazla sevdik.

*Papatyalar suçlanmamalı αrtık sevmiyor diye. Zaten sevse; otdan böcekten medet umulmazdı heralde.

*Ben bardak kırsam sakarım, Annem kırsa nazar. Babam kırsa o bardağın orda ne işi var .

*Sen aşka aşıksın müsaitsin gördüğünü abartmaya, biz olsa olsa bir müddet aşklaştık aşkım, aşık olmadık asla.

*Neymiş, birini seviyorsak serbest bırakacakmışız, dönerse bizimmiş dönmezse hiç bizim olmayacakmış. Güvercin besliyoruz sanki.

*Gel! bekliyorum, Kalbimi kır yine, canımı yak! daha da acıt hatta.. Seni başkasıyla düşünmekten daha fazla acıtmaz sonuçta.

*Kırık her bir parçamız..Yine de mutluyuz; artık acı çekecek veya çekmeye neden olacak bir parça duygu bile yok içimizde.

*Son sigaram gibiydin sen sevgili, kıyamazdım içmeye.. O cebimde kırıldı, Sen kalbimde.

*Umursamaz değilim ben, bunu asla unutma. Sadece sen, umrumda olmayı beceremiyorsun aslında.

*Kıskançlık felan değil ki bu. Benim olanı başkasıyla paylaşamam. O kadar.

*Gidebilirsin yada beni unutabilirsin. Ama ben yokmuşum gibi yaparsan eğer, hiç olmamışsın gibi davranırım! Kıvranırsın...

*Sen; Onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, O seni susturduğunu sanır. Hayat işte.

*Mutsuzum, Çünkü herkes gibi sahte değilim ve kimse gibi rol yapmadım. Mutsuzum, Çünkü sevmediğim birine 'aşkım' deyip sarılmadım.

*Üzülmüyorum.. Çünkü hayatımdan çıkan hiç kimsenin hayatımda yeri yok. Düşünüyorum da değersizlere bu satırlar bile çok.

*Tek çaresi aşktır bir yalnız yaşama sırasında nefes almanın aşk da zaten iki yalnızın ortak bir yalnızlıkta buluşmasıdır.

*Ve sen hiçbir zaman sol anahtarı yaptıracak bir çilingir bulamazsın< bana kalırsa sen, ömrünün sonuna kadar, o şarkının kapısında kalacaksın!

*Yetimhanede yaşayan küçük bedenlerin, Ranzalarına yazdıkları "anne" kelimesi kadar masum olmalı aşk.

*Kendine güvenip, ağzı laf yapanlara Laf yaptığı içinde kendini adam sananlara kısa bir hatırlatma Lafla adam olunmuyor .