PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Geri dönmem

EkinSu
19.Ağustos.2014, 12:48
Kocaman bana 'F.Bahçe'nin geleceğisin' derken Yanal tavır aldı. Avrupa hayalim vardı,Roma'ya gittim. Uzun yıllar Türkiye ve F.Bahçe'yi yurt dışında temsil edeceğim"F.Bahçe'nin Roma'ya kiraladığı Salih Uçan ilk kez eski takımının karşısına çıkacak. Maç öncesi basın toplantısına çıkan Salih, FOTOMAÇ'a da özel açıklamalar yaptı. Genç futbolcu, "Ersun Yanal ile yıldızımız barışmadı. Nedenini bilemediğim bir şekilde bana tavır aldı. Ayrılmamda onun etkisi çok oldu" diye konuştu. Aykut Kocaman'ın görevden ayrılmasıyla kendisi için yeni bir dönemin başladığını da belirten Salih Uçan, "20 yaşındayım, Avrupa hayalimi gerçekleştirdim. İlk hedefim kiralık sözleşmem bittiğinde (İki yıl sonra) yeniden sözleşme yenilemek. Uzun YıllarFenerbahçe ve Türkiye'yi yurt dışında temsil etmek istiyorum. Dönmeyi ise kesinlikle aklıma getirmiyorum" diye konuştu.

Stilimde değişiklikler olacak
İtalya'ya alışmaya çalıştığını belirten Salih Uçan moda konusunda da iddialı: Caner abiyi çok seviyorum. Bana Türkiye'de faydası oluyordu. Caner abinin eşi Asena'ya ise bu konuda hiç danışmadım. Şimdi İtalya'dayım ve giyim stilimde ufak tefek değişiklikler olacak. Bunu biraz zamana yaymam lazım. Henüz alışverişe çıkamadım.

Caner bana 'oğlum' der
Caner Erkin'in, "Oğlumun yanına gidiyorum" tweeti hakkında konuşan Salih Uçan, ailesi dışında Caner Erkin, Mert ve Alper'i çok özlediğini söyledi. Caner'in kendisine 'Oğlum', kendisinin de ona 'baba' dediğini belirten Salih, "F.Bahçe'ye gelişim, ardından Roma'ya transferim sırasında destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Mutfakta sıkıntılar yaşıyorum
"Yeni bir ülke, yeni bir kültüre alışmak kolay değil" diyen Salih, kahvaltıyı özlediğini belirtti. Salih, "Akşam yemeklerinde sıkıntı yaşamıyorum. Ancak alıştığım Türk usülü kahvaltılar burada yok. Ben de yoğurt, peynir tarzı şeylerle kahvaltı yapıyorum. Başarılı olmak istiyorsam şikayet etmemem gerektiğini de biliyorum. Bunları sadece dost sohbeti nedeniyle söylüyorum" ifadesini kullandı.

İsmail hocaya dua edeceğim
Salih, teknik direktör İsmail Kartal'ı da unutmadı: Gerçekten müthiş bir hoca. Takım içerisinde herkesin çok saygı ve sevgi duyduğu bir isim. Yüzde 100 başarılı olacağına eminim. Onun için dua edeceğim.