PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : `İnsanlık Sınavına Yetişemeyenler`

Sea
27.Ağustos.2014, 19:33
Bazen Hani Dersin ki Dinlemek Lazımdır Çözmek Yardım etmek Lazımdır. Herkesin Bukadar Kayıtsız Kaldıgı Bu Sese Kulak Vermek İstersin Hani. Sonra Derinden Bir Soru Sorar İçindeki Derine İnmeye Çalışırsın İyisin ya İnsanlıgın Gereksiz Ama Yapılması Gerektigine İnanmışsındır Ya. Sonra Anlamaya Çalışırsın Kafa Patlatır Heba Olursunda Beyni Akışkan İnsanlara Rastlarsın Ya İşte Ozaman Bir Duvara Çarpma Etkisi Seni Uyandırır Ve Derki ; İnsan Olmanın Zamanımı ?

Sea
19.Ekim.2014, 15:38
Karanlık Bir Geceye Güneş Dogmaz Işık Dogar , Bunuda Sadece ve Sadece Işıgın Nerden Yansıyacagını Bilen İnsanlar Görür Kalbi Körelmiş İnsanlar DegiL..

Sea
22.Ekim.2014, 09:57
Insanlar amacina Ulaşana Kadar Bastiklari Merdiveni Hor görürler. Oysa O Basamaklarla Geldiği yeri dahi haketmemistir.

Sea
24.Ekim.2014, 15:47
Fazla Soğuk Bir Sonbahar. Hadsiz Kızıllıklar Var İnsanların Ruhlarından Savruluyorlar Esen Her Rüzgarla .. Kelimeleri Yagmur Gibi Yagdırıp Islandıgımda Üşüyor musun ? Diye Soran Zihniyetler.. Ben Kışımı Yaşamak İstiyorsunuz ki Karımın Altında Ayak izleriniz Var.

Sea
28.Ekim.2014, 11:33
Şu Ben Diyorum Kendime.. Sana diyorum ben ? Kime diyorum ben ? Yüreklerinin Avcunun içine Bıraktıklarında Neden parçalamadın ? Söylesene Ben Neden Hep Adil Davranıyorsun ? Kalleş Pusulara Neden Yatmıyorsun ? Neden Sinsice Yaklaşmıyorsun insanlara ? Neden Saygı Duyuyorsun ? Neden Tokat Gibi Cevapların Varken Onların Sözlerini Onlara Döndürmek Varken Neden Susuyorsun ? Arkadaşlıgını Satanlara Neden Onlar gibi Basit Davranmıyorsun ? Hey Ben ! Neden Biliyormusun ? Ben İnsanlık Sınavına Yetiştim Onlar Geç Kalanlardı ; )