PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Seda Sayan Yapımcısının Büyük Oyuna Geldi

aLya
26.Kasım.2014, 16:04
Her zaman güvenirliliğiyle övünen Seda Sayan, çok ciddi bir oyuna geldi ve televizyon kariyerini çok büyük ölçüde sarsacak bir olayla karşı karşıya kaldı.

YALANI BELGEYLE ORTAYA ÇIKTI

Önce programına bir haftadır çıkardığı damat adayının, kast ajansından olduğu belgeyleortaya çıktı. Ardından 'rol yapacak kişiler aranıyor' şeklindeki son belge ise olayın üstüne tuz biber ekti.

YAPIMCIYLA TARTIŞTI

Her zaman güvenirliliğiyle övünen Seda Sayan, Olay ortaya çıktıktan sonra Sayan'ın, bu konuda yapımcılarıyla çok ciddi bir tartışmaya girmiş.

http://www.haberler.com/haber-resimleri/004/seda-sayan-buyuk-oyuna-geldi-6715004_5042_m.jpg

NucleuS
26.Kasım.2014, 16:33
1 sefer izledim bu programı. Seda Sayan ne sacma işlerle uğraşıyor dedim.Bu nedir Allah aşkına.

Görücü usulü evliliğin suyu çıktığı program.Hele o halk jürisi :D Ben evet diyorum bunlar anlaşır hadi evlenin,sen kimsin diyesi geliyo insanın.Bunlarin ailesi yokmu acaba.

Türk aile yapisina uymayan böyle programlari yayınlamakdan vazgecmiyolar. Para uğruna milletin ahlakini bozmakdan baska bisi değil.

Seda da zorluyo ama yok artik tutmuyo programlari.:D nasıl tepki gösterdim.sinir olmuşum.

Peri
26.Kasım.2014, 16:58
Aynen bencede , artık seda sayan devri bitti , bence artık ara vermesi gerekiyo programlarına , dizi yapabilir ama programlları tutmuyo artık :D