PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pirinç Makarnalı Bonfile



aRmin
27.Aralık.2014, 13:55
http://www.lezzet.com.tr/images/foods/category14/pirinc-makarnali-bonfile_593f1a09.jpg
Pirinç makarnalı bonfile malzemeleri



250 gr yağsız dana eti




2 su bardağı pirinç makarnası




1 havuç




1 salatalık




2 sivri biber




100 gr mantar




2 diş sarımsak




Yarım çay kaşığı zencefil




Yarım çay bardağı susam yağı


http://ad.doganburda.com/www/delivery/lg.php?bannerid=341&campaignid=208&zoneid=154&loc=1&referer=http%3A%2F%2Fwww.lezzet.com.tr%2Fpirinc-makarnali-bonfile%2Ftarif%2F4758c14.aspx&cb=549360edad
http://ad.doganburda.com/www/delivery/avw.php?zoneid=154&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE&n=a43cb2dePirinç makarnalı bonfile hazırlanışı
Pirinç makarnalı bonfile:
Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.

Yağın yarısını wok’a alıp ısıtın. Bonfileleri ekleyip iki taraflı pişirin. Havuç, salatalık ve biberleri temizleyip jülyen doğrayın. Mantarları temizleyip ortadan ikiye ayırın. Sarımsak ve zencefili temizleyip kıyın.

Yağın kalanını wok’a alıp mantar ve havucu soteleyin. Sarımsak ve zencefili ekleyip sotelemeye devam edin. Son olarak salatalık ve biberleri ekleyin.

Pirinç makarnasını bol suda haşlayıp süzün. Sebzeleri ekleyip harmanlayın. Servis tabağına önce sebzeli pirinç makarnasını, sonra dana etini yerleştirip servis yapın.