PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TRSohbet Güvenlik Lideri Onur iLe Röportajımız

Escobar
27.Kasım.2015, 02:49
TRSohbet Güvenlik Ekibi Adminlerimizden Onur iLe Röportajımız...

Kendisine TurkiyeForumlari.Net Ailesi olarak Çok teşekkür ederiz...

<Ecrin> Merhaba Onur Hoş Geldiniz...

<Onur> Merhaba, hoşbulduk Ecrin

<Ecrin> Öncelikle Röportajı kabul ettiğiniz için TurkiyeForumlari Ailesi olarak teşekkürlerimi sunuyorum.

<Onur> Ben teşekkür ederim.

<Ecrin> Sorularıma Başlayayım :)

<Onur> Tabii :)

<Ecrin> Onur Kimdir? Bize Kendinizi Tanıtırmısınız?

<Onur> Onur 27 yaşında, Diyarbakır'da yaşayan fakat iş icabı sürekli şehir değiştiren kendi halinde bir insan :)

<Ecrin> :)

<Ecrin> Onur Kendinizi Fiziksel olarakta tanıtırmısınız? Eminimki merak edenler vardır :)

<Onur> :)

<Onur> Esmerim, 1.83 boyunda ve 83 kiloyum.

<Ecrin> Onur Reel Hayatında ne iş yapıyor peki?

<Onur> 7 yıl profesyonel futbol oynadım, 3,5 yıl önce sakatlandım ve bırakmak zorunda kaldım maalesef.

<Onur> Meslek olarak işim buydu.

<Ecrin> Çok üzücü olmalı sizin için geçmiş olsun.

<Onur> Evet maalesef öyle oldu.

<Onur> Teşekkürler.

<Ecrin> Peki şuan ne iş ile meşgulsünüz.

<Onur> Özel bir şirkette Güneydoğu anadolu bölgesi bölge sorumlusuyum.

<Ecrin> Hobileriniz? Fobileriniz nelerdir?

<Onur> Müzik dinlemeyi, Playstation oynamayı ve bilgisayarda zaman geçirmeyi çok severim.

<Onur> Daha önceden kitap okuma alışkanlığım vardı artık yok :)

<Onur> Bunların yanı sıra gitar çalmaktan çok haz alırım :)

<Onur> Hatta en büyük hobim denebilir.

<Ecrin> Gitarda çalıyorsunuz demek çok güzel ne kadar süredir çaliyorsunuz ve acemicemi yoksa profesyonel olarakmı

<Onur> 12 yıl oldu. Yani acemi demeyelim de bu işin okulunu veya herhangi bir dersini almadım.

<Onur> :)

<Ecrin> Kendiniz mi öğrendiniz gitar çalmayı.

<Onur> Evet kendim öğrendim, youtubeden izleye izleye :)

<Ecrin> Çok güzel :)

<Onur> Ama daha sonra yaklaşık 6 - 7 kişiye öğretmişimdir :)

<Onur> Hatta bir dönem bir kaç cafede bile çaldım :)

<Ecrin> Gerçekten tebrikler anlaşılan o ki reel hayatınızda çok aktif birisiniz.

<Onur> Yani diyebiliriz :)

<Ecrin> Özel Hayatınıza girelim birazda :)

<Ecrin> Onur kardeşimizin hayatında biri var mı ?

<Onur> Hayatımda kimse yok no manita no dırdır :P

<Ecrin> Onur için Aşk Nedir peki?

<Onur> Aşk sevginin çok ötesinde birşey bence

<Onur> Çok özel çok anlamlı çok değerli birşey.

<Onur> Ama bazı insanlar, bazı insanları aşktan nefret ettirecek dereceye getiriyor.

<Onur> O yüzden aşkı hakeden insanlarla yaşamalı :)

<Onur> Yani ben aşktan nefret etmiyorum kötü bir anımda yok ama çevremden gözlemlediklerimle bu yorumu yaptım.

<Ecrin> Hiç Aşık oldunuz mu peki ?

<Onur> Yani aşık oldum mu bilemiyorum ama lise yıllarında ya benim olursun ya karatoprağın misali dediğim biri vardı

<Onur> Ama gençlik işte

<Onur> Şimdi aklıma gelince gülüyorum :))

<Ecrin> Anladım :)

<Ecrin> IRC ile tanışmanız ne zaman ve nasıl oldu?

<Onur> IRC ile tanışmam 2002 yılında internet cafede Counter Strike oynarken oldu :)

<Ecrin> Çok uzun bir süreç bu bize biraz bahsedermisiniz 13 yıl boyunca neler yaptınız?

<Onur> Aslında 2002'den bu yana geçen zaman 13 yıl

<Onur> Ama aktif olarak 13 yıl boyunca IRC'de bulunmadım.

<Onur> 3.5 - 4 yıl gibi bir süre girmedim

<Onur> Ama bulunduğum tüm zamanlarda Help - Güvenlik ve mIRC Scriptting konuları ile iç içeydim.

<Ecrin> Hangi Sunucularda bulundunuz?

<Onur> Kelebek.gen.tr > Soyle.Net > mIRCTurk.com

<Onur> Sunucularında bulundum.

<Onur> Buralarda kazandığım tüm bilgi ve tecrübelerimi TrSohbet.Com'da kullanıyorum.

<Onur> Bu yüzden TrSohbet.Com kullanıcıları çok şanslılar :P

<Ecrin> Trsohbet.Com adresimizdeki göreviniz nedir? neler yapmaktasınız?

<Onur> TrSohbet.Com sunucusunda Güvenlik Birimindeyim.

<Onur> Sunucumuzdaki tüm kullanıcıların rahat, güvenli ve seviyeli bir şekilde zaman geçirmeleri için gereken herşeyi yapmaktayım :)

<Ecrin> Peki Siz 3-4 yıl kadar bıraktığınızı söylemiştiniz. Sizi TRSohbet.Com nasıl geri döndürdü sanala?

<Onur> IRC'e geri dönmemin tek sebebi ReaL abimdir. Sunucuyu satın aldıktan sonra yanında bulunarak faydalı olmak adına geri döndüm.

<Ecrin> TRSohbet Hakkında düşünceleriniz nelerdir Onur

<Onur> TrSohbet.Com hakkında çok ama çok samimi olarak düşüncelerimi paylaşayım.

<Onur> Türkiye'de hala aktif olarak bir çok sunucu aktif halde

<Onur> Türkiye'deki en kalabalık sunucu değiliz ama en kalabalık sunuculardan biriyiz.

<Onur> Ama ortam olarak sohbet olarak Türkiye'de bir numarayız.

<Onur> Hatta şöyle yapabilirsiniz.

<Onur> Aktif olan tüm sunuculara girin

<Onur> 7/24 kesintisiz sohbet edilen tek sunucu Türkiye'de TrSohbet.Com'dur.

<Onur> Bunu özel konuşmalar olarak söylemiyorum.

<Onur> Global kanalların geneli için söylüyorum.

<Onur> Ve gerçekten sunucuda bulunduğum için yönetiminde yer aldığım için değil tüm samimiyetimle söylüyorum geçmiş yıllarda bulunduğum sunucularla bile kıyasladığımda

<Onur> TrSohbet.Com açık ara farkla önde.

<Ecrin> Evet bu görüşünüzde bende katılıyorum çok kısa süredir sizlerle birlikteyim sebebinide biliyorsunuz ortak ir forum yaptık ve TRSohbet.Com adreslerimizin ortak forumu TurkiyeForumlari.Net oldu

<Ecrin> bende sizlerin arasına katılmış oldum bundan da çok mutluyum açıkcası

<Ecrin> sebebi ise geldigim ilk günden itibaren çok sıcak bir ortamda buldum kendimi gerek yetkilileriniz gerek userleriniz olmak uzere yabancılık çekmedim açıkcası

<Ecrin> sohbet ortamında ise gözlemlediğim gerçekten bütün kanallarda durmaksızın sohetin döndüğüdür

<Ecrin> buda siz yöneticilerin ve görevlilerin sayesinde bu konuda hepinizi tebrik ederim.

<Onur> Düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

<Ecrin> Her sunucunun başında malum olarak saldırı yapan lamerleri vardır. Sizde bir güvenlikcisiniz ve duyduklarıma görede işinizde çok iyisiniz.

<Ecrin> Not düşüyorum Userleriniz Lamerlerin korkulu rüyası diyor sizin için :) sizin bu konu ile ilgili düşünceniz nedir?

<Onur> Yani lamer diye tabir ettiğimiz kendini bilmezler kendi ailesi yokmuş gibi insanların ailesine küfür eden kişiler ile uğraşmayı çok seviyorum.

<Onur> Açıkçası bu konuda çok takıntılıyım.

<Onur> Sabaha kadar uyumadığım zamanları bilirim :)

<Onur> Bu tarz durumlarda zafer her zaman benim olmuştur :)

<Onur> Çünkü gerçekten bu konuda çok ama çok takıntılı biriyim.

<Ecrin> :) Allah yardımcınız olsun

<Ecrin> Peki Reel hayatla Sanal hayattaki Onur nasıl bir insandır?

<Onur> Disipline aşık bir insanım bunun sanal veya reel olmasının çok fazla önemi yok. Genel olarak çok esprili konuşkan bir insanım.

<Onur> Disiplin bakımından sanal ve reel hayat arasında fark yok.

<Onur> Diğer konularda ise reel hayatta biraz daha farklıyım.

<Onur> Çünkü sanalda sadece işimi yapıp çıkıyorum.

<Ecrin> Gözlemlediğim kadarı ile evet disiplinli birisiniz buda güzel bir şey bence

<Ecrin> Diğer konularda reelde biraz farklı olduğunuzu söylediniz. Nedir bu farklı olan şeyler?

<Onur> Nedir bu farklar, yani şu şekilde burada yukarıda da yazdığım gibi sadece işimi yapıp çıkıyorum. Çok fazla arkadaşlarıma zaman ayıramıyorum.

<Onur> Ama reel hayatta tam tersi arkadaşlarımla zaman geçirmeyi seviyorum gülüyoruz eğleniyoruz.

<Onur> Burada da bunu bazen yapıyorum ama çok nadir.

<Onur> Bahsettiğim fark bu :)

<Ecrin> Anladım :)

<Ecrin> TRSohbet'te en iyi anlaştığınız kişiler kimlerdir?

<Onur> Genelde herkesle anlaşırım lamerler hariç :)

<Ecrin> TurkiyeForumlari.Net Forumumuz için düşünceleriniz nelerdir?

<Onur> Mükemmel bir forum sitesi

<Onur> Ben orada zaman geçirirken çok eğleniyorum.

<Onur> Size ve diğer arkadaşlara da foruma verdikleri emekler için çok teşekkür ederiz.

<Onur> Sunucu olarak çok renkliydik.

<Onur> Forumla birlikte tamamen gökkuşağına döndük diyebilirim :)

<Ecrin> Forumumuz için Düşünceleriniz için teşekkür ediyorum.

<Ecrin> Evet röportajımızın burda sonuna geldik. Onur Değerli vaktini bize ayırdığın için hem kendi adıma hemde TurkiyeForumları ailesi adına çok teşekkürlerimi sunuyorum. Ben çok keyif aldım eminim ki kullanıcılarımızda keyifle okuyacaktır.

<Onur> Bende çok keyif aldım. Teşekkür ederim ilginiz için :)

<Ecrin> Hoşcakalın.. :)

<Onur> Hoşçakalın :)

BetuL
27.Kasım.2015, 03:24
Onur Beyin röportajı çok güzel olmuş emeğinize sağlık.. Kendisini gitarıyla birlikte dj olarak görmek isteriz.. Kendileri de isterse tabiki.

aLy
27.Kasım.2015, 03:25
Güzel bir söyleşi olmuş. Emeğinize sağlık.

Peri
27.Kasım.2015, 09:35
Her ikitarafada ayrı ayrı teşekkürler çok güzel bi söyleşi olmuş , Ariana ve Onur emekleriniz teşekkürler

ApranaX
27.Kasım.2015, 20:51
Cok GüzeL ßi Röportaj OLmu$ Aqzınıza SaqLık. ( No Manita No Dır Dır ) : ))

Lady
27.Kasım.2015, 21:01
Cok eyLenceLi oLmus #Arianam emegine Onur yureqine sagLik basarilarin devami dilerim :)

Sinan
27.Kasım.2015, 21:07
Harika bir röportaj olmuş, emeğinden ötürü her iki tarafıda tebrik ederim.

muStafa
27.Kasım.2015, 21:09
Harika bir röportaj olmus Ariana tskler onur abe senin gitar olayina girelim bir ara radyoda konuk olarakda seni dinlemk isteriz :)

Tugba
27.Kasım.2015, 21:43
Çok hoş bi sohbet olmuş ....Onur`u yayinlarimiza konuk etmek isteriz .... Emeğinize sağlık. ..

BetuL
27.Kasım.2015, 21:45
Çok hoş bi sohbet olmuş ....Onur`u yayinlarimiza konuk etmek isteriz .... Emeğinize sağlık. ..

Bence de Tugba sana katılıyorum canım

Tugba
27.Kasım.2015, 21:50
:*

Escobar
27.Kasım.2015, 22:13
Çok eğlenceli oldu bence :)

zeyno
27.Kasım.2015, 22:15
Emeklerinize sağlık çok güzel olmuş

öCüK
27.Kasım.2015, 22:25
Güzel bir söyleşi olmuş emeğinize sağlık

MEC
27.Kasım.2015, 22:26
Onur savunma isinde iyiysen seni chedjou yerine GS mizde gormek isteriz dogrusu

GuL
28.Kasım.2015, 00:21
Emeginize Yüreginize SagLik ArkadasLar

JackDaniels
28.Kasım.2015, 00:54
Hobileri Arasında ErroR yani Beni Her Saniye Kanaldan Ziline İle uzaklastırmakta Vardır Sagolsun 8 10 tane nickimi Yasaklamıştır :)

Misal
28.Kasım.2015, 01:18
Onur> Hayatımda kimse yok no manita no dırdır :P
))))))) güzeldi keyifli söyleşi olmuş okumak zaman aldı gerci )))malum saat.geç olunca. ..

Onur
28.Kasım.2015, 15:52
Düşünceleriniz için teşekkürler arkadaşlar. :)

Onur
28.Kasım.2015, 15:54
Hobileri Arasında ErroR yani Beni Her Saniye Kanaldan Ziline İle uzaklastırmakta Vardır Sagolsun 8 10 tane nickimi Yasaklamıştır :)
ErroR'cum inan olay sadece bu anlattığın gibi olsa baş üstünde tutarım seni. Facebook'tan yazdığın bir sayfa dolusu küfürü saymıyorum bile :)

eyLüL
28.Kasım.2015, 17:38
hıhı. olmuş.

JackDaniels
28.Kasım.2015, 18:07
Kardeşim Selam Vereni Siteden Şutlamak Nedir ? Tamam dedk birinci hata 2. ? 3 ? 4?

Onur
28.Kasım.2015, 19:43
Adamım insan önce dürüst olmalı. Binlerce insan selam veriyor neden atılmıyor da sen atılıyorsun. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın. Forumda da ceza almaman dileği ile hoşçakal, esenkal, doğru ve dürüst kal. ;)

Naze
28.Kasım.2015, 19:57
emeginize sagLik ...

Usta
01.Aralık.2015, 03:15
Güzel Söyleşi olmuş emeğinize sağlık

Ayze
01.Aralık.2015, 03:25
beğenerek okudum emeğinize sağlık

Zeliha
01.Aralık.2015, 04:01
Güzel röportaj Ariana emeğine sağlık Onur başarilar

Escobar
01.Aralık.2015, 13:17
Teşekkürler :)

muStafa
01.Aralık.2015, 13:41
Onur abe nezaman TRSohbet | Chat, Sohbet Odaları (http://Www.TrSohbet.Com) da #Radyo (https://www.turkiyemerkezi.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=Radyo) da konuk olacaksin:)

eXtreme
01.Aralık.2015, 13:46
Adam " No manita No dırdır " diyerek tespitin dibine vurmuş zaten. En güzeli free :)
Emeğinize sağlık :)

Escobar
01.Aralık.2015, 13:49
:d :d :d

Onur
01.Aralık.2015, 13:52
Onur abe nezaman TRSohbet | Chat, Sohbet Odaları (http://Www.TrSohbet.Com) da #Radyo (https://www.turkiyemerkezi.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=Radyo) da konuk olacaksin:)
Kısmet abe :)

Ruhsar
13.Aralık.2015, 20:23
Onur sanırım ilk tanıdığı sohbet ettiği kişiler arasındayımdır. Gerçekten değerlidir benim içinde. Keyifli bir kişiliği var. Şaka kaldırmayı bilen yeri geldiğinde Ciddiyetini koruyan bir arkadaşımızıdır. Teşekkürler ikinizide bu söyleşi için.

Onur
13.Aralık.2015, 22:14
Vah benim 'hazana uydun beni niye vurdun' güzeli help founderim. (Anladın sen onu) :P insan nasılsa karşıdakinide öyle görürmüş bu mesajınla seni tanımış olduk :) Sende çok değerlisin benim için .)
Onur sanırım ilk tanıdığı sohbet ettiği kişiler arasındayımdır. Gerçekten değerlidir benim içinde. Keyifli bir kişiliği var. Şaka kaldırmayı bilen yeri geldiğinde Ciddiyetini koruyan bir arkadaşımızıdır. Teşekkürler ikinizide bu söyleşi için.

Ruhsar
14.Aralık.2015, 16:34
ah canım benim (: ne güzel yorum yaıyon öyle sen (:

Available
17.Aralık.2015, 03:10
@Onur iyimser , hoşgörülü bi kardeşim. Real'inde başarılar dilerim , güzel bir söyleyiş gerçekleştirmiş.

Cihanqir
07.Ocak.2016, 12:45
Harika bir röpartaj olmuş. ' Tebrik ederim