PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ruhsar hakkında görüşleriniz nedir ?

Escobar
13.Aralık.2015, 14:35
Hadi bakalım Millet TRSohbet.Com Adresimizin Help Kordinatörü Ruhsar Hakkında düşüncelerinizi öğrenelim :)

Sevdiğim çok şirin cana yakın ilgili konuşkan ve sayamadiğım bir çok şey :)

Ruhsar = Cansın :)

Misal
13.Aralık.2015, 14:38
kisilik olarak tanımıyorum ama sanırım dj olan RuhSar dan bahsediyorsunuz sabah 5dk dinledim keyifli bir sohbeti vardı kendiside sesi kadar hostur diye düşünüyorum )

Beyefendi
13.Aralık.2015, 14:50
Renkli kişiliğe sahip bir birey.

Zlusya
13.Aralık.2015, 14:50
Ruhsar CAN dır. Canımmmmmmmmmmmm ablamdır..Ah yüreğinin içini bi görenin vazgeçilmezi.Seviyorum seni KADIN!

Karizmatik
13.Aralık.2015, 14:52
Güzel Yüregiyle Her Şeye Koşmaya Çalışan Bı Arkadasımız.Başarılarının Devamını Dilerim

Tugba
13.Aralık.2015, 14:52
Aslinda djlerin korktuğu cekindigi çok kuralci sop arkadaşım ....Õyle seviliyor ki tarafimdannnnn :)) Sert duruşlu ama bi o kadar da duygu yüklü meleğim ...İnan bu sitede benim kadar çok seven yok seni melegimmmmm. ..Seni Seviyorum Ruhumm ..

Serseri`aŞık
13.Aralık.2015, 15:39
Emeklerinde dolayı kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz ...

Buz
13.Aralık.2015, 16:12
iyidir iyi. manevi hocam :))

aLy
13.Aralık.2015, 19:08
Mümkün olduğu kadar herkesin yardımına koşan, Ekibinden ilgiyi ve yardımı esirgemeyen yardımsever iyi yurekli Hoca'mısss .)

Metehan
13.Aralık.2015, 20:02
Ruhsar iyi bir arkadaşımızdır ve ayrıca iyide bir yönetici bence iyiki varsın aramızdasın kardeşim tşk.

BetuL
13.Aralık.2015, 20:10
Ben onu ilk tanıdığım günü hatırlıyorum da.. çok dehşetti :D

Eminim herkes onu disiplinli biliyor. Evet o kuralcı, o titiz, işine sadıktır..

Ama bence en önemli özelliği sonuna kadar nezaketini korumasıdır. Saygılıdır. Güzel Türkçesi, nazik ince ses tonu ile fevkalade yayınları vardır değerli sopumuzun.

Kendisine saygı duyulacak biridir. Değerlidir.

Seni seviyoruz Ruhsar :*

MeLaiKe
13.Aralık.2015, 20:21
Trsohbet.com da Helperin lideri, radyomuzun sopuu, Başımın belasıııı kendimden sonra tanıdığım en kıskançç hatunnnnn :)
Birlikte 4 ayı geride bıraktık acı tatlı bir sunucuda kocarız insallahh bacımm :D

Ruhsar
13.Aralık.2015, 20:29
Melaikemmmmm inşallah bacımmmmm birbirimizin nazını çekebiliyor olmamız da ayrı bir güzellik ... Teşekkür ederiyorum sana herşey için :*:*

BetuL ümmm Suh sesli meleğimmmm Sesine kurban olurum senin... Teşekkür ederim yorumun beni çok etkiledi canımsın....

Tugba 'mmmm Saf temiz kalplii Canısım benimm... Ruhum diyen o tatlı sesiniii yerim senin Teşekkürler bitanem ...

Metehan Abim çok Sağol güzel düşüncelerin için...

Lewa Ne tatlısın sen öyle yahu ne güzel bir yorumdur... Teşekkür ediyorum...

aLy Teşekkür ederim sayın Helperim.. Başarılarımız hep birlikte olmamızın sonucu ...

Yelda Teşekkür ederim.. Her zaman bekleriz radyomuza sizide...

Buz (: ahaha manevi hoca olmakta güzel...

BesTemmm Canım kardeşim benimmm seni çok ama çok seviyorum güzel yüreklim benim....

Karizmatik (: ilk tanışmamız olaylıda olsa devamı güzel geldi teşekkürler yorumun için...

SpeeD
13.Aralık.2015, 20:44
Allah beni davul etmesin Ruhsar yazıyormuş bende Ruslar hakkındaki görüşleriniz ne diye okuyorum utanıp köşeme çekliyorum ......

sosyopatqirl
13.Aralık.2015, 20:47
kendisini çok yakından tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla son derece yardımsever,anlayışlı ve cana yakın :)

Numune
13.Aralık.2015, 22:38
Tanıdığım kadarıyla benim nacizane yorumuma hiç ihtiyacı olmadığının kanısındayım. Ancak birkaç şey söylemek isterim ki kendisi; dürüst, samimi, içten, özverili, düşünceli, kibar ve son derece güleryüzlü biri. Tutarlılığı ve felsefesiyle helpe bakış açımı yarattığı için kendisine çok teşekkür ederim. Her şeyin gönlünce olmasını dilerim. :)

Ruhsar
14.Aralık.2015, 13:03
Canım benim çok teşekkür ederim ne kadar güzelsin sen öyle :* Sevviliyorsun

Ruya
14.Aralık.2015, 16:30
RuhSar hocam otoriter,çalışkan ,özverili....Tatlımı tatlı ve çok çok çok çok anlayışlı.... :)

Ruhsar
14.Aralık.2015, 16:44
Onur Çok teşekkür ederim o güzel yorumun ve düşüncelerin için iyi ki varsın sen (: Şımarıyorum bazan ama idare et

scream
14.Aralık.2015, 19:38
Bende Yeni Tanıdım kendisini qüzel bir insan Sayqılar Ruhsar hocam:)

BOZKURT21
14.Aralık.2015, 19:43
Tüm yorumları okudum..iyi bir kişilik ve yardim sever bir insan..İnşaAllah Zaman'la hep böyle kalır.👍

Bran
21.Ocak.2016, 22:55
Merhametli disiplinli sıcak kanlıdır hocamız

Bran
21.Ocak.2016, 23:03
Merhametli disiplinli sıcak kanlıdır hocamız