Orijinalini görmek için tıklayınız : Onur Hakkında Görüşleriniz?
Escobar
22.Aralık.2015, 19:07
Hadi bakalım Millet TRSohbet.Com Adresimizin Güvenlik Lideri Onur Hakkında düşüncelerinizi öğrenelim :)
Cana yakın, değerli, dost denilecek biri. Güvenlik alanında TRSohbet'de işinde çok iyi Lamerlerin korkulu rüyası haline gelen adam :)
Onur = Lamer Savar :)
Ruhsar
22.Aralık.2015, 19:14
Açılışı ben yapım bari (: Onur candır gerisi heyecandır (: Seviliyorsun Sennnnn
ReaL
22.Aralık.2015, 20:17
Yeğenim.:)
Gamze
22.Aralık.2015, 20:50
Onur Bey'i tanımadığım için kişisel bir yorum yapamayacağım ama, TRSohbet'i ve bizleri lamerlerden koruyup, güvenliğimizi sağladığı için kendisine çok teşekkür ediyorum :)
Zlusya
22.Aralık.2015, 21:45
Onur arkadaştır Dosttur...Varol sen...
KaL1000Deyim
22.Aralık.2015, 22:21
Ben Onu Tanımadanda Severim :)
Private
23.Aralık.2015, 10:30
Onur dedin mi akla gelcek ilk şey selocan ;)
Onur Kardeşim kimseyi kırmayan,kırılmayan,kırılsada yıkılmayandır başarılarının devamını dilerim ;)
Ozan
23.Aralık.2015, 11:18
Kısacası MükemmeL Tanıdıgım En Dürüst En iyi inSan Onur Abe SeviLiyOrsun :)
AsiprenS
23.Aralık.2015, 17:32
[Onur] ~ [iyi bir çocuk olursanız, belki şirinleri bile görebilirsiniz..]
Kendilerine her zaman söylerim.Ben, şirineyi görmek istiyorum :p Fakat o hic orali dahî olmaz :D
Mustafa
23.Aralık.2015, 17:43
Çok Değerli biridir Kardeşim
HasaN
23.Aralık.2015, 17:50
Çalışan Adam :)
Onur
23.Aralık.2015, 20:06
[Onur] ~ [iyi bir çocuk olursanız, belki şirinleri bile görebilirsiniz..]
Kendilerine her zaman söylerim.Ben, şirineyi görmek istiyorum :p Fakat o hic orali dahî olmaz :D
Şirineyi görmek isteyen çok, ama ne yazık ki şirine yok :)
MarjinaL
23.Aralık.2015, 20:42
Bu sabah bi kanal açdım Ada'm saniyesinde geldi ve dedimki nekadar güvenlik uzmanı bir admin :))) senden de bişe kaçmıyor dayıcan :)))
KaMoreNa
23.Aralık.2015, 23:55
Efendi biri, şirinlerle olan ilişkiside takdir edilecek düzeyde:)
papatya
24.Aralık.2015, 02:46
Sitemizin yardimsever adminlerindendir kendisi ayni zamandada iyi bir arkadaş :)
Jack
24.Aralık.2015, 04:02
Kalbi ve yüregi guzel kardesim her zaman bole guzelıklerle ol Trsohbetın canı :)
ApranaX
24.Aralık.2015, 16:06
OnuR`um Ez Jıte HezdıKım :) Karde$ Can Demektir.
Mustafa
24.Aralık.2015, 16:23
Bu sabah bi kanal açdım Ada'm saniyesinde geldi ve dedimki nekadar güvenlik uzmanı bir admin :))) senden de bişe kaçmıyor dayıcan :)))
Onun adı Onur heran karşınıza Onur Çıkabilir;)
MeLaiKe
24.Aralık.2015, 21:15
Onur:)
Kendisi ile Trsohbet.com'da tanıştık o gün bu gündür tanışıyoruz :D Gördügüm en büyük lamer düşmanı ve sanalda da olsa işini ciddiye alıp özen gösteren aynı zamanda hatalarını kabul edip sürekli kendini geliştirmeye çalışan biri, sohbetını sevdiğim ender arkaşlardan:). Rest beyden sonra ne güvenilir güvenlikci :D
peLinnn
28.Aralık.2015, 05:39
İlk Tanıdığımda ıtıraf edeyım hıc sevmedım çok gıcık bıle buldummm :) Amaa tanıyınca aslında çok hoş sohbet çok iyi biri olduğunu gordum ilk etaptakı dusuncemden oturu utandımm :) Sevgili guvenlık liderımız Onur iyi bir adamsın işini iyi yapan sevıyelı vede duzun bırısınnn ...Senı tanıdığıma dogru tanımama musade ettın için Tşkk Allah guvelıklerıne zeval vermisın lamerlerın duşmanı bızm dostummuzzz Onur ;)
öncelikle selamlar..ONUR hakkında yorum istemişler..adı zaten kendisinin kısa öz tarifidir..ONUR..bilmeyenler ggogle amcadan yazıp ögrensinler..saygısıyla terbiyesiyle yaptığı işlerle kendini herkese ıspatlamış biri hakkında yapılacak fazla yorum yok sanırım..kendisini yetiştiren anne babadan ALLAH razı olsun...yolu bahtı açık olsun..vesselam...
öncelikle selamlar..ONUR hakkında yorum istemişler..adı zaten kendisinin kısa öz tarifidir..ONUR..bilmeyenler ggogle amcadan yazıp ögrensinler..saygısıyla terbiyesiyle yaptığı işlerle kendini herkese ıspatlamış biri hakkında yapılacak fazla yorum yok sanırım..kendisini yetiştiren anne babadan ALLAH razı olsun...yolu bahtı açık olsun..vesselam...
Abe kendini anlatmışsın :P
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.