Sır
23.Mart.2016, 18:21
Balıkları ısıtılmış tavaya koyun
Kalın tabanlı bir tavayı orta sıcaklıktaki ocağa yerleştirin. İnce bir tabaka zeytinyağı döküp tavayı sallayarak yağın her tarafa yayılmasını sağlayın. Balıkları tavaya dizip hızlı ateşte her iki yüzünü 2-3 dakika pişirin.
http://www.lezzet.com.tr/images/news/13112013/dilimleri.jpg
Dilimleri fırında pişirin
Tavada her iki yüzünü 2-3 dakika pişirdiğiniz balıkları fırın tepsisine dizin. 180-200 derece aralığında balığın büyüklüğüne göre pişirme işlemine devam edin.
http://www.lezzet.com.tr/images/news/13112013/balikdilimlerini.jpg
Balık dilimlerini servis yapın
Servis tabağına aldığınız balığın üzerine gerekiyorsa fırçayla zeytinyağı sürebilirsiniz. Fırında pişirme işlemlerinde balığın üzeri bazen kuru olabilir.
Kalın tabanlı bir tavayı orta sıcaklıktaki ocağa yerleştirin. İnce bir tabaka zeytinyağı döküp tavayı sallayarak yağın her tarafa yayılmasını sağlayın. Balıkları tavaya dizip hızlı ateşte her iki yüzünü 2-3 dakika pişirin.
http://www.lezzet.com.tr/images/news/13112013/dilimleri.jpg
Dilimleri fırında pişirin
Tavada her iki yüzünü 2-3 dakika pişirdiğiniz balıkları fırın tepsisine dizin. 180-200 derece aralığında balığın büyüklüğüne göre pişirme işlemine devam edin.
http://www.lezzet.com.tr/images/news/13112013/balikdilimlerini.jpg
Balık dilimlerini servis yapın
Servis tabağına aldığınız balığın üzerine gerekiyorsa fırçayla zeytinyağı sürebilirsiniz. Fırında pişirme işlemlerinde balığın üzeri bazen kuru olabilir.