VakıfBank’tan Dünya Çiftçiler Günü’ne özel masrafsız kredi
VakıfBank, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne özel hazırladığı kredi seçeneklerini, mayıs ayı boyunca dosya masrafı olmaksızın tüm üreticilerin kullanımına sunuyor.
Tarımsal üreticilerin finansal ihtiyaçlarını analiz ederek en uygun çözümleri geliştiren ve 300’e yakın şubesinde Tarım Bankacılığı uzmanı ile tüm şubelerinde tarım bankacılığı hizmeti veren VakıfBank, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde de halden anlamaya devam ediyor. Tarım ve hayvancılık faaliyetinde bulunan müşterilerine özel hazırlanan ve yüzde 1.29’dan başlayan faiz oranlarıyla 50.000 TL’ye kadar kullanıma sunulan kredilerde mayıs ayı boyunca dosya masrafını kaldıran VakıfBank, diğer pek çok ürün ve hizmetiyle de üreticilerin yanında olmaya devam ediyor.
VakıfBank’tan Çiftçilere Özel TarımKart
VakıfBank’ın tarım bankacılığındaki en önemli ürünlerinden biri olan TarımKart; mazot, yem, gübre, zirai ilaç, fide, tohum, veterinerlik hizmeti gibi üreticiye girdi sağlayan her türlü bayi, ziraat odası, üretici birliklerinin yanı sıra sulama birlikleri gibi anlaşmalı üye işyerlerinde 6 aya kadar faizsiz alışveriş imkanı sağlıyor. Ayrıca VakıfBank TarımKart sahibi üreticiler işletme giderlerini finanse etmek için tüm banka ATM’lerinden nakit para da çekebiliyor.
“TarımKart’ın çiftçilerimize bereket getirmesini diliyoruz”
Tarım sektörünün ülkemiz geleceği açısından stratejik öneme sahip olduğunu vurgulayan VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Lütfü Çelebi, “Sektörün ihtiyaçlarına çözüm bulmak için köy köy gezip, fuarlarda stant açarak üreticilerle buluşuyoruz. Üreticinin hayatını kolaylaştıracak ürünler geliştiriyor, devlet tarafından sağlanan hibeler ve destekler konusunda üreticileri bilgilendirerek mevcut imkanlardan yararlanılmasını sağlıyoruz. Halden anlayan bankacılık anlayışı doğrultusunda üzerinde uzun bir süre çalıştığımız TarımKart ürünümüzü geliştirerek üreticilerin kullanımına sunduk. TarımKart ile üreticiye nakit çekimden uygun şartlarda vadeli alışverişe, faturaların düzenli ödemeye verilmesinden asgari borç ödeme fırsatına kadar çok sayıda avantaj sunuyoruz. VakıfBank TarımKart sahibi üretici yıl boyunca masraflarını TarımKart ile yapıyor, yılda bir ödeme imkanı ile borcunu hasat zamanı ödüyor. TarımKart’ın çiftçilerimize bereket getirmesini diliyoruz” dedi.
Asgari borcu ödeyen, kalan borcu bir yıl öteliyor
Kart sahipleri borç ödemelerini gelir elde etme dönemlerine göre belirleyebiliyor. Borcunu erken ödeyebilen üreticiler, asgari ödeme tutarını yatırdıkları takdirde kalan borcu bir sonraki yıla bırakma imkanına da sahip oluyor.
Fatura ve primler de hasat zamanına erteleniyor
SGK, BAĞKUR, elektrik, telefon, su gibi ödemeler hasat zamanında yapabiliyor. Bunun için prim ve faturalarını TarımKart düzenli ödemeye vermeleri yeterli oluyor.
SMS ile TarımKart başvurusu yapılabiliyor
Üreticiler, TarımKart’a VakıfBank şubeleri, cep telefonları, ATM, çağrı merkezi, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı aracılığıyla başvurabiliyor. TarımKart sahibi olmak için TARIM yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numarasını SMS ile 5724’e göndermek yeterli.
TARSİM çiftçinin hizmetinde
Çiftçilerin bitkisel üretimden süt ve besi hayvancılığına, kümes hayvancılığından balıkçılığa kadar her türlü tarımsal faaliyetine destek veren VakıfBank, çeşitli hasarlara karşı tarımsal varlıklarını sigortalamak isteyenlere de TARSİM (Tarım Sigortası) hizmeti de sunuyor.
VakıfBank Tarım Bankacılığı Kredi Ürünleri
· Bitkisel Üretim İşletme Kredisi
· Sera İşletme Kredisi
· Besi Hayvancılığı İşletme Kredisi
· Süt Hayvancılığı İşletme Kredisi
· Kümes Hayvancılığı Kredisi
· Arıcılık Kredisi
· Su Ürünleri Yetiştiriciliği ve Avcılığı Kredisi
· 0 km ve İkinci El Traktör Kredisi
· 0 km ve İkinci El Araç Kredisi
· Ekipman Kredisi
· Tarım Arazisi Alım Kredisi
· Sözleşmeli Üretim Kredisi
· Yeni Tesis Kurulumuna Yönelik Proje Kredileri
· IPARD Projelerine Yönelik Krediler
· KKYDP Kapsamında Yapılacak Olan Yatırımlara Yönelik Krediler
VakıfBank Tarım Bankacılığı Kart Ürünleri
· TarımKart
· Tarım Kredili Bankomat
· TMO Kart
TARSİM Sigortaları
· Bitkisel Ürün Sigortası
· Sera Sigortası
· Büyükbaş Hayvan Hayat Sigortası
· Küçükbaş Hayvan Hayat Sigortası
· Kümes Hayvanları Hayat Sigortası
· Arıcılık Sigortası
· Su Ürünleri Hayat Sigortası