Sabah saatlerinde Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi. Arkadaşları ile iddiaya girdiği öğrenilen İlk öğretim 7. Sınıf örencisi B.E. sınıfın camına çıkarak kendisini aşağıya bıraktı.
Sabah saatlerinde Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi. Arkadaşları ile iddiaya girdiği öğrenilen İlk öğretim 7. Sınıf örencisi B.E. sınıfın camına çıkarak kendisini aşağıya bıraktı.
Sınıfın camından kendisini aşağıya bırakan B.E. düştüğü yerden kalkamadı. Çevredeki öğrencilerin şaşkın bakışları altında aşağıya atlayan çocuğun ayağının kırıldığı öğrenildi. Camdan kendisini izleyen arkadaşları B.E’nin ağlaması ve bağırması üzerine durumu okulda görevli öğretmenlere bildirdi. İlk müdahaleyi okulda görevli öğretmenlerin yapmasının ardından olay yerine ambulans çağırıldı.
Arkadaşlarıyla girdiği iddia sonucu okulun ikinci katından atlayan ve ayağı kırılan B.E.’ye ilk müdahale ise okul bahçesine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Durumunun ciddi olmadığı öğrenilen 7. Sınıf öğrencisi B.E. ayağının kırık olması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
Polis ekipleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü konu ile ilgili bir araştırma başlatırken B.E.’nin camdan atlamasının tek nedeninin arkadaşlarıyla girdiği iddia olduğu ortaya çıktı.