Bay X
Bu Geceye bir şarkı seç dedi
Bende bunu seçtim
~
Neden bu dedi
Beni en güzel anlatabilen şarkıydı belkide bu dedim...
Bay X
Bu Geceye bir şarkı seç dedi
Bende bunu seçtim
~
Neden bu dedi
Beni en güzel anlatabilen şarkıydı belkide bu dedim...
Haklılığınızın Ne önemi var ...
Boşuna kendinizi ifade etmek ile yormayın
Kendinizi..En temizi
Gül Geç keyfine bak
kimin ne düşündüğünün bir önemi var mı
Siz kendinizi bildikten sonra
:)
Hayat aslında güzel,Hayatı çirkinleştiren ise içinde ki insanlardır.
Az insan çok huzur derler ya hah işte tam da budur olay.. Çünkü hayatınızın kalitesini hayatınızdaki insanlar belirler. şahsım adına Tanıdığım kimsenin hayatını kalitesizleştirmedim bilakis hayatlarında ilerledikleri yollarda ışık saçan bir rehber oldum iyi bir sırdaş ve en iyi dert ortağı oldum adeta. kimsenin sırrını ifşa etmedim etmemde.. kimsenin ardından konuşmadım,konuşmamda sinsi insanların küçük çaplı planlarının işidir bu. Bir ah almayı görsün insan Yaradan en sevdığiyle sınar canını yakar. 'Sır' nedir bilen yok o yükü kaldırabilecek kalitede insan da yok! herkes menfaatleri doğrultusunda ilerliyor menfaati bitenin de dostluğu bitiyor çünkü hayat onlara yaşamları boyunca menfaati öğretmiş insanlığı değil..
Son zamanlarda bir hayli Yorgunum aslındaKendime dahi tahammül edemediğim zamanlarımdayım..
insanlara Olan güvensizliğim iliklerime kadar öyle bir işlemiş ki doğru insanlara bile yanlış davranışlar içindeyim.Ömrümün geri kalanlarında tek istediğim huzur.. eskiden hep full ekran HD kalitesinde hayallerim vardı, dolu dizgin aşk mutluluk havuzunda boğulmak herşeyin güzelliklerle dolu olduğu kar beyaz bir hayata hafif pembe damlatmış gibi..
Varsa yoksa aşk,mutluluk, dibine kadar sevmek ve sevilmekti oysa hiç huzuru koklamak aklıma dahi gelmemişti o zamanlarda. Okadar önemli bir şeymiş ki bu huzur aslında en zor bulunan sağlık gibi başta gelenlerdenmiş. Beynimin uğultusu iç sıkıntılarım mutluluğuma perde çeken, gözümün önündekileri görememe sebebimmiş. Oysa bir tutam huzur dahi olsa herşeye daha sağlıklı bakabileceğim hayatın basamaklarına çıkmam için yeterli olacak kim bilir! Velhasıl huzur istiyorum huzur.. tek başımada kalacağımı bilsem yine de bir parça huzurum olsun çok şey istemem
Bir Adam olmalı bir de onunla gelen huzur..Sonra sevmeli,özlemeli,her aradığında yüzündeki o anlamsız gülümsemenin sebebi olmalı..
Çok boğmamalı herşeyi tadında bırakmalı..
Beraber gülmeli,dertleri paylaşmalı ve en çokta konuşabilmeyi başarmalı..
Sevgiliden öte canın olmalı.. aklından bir saniye bile çıkmayıp iyi mi,keyfi nasıl, mutlu mu, canını sıkan birşey var mı vs ona ait olabilecek herşeyi düşünmeli.
Hiç konuşmasalar bile bakışları ile anlaşabilmeli..
Eve geldiğinde ona kocaman sarılan sevgiliye sımsıkı sarılmalı.. Her akşam yemeklerinde uzun uzun sohbetleri olmalı günün kritiğini kötü olan olaylar dahi yaşansa gülümsemesi ile unutturmalı..
Beraber yapabildikleri paylaşabildikleri ortak zevkleri olmalı.. Film izlerken birbirlerinin omzuna yaslanıp sarılıp huzuru duymalı. Öpüşürken o ilk hissettikleri heyecanı her zaman duymalı.. uyurken onu izleyebilmeli, dualarına katıp sıkı sıkı sarmalı.. Ben ve sen değil biz olmalı en önemlisi her yüzüne baktığında iyi ki varsın diyebilmeli..
Yine yalnızlık nöbetlerimin bastığı saatlere geldik...Hafif hafif içe hatta dibe çöktüğüm zamanlar
Ruhum çekiliyor,sonra herşeyden hevesim kaçıyor
Ne neşem yerinde ne de tadım..
Huysuzluğuma birde mutsuzluğum ekleniyor
Ve sonra Ne konuşmak geliyor içimden
Ne de yalandan gülüşleri yüzüme takmak
Yine mi gitme vakti eyy kalbim dediğimde
Bir ses 'evet yine gitme vaktidir' diyor..
Öyleyse vakit çok yakın bir zamanda...
İnsanın ÖZÜ ne ise, GÖZÜ onu görür!!! Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil! Ne zaman bilmem! Yetere ki o kapıda durmayı bil!
şairinde dediği gibi ; Kadınsın, güzelsin vesselam
Eskidendi hemde çok eskiden... Her bir darbe, küllerimden doğmama sebep oldu, her bir kıvılcım yangınlara sebep oldu.. Herşeyin fazlası zararmış bunu anladım. sevmenin,değer vermenin,iyi niyetin,anlayışlı olmanın,fedakar,merhametli olmanın! Bu hayatta bol bol su tüketin sağlık için iyi derlerken fazla su içmenin bile vücuda zararı oluyorken durumu sen hesapla :) Ben kaybedeceksem iyi niyetimden kaybedeyim yeter ki demenin bedellerini ödedim hep iyi niyetten kaybettim bu yüzden üzüldüm hirpalandım ağladım.. ha dersen ki pişman mısın? Yok değilim sadece her şeyin fazlasını barindirmiyorum kendimde.. neye değiyor bu hayatta ? Limanlar yandı külleri bile yok kimsenin gemisinin mecburi istikameti değilim yalnızca kendi gemimin kaptanı ve limanıyım... istediğim istikamete uğradıĞım ama hiç bir limana sığınmayan özgür kaptanım... havayı içime çekiyorum ohh be diyorum hayat varmış gözlerimi kapayip kollarimi açıyorum ben artık hür'üm diye bağırıyorum. Canım ne isterse artık onu yapıyorum birine bağlı olmamanın ve birinin sorumluluğunu taşımamanın rahatlığıyla artık mutlu bir kelebek misali akıp gidiyorum hayatın içinde ...
Konu Escobar tarafından (12.Ocak.2018 Saat 02:51 ) değiştirilmiştir.
ADAMlık meziyet işidir
Bir mavi kimlik kimseyi Adam sıfatına sokmaz
Adamlık taşıdığın kalıbın hakkını verebilmektir
Cahil cüheylen beyinle sağda solda karı gibi dedikodu yapmak değildir
Velhasılkelam
Adamlık en çokta doğuştan gelen bir şeydir
Sonradan kazanılan değil ;)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)