Ramazan Bayramı nedeniyle ülke genelinde 9 günlük tatil esintisi vardı. Pazartesi günü iş başı yapan tatilciler sosyal medyada ilginç yorumlarda bulundular.
Ramazan Bayramı nedeniyle 9 günlük resmi tatil ilan edilmişti. Tatilin bitmesiyle birlikte binlerce kişi pazartesi günü iş başı yaptı. Hem bayram hem de tatilin sarhoşluğunu yaşayan çalışanlar pazartesi sendromuna girdi. Sosyal medya devi Twitter’de en çok konuşulan konular arasın “#PazartesiSendromu” Hashtag ile girmeyi başardı. Birbirinden ilginç yorumların yapıldı.
“Metin olun, tatildir gelir geçir, biri biter biri başlar.” diyerek sosyal medyada yer alan ilginç yorumları sizler için derledik.
İlk Defa Pazartesi Görmüş Gibi Davranmayın. Daha Öncede Oldu, Sendroma Gerek Yok...
#PazartesiSendromu diye diye gün bitmez.Yaşayın gitsin ama sorgulayıcı yaşayın, gözünüz açık olsun.
#PazartesiSendromu olmasın Yeni hafta yeni tarz her zamanki gibi sabah sporu
Uzun bir tatil sonrası İlk iş günü
Ben sendroma sendrom demem, pazartesi olmayınca…
#PazartesiSendromu Hem dokuz gün tatil yapıp hem de bugün söylenecek kadar şımarıksanız buyrun istifa edin, emin olun yeriniz kolay dolar.
Tatil sonrası işe giden personel...:)))
Bu sabah her sabahki yüzler gitmiş yerine o biçim yüzler gelmiş adeta #PazartesiSendromu başladı vatana millete hayırlı olsun.
#pazartesisendromu değil tükenmişlik sendromu benimkisi. Ne ileri ne geri. Belki de bana hayat hep pazartesi..
#PazartesiSendromu nu bırakın da sabahın 6.30’unda uyanacaklar düşünsün! Mesela ben
İş bulsakta #PazartesiSendromu yaşasak keşke....
Tatile devam Canın cehenneme #PazartesiSendromu